restaurant antwerpen
Dit zijn de beste en leukste restaurants in Antwerpen.
Daarnaast is het ook gewoon een mega coole tent. Ideaal als je met een groep chicks een weekendje in Antwerpen bent. Klik hier om te reserveren. Dit restaurant zit ook op de Luikstraat een paar deuren naast Umami. Eveneens een aanrader.
Hayashi Antwerpen Finest Japanese Sushi Grill House.
Diner Dinsdag t/m Zondag van 18.00 tot 22.00. 2000 Antwerpen, België. Info Openingstijden Hayashi Antwerpen. Gesloten van 8 juli t/m 25 juli 2019. Lunch Dinsdag t/m Vrijdag van 12.00 tot 14.00. Diner Dinsdag t/m Zondag van 18.00 tot 22.00. Nassaustraat 27, 2000 Antwerpen.
RAS Restaurant Aan de Stroom.
Het Zuiderterras werd daarmee een pionierproject in Antwerpen, waarbij men zich opnieuw ging focussen op de waterkant en niet enkel op de stadskern. De heropwaardering van de Scheldekaaien was gestart. Van 1991 tot 2016 gebeurden op geregelde tijdstippen aanpassingen, verfraaiingen en opfrissingen van het gebouw en terras, steeds met respect voor de authenticiteit van het gebouw. Na 25 jaar drong zich een grondige renovatie en aanpassing van de infrastructuur op, met de bedoeling nóg meer zicht op het water te creëren. Een nieuw verhaal, een nieuwe look en dus ook een nieuwe naam. RAS gaf voor deze verbouwing opdracht aan Co.Studio, oud-studenten van bOb Van Reeth.
RAS Restaurant Aan de Stroom.
Het Zuiderterras werd daarmee een pionierproject in Antwerpen, waarbij men zich opnieuw ging focussen op de waterkant en niet enkel op de stadskern. De heropwaardering van de Scheldekaaien was gestart. Van 1991 tot 2016 gebeurden op geregelde tijdstippen aanpassingen, verfraaiingen en opfrissingen van het gebouw en terras, steeds met respect voor de authenticiteit van het gebouw. Na 25 jaar drong zich een grondige renovatie en aanpassing van de infrastructuur op, met de bedoeling nóg meer zicht op het water te creëren. Een nieuw verhaal, een nieuwe look en dus ook een nieuwe naam. RAS gaf voor deze verbouwing opdracht aan Co.Studio, oud-studenten van bOb Van Reeth. Zij tekenden de plannen voor de renovatie met respect voor de oorspronkelijke architectuur. Het nieuwe concept schept een interieur dat warm, gezellig en comfortabel is.
De Restaurant beste Antwerpen restaurants Gids in Restaurants Antwerpen: Antwerpen Top Resto.be. 10 en promoties Resto.be.
Kortom, een wereldstad in zakformaat! Resto.be biedt u een ruime keuze aan restaurants in Antwerpen tegen de beste prijzen. U kunt ook heel wat Antwerpse restaurants online boeken! Zoek een restaurant. Werken bij Resto Group. Restaurants per stad. Publiciteit op Resto.be. Creatie van uw website. Dit restaurant aanbevelen via. Adres toevoegen Restaurateurs login Resto.be contacteren Registreren Inloggen mobiel BLOG. Zoekopdracht aanpassen Nieuwe zoekopdracht.
Restaurant Joyau Het verborgen juweel van de Frans-Belgische keuken.
Het eten was echt heel lekker! Top, wij gaan zeker zeker terug! Joyau is in één woord GEWELDIG. Mooie kaart, superlekker eten, aandacht voor de kleinste details en heel vriendelijke bediening. Heel lekker eten, vriendelijke bediening, voldoende grote porties, lekkere cocktails. Echt een aanrader! We zijn sinds 2 maanden naar Antwerpen verhuisd en hebben al 4 keer mogen eten in dit fantastische restaurant! We zijn keer op keer verrast door de fantastische belevenis. Joyau heeft me meer dan zeer aangenaam verrast. Een nieuwe en schitterende parel tussen de Antwerpse restaurants.
De Notenkraker Wijn Bierrestaurant in Berchem, Antwerpen.
Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Wijnrestaurant in Antwerpen. Bierrestaurant in Antwerpen. Traiteur in Antwerpen. Restaurant voor groepen in Antwerpen. Ontdek onze menu's.' Ontdek onze dranken.
Eethuisje Mistral Een voorsmaakje van de Provence in Antwerpen.
Dégustation en Provence. Restaurant Mistral biedt u een unieke en authentieke ervaring. Verborgen in het hart van Antwerpen vindt u een voorsmaakje van de Provence. In ons gezellige eethuisje geniet u in alle rust van karakteristieke Provençaalse gerechten, minzaam en zorgvuldig bereid met verse plaatselijke ingrediënten volgens de regels van de kunst.
Dit zijn de beste en leukste restaurants in Antwerpen.
Maar ik heb de afgelopen drie jaar heel wat andere parels ontdekt. Dit zijn de beste en leukste restaurants in Antwerpen. De beste en leukste restaurants in Antwerpen. Heerlijk eten in een geweldige ambiance. Sushi, Dimsum en Teppanjaki. Alles is super vers en de borden zijn mooi opgemaakt. Daarnaast is het ook gewoon een mega coole tent. Ideaal als je met een groep chicks een weekendje in Antwerpen bent. Klik hier om te reserveren. Dit restaurant zit ook op de Luikstraat een paar deuren naast Umami. Eveneens een aanrader. Mooie tent met heerlijk Aziatisch eten, net een tikkeltje meer Thais. Klik hier voor de site. De echte sushi freak kan ook nog terecht bij Roji op de Oude Koornmarkt. Dit is een hip restaurant met waanzinnig lekkere sushi. Gezellig in het centrum en ideaal voor een romantic date. Reserveren doe je hier! Divin By Sepi. Een prachtig restaurant in de hippe wijk t Zuid.
25x Uit eten in Antwerpen: restaurant tips in Antwerpen WAT ZIJ ZEGT.
De Godevaart Sint Katelijnevest 23 Zin in iets innovatiefs op je bord? Restaurant De Godevaart is gevestigd in het historische centrum van Antwerpen en en heeft een moleculaire keuken met niet-standaard gerechten. Lam Yin Reyndersstraat 17 Voor authentiek en trendy Chinees eten mét Michelinster ga je naar Lam en Yin, waar je boterzachte inktvis en sappige pekingeend tegen betaalbare prijzen bestelt.

Contacteer ons

Meer resultaten voor restaurant antwerpen