restaurant antwerpen noord
Home Eten, drinken meer, De Natie Antwerpen.
We leerden elkaar kennen in een plaatselijk restaurant, waar Thomas werkte als kok en Charlotte in de zaal. Charlotte heeft zich nadien geprofileerd als commercieel talent binnen de vastgoedwereld en intussen heeft Thomas ervaring opgedaan als chef in heel wat gerenomeerde zaken in het Antwerpse en dus Enkele jaren, wat verstand en een zoon later zijn we klaar voor dit avontuur, een droom die werkelijkheid wordt! LEES MEER OVER DE NATIE. Je bericht of vraag.: 2016 De Natie Van de wervestraat 18 2060 Antwerpen T.03: 296 76 10 Info@denatie.com Website and Photography by Procor.
Lux Restaurant Antwerpen.
Geniet van een diner tot 6 gangen en drink de betere wijnen per glas, maar neem je aperitief en digestief in onze bar Festiv. Zo ervaar je twee totaal verschillende sferen zonder het pand te moeten verlaten en ben je even helemaal van de wereld geweest.
Bar NOORD.
maar we keren terug naar onze favoriete plek vanaf begin april volgend jaar! Ondertussen zijn jullie van harte welkom in onze brasserie Gå Nord in het oude koetshuis van Park Spoor Noord. Bar Noord, de nieuwe zomerbar in Park Spoor Noord.
De 10 beste restaurants in de buurt van Novotel Antwerpen Noord.
Beste eetgelegenheden in de buurt van Novotel Antwerpen Noord. Restaurants in Antwerpen. Restaurants in de buurt van Novotel Antwerpen Noord. Restaurants in de buurt van Novotel Antwerpen Noord. Luithagen-Haven 6, Antwerpen 2030, België. Lees beoordelingen van Novotel Antwerpen Noord. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken.
Restaurant Zagreb.
Uiteraard in een modern jasje. Mediterrane gerechten met passie bereid, daar staan we voor bij Restaurant Zagreb. Wij hebben onze favoriete gerechten op de kaart gezet en delen deze graag met jullie. Er is keuze uit dagverse vis, vlees en overheerlijke groenten.
NIEUW. Restaurant De Natie in Antwerpen Noord Antwerpen Het Nieuwsblad.
De Natie, gelegen op de hoek van de Duboisstraat en de Van de Wervestraat, biedt ontbijt, lunch en diner in een uiterst gezellig en authentiek interieur. Met het nieuwe restaurant De Natie hebben uitbaters Paul en Roxanne Vangelder Antwerpen Noord van een leuke eetplek voorzien.
Bitterpeeen Restaurant Antwerpen.
Huisgerookte paling en zalm, huisgemaakt ijs., Privéparking om de hoek, in de kalkstraat. Deel je plezier met een cadeaubon. Vraag naar ons vervoer van en naar het sportpaleis. Bitterpeeën Restaurant Café. IJzerlaan 26, 2060 Antwerpen. Tel: 03 227 46 96.
Bacchus Antwerpen.
Of je nu een culturele dag wilt plannen door een bezoek te brengen aan Het Mas museum aan de stroom en de Red Star Line of een gezellige boottocht met de Flandria of in het park gaan liggen in park spoor noord en de machtige noordbrug te betreden.
Volef's' restaurant en traiteur.
Roest restaurant, eigenzinnig en origineel in Antwerpen.
Eigenzinnig, prikkelend, origineel in Antwerpen. Voor ieder wat wils ontbijt, lunch, diner, bar in een warm en industrieel decor. Di Wo Do 12.00 14.15. Di Wo Do 18.00 22.00. Vr 12.00 14.15 18.00 22.30. Za 12.00 22.30. Zo 09.30 21.00.

Contacteer ons

Meer resultaten voor restaurant antwerpen noord