restaurant veranda berchem
Veranda Berchem-Antwerpen Be-Gusto.
Haleluja dat is de kreet die past bij een bezoek aan restaurant De Veranda in Berchem. Al weken liep ik te zeuren dat het al te lang geleden was dat we nog eens het culinaire café van Davy Schellemens bezocht hadden.
veranda berchem.
Twee kleine ouderwetse vertrekjes, een kakafonie van muur en vloerbekleding en een romantische oude beenhouwerstoog maken van Veranda één van de meest succesvolle restaurants van oud Berchem. Veranda Berchem-Antwerpen Be-Gusto. Haleluja dat is de kreet die past bij een bezoek aan restaurant De Veranda in Berchem.
Veranda, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Heeft dit restaurant een tv? Ja Nee Weet ik niet zeker. Bedankt voor je hulp! Deel nog een ervaring voordat je gaat. Schrijf een beoordeling Beoordelingen 173. Waardering van reizigers. Tijd van het jaar. Bekijk wat reizigers erover zeggen.: 1 10 van 114 beoordelingen. 4 weken geleden beoordeeld. Terwijl je schoonouders naar Jan Smit zijn, en je ineens binnenvalt in de Veranda en er superlekker eet en drinkt in een gezellig kader, met supervriendelijke obers!
Restaurant Veranda is back in town Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Het heeft wat langer geduurd dan verwacht, maar Davy Schellemans en restaurant Veranda zijn back in town. De verhuizing naar de Slachthuisbuurt is voor de chef-kok een stuk thuiskomen. Restaurant Veranda had in zeer korte tijd naam gemaakt in het Antwerpse.
Veranda Antwerpen-Berchem Be-Gusto.
De Veranda Guldenvliesstraat 60, 2600 Berchem TEl: 32 3 218.55.95 www.bistronomie.be/nl/bistro-9/veranda Maandag Dinsdag gesloten Be-Gusto score: 16/20. Last updated by begusto at 14/02/2016. Category: BE-Antwerpen, Be-Out: België, Bistronomie, Restaurants Tags: Berchem, Davy Schellemans, De Veranda, Restaurant Antwerpen, restaurants Antwerp. 9 Responses to Veranda Antwerpen-Berchem.
Restaurant Veranda.
restaurant Veranda naar de oude. slachthuisbuurt te Antwerpen Noord., vlakbij het sportpaleis. Zijn seizoensgebonden keuken werkt. als vanouds met één menu. De nieuwe Veranda werd. uitgebreid met een walk-in. bar waar u zowel de 5 gangen. menu kunt nemen of à la carte.
Veranda, Berchem Davy Schellemans Le Gourmand Belge.
Werk met Ons. Veranda, Berchem Davy Schellemans. Restaurant Veranda stond al geruime tijd op de wish list. Dat dit het toneel zou zijn voor een foodbloggers galore was bijgevolg een uitgelezen kans om kennis te maken met de keuken van chef Davy Schellemans.
Veranda 62 foto's' 17 reviews Modern Europees Lange Lobroekstraat 34, Dam, Antwerpen Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
En probeer zeker ook eens hun exclusieve biertjes, vraag info en geniet! Ik had al enkele malen geprobeerd om last minute te reserveren bij Veranda, maar het was steeds volzet. Niet moeilijk, met al die laaiend enthousiaste kritieken die je over dit restaurant in Berchem hoort.
Veranda NewPlacesToBe.
Veranda staat ook voor het eenvoudige: een sticker aan de deur houdt Michelinsterren weg, daar wil Schellemans geen tijd aan verspillen. De open Ben Martin keuken verdeelt het restaurant in twee: het restaurantgedeelte achteraan en vooraan de bar, wijnvitrine en grote tafel.

Contacteer ons

Zoeken naar restaurant veranda berchem