restaurant antwerpen
Dit zijn de beste en leukste restaurants in Antwerpen.
Daarnaast is het ook gewoon een mega coole tent. Ideaal als je met een groep chicks een weekendje in Antwerpen bent. Klik hier om te reserveren. Dit restaurant zit ook op de Luikstraat een paar deuren naast Umami. Eveneens een aanrader. Mooie tent met heerlijk Aziatisch eten, net een tikkeltje meer Thais. Klik hier voor de site. De echte sushi freak kan ook nog terecht bij Roji op de Oude Koornmarkt. Dit is een hip restaurant met waanzinnig lekkere sushi. Gezellig in het centrum en ideaal voor een romantic date. Reserveren doe je hier! Divin By Sepi. Een prachtig restaurant in de hippe wijk t Zuid.
Hayashi Antwerpen Finest Japanese Sushi Grill House.
Diner Dinsdag t/m Zondag van 18.00 tot 22.00. 2000 Antwerpen, België. Info Openingstijden Hayashi Antwerpen. Gesloten van 8 juli t/m 25 juli 2019. Lunch Dinsdag t/m Vrijdag van 12.00 tot 14.00. Diner Dinsdag t/m Zondag van 18.00 tot 22.00. Nassaustraat 27, 2000 Antwerpen.
RAS Restaurant Aan de Stroom.
Het Zuiderterras werd daarmee een pionierproject in Antwerpen, waarbij men zich opnieuw ging focussen op de waterkant en niet enkel op de stadskern. De heropwaardering van de Scheldekaaien was gestart. Van 1991 tot 2016 gebeurden op geregelde tijdstippen aanpassingen, verfraaiingen en opfrissingen van het gebouw en terras, steeds met respect voor de authenticiteit van het gebouw. Na 25 jaar drong zich een grondige renovatie en aanpassing van de infrastructuur op, met de bedoeling nóg meer zicht op het water te creëren. Een nieuw verhaal, een nieuwe look en dus ook een nieuwe naam. RAS gaf voor deze verbouwing opdracht aan Co.Studio, oud-studenten van bOb Van Reeth.
Van der Valk Hotel Restaurant Antwerpen centrum.
Home Restaurant Kamers Vergaderen Evenementen Arrangementen Omgeving Faciliteiten Over ons Vacatures Extra informatie. Bistro bar open vanaf 8 juni. Van harte welkom in Stiel! Zoals u gewoon bent van ons staat gastvrijheid centraal en doen wij er alles aan om u een fijn verblijf aan te bieden. ma/vr 0600: tot 1100u.: za/zo 0700: tot 1200u.: Lunch 1200: tot 1700u.: Diner 1700: tot 2200u.: Om 0000u: sluiten de bar, bistro en het terras. Onze shop aan de receptie is 24/7 open. Helaas kunnen we momenteel geen brunchbuffetten en live cooking avonden aanbieden. Betalingen zijn mogelijk met een bankkaart gezien de no-cash policy van kracht is. Stiel de Bistro. No Cash Policy. Hotel Antwerpen werkt cashless Betalingen kunnen enkel met Bancontact, Visa, Mastercard, Amex of vooraf bij reservering.
De Restaurant beste Antwerpen restaurants Gids in Restaurants Antwerpen: Antwerpen Top Resto.be. 10 en promoties Resto.be.
Kortom, een wereldstad in zakformaat! Resto.be biedt u een ruime keuze aan restaurants in Antwerpen tegen de beste prijzen. U kunt ook heel wat Antwerpse restaurants online boeken! Zoek een restaurant. Werken bij Resto Group. Restaurants per stad. Publiciteit op Resto.be. Creatie van uw website. Dit restaurant aanbevelen via. Adres toevoegen Restaurateurs login Resto.be contacteren Registreren Inloggen mobiel BLOG. Zoekopdracht aanpassen Nieuwe zoekopdracht.
RESTAURANT THE GLORIOUS ANTWERPEN.
De Notenkraker Wijn Bierrestaurant in Berchem, Antwerpen.
Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Wijnrestaurant in Antwerpen. Bierrestaurant in Antwerpen. Traiteur in Antwerpen. Restaurant voor groepen in Antwerpen. Ontdek onze menu's.' Ontdek onze dranken.
Eethuisje Mistral Een voorsmaakje van de Provence in Antwerpen.
Dégustation en Provence. Restaurant Mistral biedt u een unieke en authentieke ervaring. Verborgen in het hart van Antwerpen vindt u een voorsmaakje van de Provence. In ons gezellige eethuisje geniet u in alle rust van karakteristieke Provençaalse gerechten, minzaam en zorgvuldig bereid met verse plaatselijke ingrediënten volgens de regels van de kunst.
Michelin Restaurants Antwerpen: Gids van de beste restaurants van Antwerpen.
Restaurants Michelin Antwerpen. Alle Michelin restaurants in Antwerpen: sterrenrestaurants in Antwerpen en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Antwerpen. Alles van ViaMichelin: Antwerpen.
Uit eten Antwerpen: 12 leuke eettentjes en restaurants in Antwerpen.
Officieel geen restaurant in Antwerpen, maar een bezoekje aan de lokale bierbrouwer mag natuurlijk ontbreken tijdens een weekendje België. De Koninck is het stadsbier van Antwerpen en in de gelijknamige brouwerij is het een aanrader om een rondleiding te volgen. Het is een van de betere brouwerijen die ik tot nu toe heb bezocht, want hier krijg je al direct bij binnenkomst iets te proeven. In mijn geval was dat glas een Triple dAnvers, waarna je met een biertje in je hand de Brouwerijtour kan volgen. Door middel van een aantal interactieve tentoonstellingen word je door het brouwproces begeleid, om uiteindelijk uit te komen in het bijbehorende café.

Contacteer ons

Op zoek naar restaurant antwerpen?