moderne veranda
Designveranda.
Met een designveranda geeft u uw woning en tuin pas echt een moderne toets. Bij Decoranda vindt u ongetwijfeld de eigentijdse constructie die u in gedachten of al op papier hebt. Verandas zijn al lang niet meer de veredelde slecht geïsoleerde serres die ze ooit waren. Anno vandaag vormen ze een volwaardige uitbreiding van de woning. De vele mogelijke ontwerpen bewijzen het succes van deze glazen pareltjes.
Moderne veranda van ADR Construct.
Op de hoogte blijven?
Moderne leefveranda te Hoevene met grote lichtstraat Verandaland.
Meer foto's van het project. Grote moderne leefveranda met victoriaanse lichtstraat. Deze grote leefveranda is de perfecte overgang van de woning naar de tuin. Door het vele glaswerk komt er dagelijks een grote portie daglicht in de woning. Deze moderne leefveranda te Hoevene werd gebouwd tussen twee vaste muren als extra leefruimte bij de woning. In de bevindt zich een erg grote lichtstraat die de leefveranda voorziet van maximale lichtinval.
De perfecte moderne veranda Verandaland Perfecta.
15th maart 2017 by verandaland perfecta in Tips. DE PERFECTE MODERNE VERANDA. Moderne verandas blijven enorm populair. Met hun eenvoudige lijnen en strakke vormgeving vallen ze bij heel wat mensen in de smaak. Een veranda in moderne stijl wordt uiteraard veel gekozen als uitbreiding van een moderne woning. Maar ook bij traditionele of klassieke architectuur is ze het overwegen waard. Op deze manier vormt de veranda een contrasterend element. Het resultaat kan verrassend mooi zijn. Wilt u zelf een moderne veranda? Laat u dan inspireren door onderstaande voorbeelden en tips. DE BUITENKANT VAN EEN MODERNE VERANDA.
Moderne leefveranda te Lokeren sluit aan op tuin Verandaland.
Meer foto's van het project. Ook s winters is genieten troef in deze prachtige leefveranda. Deze moderne leefveranda te Lokeren is het perfecte voorbeeld van het hele jaar door genot. Ook bij vriesweer wordt de volledige ruimte verlicht en krijgt men het gevoel buiten te zijn. Dankzij de steellook lijken deze ramen groter te zijn en krijg je vanuit deze moderne leefveranda te Lokeren een prachtig zicht op de tuin.
Home Veranda's Poolhouse Pergola Ramen deuren Verandaland.
EEN STRAK DESIGN EN EIGENTIJDSE VERFIJNING. Een hippe woning vraagt om een moderne veranda die de openheid van de bestaande woning nog meer accentueert. Modern betekent meestal strak. Zo pakken we ook jouw veranda aan schitterende glaspartijen met brede raamprofielen en ingewerkte afvoeren. Niets is standaard alles is maatwerk daarom is alles ook mogelijk. Ons team staat je graag bij!
Miniflat Een moderne veranda van aluminium realiseert u met Miniflat.
Verandas evolueren steeds meer van een eenvoudige aanbouw tot een echt geïntegreerd onderdeel van de woning waarbij wordt gestreefd naar de creatie van een extra sfeervolle leefruimte. Bent u op zoek naar een moderne leefveranda in aluminium? Dan zit u bij Miniflat goed voor oneindig veel mogelijkheden! Hebt u een moderne eigentijdse woning en bent u op zoek naar een bijpassende uitbouw?
Veranclassic // Moderne veranda in aluminium.
Deze moderne cristal veranda wordt gekenmerkt door zijn luchtigheid zowel wat betreft de interieurafwerking als de buitenafwerking waardoor deze veranda heel stijlvol en modern oogt. Met zijn ligging recht tegenover de tuin laten de ramen toe zoveel mogelijk te genieten van het buitenzicht. Realiseer uw veranda in 3D in slechts 1 minuut!
moderne veranda baertgebroeders.
vakmanschap in eigen atelier. laten we praten over uw project. zodat u weinig tijd verliest. waarmee kunnen wij u helpen. productie in eigen atelier. Manta 3 9250 Waasmunster. T 052 22 31 24 F 052 22 48 88.
Moderne veranda's en orangeries Livinlodge.
Droomt u ervan uw woning op te waarderen met een moderne veranda in hout? Bekijk dan zeker eens de uitgebreide mogelijkheden van de Livinlodge PURE-lijn! De combinatie van onze vakkennis en de uitstekende samenwerking met onze architecten vertaalt zich in het realiseren van uw idee exact die moderne veranda in hout ontwerpen en installeren die u voor ogen had. Een moderne veranda of orangerie op maat. Afhankelijk van de gewenste stijl afmetingen en functionaliteiten ontwerpen en realiseren wij de veranda van uw dromen. Door jarenlange ervaring in hout en samenwerking met toonaangevende architecten en projectontwikkelaars levert Livinlodge zeer kwalitatieve producten.

Contacteer ons

Zoeken naar moderne veranda