stalen veranda
Stalen veranda: Prijs, tips advies.
Stalen veranda: veranda in smeedijzer. Veranda in staal. Stalen verandas zijn modern, sterk en hebben vaak een minimalistische uitstraling. Ze worden volledig voor je op maat gemaakt en vergen weinig onderhoud. Lees hier uit welke soorten stalen verandas je kunt kiezen en wat ze ongeveer kosten.
Stalen orangeries van Miniflat om binnen van buiten te genieten.
Vlakke lichtstraten veranda screens. Stap voor stap. Moderne tuinkamer in staal. Klassieke orangerie in staal. Ga voor harmonie tussen uw tuin en woning met een moderne, stalen orangerie. De orangerie of wintertuin is helemaal terug. Een extra plek in huis waar het licht mooi binnenvalt en u in elk seizoen van uw tuin geniet.
Veranda's' in aluminium, hout staal Aldera Veranda's.'
Wij ontzorgen door zowel de voorbereidende werken als complete plaatsing en afwerking aan te bieden. Van graafwerkzaamheden tot fundering, isolatie, chape, gyproc afwerking, plaatsing van warmtepomp, vloeren, vlakke lichtstraten en zelfs veranda screens. Dankzij deze aanpak zijn wij in staat u een all-in prijs te bieden, zonder onaangename verrassingen achteraf.
Smeedijzeren of stalen orangerie De nieuwe smid.
We bekijken de verschillende mogelijkheden en gaan aan de slag in ons atelier om uw klassieke veranda in staal op maat te realiseren. Onze persoonlijke en klantgerichte aanpak biedt u daarnaast de nodige kwaliteitsgaranties, zo geniet u jarenlang en zonder zorgen van uw stalen veranda.
Stalen veranda's: ontwerp, constructie en realisatie VerandaLook.
U bent hier: Veranda's' Stalen veranda. Tijdsloos en van extreme elegantie! De stalen veranda leent zich tot alle architectorale stijlen. Het staal is vanwege zijn fijn uitzicht bruikbaar in zeer kleine constructies met verfijnde afwerkingen, maar wordt ook gebruikt voor meer prestigieuze projecten in de bouw van orangeries.
Pergola, veranda en carport in staal of metaal Metaal op Maat.
Veranda, pergola, carport, prieel of terrasoverkapping: Metaal Op Maat maakt de overkapping van jouw keuze volgens jouw kleur, stijl en afmetingen. Van pergola tot veranda in staal. De unieke eigenschappen van staal lenen zich in de handen van een ambachtsman perfect voor het creëren van een veranda, pergola, carport, prieel of terrasoverkapping. Stalen overkappingen zijn niet enkel erg esthetisch, maar ook uitzonderlijk robuust.
Moderne Tuinkamer in staal MINIFLAT Veranda's.'
Zeer gebruiks en onderhoudsvriendelijkheid. De Glassflat is een moderne uitbouw, bestaande uit een glazen paviljoen met een minimalistische stalen structuur. Deze veranda is gebaseerd op een vernieuwend en vooruitstrevend systeem van superslanke thermisch geïsoleerde staalprofielen, die worden gebruikt voor de deuren, ramen en vaste kaders met hoogrendementsglas.

Contacteer ons

Resultaten voor stalen veranda