restaurant veranda berchem
Veranda 73 foto's' 16 reviews Modern Europees Lange Lobroekstraat 34, Dam, Antwerpen Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
Ik had al enkele malen geprobeerd om last minute te reserveren bij Veranda, maar het was steeds volzet. Niet moeilijk, met al die laaiend enthousiaste kritieken die je over dit restaurant in Berchem hoort. Je kan er enkel een suggestiemenu 5 gangen eten voor 45, oftewel een lunch, 2 gangen voor 23, met dessert 30.
Veranda, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Te duur, te vlot en te weinig keuze: een tentje voor hele hippe vogels. Je bent ervoor of je bent er niet voor: een redelijk duur maar zeer lawaaierig restaurant, waar men slechts een enkel menu serveert, bestaan uit gerechten met vergezochte smaakcombinaties, waar je bediend wordt door een veel te vlotte ober, Ik ben er niet voor. Opwijk, Brabant, Belgium. 28 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie. Vandaag lunch Veranda, reeds veel bezocht.
Veranda Berchem-Antwerpen Be-Gusto.
Haleluja dat is de kreet die past bij een bezoek aan restaurant De Veranda in Berchem. Al weken liep ik te zeuren dat het al te lang geleden was dat we nog eens het culinaire café van Davy Schellemens bezocht hadden.
Reserveer bij Restaurant Veranda in Antwerpen, Antwerpen Restaurant reserveren in Antwerpen.
De nieuwe Veranda wordt uitgebreid met een walk-in wijnbar waar u à la carte kunt genieten van comfort food, speciaalbieren en natuurwijnen. Reservaties zijn enkel mogelijk voor het restaurant, niet voor de wijnbar. Davy Schellemans en team heropenen Restaurant Veranda op een nieuwe locatie volgens de oude formule.
Restaurant Veranda.
restaurant Veranda naar de oude. slachthuisbuurt te Antwerpen Noord., vlakbij het sportpaleis. Zijn seizoensgebonden keuken werkt. als vanouds met één menu. De nieuwe Veranda werd. uitgebreid met een walk-in. bar waar u à la carte kunt. genieten van gerechten uit.
Restaurant Veranda uit Antwerpen maakt comeback in stijl De Tijd.
Geef zelf een reactie. Wat een zalig restaurant was Veranda! Het was er krap maar gezellig, met een inrichting en een geluidsniveau dat meer aan een café deed denken. Maar wat voor verfijnde gerechten bracht chef Davy Schellemans uit die kleine keuken naar de tafel. Veranda, dat was grote gastronomie voor lage prijzen. Toen de chef in 2014 besloot van Berchem naar de noordelijke wijk Antwerpen Dam te verhuizen, liet hij heel wat fans verweesd achter.
Veranda, Berchem Davy Schellemans Le Gourmand Belge.
Werk met Ons. Veranda, Berchem Davy Schellemans. Restaurant Veranda stond al geruime tijd op de wish list. Dat dit het toneel zou zijn voor een foodbloggers galore was bijgevolg een uitgelezen kans om kennis te maken met de keuken van chef Davy Schellemans.
Veranda Be-Gusto.
Chef: Davy Schellemans Er verscheen de laatste week nog al veel in Bloggieland over Restaurant Veranda in Berchem. Category Be-Gusto, Be-Out: Antwerpen, Be-Out: België, Bistronomie, Restaurants Tags Antwerpen restaurants, Berchem restaurant, bistronomie, Daan Guelinckx, Davy Schellemans, Food bloggers, GAult Millau, Veranda.

Contacteer ons

Op zoek naar restaurant veranda berchem?