restaurant antwerpen noord
Michelin Restaurants Antwerpen Gids van de beste restaurants van Antwerpen.
Sint-Katelijnevest 23 2000 Antwerpen. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10. Alle Michelin restaurants in Antwerpen sterrenrestaurants in Antwerpen en omgeving Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres prijs mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Antwerpen. Alles van ViaMichelin Antwerpen. Michelin restaurants in uw land.
op restaurant Doe mij maar Antwerpen.
Bij ons komt een stortvloed van positieve gedachten uit de hemel vallen onder andere door topreizen in Marokko en dankzij restaurant El Warda in Antwerpen. Nog nooit van gehoord? Ga dan weer eens bij jezelf te rade want dit restaurant is fan-tas-tisch. Het is gek dat het woord gezelligheid zo Nederlands is terwijl we de invulling van het woord voornamelijk terugvinden bij andere culturen. Als je bij El Warda aan tafel zit leuk volk helpt mee maar is niet eens noodzakelijk wordt het meteen gezellig een heel Marokkaans stokbrood met kruidenboter krijgen we in de schoot geworpen. We zaten alleen maar.
Het Eilandje Antwerpen Alle restaurants in de buurt PocketResto.be.
32 restaurants nabij Het Eilandje Antwerpen. 170 m van Het Eilandje Antwerpen. brasserie restaurant Belgisch Frans grill. 170 m van Het Eilandje Antwerpen. info persmap menu facebook. 200 m van Het Eilandje Antwerpen. 80 m van Het Eilandje Antwerpen.
Lux Restaurant Antwerpen.
Dineren bij Lux staat gelijk aan gastronomisch genieten met zicht op het MAS.
Bistrot Du Nord Antwerpen Be-Gusto.
Bistrot Du Nord Bourgondisch tafelen. In het pand aan de Lange Dijkstraat waar vroeger restaurant De Zeste nog Antwerpse furore maakte opende onlangs Bistrot Du Nord. De wijk Antwerpen Noord verdiende terug een Bistrot comme il faut en met de komst van Bistrot Du Nord kleurt deze volkse buurt terug een beetje culinair. Na Bistrot Miro in Borgerhout zet de trend van authentieke volkse bistrots zich verder in Antwerpen. Bezielers van dit project zijn Michaël Rewers en Caroline Stasseyns. Michaël was 4 jaar lang sous chef van Johan Seghers in t Fornuis en dat hij zijn klassiekers kent staat dan ook buiten kijf. Voorheen was hij ook nog werkzaam in Le Petit Zinc Sir Anthony Van Dijck en De Veehandel.
De beste restaurants in Antwerpen Top 10 en promoties Resto.be.
Antwerpen het centrum van de diamantindustrie de Belgische mode en de gastronomie! Antwerpen ligt in het Noorden van België en heeft via de Nederlandse Westerschelde een verbinding met de Noordzee. Antwerpen biedt een ruime waaier aan toffe restaurants zowel in het centrum als aan de stadsrand. Veel restaurants liggen op wandelafstand van de meeste bezienswaardigheden zoals de Grote Markt met de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal het Stadhuis het Steen de Brabofontein en de Meir. Wie liever geniet van het prachtige uitzicht op de Schelde kan een een gezellig restaurantje reserveren aan de Scheldekaaien.
Restaurants in de buurt van Novotel Antwerpen Noord in Antwerpen Antwerpen TripAdvisor.
Restaurants in de buurt van Novotel Antwerpen Noord. Restaurants in de buurt van Novotel Antwerpen Noord. Luithagen Haven 6 Antwerpen 2030 België. Bekijk de beschikbaarheid en reserveer online.
Nieuw Italiaans restaurant op het Eilandje Gazet van Antwerpen.
Antwerpse broers met joodse roots gaan voluit voor Italiaans. Nieuw Italiaans restaurant op het Eilandje. 05/12/2014 om 1032 door JVB. Avi Blits in zijn nieuwe zaak Capriani. Twee ondernemende broers Avi en Shaly Blits openden donderdag restaurant Capriani aan het Bonapartedok op het Eilandje. De twee Antwerpenaars met joodse roots kozen resoulut voor de Italiaanse keuken. Na Edegem en Turnhout is dit hun derde zaak. Al ons personeel komt uit Puglia vertelt Avi Blits.
EAT IN ANTWERP-Het Eilandje restaurant restaurants brasserie antwerpen op het eilandje antwerpen.
Ontdek uw favoriete restaurant of brasserie op het Eilandje in Antwerpen. Op uw zoektocht naar leuke trendy restaurants in Antwerpen is het Eilandje een absolute must! Ontwikkelaars en investeerders hebben deze vergeten uithoek in het Noorden van de stad nieuw leven ingeblazen. Van de vroegere bekende uitgaanscafés en dancings in de volkse havenbuurt zijn nog slechts een paar typische cafeetjes voor havenarbeiders en zeelui overgebleven. Ook het oude douanegebouw heeft plaats geruimd voor knappe moderne appartementscomplexen met dure lofts.

Vers / seizoensgebonden / beperkte kaart. Elk gerecht kan ook afgehaald worden. Keuken open van woensdag t.e.m zondag. Van 17.30u tot 22.30u.

Contacteer ons

Op zoek naar restaurant antwerpen noord?