stalen veranda
Smederij Frank Jacques Projectcategorieën Architectuur.
Aanbouw of veranda? Maak de juiste keuze! Oximo.
Een gouden tip: plan, plan, plan, herplan, plan, plan, plan en ontwikkel stalen zenuwen. Bij het plaatsen van een veranda daarentegen werk je samen met één leverancier. Trouwens nog een hoera aan het adres van de veranda, bij fouten is er maar één verantwoordelijke.
Moors NV veranda's.'
We maken volledig in eigen beheer, uw meest exclusieve veranda kompleet op maat. Bovendien wordt zij ook geplaatst door onze eigen vakmensen. Qua materiaal, kleur en stijl van het skelet is de keuze volledig door u te bepalen. U kan vervolgens kiezen uit diverse beglazingen met superisolerend zonwerende coatings, al dan niet in combinatie met gelaagd of gehard glas. Indien gewenst bieden we tevens een totale binnenafwerking aan. Enkele van de mogelijkheden zijn.: stalen veranda's, oranjerieën en wintertuinen.
Wintertuinen en hobby serres op maat Veranda's' Waver Construct.
Veranda in aluminium. Wintertuinen in staal. Afdaken/Pergola's' in staal. Ramen en deuren. Singel 4 A Unit B B-2550 Kontich T: 32 3 440 06 03 T Atelier: 32 440 06 01 F: 32 3 440 06 01 BTW: BE 461.936.566.
Stalen ramen, deuren en scheidingswanden op maat bij Feral Group. Feral.
We bouwen zelfs een volledige veranda of orangerie op maat met staal en glas! Vaste ramen in staal. Stalen buitenramen bijgebouw. Stalen buitenramen en buitendeuren. Plaatsing stalen ramen en wijnkasten in Fou do. Aanbouw met stalen ramen. Moderne veranda met stalen ramen.
Home DE VISSCHER.
Om een idee te krijgen van Uw project, kan U op de website een offerte aanvragen. U kan een model aanduiden dat bij U wensen aanleunt ofwel een eigen schets of model LEES MEER. Ontdek sier en bouwsmeedwerk van DE VISSCHER. Stalen ramen en deuren.
Pergola, veranda en carport in staal of metaal Metaal op Maat.
Veranda, pergola, carport, prieel of terrasoverkapping: Metaal Op Maat maakt de overkapping van jouw keuze volgens jouw kleur, stijl en afmetingen. Van pergola tot veranda in staal. De unieke eigenschappen van staal lenen zich in de handen van een ambachtsman perfect voor het creëren van een veranda, pergola, carport, prieel of terrasoverkapping. Stalen overkappingen zijn niet enkel erg esthetisch, maar ook uitzonderlijk robuust.
Een nieuwe veranda? 4x kiezen voor staal Compleet wonen.
Het soortelijk gewicht van staal ligt drie keer hoger dan dat van aluminium. Een constructie in staal is met andere woorden zwaar. Een stalen veranda plaatsen is bijgevolg ook erg arbeidsintensief. Staal is wel zwaarder, het is dan ook heel sterk.
Orangerie Veranda Rustiek Pauwels Verandas Ninove Pauwels Veranda's.'
Met de Vintage Line keren we terug naar de nostalgische orangerie uit de 19 de eeuw, geoptimaliseerd met de innovatieve technieken van vandaag. In het ontwerp werden de typische stijlkenmerken behouden en baseerden we ons op de originele stalen profielen van toen.
Verandas Waver Construct.
Jan 10, 2017 Realisatie veranda, Staalveranda, Stalen deuren, Veranda Comments Off on Plaatsing van een staalveranda. Waarom kiezen voor een staalveranda bij Waver Construct? Wij werken elke veranda tot in het kleinste detail af in onze eigen atelier. Uw veranda ademt een elegante en authentieke sfeer uit.

Contacteer ons

Resultaten voor stalen veranda