restaurant antwerpen
Restaurant Colmar Wezenberg Restaurants Colmar.
Restaurant Colmar Wezenberg. Bij Restaurants Colmar geniet men van verse en gevarieerde buffetten à volonté in zelfbediening in combinatie met hoofdgerechten aan tafel geserveerd. Het drankenbuffet is steeds inbegrepen in de prijs! Kies vrijuit je formule naargelang je wensen, eetlust en budget. Apart zaaltje GRATIS beschikbaar voor reservatie van seminaries en feesten. Kinderhoek met DVD. Deel deze pagina. Restaurant Colmar Wezenberg. Gerard Le Grellelaan 2. 2018 Wezenberg Antwerpen.
Sterrenrestaurant Hertog Jan maakt comeback in Antwerpen De Tijd.
De Balans Flo Windey. Sterrenrestaurant Hertog Jan maakt comeback in Antwerpen. Ook al leidt de coronacrisis tot een zelden geziene leegstand, toch bouwt Botanic Sanctuary op een historische site in Antwerpen volop aan een hotel dat een van de meest luxueuze van België moet worden.
Hayashi Antwerpen Finest Japanese Sushi Grill House.
Diner Dinsdag t/m Zondag van 18.00 tot 22.00. 2000 Antwerpen, België. Info Openingstijden Hayashi Antwerpen. Gesloten van 8 juli t/m 25 juli 2019. Lunch Dinsdag t/m Vrijdag van 12.00 tot 14.00. Diner Dinsdag t/m Zondag van 18.00 tot 22.00. Nassaustraat 27, 2000 Antwerpen.
RAS Restaurant Aan de Stroom.
Het Zuiderterras werd daarmee een pionierproject in Antwerpen, waarbij men zich opnieuw ging focussen op de waterkant en niet enkel op de stadskern. De heropwaardering van de Scheldekaaien was gestart. Van 1991 tot 2016 gebeurden op geregelde tijdstippen aanpassingen, verfraaiingen en opfrissingen van het gebouw en terras, steeds met respect voor de authenticiteit van het gebouw. Na 25 jaar drong zich een grondige renovatie en aanpassing van de infrastructuur op, met de bedoeling nóg meer zicht op het water te creëren. Een nieuw verhaal, een nieuwe look en dus ook een nieuwe naam. RAS gaf voor deze verbouwing opdracht aan Co.Studio, oud-studenten van bOb Van Reeth.
RAS Restaurant Aan de Stroom.
Het Zuiderterras werd daarmee een pionierproject in Antwerpen, waarbij men zich opnieuw ging focussen op de waterkant en niet enkel op de stadskern. De heropwaardering van de Scheldekaaien was gestart. Van 1991 tot 2016 gebeurden op geregelde tijdstippen aanpassingen, verfraaiingen en opfrissingen van het gebouw en terras, steeds met respect voor de authenticiteit van het gebouw. Na 25 jaar drong zich een grondige renovatie en aanpassing van de infrastructuur op, met de bedoeling nóg meer zicht op het water te creëren. Een nieuw verhaal, een nieuwe look en dus ook een nieuwe naam. RAS gaf voor deze verbouwing opdracht aan Co.Studio, oud-studenten van bOb Van Reeth. Zij tekenden de plannen voor de renovatie met respect voor de oorspronkelijke architectuur. Het nieuwe concept schept een interieur dat warm, gezellig en comfortabel is.
De Restaurant beste Antwerpen restaurants Gids in Restaurants Antwerpen: Antwerpen Top Resto.be. 10 en promoties Resto.be.
Kortom, een wereldstad in zakformaat! Resto.be biedt u een ruime keuze aan restaurants in Antwerpen tegen de beste prijzen. U kunt ook heel wat Antwerpse restaurants online boeken! Zoek een restaurant. Werken bij Resto Group. Restaurants per stad. Publiciteit op Resto.be. Creatie van uw website. Dit restaurant aanbevelen via. Adres toevoegen Restaurateurs login Resto.be contacteren Registreren Inloggen mobiel BLOG. Zoekopdracht aanpassen Nieuwe zoekopdracht.
GRAN DUCA Il Ristorante.
Gazet van Antwerpen. Bij Gran Duca aan De Keyserlei serveren ze moderne Italiaanse keuken van het hoogste niveau. In dit geval zeer letterlijk: met 3 adembenemende terrassen op de zesde verdieping is het restaurant uniek in Antwerpen. Tel: 03 202 68 87.
The Jane Antwerp.
MADE by LAB 26. The wait is over and we can finally inform you that on Friday June 19 The Jane Antwerp has reopened. On June 12 we launched our new pop-up concept: The Jane Open Air Sommar, read all about it here.
Eethuisje Mistral Een voorsmaakje van de Provence in Antwerpen.
Dégustation en Provence. Restaurant Mistral biedt u een unieke en authentieke ervaring. Verborgen in het hart van Antwerpen vindt u een voorsmaakje van de Provence. In ons gezellige eethuisje geniet u in alle rust van karakteristieke Provençaalse gerechten, minzaam en zorgvuldig bereid met verse plaatselijke ingrediënten volgens de regels van de kunst.
Antwerpen MICHELIN Restaurants de MICHELIN Gids België. MICHELIN Gids de officiële website.
Vegetarisch menu 3. Verboden te roken in het restaurant 45. Visa kredietkaart 45. 1-40 van 45 restaurants. m MICHELIN Gids Belgium 2020. The Butcher's' son. Traditionele keuken, Traditionele keuken. m MICHELIN Gids Belgium 2020. MICHELIN Gids Belgium 2020. Het Nieuwe Palinghuis.

Contacteer ons

Op zoek naar restaurant antwerpen?