restaurant berchem
Steekvlam in keuken van The Jane: restaurant ontruimd, roo. Antwerpen2018 Gazet van Antwerpen.
Berchem / Antwerpen 2018. De brandweer is uitgerukt naar restaurant The Jane van Sergio Herman en Nick Bril. Daar ontstond deze namiddag een steekvlam in de keuken, gevolgd door brand en zware rookontwikkeling. De schade aan de keuken is dan ook groot.
Restaurant Ardent.
U kan bij ons terecht voor een verfijnde frans-belgische keuken met pure smaken. Droom alvast even weg bij onze menukaart elders op deze site. Wij kijken er naar uit u te verwelkomen en u te laten mee genieten van onze passie.
Restaurant Colmar Wezenberg Restaurants Colmar.
Restaurant Colmar Wezenberg. Bij Restaurants Colmar geniet men van verse en gevarieerde buffetten à volonté in zelfbediening in combinatie met hoofdgerechten aan tafel geserveerd. Het drankenbuffet is steeds inbegrepen in de prijs! Kies vrijuit je formule naargelang je wensen, eetlust en budget.
Restaurant Rubenshuis in Berchem.
Restaurant Rubenshuis in Berchem. Je browser ondersteund geen iframes. Restaurant Rubenshuis is gelegen op de Koninklijke Laan in Berchem. Kom hier heerlijk genieten van de Belgisch-Franse keuken, die wordt bereid door twee ervaren chefs. De gerechten worden altijd aangepast aan het seizoen.
Parkwest restaurant en brasserie te Berchem Antwerpen.
Brasserie De Pelgrim Berchem Antwerpen.
Bij goed weer is het aangenaam vertoeven op zijn zonnig terras. Ook voor wie gewoon met vrienden een bolleke van t vat wil komen drinken of op zoek is naar de perfecte setting voor zijn event, is Brasserie De Pelgrim de place-to-be.
BS blacksmoke.be.
Black Smoke brengt serious BBQ naar het hart van Antwerpen en biedt een bar, een BBQ-restaurant én een rooftop bar waar alles draait om één ding: ambacht. Black Smoke mixt American BBQ traditions met lokale invloeden voor een rock-your-socks-off BBQ-ervaring.
Restaurant Veranda.
restaurant Veranda naar de oude. slachthuisbuurt te Antwerpen Noord., vlakbij het sportpaleis. Zijn seizoensgebonden keuken werkt. als vanouds met één menu. De nieuwe Veranda werd. uitgebreid met een walk-in. bar waar u zowel de 5 gangen. menu kunt nemen of à la carte.
Two4one restaurant deal Brasserie 36 in Berchem.
Brasserie 36 2600 Berchem. genoten van ons avondje in brasserie 36 lekker gegeten en superlieve bediening komen zeker nog eens terug. Brasserie 36 2600 Berchem. Heel lekker gegeten, van een heel verzorgde schotel in een gezellig restaurant met heel vriendelijke bediening.
De 10 beste restaurants in de buurt van station Antwerpen-Berchem.
Restaurants in de buurt van Hoffy's' Restaurant and Catering. Restaurants in de buurt van Le Pain Quotidien. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Contacteer ons

Op zoek naar restaurant berchem?