aldera veranda
Referenties.
Vlakke lichtstraten veranda screens. Stap voor stap. PORTFOLIO REFERENTIES VAN MINIFLAT. Veranda's' showroom Aldera in Sint-Job-in't-Goor.' Veranda's' showroom Aldera in Sint-Job-in't-Goor.' Aldera onderscheidt zich door een persoonlijk ontwerp, een eigentijdse vormgeving, een perfecte afwerking en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De toonzaal van Aldera biedt een veelzijdige verandacollectie.
Aldera, Sint-Job-in-'t-Goor' Brecht Tel: 036331. Veranda's' goudengids.be.
03 633 13 93. 03 633 14 45. Andere interessante bedrijven in de buurt. Hoogboomsteenweg 104 B, 2930 Brasschaat. Algemeen Kunststofbedrijf Van Wauwe. Oude Bosuilbaan 43, 2100 Deurne Antwerpen. Lanteernhofstraat 90, 2100 Deurne Antwerpen. Uw bedrijf toevoegen. Afmelden papieren gids.
MINIFLAT Veranda's' Geschiedenis.
De ondernemingen blijven op commercieel vlak onafhankelijk opereren. Met de overname van verandabouwer Aldera BVBA, gevestigd in Sint-Job-in-'t-Goor' en voornamelijk gespecialiseerd in aluminium constructies, breidde de groep zijn bestaand aanbod houten en stalen tuinkamers, pergola's' en zwembadoverkappingen gevoelig uit. Met de overname van Veranda Nederland heeft Miniflat een ruimere afzetmarkt.
Veranda's' in aluminium, hout staal Aldera Veranda's.'
Aldera is méér dan een verandabouwer. Van ontwerpfase en werkvoorbereiding tot realisatie en afwerking, Aldera is uw partner. Wij ontzorgen door zowel de voorbereidende werken als complete plaatsing en afwerking aan te bieden. Van graafwerkzaamheden tot fundering, isolatie, chape, gyproc afwerking, plaatsing van warmtepomp, vloeren, vlakke lichtstraten en zelfs veranda screens.
Openingsuren Aldera in Sint-Job-in-'t-Goor.'
Ik zoek in Zoeken. Aldera is vandaag open tot 1800. maandag 2 oktober. dinsdag 26 september. woensdag 27 september. donderdag 28 september. vrijdag 29 september. zaterdag 30 september. zondag 1 oktober. Info laatst gecontroleerd op 21 oktober 2015. Info niet correct?
Miniflat, veranda specialist van regio Limburg voor maatwerk.
Miniflat is méér dan een verandabouwer: wij zijn uw partner van ontwerp en voorbereiding tot realisatie en afwerking. Miniflat ontzorgt door zowel de voorbereidende werken als de volledige plaatsing en afwerking aan te bieden. Van graven, fundering, isolatie, chape tot afwerking in gyproc, plaatsen van warmtepompen, vlakke lichtstraten, vloeren en ook veranda screens.
Compleet Veranda.
En ook de BX270 een zonnescherm met speciaal ontworpen kast van Harol is mooi om te zien. De vlakke glazen lichtkoepel brengt meer licht in de woning. Aldera Strakke profielen voor deze veranda Lounge Line. Pauwels Veranda's' Zonnescherm BX270 met knikarm.

Contacteer ons

Op zoek naar aldera veranda?