restaurant veranda
La Veranda Milano Restaurant uit de Michelin Gids.
Milan's' Fashion District Quadrilatero della Moda. De Groene Gids. 186 m Via Montenapoleone, 20121 Milano. De Groene Gids. 327 m Corso Venezia, Milano. Meer toeristische bezienswaardigheden in Milano. Home Restaurants Restaurants CENTRO STORICO La Veranda. Alles van ViaMichelin: Milano. Toeristische bezienswaardigheden Milano.
Veranda Projects Going East.
What an adventure to do the interiorarchitecture for a restaurant like Veranda. The big move from the little place in Berchem to the north of Antwerp was a big challenge. First there was nothing, than we build it up, step by step.
Veranda, Antwerpen De Standaard.
Onze recensent bezoekt elke week onafhankelijk een restaurant. Indien u uw reservering niet ten laatste twaalf uur op voorhand herbevestigt, dan wordt uw tafel aan iemand anders weggegeven, staat in de mail die ik na mijn online reservering krijg toegestuurd. Indien u uw reservering niet ten laatste twaalf uur op voorhand herbevestigt, dan wordt uw tafel aan iemand anders weggegeven, staat in de mail die ik na mijn online reservering krijg toegestuurd. Er zijn niet veel restaurants die zich zon regel kunnen permitteren, ze zijn allang blij als hun eetzaal volgeboekt is. Halfvol is ook al goed. Maar de heropening van de succesbistro Veranda is dé gebeurtenis waar veel adepten van de culinaire kunst naar hebben uitgekeken.
Uit eten bij de nieuwe Veranda Manon Van Aerschot.
Deze keer moesten we niet lang twijfelen. Een bezoek aan de nieuwe Veranda drong zich op. De eerste vestiging van De Veranda was in korte tijd uitgegroeid tot een enorm succesvol restaurant. Echt iedereen had het erover maar was even verbaasd toen chef Davy Schellemans in 2014 plots besloot om zijn zaak te sluiten.
Veranda 62 foto's' 17 reviews Modern Europees Lange Lobroekstraat 34, Dam, Antwerpen Reviews restaurant Telefoonnummer Menu Yelp. Loading interface.
Ronduit super lekker, ben dingen aan het eten die ik dacht ik niet mocht Bangelijke bediening, en ook nog eens lekkere wijn. Wat moet je nog zeggen over dit fantastische restaurant, behalve dat ik wou dat Yelp meer sterren had dan 5? Ik heb nog nooit iemand gehoord over een slechte ervaring bij De Veranda in de mooiste wijk van t Stad. De zaak, ingericht in een soort eclectische mix van 50s en klassiek, bruist van de energie. De bediening weet over elk gerecht tot in detail te vertellen met passie in het gezicht, zonder enige stress ondanks de succes van de zaak en daarbij horende drukte. Het menu bestaat uit doordachte gerechten die niet in een hokje te plaatsen zijn, maar bijzonder mooi worden opgediend. Kortom, een megahit we worden het nog gewoon in Zurenborg! Het full-option 5-gangen menu is een absolute aanrader: verrassende smaakcombinaties in uiterst verfijnde gerechten. Niet goedkoop, maar elke cent waard! See All 62. Modern Europees Bewerken. Schrijf een review. Lange Lobroekstraat 34.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
VERANDA: een aanrader van onze welcomer in Antwerpen.
Veranda, een gastronomisch restaurant, bevindt zich op een steenworp van het station van Berchem. Een bescheiden decor, verse ingrediënten, een uniek menu voor 45 per persoon, een combinatie van Franse en fusion keuken en een reservatie maanden van tevoren zijn stuk voor stuk elementen die mij tijdens mijn bezoek hebben weten te bekoren. Ter gelegenheid van een diner met collega's' besloten wij om naar restaurant Veranda te gaan.
restaurant veranda
Restaurants met de beste prijs/kwaliteit volgens culinair recensent Bruno Vanspauwen. home partner worden / adverteren over vierbordjes.be naar wijnkanaal.be. Wat brengt de nieuwe GaultMillau? Culinaire top in de bergen. Chianina, het sublieme rundsvlees uit Toscane. Thierry Theys heeft nog werk in zijn nieuwe bistro. Auberge du Vert Mont. Waar zijn de schipbreukelingen van restaurant De Koopvaardij beland?
Eten in de nieuwe VERANDA Whatmatters.
De Michelin-inspecteurs worden vriendelijk verzocht buiten te blijven, dus sterren zitten niet gewenst. Het is maar dat je het weet. Restaurant Veranda Lange Lobroekstraat 34 2060 Antwerpen www.restaurantveranda.be 03 218 55 95. Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen.
Restaurant Veranda in Antwerpen, Vlaams Gewest, Belgium GaultMillau.
Diner 5 services. Di Wo Do Vr Za. Andere interessante restaurants. Lange Lobroekstraat 34, 2060 Antwerpen. Bistrot du Nord. Lange Dijkstraat 36, 2060 Antwerpen. Moorkensplein 28, 2140 Antwerpen. Au Vieux Port. Napelsstraat 130, 2000 Antwerpen. Veranda fait partie de ces collections.

Contacteer ons

Meer resultaten voor restaurant veranda