restaurant antwerpen
restaurant gist in het centrum van antwerpen aan de Kaasstraat.
GIST IS EVOLUTIE, VERANDERING, ONTWIKKELING en we zijn nu toegekomen aan het volgende hoofdstuk. We sluiten restaurant Gist en nieuwe projecten en ideeën dienen zich aan. We bedanken iedereen voor het vertrouwen en de fijne jaren. U hoort ongetwijfeld nog van ons!
Restaurant Matty Antwerpen heet u welkom.
WELKOM BIJ RESTAURANT MATTY! Matty opent opnieuw zijn deuren! Welkom in ons restaurant, gelegen in hartje Antwerpen, op een boogscheut van de leien. Laat je verrassen door de combinatie van de hedendaagse, lichte en verfrissende keuken en onze charmante gastvrijheid.
Eten bij restaurant MÓN op t Eilandje in Antwerpen: altijd lekker en gezellig.
Restaurant MÓN ligt op t Eilandje, het bruisend stadsdeel aan de oude Antwerpse haven, pal naast het Bonapartedok, het MAS en de jachthaven. Het is een oude plek in Antwerpen die weer helemaal nieuw is: mooie wandelkades, machtige zichten over het water en de stad, en veel schoon volk.
Fiskebar Vis en Wijnbistro Antwerpen.
Restaurant Het Pomphuis In Antwerpen gelegen restaurant.
Les Années Folles, een nieuw restaurant in Antwerpen Welkom in ons nieuwe restaurant in Antwerpen.
Er is wel nog altijd keuze tussen 4 of 5 gangen. 25 december 2017 tot 8 januari 2018. 9 april 2018 tot 16 april 2018. 16 juli 2018 tot 30 juli 2018. c Les Années Folles Mechelsesteenweg 112 2018 Antwerpen T: 03 216 33 03 Privacystatement en disclaimer Webdesign: Hootkoetuur.
RESTAURANT MICH.
Jouw garantie op een lekker stukje vlees. Mich is een restaurant waar je zonder verpinken kunt binnenwandelen en toch de garantie hebt op een lekker stukje vlees. Ondernemer Michel Bosiers Mich voor de vrienden presenteert gerechten op basis van vier vleessoorten: runds en paardenvlees.
Savanne restaurant ZOO Antwerpen.
Restaurant Savanne is dagelijks geopend van 10u abonnees zijn reeds welkom vanaf 9u tot de sluiting van het park. Menukaart Savanne 486Kb. Allergenen Savanne 323Kb. Heb je nog een vraag? Misschien vind je het antwoord hier. Je plezier verlengen met 365 dagen? Koop een abonnement en geniet van diverse voordelen! Ontdek de voordelen. Nieuwsbrief ZOO Antwerpen.
Restaurant Restaurant wijnbar Pazzo.
Bij Pazzo krijgt u nooit een wijn die gewoon" bij uw eten past, maar een wijn die verliefd is op het gerecht en er een dansje mee maakt op uw tong. We ontvingen ook dit jaar onze Award of Excellence van het Amerikaanse wijnmagazine Wine Spectator. Restaurant Pazzo where food meets wine. Oude Leeuwenrui 12 2000 Antwerpen 32 03 232 86 82.
Restaurant Antwerpen De Peerdestal Brasserie in Parijse sfeer.
Reserveer Nu 32 3 231 95 03. In de Wijngaardstraat, op wandelafstand van de Grote Markt, vlakbij het mooiste pleintje van Antwerpen, het Hendrik Conciencepleintje, nam Mike Vlasman 20 jaar geleden restaurant De Peerdestal over. Door Mikes passie voor qualityfood, gevoel voor sfeer en spontane gastvrijheid werd de Peerdestal al snel een vaste culinaire waarde in Antwerpen.

Contacteer ons

Op zoek naar restaurant antwerpen?