stalen veranda
Smederij Frank Jacques Projectcategorieën Architectuur.
Moors NV veranda's.'
Licht, ruimte en rust, iedere door ons gerealiseerde veranda is een knusse plek, een perfecte overgang tussen woning en tuin waar u heel het jaar door van kunt genieten. We maken volledig in eigen beheer, uw meest exclusieve veranda kompleet op maat. Bovendien wordt zij ook geplaatst door onze eigen vakmensen. Qua materiaal, kleur en stijl van het skelet is de keuze volledig door u te bepalen. U kan vervolgens kiezen uit diverse beglazingen met superisolerend zonwerende coatings, al dan niet in combinatie met gelaagd of gehard glas. Indien gewenst bieden we tevens een totale binnenafwerking aan. Enkele van de mogelijkheden zijn.: stalen veranda's, oranjerieën en wintertuinen.
Wintertuinen en hobby serres op maat Veranda's' Waver Construct.
Veranda in aluminium. Wintertuinen in staal. Afdaken/Pergola's' in staal. Ramen en deuren. Singel 4 A Unit B B-2550 Kontich T: 32 3 440 06 03 T Atelier: 32 440 06 01 F: 32 3 440 06 01 BTW: BE 461.936.566.
Veranda op maat? LODZ houten veranda in uw stijl in één dag geplaatst.
Het concept van LODZ is gebaseerd op een stalen constructie waardoor de veranda niet alleen van uitzonderlijke goede/onderhoudsvriendelijke kwaliteit is, maar tevens herplaatsbaar is. Op de fotos van de site zie je al hoe goed doordacht het concept is uitgewerkt.
Overkapping Aluminium Aanbouw veranda zwart staal.
Ruim op voorraad Vanaf 112995, per stuk meer info Meest verkocht Aluminium Veranda Antraciet zwart diverse maten. Vanaf 112995, per stuk meer info Zeer compleet Aluminium Veranda met heldere platen Fesca Antraciet in 9 maten. Vanaf 112995, per stuk meer info Zeer compleet Aluminium Veranda met melkwitte platen Fesca Antraciet in 9 maten.
Pergola, veranda en carport in staal of metaal Metaal op Maat.
Veranda, pergola, carport, prieel of terrasoverkapping: Metaal Op Maat maakt de overkapping van jouw keuze volgens jouw kleur, stijl en afmetingen. Van pergola tot veranda in staal. De unieke eigenschappen van staal lenen zich in de handen van een ambachtsman perfect voor het creëren van een veranda, pergola, carport, prieel of terrasoverkapping. Stalen overkappingen zijn niet enkel erg esthetisch, maar ook uitzonderlijk robuust.
Een nieuwe veranda? 4x kiezen voor staal Compleet wonen.
Het soortelijk gewicht van staal ligt drie keer hoger dan dat van aluminium. Een constructie in staal is met andere woorden zwaar. Een stalen veranda plaatsen is bijgevolg ook erg arbeidsintensief. Staal is wel zwaarder, het is dan ook heel sterk.
Aanbouw of veranda? Maak de juiste keuze! Oximo.
Een gouden tip: plan, plan, plan, herplan, plan, plan, plan en ontwikkel stalen zenuwen. Bij het plaatsen van een veranda daarentegen werk je samen met één leverancier. Trouwens nog een hoera aan het adres van de veranda, bij fouten is er maar één verantwoordelijke.
Verandas Waver Construct.
Jan 10, 2017 Realisatie veranda, Staalveranda, Stalen deuren, Veranda Comments Off on Plaatsing van een staalveranda. Waarom kiezen voor een staalveranda bij Waver Construct? Wij werken elke veranda tot in het kleinste detail af in onze eigen atelier. Uw veranda ademt een elegante en authentieke sfeer uit.
Veranda van staal Livium.
Bijzonder mooi: een stalen constructie met houten aftimmering aan de binnenzijde. In dit houten plafond kunnen we led-spotjes, heaters en speakers integreren. Andere Louvre verandas. Veranda op maat. Veranda van aluminium. Veranda van hout. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Contacteer ons

Meer resultaten voor stalen veranda