restaurant berchem
Jardin Public restaurant en brasserie te Berchem Antwerpen.
Restaurant Jardin Public is een restaurant gelegen te Berchem Antwepen.
Wijnrestaurant De Notenkraker.
Onze gerechten Onze menu's Wijnkaart.
Restaurant Taverne De Merode Berchem.
U kan bij ons starten met een ontbijt. nadien een aperitiefje gevolgd door eten aan de kaart. U kan ook kiezen uit onze talloze snacks. De dagschotel of het dagmenu is steeds. dagvers aan een eerlijke prijs. In de namiddag kan u genieten op ons. zonnig terras van een kopje koffie met. pannenkoek of een fris streekbiertje. s Avonds kan u lekker tafelen met. een glaasje wijn in een gezellige sfeer. Het team de Merode.
Eten Resto Restaurant Goesting Antwerpen.
je zocht op BERCHEM ANTWERPEN. Driekoningenstraat 72 2600 Berchem Tel 03/239.39.16. Wat maakt een restaurant populair? Gastvrijheid kwaliteit zachte prijzen en een leuke sfeer. Het zijn net deze vier elementen die John Verbeeck met zijn Troubadour in perfect evenwicht samenbrengt. reactie 30/06 quasimodo Veel te duur. Krijg bijna niets op je schotel. Langoustines waren 1 en een halve scampibedrog Koud 2 reacties geef jouw reactie. Het Rooi Belgisch-Frans Frans. Berchemstadionstraat 73 2600 Berchem Tel 03/230.05.09. Sporten is gezonddat is de leuze!
Two4one restaurant Rubenshuis in Berchem.
zeer lekker gegeten voor een leuke prijs! Andere restaurants in de buurt. Frans wereldse invloeden visspecicialiteiten. Deze week in de kijker. ne keer goe gaan eten. Bent u een professional. en hebt u interesse in deelname? Klik hier om uw zaak toe te voegen! Two4One is dé website waar u met korting kan gaan eten in 175 restaurants.
HOME DE ORANGERIE.
In restaurant De Orangerie kan u steeds rekenen op een familiale ontvangst met een lage drempel. Ons doel is om mensen op elk moment van de dag te laten genieten in een rustige maar toch eigentijdse omgeving. Onze traditionele Belgisch / Franse keuken met seizoensgebonden wisselende suggesties naargelang het marktaanbod is dan ook aangepast aan ieders budget. Visliefhebbers komen bij ons aan hun culinaire trekken dankzij onze verse kreeftbereidingen waarbij smaak een kwaliteit voorop staan. En vanaf de eerste zonnestraaltjes is het ook heerlijk vertoeven op ons tuinterras achteraan het restaurant.
De 10 beste restaurants in de buurt van station Antwerpen-Berchem.
Restaurants in de buurt van station Antwerpen-Berchem op TripAdvisor. Lees reizigersbeoordelingen van eetgelegenheden in de buurt van station Antwerpen-Berchem Rumst België en zoek op prijs locatie en meer.
Reserveer bij Restaurant Da Fellini in Berchem Antwerpen Restaurant reserveren in Berchem.
Samen met zijn broer Emiliano en zijn vrouw brengt hij de authentieke Italiaanse keuken in zijn prachtige art deco pand op de hoek van de Schomstraat met de Rysheuvelstraat te Berchem. Welkom bij restaurant Da Fellini met zijn authentieke Italiaanse specialiteiten. Ivan Di Rose en zijn broer Emiliano brengen met liefde en passie een stukje culinair Calabrië naar België. Na lange tijd zijn klanten met plezier te hebben mogen ontvangen in diverse Italiaanse restaurants is het met veel trots Ivan Di Rose zijn eigen restaurant DA FELLINI opent.
Het Rooi Brasserie met loungekarakter.
Het Rooi is een stijlvolle brasserie met loungekarakter. Reserveer online of bel 03/230.05.09. Een paar woorden over ons. heerlijke genieten in een sportief kader. Gelegen in Sporthal Het Rooi te Berchem direct naast het stadion van Voetbalclub Berchem vind je een unieke plek om lekker te eten. Of te ontspannen na een uurtje sporten. Brasserie Het Rooi biedt in een gezellig kader alle mogelijkheden om even tot rust te komen te genieten of gezellig een drankje te drinken na het sporten. Het personeel van deze brasserie met lounge karakter heet u dan ook van harte welkom we hopen u snel te mogen ontmoeten. Een plaats om te sporten en te genieten. Gelegen in Sporthal het Rooi.
Parkwest restaurant en brasserie te Berchem Antwerpen.

Contacteer ons

Op zoek naar restaurant berchem?