restaurant veranda
Restaurant Veranda is back in town Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Restaurant Veranda is back in town. 20/02/2016 om 0700 door Johan van Baelen. Vorige afbeelding 1 / 2 Volgende afbeelding. Antwerpen / Antwerpen 2060. Het heeft wat langer geduurd dan verwacht maar Davy Schellemans en restaurant Veranda zijn back in town. De verhuizing naar de Slachthuisbuurt is voor de chef-kok een stuk thuiskomen. Restaurant Veranda had in zeer korte tijd naam gemaakt in het Antwerpse. Verbazing alom toen chef-kok Davy Schellemans midden 2014 aankondigde dat de Veranda zou sluiten. Om elders te groeien vertelde hij erbij.
Veiligheidscontrole nodig.
Veranda Antwerpen Davy Schellemans Kriskookt.
mei 18 2016 mei 17 2016 kris Leave a comment België Restaurant belevingen. Veranda opende zijn deuren op een nieuwe locatie. In februari 2016 heropende restaurant Veranda zijn deuren op een nieuwe locatie. Het concept is ongewijzigd enkele hapjes en vijf gangen voor 55. Al dan niet met een glaasje aangepaste natuurwijn. Het pand op de nieuwe locatie Lange Lobroekstraat straalt de gekende Veranda vibes uit. Puur rumoerig ruw en sfeervol. Vier elementen die ook in de gerechten van Davy terug te vinden zijn. De wijnbar en vast waarde Daan Guelinckx. Vooraan in het restaurant is een gezellige wijnbar met een indrukwekkende wijnvitrine. Hier kan je genieten van à la carte comfort food speciaalbieren en natuurwijnen.
Restaurant Veranda in Antwerpen Vlaams Gewest Belgium GaultMillau.
Geen ander restaurant in de buurt. You ate at Veranda? Share your review with us. Logging in to review Veranda. Log in with Facebook. I forgot my password. I did not receive account confirmation instructions.
Restaurant Veranda in Antwerpen veranderd van veranda Restaurant Culinair KnackWeekend.be.
25/05/16 om 2012 Bijgewerkt om 2010. Het Antwerpse restaurant Veranda heeft sinds het voorjaar een nieuw adres. De basisformule van een seizoengebonden keuken en een vast menu bleef ongewijzigd. Nieuw is de walk-in bar. In de eerste Veranda in de Guldenvliesstraat in Berchem ging kok Davy Schellemans niet bepaald te werk volgens de algemeen heersende normen hij creëerde de sfeer van een café en in die volkse ambiance serveerde hij moderne fijnkost. Lees elke maand gratis 4 artikelen. Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd.
Niet bezig met Michelinsterren HLN Antwerpen.
Niet bezig met Michelinsterren. Uitbater Davy Schellemans in de nieuwe Veranda in de Lange Lobroekstraat. Foto Klaas De Scheirder. Veranda het restaurant van Davy Schellemans en Daan Guelinckx is verhuisd naar de Lange Lobroekstraat tussen het slachthuis en Schijnpoort. De zaak behield haar naam en de menuformule maar werd wel een flink pak groter mét een extra wijn en bierbar met tapas. De nieuwe ruige look van het interieur past de Veranda en haar jonge equipe als gegoten. In een voormalig jeugdhuis in de Lange Lobroekstraat vind je nu Veranda een zaak met bordjes op gastronomisch niveau mét een portie rock'n roll.
Restaurant Veranda uit Antwerpen maakt comeback in stijl De Tijd.
Chef Davy Schellemans bewijst dat hij goedkope producten kan transformeren in intense smaakbom. Geef zelf een reactie. Wat een zalig restaurant was Veranda! Het was er krap maar gezellig met een inrichting en een geluidsniveau dat meer aan een café deed denken. Maar wat voor verfijnde gerechten bracht chef Davy Schellemans uit die kleine keuken naar de tafel. Veranda dat was grote gastronomie voor lage prijzen.
Veranda.
home partner worden / adverteren over vierbordjes.be naar wijnkanaal.be. Indien u uw reservering niet ten laatste 12 uur op voorhand herbevestigt dan wordt uw tafel aan iemand anders weggegeven zo staat er in de mail die ik na mijn online reservering krijg toegestuurd. Er zijn niet veel restaurants die zich zo'n regel kunnen permitteren ze zijn al lang blij als hun eetzaal volgeboekt is. Halfvol is ook al goed. Maar de heropening van de succesbistro Veranda is dè gebeurtenis waar vele adepten van de culinaire kunst naar hebben uitgekeken.
Veranda Antwerpen Be-Gusto.
Lange Lobroekstraat 34 2060 Antwerpen. 32 3 218 55 95. Zondag maandag dinsdagmiddag gesloten. Februari is een feestmaand en dan hebben we het niet over de Valentijn hypes. Restaurant Veranda heropent zijn deuren en hoe! Hard labeur de laatste maanden en op het laatste moment raakte het pand waterdicht. Het resultaat is subliem en past perfect bij de gekende Veranda vibes. Lekker puur rumoerig en vooral een sfeer waar je een spontane glimlach van krijgt. Het nieuwe pand aan de Lange Lobroekstraat ligt vlakbij het Antwerpse Slachthuis en het Sportpaleis. De blanke rustieke muren beton elementen stenen trap en houten vloer zorgen voor de rough look.
Veranda Berchem Davy Schellemans Le Gourmand Belge.
Restaurant Veranda stond al geruime tijd op de wish list. Dat dit het toneel zou zijn voor een foodbloggers galore was bijgevolg een uitgelezen kans om kennis te maken met de keuken van chef Davy Schellemans. Op voorhand werd ik dan nog eens warm gemaakt door @Be_Gusto voor de selectie natuurlijke wijnen en dus stond de boog der verwachtingen toch enigszins hoog gespannen. Zelfs na een ontspannend ritje met @BelgianTasteBud en @KevDesmet. Eenmaal aangekomen werden we vriendelijk verwelkomd door sommelier Daan Guelinckx die ons de verdere avond met passie de gerechten en hun bijhorende wijnen zal expliqueren.

Contacteer ons

Op zoek naar restaurant veranda?