restaurant berchem
Two4one restaurant Restaurant Galle Face in Berchem.
Dus deze moeten aanstaan in de browser waarmee u werkt. Ps Google Chrome browser is een aanrader die je gratis kan downloaden via http//www.google.com/chrome/hlnl. Restaurant Galle Face 2600 Berchem. Galle Face een nieuw uitstekend restaurant voor visliefhebbers uitgebaat door de vroegere keukenbrigade van het trendy restaurant Fiskebar. Wedden dat je je duimen en vingers hier aflikt. Restaurant Galle Face biedt volgende Two4One deals aan. Vissoep met rouille en toastbrood. Kingkrabtartaar met rucola avocado geconfijte tomaat en gazpacho. Corinavis met champignonrisotto en citroen-tijmsaus. 78 voor 2 personen. Deal geldig tot 23/07/17.
Restaurants in Berchem goudengids.be.
Vind een restaurant in Berchem kies een onderneming in Berchem uit de lijst Gouden Gids de snelste weg naar restaurants in Berchem.
Eten Resto Restaurant Goesting Antwerpen.
je zocht op BERCHEM ANTWERPEN. Driekoningenstraat 72 2600 Berchem Tel 03/239.39.16. Wat maakt een restaurant populair? Gastvrijheid kwaliteit zachte prijzen en een leuke sfeer. Het zijn net deze vier elementen die John Verbeeck met zijn Troubadour in perfect evenwicht samenbrengt. reactie 30/06 quasimodo Veel te duur. Krijg bijna niets op je schotel. Langoustines waren 1 en een halve scampibedrog Koud 2 reacties geef jouw reactie. Het Rooi Belgisch-Frans Frans. Berchemstadionstraat 73 2600 Berchem Tel 03/230.05.09. Sporten is gezonddat is de leuze!
Degustation.
Het Frederik de Merodeplein is een levendig plein waar het standbeeld van Frederik de Merode is ingehuldigd in 1905. Antwerpenaren noemen het stan dbeeld ook wel de drie zatlappen. Sinds november 2009 heeft chefkok Kris Wijnen na zijn voorgaande restaurants zoals Klare Wijn en Cuistot op dit plein Restaurant Degustation geopend. Degustation is licht en modern maar voelt tegelijkertijd warm aan. De grote ramen en het interieur zorgen voor een gevoel van ruimte. Het zijn de half open keuken kaarsen luxe tafels en stoelen die Degustation warmte en gezelligheid geven. Een jong team in de bediening zorgt voor een ontspannen omgang met de gasten.
De Troubadour Uniek restaurant te Berchem!
Michelin Bib Gourmand en Gouden Vork als beste restaurant van Antwerpen. Een feestje een conferentie zaaltje nodig voor voordracht? Privé lounge op de 1e verdieping beschikbaar cozy huiskamersfeertje. Graag bestellen en meenemen? Menus en gerechtjes beschikbaar als traiteur. Bekijk ons traiteur aanbod! Reserveer rechtsonder bij alle paginas en kijk onmiddellijk online of er plaats beschikbaar is. 1 2 3 4 5 6. VERJAARDAGEN Vermeld wie er jarig is en wij verrassen. February 10 2017 / by troub_admin. Groovy nieuwe tafeltjes funky retro stoelen. February 10 2017 / by troub_admin. Dames steeds met leuke verrassing voor de aanstaande bruid.
Jardin Public restaurant en brasserie te Berchem Antwerpen.
Restaurant Jardin Public is een restaurant gelegen te Berchem Antwepen.
Ossip Berchem / Antwerpen Be-Gusto.
Posted by begusto on Thursday August 1 2013 9 Comments. Ossip A natural food restaurant by Antwerp newest Lady chef. De nieuwe hotspot in Berchem met lady chef Magalie Verbaet is misschien nog niet alom gekend maar daar mag dringend verandering in komen. Het nieuwe paradijs voor foodies heet restaurant Ossip en is gelegen in een volkse wijk in Berchem. Het hoekpand in de Schomstraat leent zich perfect voor dit ongedwongen concept dat sinds eind juni geopend werd. Ossip is de tweede naam van Magalie en tevens refereert dit naar Ossip Zadkine de Frans-Russische kunstenaar. Kunst op het bord?
De 10 beste restaurants in de buurt van station Antwerpen-Berchem.
Restaurants in de buurt van station Antwerpen-Berchem op TripAdvisor. Lees reizigersbeoordelingen van eetgelegenheden in de buurt van station Antwerpen-Berchem Rumst België en zoek op prijs locatie en meer.
HOME DE ORANGERIE.
In restaurant De Orangerie kan u steeds rekenen op een familiale ontvangst met een lage drempel. Ons doel is om mensen op elk moment van de dag te laten genieten in een rustige maar toch eigentijdse omgeving. Onze traditionele Belgisch / Franse keuken met seizoensgebonden wisselende suggesties naargelang het marktaanbod is dan ook aangepast aan ieders budget. Visliefhebbers komen bij ons aan hun culinaire trekken dankzij onze verse kreeftbereidingen waarbij smaak een kwaliteit voorop staan. En vanaf de eerste zonnestraaltjes is het ook heerlijk vertoeven op ons tuinterras achteraan het restaurant.
Two4one restaurant Rubenshuis in Berchem.
Restaurant Rubenshuis te Berchem serveert een menu voor 2 personen aan 39 i.p.v. 78. Reserveren via Two4one is goedkoop en lekker dineren aan halve prijs.

Contacteer ons

Zoeken naar restaurant berchem