de veranda
Mogelijkheden veranda? Kan da? Isovera.
Verwarming in de veranda, kan da? Verwarming in een veranda, en zeker een woonveranda, maakt dat u een aangenamer klimaat en sfeer bekomt. Het verwarmen kan gebeuren met een warmtepomp die in de zomer eveneens als airco kan dienen, maar ook verwarmen met een kachel, pelletkachel, gashaard of vloerwarming is mogelijk.
Uitbreiding / aangebouwd bijgebouw garage, carport, aangebouwde veranda. Omgevingsloket. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
er moet voldaan zijn aan alle voorwaarden uit de docx bestand checklist 14 kB. Brecht en Klaar hebben net een rijwoning gekocht en wensen deze achteraan uit te breiden met een veranda. De veranda heeft een oppervlakte van 36 m.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Dag van de veranda St.-Katelijne-Waver.
De kroonlijst van de veranda sluit naadloos aan op de dakgoten van de woning, die in het kader van dit project vernieuwd werden. Bezoek dit project tijdens de Dag van de Veranda op 24 september 2017 en ontdek de veelzijdige mogelijkheden van hedendaagse verandabouw in onze showroom en via onze website: www.veranda-janssens.be.
Verluchting voor veranda's: welke veranda ventilatie kies je?
Deze problemen ontstaan doordat de vochtige lucht in de veranda condenseert tegen koude oppervlakken zoals het raam of de profielen. Door de veranda goed te verluchten voorkom je dit soort problemen en zorg zorg je er tevens voor dat er voldoende schone lucht naar binnen komt.
De veranda feestzaaldenhertog.be.
Al meerdere keren met mijn partner komen eten om een goed stuk vlees te eten. Ook de kleine snacks zijn zeer lekker. Grote troef is ook de speeltuin. Mijn zoontje heeft zich goed kunnen uitleven. Als het grote springkasteel opgeblazen wordt, is het zeker dolle pret.
Veranda Berchem-Antwerpen Be-Gusto.
De Veranda Guldenvliesstraat 60, 2600 Berchem TEl: 32 3 218.55.95 www.bistronomie.be/nl/bistro-9/veranda Maandag Dinsdag gesloten Be-Gusto score: 16/20. Last updated by begusto at 14/02/2016. Category: BE-Antwerpen, Be-Out: België, Bistronomie, Restaurants Tags: Daan Guelinckx, Davy Schellemans, De Veranda, GAult Millau, In De Wulf, michelin, Omnivore, Restaurant Antwerpen.
Restaurant Veranda uit Antwerpen maakt comeback in stijl Sabato.
Wat een zalig restaurant was Veranda! Het was er krap maar gezellig, met een inrichting en een geluidsniveau dat meer aan een café deed denken. Maar wat voor verfijnde gerechten bracht chef Davy Schellemans uit die kleine keuken naar de tafel. Veranda, dat was grote gastronomie voor lage prijzen.
Veranda laten bouwen door ons? Het project van A tot Z uitbesteed.
Liever ook de afwerking zoals zonwering, vloeren en muren door ons laten regelen? Hoe wordt een veranda gebouwd? Één van onze vele tevreden klanten heeft deze mooie timelapse video gemaakt over het plaatsen van een veranda. In minder dan 5 minuten zie je hoe een complete veranda door ons wordt neergezet.
De Veranda EVA maakt het plantaardig.
Wat wij doen. Wat kan jij doen? Search Open menu. U bent hier. Home a Uit eten a De Veranda. De Veranda serveert een veganistisch menu op aanvraag. Lunch: woensdag tot vrijdag. 2 gangen 27 euro. 3 gangen 35 euro.

Contacteer ons

Meer resultaten voor de veranda