stalen veranda
Wintertuinen en hobby serres op maat Veranda's' Waver Construct.
Veranda in aluminium. Wintertuinen in staal. Afdaken/Pergola's' in staal. Ramen en deuren. Singel 4 A Unit B B-2550 Kontich T: 32 3 440 06 03 T Atelier: 32 440 06 01 F: 32 3 440 06 01 BTW: BE 461.936.566.
Moderne Tuinkamer in staal MINIFLAT Veranda's.'
Zeer gebruiks en onderhoudsvriendelijkheid. De Glassflat is een moderne uitbouw, bestaande uit een glazen paviljoen met een minimalistische stalen structuur. Deze veranda is gebaseerd op een vernieuwend en vooruitstrevend systeem van superslanke thermisch geïsoleerde staalprofielen, die worden gebruikt voor de deuren, ramen en vaste kaders met hoogrendementsglas.
Veranda van staal Livium.
Bijzonder mooi: een stalen constructie met houten aftimmering aan de binnenzijde. In dit houten plafond kunnen we led-spotjes, heaters en speakers integreren. Andere Louvre verandas. Veranda op maat. Veranda van aluminium. Veranda van hout. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Moderne stalen tuinkamer.
Deze unieke veranda is gebaseerd op een innovatief en vooruitstrevend systeem van superslanke thermisch geïsoleerde stalen profielen. Deze worden gebruikt voor ramen, deuren en vaste kaders met hoogrendementsglas. De moderne aanbouw is opgebouwd uit een glazen paviljoen met een minimalistische structuur in staal.
Veranda's' in aluminium, hout staal Aldera Veranda's.'
Een 3D-simulatie kan nog zo levensecht zijn, maar toch komt het niet tot leven. Wij van Aldera hebben de oplossing. Wandel dankzij virtual reality nu al rond in uw toekomstige veranda Een nieuwe veranda draait om licht en beleving. Maar hoe vat je in woorden wat een.
Veranda Pergola Houbrechts Bouwmarkt Alken.
Alles voor uw dak. CLIMAX ALU zelfdragende veranda profielen. Climax biedt ongelooflijk veel combinatiemogelijkheden: gewone en zadeldaken, waaiers enz. Van de meest eenvoudige tot de meest complexe situaties, Climax kan het allemaal aan. Climax is ontwikkeld om u al die mogelijkheden te bieden aan een zeer gunstige prijs.
Stalen veranda's: ontwerp, constructie en realisatie VerandaLook.
U bent hier: Veranda's' Stalen veranda. Tijdsloos en van extreme elegantie! De stalen veranda leent zich tot alle architectorale stijlen. Het staal is vanwege zijn fijn uitzicht bruikbaar in zeer kleine constructies met verfijnde afwerkingen, maar wordt ook gebruikt voor meer prestigieuze projecten in de bouw van orangeries.
STALEN VERANDA FER-O!
Onze stalen deuren, ramen, tuinkamers en veranda's' worden op maat gemaakt in ons eigen atelier. Vakmanschap voor een klassiek als modern interieur. Ijzeren ramen en deuren zijn tijdloos en duurzaam! Je kan een keuze maken uit enkel of dubbel glas, draadglas en nog vele andere mogelijkheden voor een authentieke uitstraling.
Bulkmans Veranda's' Bulkmans veranda's.'
Ondertussen worden behalve in de provincie Antwerpen en Oost Vlaanderen nu ook verandas gebouwd in de provincie Vlaams Brabant. De aluminium veranda heeft bij ons reeds geruime tijd de houten veranda verdrongen en voor velen lijkt de moderne woonveranda op een pvc veranda. Met de nieuwe geïsoleerde steelloock profielen krijgt een orangerie, behalve het uitzicht van een stalen veranda ook, het label van woonveranda.
Pergola, veranda en carport in staal of metaal Metaal op Maat.
Veranda, pergola, carport, prieel of terrasoverkapping: Metaal Op Maat maakt de overkapping van jouw keuze volgens jouw kleur, stijl en afmetingen. Van pergola tot veranda in staal. De unieke eigenschappen van staal lenen zich in de handen van een ambachtsman perfect voor het creëren van een veranda, pergola, carport, prieel of terrasoverkapping. Stalen overkappingen zijn niet enkel erg esthetisch, maar ook uitzonderlijk robuust.

Contacteer ons

Resultaten voor stalen veranda