all seasons veranda
Veranda met gesloten dak als knusse leefruimte De Mooiste Verandas.
Samen met de twee sierluchters boven de eettafel wordt deze veranda sfeervol verlicht. De plooigordijnen dienen als zonwering maar hebben eveneens een estetische functie. Dit is één van de zovele prachtige realisaties die U hier kunt bekijken van Verandas All Seasons.
Verandas All Seasons Tovenaar in Veranda, Orangerie en Tuinkamer.
Sowieso zorgt uw All Seasons veranda voor uitbreiding van uw leefruimte en tuinkamer. Exclusiviteit, vakmanschap en succes. Voor iedereen die uniek vakmanschap weet te waarderen. Bij All Seasons ligt het accent niet op massa, maar op exclusieve en persoonlijke realisaties.
Prachtige veranda all seasons in aluminium! Te koop 2dehands.be.
Sluiten Terug naar. Verwijder verfijnoptie Vergelijkbare zoekertjes. Het zoekertje met de titel Prachtige veranda all seasons in aluminium! is helaas verwijderd. Prachtige veranda van All Seasons. Bij deze veranda kunnen alle deuren wijd open geschoven worden. Zelf te demonteren door de koper.
Vera-styling veranda als extra woonruimte De Mooiste Verandas.
Meer realisaties van Verandas All Seasons. Deze moderne veranda geeft je een instant vakantiegevoel. aluminium constructie, hoogrendementsglas, thermisch onderbroken aluminium. Veranda's' All S. Aluminium pergola bekleed met ceder en voorzien van verlichtingspots. Veranda's' All S. Eigentijdse veranda met klassieke toets aangebouwd aan woning in pastoriestijl.
Foto's' van veranda's' rijhuisje en ervaring met de plaatsers. Bouwinfo.
Wij wilden eerst een veranda laten zetten en zijn toen gaan horen bij All Seasons in Zandhoven en Janssens in Lier. Vriendelijke mensen, tijdig een offerte gehad en ook goede ervaringen van gehoord. Wij hebben uiteindelijk gekozen om een aanbouw met grote ramen te zetten in plaats van een veranda.

Contacteer ons

Resultaten voor all seasons veranda