aldera veranda
Referenties voor veranda's, pergola's' en terrasoverkappingen.
Laat u inspireren door de reeds verwezenlijkte verandas, pergolas of orangeries welke wij naar alle tevredenheid hebben geplaatst bij zowel particulieren klanten als horeca en/of business-klanten. Maak onderstaand een keuze uit de divere Miniflat producten en vind inspiratie voor uw droomveranda of pergola. Moderne veranda aluminium. Steellook veranda aluminium. Moderne veranda in hout.
Veranda's' in aluminium, hout staal Aldera Veranda's.'
Aldera is méér dan een verandabouwer. Van ontwerpfase en werkvoorbereiding tot realisatie en afwerking, Aldera is uw partner. Wij ontzorgen door zowel de voorbereidende werken als complete plaatsing en afwerking aan te bieden. Van graafwerkzaamheden tot fundering, isolatie, chape, gyproc afwerking, plaatsing van warmtepomp, vloeren, vlakke lichtstraten en zelfs veranda screens.
Aldera.
Aldera bouwt reeds 47 jaar verandas en pergolas volledig op maat. We werken in hout, aluminium en staal en fabriceren en monteren alles zelf. All-in aanneming of begeleiding van de werf, alles conform uw wensen. Bezoek ons verandapark te Sint-Job int Goor, ook geopend op zondag!
Miniflat, veranda specialist van regio Limburg voor maatwerk.
Miniflat is méér dan een verandabouwer: wij zijn uw partner van ontwerp en voorbereiding tot realisatie en afwerking. Miniflat ontzorgt door zowel de voorbereidende werken als de volledige plaatsing en afwerking aan te bieden. Van graven, fundering, isolatie, chape tot afwerking in gyproc, plaatsen van warmtepompen, vlakke lichtstraten, vloeren en ook veranda screens.
MINIFLAT ALDERA Batibouw 2019.
info at miniflat.com. Veranda in hout, in staal, in aluminium pergola in hout, in staal, in. Laat je verleiden op onze stand door onze veranda's., wintertuinen, pergola's' en orangeries. 32 11 40 20 74. Naar het plan. MINIFLAT ALDERA Paleis 1.

Contacteer ons

Zoeken naar aldera veranda