aldera veranda
Miniflat Miniflat veranda specialist van regio Limburg voor maatwerk.
Vlakke lichtstraten veranda screens. Vind de veranda van uw dromen bij Miniflat. Wil u ook meer genieten van uw huis uw terras en uw tuin? De mogelijkheden zijn legio u kan uw woning uitbreiden door de aanbouw van een leefveranda uw terras kan overdekt worden door een klassieke of net ultramoderne pergola! Miniflat helpt u graag in het uitwerken van uw plannen! 50 jaar ervaring innovatieve ideeën en kwalitatief maatwerk van A-Z. Dát is waarvoor Miniflat staat! Bij ons vindt u een groot gamma aan verandas pergolas terrasoverkappingen en zwembadoverdekkingen.
Veranda's in aluminium hout staal Aldera Veranda's.
Vlakke lichtstraten en veranda screens. Uw droomveranda vindt u bij Aldera. Overweegt u uw woning uit te breiden met de aanbouw van een leefveranda? Of bent u van plan uw terras te overdekken met een pergola? Kortom wilt u meer genieten van uw woning terras en tuin? Dan kan Aldera u absoluut van dienst zijn! Meer dan 40 jaar ervaring innovatieve oplossingen en kwalitatief maatwerk van A-Z.
Miniflat MINIFLAT Veranda's Geschiedenis.
Miniflat in volle expansie. Sedert 2001 is Miniflat samen met Aldera BVBA en BV Veranda Nederland verenigd in één sterke industriële groep de NV Karel Dierick. De ondernemingen blijven op commercieel vlak onafhankelijk opereren. Met de overname van verandabouwer Aldera BVBA gevestigd in Sint-Job-in-'t-Goor en voornamelijk gespecialiseerd in aluminium constructies breidde de groep zijn bestaand aanbod houten en stalen tuinkamers pergola's en zwembadoverkappingen gevoelig uit. Met de overname van Veranda Nederland heeft Miniflat een ruimere afzetmarkt. Veel meer dan verandabouw alleen.
Miniflat Referenties.
Veranda's showroom Aldera in Sint-Job-in't-Goor. Veranda's showroom Aldera in Sint-Job-in't-Goor. Aldera onderscheidt zich door een persoonlijk ontwerp een eigentijdse vormgeving een perfecte afwerking en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De toonzaal van Aldera biedt een veelzijdige verandacollectie. Ter oriëntatie en ter inspiratie. Openingsuren van 10 tot 18 uur ook op zaterdag zon en feestdagen. Vlakke lichtstraten veranda screens. 32 11 40 20 74. Fortis BE17 2350 0470 5421. ING BE97 3200 2655 6549.
Openingsuren van winkels in België.
Openingsuren van winkels in België. Winkeliers zetten gratis hun openingsuren online.

Contacteer ons

Resultaten voor aldera veranda