aldera veranda
MINIFLAT Veranda's' Geschiedenis.
De ondernemingen blijven op commercieel vlak onafhankelijk opereren. Met de overname van verandabouwer Aldera BVBA, gevestigd in Sint-Job-in-'t-Goor' en voornamelijk gespecialiseerd in aluminium constructies, breidde de groep zijn bestaand aanbod houten en stalen tuinkamers, pergola's' en zwembadoverkappingen gevoelig uit. Met de overname van Veranda Nederland heeft Miniflat een ruimere afzetmarkt.
Veranda's' in aluminium, hout staal Aldera Veranda's.'
Aldera is méér dan een verandabouwer. Van ontwerpfase en werkvoorbereiding tot realisatie en afwerking, Aldera is uw partner. Wij ontzorgen door zowel de voorbereidende werken als complete plaatsing en afwerking aan te bieden. Van graafwerkzaamheden tot fundering, isolatie, chape, gyproc afwerking, plaatsing van warmtepomp, vloeren, vlakke lichtstraten en zelfs veranda screens.
Referenties.
Laat u inspireren door de reeds verwezenlijkte verandas, pergolas of orangeries welke wij naar alle tevredenheid hebben geplaatst bij zowel particulieren klanten als horeca en/of business-klanten. Maak onderstaand een keuze uit de divere Miniflat producten en vind inspiratie voor uw droomveranda of pergola. Moderne veranda aluminium. Steellook veranda aluminium. Moderne veranda in hout.
Miniflat, veranda specialist van regio Limburg voor maatwerk.
Een 3D-simulatie kan nog zo levensecht zijn, maar toch komt het niet tot leven. Wij van Miniflat hebben de oplossing. Wandel dankzij virtual reality nu al rond in uw toekomstige veranda Een nieuwe veranda draait om licht en beleving. Maar hoe vat je in woorden wat een.
Aldera.
Aldera bouwt reeds 47 jaar verandas en pergolas volledig op maat. We werken in hout, aluminium en staal en fabriceren en monteren alles zelf. All-in aanneming of begeleiding van de werf, alles conform uw wensen. Bezoek ons verandapark te Sint-Job int Goor, ook geopend op zondag!

Contacteer ons

Zoeken naar aldera veranda