restaurant veranda berchem
Zon in je bord: 33 resto's' met zálig terras goesting De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plu
Veranda zonder veranda in Antwerpen. Geen plastieken tuinstoelen voor deze veranda en zelfs geen veranda tout court, maar een knus binnenterras dat met evenveel rock-'n-roll' werd aangekleed als de rest van de zaak. Strikt genomen is dit restaurant geen nieuwkomer, want Veranda veroverde zijn plekje op de culinaire kaart in een veel kleiner pand in Berchem.
Restaurant Veranda uit Antwerpen maakt comeback in stijl Sabato.
Flip a Plate. Wat een zalig restaurant was Veranda! Het was er krap maar gezellig, met een inrichting en een geluidsniveau dat meer aan een café deed denken. Maar wat voor verfijnde gerechten bracht chef Davy Schellemans uit die kleine keuken naar de tafel. Veranda, dat was grote gastronomie voor lage prijzen. Toen de chef in 2014 besloot van Berchem naar de noordelijke wijk Antwerpen Dam te verhuizen, liet hij heel wat fans verweesd achter.
Niet" bezig met Michelinsterren" Antwerpen Regio HLN.
In een voormalig jeugdhuis in de Lange Lobroekstraat vind je nu Veranda, een zaak met bordjes op gastronomisch niveau, mét een portie rock'n' roll. Chef Davy Schellemans 35 had goede redenen voor de verhuis van Berchem naar de slachthuiswijk. Ik" heb twee kindjes en wilde boven onze zaak kunnen wonen. Tien jaar geleden woonde ik hier al in de straat en deze buurt heeft mijn hart gestolen. Daarnaast had ik het gevoel dat we in Berchem aan ons plafond zaten. Hier is er met 46 stoelen in het restaurant en een extra bar meer dan dubbel zoveel ruimte.
AUBERGE L'ENTRECOTE.'
na 20km stappen over nabijgelegen GR.en dan dààr toekomen! Zo'n' hartelijke ontvangst, in de veranda het vochtgehalte terug op peil brengen, dan een verrassende superdouche, stijlvolle kamers we schuiven richting apero.kiezen uit de eerlijke beperkte kaart vleesliefhebbers worden verwend, maar het tongetje was evenzeer subliem, zonder franjes, topkwaliteit. Rustige nacht, fris verzorgd ontbijt, de GR wenkt. René Van Hoof. Beste Lucrèse en Jan, de idyllische Scheldeboorden zijn voor Jan ongetwijfeld een stimulans om als ervaren handkunstenaar, ongeknutselde, hoogstaande maar vooral kwalitatieve vleesgerechten op het bord te toveren. Met haar joviale glimlach en fijngevoeligheid weet Lucrèse de zaal en de kamers van deze gezellige auberge in een gastronomisch en rustbrengend paradijs om te bouwen. Auberge of restaurant?
Wijnrestaurant De Notenkraker.
Onze stadstuin, annex keukenveranda, waar het gezellig vertoeven is bij mooi weer. Een blik in onze uitgebreide wijnkelder, waar zo een 260 wijnen hun plaatsje hebben. Gedekte tafel in ons à" la carte" restaurant. Restaurant De Notenkraker Gitschotellei 128 2600 Berchem.
4 vernieuwde restaurants in Antwerpen Fifty Me MAGAZINE.
Ons geduld werd even op de proef gesteld, maar nu is De Veranda weer open. Het voortreffelijke restaurant van Davy Schellemans verhuisde van Berchem naar de Slachthuisbuurt. Je kan er nog steeds terecht voor een seizoensgebonden vast menu 55, maar ook voor de nieuwe walk-in wijnbar met à la carte comfort food, speciaalbieren en natuurwijnen.
Veranda Antwerpen-Berchem Be-Gusto.
De Veranda Guldenvliesstraat 60, 2600 Berchem TEl: 32 3 218.55.95 www.bistronomie.be/nl/bistro-9/veranda Maandag Dinsdag gesloten Be-Gusto score: 16/20. Last updated by begusto at 14/02/2016. Category: BE-Antwerpen, Be-Out: België, Bistronomie, Restaurants Tags: Berchem, Davy Schellemans, De Veranda, Restaurant Antwerpen, restaurants Antwerp. 9 Responses to Veranda Antwerpen-Berchem.
Veranda Berchem Antwerpen Openingsuren Guldenvliesstraat 60.
Top 10 winkels altijd open. Openingsuren Veranda Berchem Antwerpen. Veranda in Berchem Antwerpen is vandaag vanaf 1200: open. Veranda Berchem Antwerpen. 2600 Berchem Antwerpen Tel: 03 218 55 95. Deze week: 31 dec. Volgende week: 07 jan. Maandag 31 december 07 januari.
Veranda Antwerpen, Davy Schellemans Kriskookt.
In het midden van het restaurant passeer je de prachtige Ben Martin keuken, vanaf hier begint dan ook het restaurantgedeelte. Hier vinden gastheer Daan Guelinckx terug, Daan kennen we nog van de vorige locatie in Berchem. Samen met sommelier Vanessa Massé, die voorheen te vinden was bij Relae in Kopenhagen en Restaurant In De Wulf in Dranouter zorgt hij voor een bijpassend glas wijn en de gekende Veranda schwung in het restaurant.
veranda berchem veranda prijzen slachthuislaan restaurant.
veranda bouwen zonder vergunning. restaurant Veranda naar de oude. slachthuisbuurt te Antwerpen Noord, vlakbij het sportpaleis. Zijn seizoensgebonden keuken werkt. als vanouds met één menu. De nieuwe Veranda werd. uitgebreid met een walk-in. bar waar u zowel de 5 gangen.

Contacteer ons

Zoeken naar restaurant veranda berchem