restaurant antwerpen berchem
Telenet.be.
Je internet thuis. Telenet TV en internet in Antwerpen. Ga je verhuizen? Het bedrijf Telenet. Daarom kies je voor Telenet. Wat heb ik nodig voor WIGO? Telenet breidt uit! Ontdek hier of jouw woning aansluitbaar is op ons netwerk. Telenet zoekt straffe collega's.'
Restaurant Overzee.
Wat gerechtjes om te delen met een een fris pintje uit t fleske of een zomerse cocktail erbij, nemen je zo mee op reis naar Zuid-Oost Azië. Lekker gaan eten bij Restaurant Overzee is ook altijd een beetje op vakantie gaan.
De Notenkraker Wijn Bierrestaurant in Berchem, Antwerpen.
Welkom bij Restaurant De Notenkraker! Welkom op de website van restaurant De Notenkraker, het lekkerste wijn en bierrestaurant van Berchem en omstreken. Hier staat de patron Donald De Vos nog zelf aan het fornuis om een klassiek Frans-Belgische keuken met een hedendaagse twist te bereiden.
Ossip Berchem / Antwerpen Be-Gusto.
Ossip Schomstraat 49, 2600 Berchem/Antwerpen TEl: 32 3 344 36 26 www.ossip-berchem.be www.bistronomie.be/nl/bistro-9/ossip Zondag maandag gesloten, Zaterdagmiddag en dinsdag avond gesloten Be-Gusto score: 145/20., Last updated by begusto at 26/11/2014. Category: Be-Gusto, Be-Out: Antwerpen, Be-Out: België, Bistronomie, Restaurants Tags: Antwerpen restaurants, Berchem restaurant, bistronomie, Magalie Verbaet, natuurwijnen, Ossip. 9 Responses to Ossip Berchem / Antwerpen.
Wat kunnen we voor jou doen? Argenta. Argenta. Argenta. Argenta Homepage.
Het tarief van de ecologische renovatielening daalde van 195, % naar 150, %. Bovendien geven we vanaf 18 februari een tijdelijke korting van 20 % op de premie van onze brandverzekeringen Verzekerd Wonen en Verzekerd Wonen. Kantoren in de buurt.
Station Antwerpen-Centraal Wikipedia.
Zijn eerste reactie was dan ook: C'est' une petite belle gare" Het is een leuk, klein stationnetje. De verhoogde spoorberm die het Centraal Station met Berchem verbindt, bestaat uit een lange opeenvolging van bruggen en blinde bogen, verfraaid met torentjes, klokketorentjes en balustrades. Deze viaduct is een opmerkelijk Antwerps zinnebeeld en werd ontworpen door architect Jan Van Asperen bij de aanvang van zijn carrière. Het geheel wordt in de Antwerpse omgeving de centers genoemd. Deze metsersterm is afkomstig van het Franse cintre en betekent: boog. Het goederenstation Antwerpen-Centraal stond ook bekend als station Congo. Het was langs de dierentuin spoor 10 gelegen en ten behoeve van de Zoo werden hier zowel dieren als voedsel gelost. Later werd het uitgebreid en uiteindelijk verlegd naar de Van Immerseelstraat. Het station vormt het decor voor het begin van Austerlitz, een boek van W.G. Voorzijde van het Koningin Astridplein. Klok en wapen van Antwerpen op de binnengevel.
Euterpia, Berchem Antwerpen Tel: 032350. Restaurants goudengids.be.
2600 Berchem Antwerpen Generaal Capiaumontstraat 2. Gesloten Vrijdag 1830: 2230.: 03 235 02 02 0476 88 54 47. Franse gastronomie in een niet-alledaags restaurant in Zurenborg. Liefhebber van Belle Epoque architectuur en de overheerlijke Franse gastronomie? Dan is Restaurant Euterpia een echte aanrader.
Minerva Franse keuken in Antwerpen.
Restaurant Minerva, een klassieker tussen de Antwerpse restaurants. Wat langs de buitenkant een raadsel lijkt, blijkt aan de binnenkant heel onthutsend. Waar vroeger wagens werden hersteld, in een pand van 1926, staan nu gezellige tafeltjes waaraan men ook nog eens heerlijk kan lunchen of dineren.
Campus Antwerpen Syntra AB.
De inrit naar de betalende ondergrondse parking vind je daar wel, de campus situeert zich 200 meter verder, naast het station van Berchem op de site van Post-X. Bekijk op Google Maps. Met het openbaar vervoer. Campus Antwerpen Berchem ligt.
Sophie is kersverse gastvrouw Sensunik Berchem Regio HLN.
Klaas De Scheirder Toen" ik hoorde dat de zaak over te nemen was, heb ik niet lang getwijfeld, vertelt Sophie Raemdonck. Berchem Het meest kindvriendelijke restaurant van Vlaanderen opent vanavond opnieuw de deuren. Sophie Raemdonck 40 uit Antwerpen is de nieuwe gastvrouw van het vernieuwde Sensunik in Berchem.

Contacteer ons

Op zoek naar restaurant antwerpen berchem?