restaurant antwerpen noord
LaRiva.
In het hart van Antwerpen op het trendy Eilandje. Het stond in de sterren geschreven: twee eeuwen geleden werd het exclusieve gebouw op het Eilandje al gebruikt om het personeel van de Antwerpse haven een hart onder de riem te steken.
RAS Restaurant Aan de Stroom.
Het werd een project onder leiding van Vlaams Bouwmeester bOb Van Reeth. Het Zuiderterras werd daarmee een pionierproject in Antwerpen, waarbij men zich opnieuw ging focussen op de waterkant en niet enkel op de stadskern. De heropwaardering van de Scheldekaaien was gestart.
EAT IN ANTWERP-Het Eilandje: restaurant, restaurants, brasserie, antwerpen, op, het, eilandje, antwerpen.
Home / Wijken / Het Eilandje. Park Spoor Noord. Ring rond Antwerpen. Ontdek uw favoriete restaurant of brasserie op het Eilandje in Antwerpen. Op uw zoektocht naar leuke, trendy restaurants in Antwerpen is het Eilandje een absolute must! Het Eilandje Antwerpen.
Ga nord Brasserie Park Spoor Noord Antwerpen.
We nemen u mee naar het Noorden. U vindt ons in het oude koetshuis te midden van de groene oase van Park Spoor Noord in Antwerpen. Kom in dit ruwe industriële pand uit 1900 op een ongedwongen manier genieten van eerlijke gerechten met Scandinavische en oosterse invloeden.
Home De Pottekijker.
Dankzij de aandacht voor dagverse producten en de royale porties zijn de grill, vlees en visgerechten er altijd van een opmerkelijk niveau die tot ver buiten Antwerpen vermaard zijn. Het restaurant gaat schuil achter een bijzonder charmante, beschermde 16-eeuwse gevel, terwijl het interieur een warme, hedendaagse look meekreeg.
Gå Nord New Places To Be.
Tip voor de redactie. Ga Nord, wat zoveel betekent als ga naar het Noorden in het Deens, is het nieuwste restaurant in het oude koetshuis van Park Spoor Noord. Bezielers zijn Nikolaj Kovdal en Sven Wille, dezelfde heren die ook van Cargo Zomerbar en Little Butchers Summer Grill een succes maakten.
Danieli il Divino.
Restaurant Athene, Antwerpen, Griekenland, authentieke gerechten, mezedes.
Ontdek de traditie en kunst van de Griekse keuken bij Athene te Antwerpen. Restaurant Athene is het oudste, Grieks restaurant in Antwerpen. In een traditioneel Grieks kader kunt u hier genieten van de lekkerste, authentieke gerechten uit het échte Griekenland.
Home Mevlana Restaurant.
Anno 2018 is Mevlana meer dan ooit de ontmoetingsplek voor de Turkse gemeenschap in Antwerpen. Laat je verrassen door de traditionele Turkse keuken en haar gebruiken. Het restaurant is toegankelijk voor iedereen, en dit 7 dagen op 7. Reserveren kan vanaf 15 personen tijdens de week, zowel binnen als op het zonnige buitenterras waar men kan nagenieten met Turkse thee en een heerlijk dessert.
Eten thuis bezorgd in Centrum Bestel eten met Deliveroo.

Contacteer ons

Meer resultaten voor restaurant antwerpen noord