zwembad bornem
Sport en recreatiecentrum Breeven Bornem UiT in Vlaanderen.
Park met overdekt zwembad met recreatieve mogelijkheden, ruime sporthal met 2 squashlokalen en indoorklimmuur, minigolf, speeltuin 14 j, lig en speelweiden, sportterreinen voetbal, tennis en atletiekpiste, klimmuur met gletsjerwand en hengelgelegenheid. Betalende activiteiten: minigolf, zwembad, sportterreinen, klimmuur. Sport en recreatiecentrum Breeven Barelstraat 111B 2880 Bornem.
zwemmen Gemeente Puurs.
Zowel in het zwembad van Bornem Barelstraat 111B als in het zwembad van Londerzeel Lijsterstraat 1 kan je tegen een verminderd tarief zwemmen. Zwemmen in Londerzeel. Aan de inkombalie van het zwembad koop je op vertoon van je identiteitskaart, je zwemabonnement.
Tarieven zwembad Gemeente Bornem.
03 889 65 00 Fax fax. 03 899 43 48 e-mail. Vandaag: 8 tot 21.30 uur. Alle openingsuren contactinfo. Deel deze pagina. Papieren en attesten. Scholen en opvang. Mobiliteit en werken. Cultuur en erfgoed. Belastingen en retributies. Vergunningen en aanvragen. Volg Bornem op.
Sportdienst en Zwembad Sportcentrum Breeven Bornem 1207.be.
Zwembaden in Bornem. Sportdienst en Zwembad Sportcentrum Breeven. Barelstraat BOR 111 B, 2880 Bornem. Delen via e-mail. Uw e-mail Het e-mail adres van de bestemmeling Uw bericht Klik hieronder en vind dankzij 1207 alle details over Sportdienst en Zwembad Sportcentrum Breeven in 2880 Bornem.
Bijscholing redders Bornem 2017 Vlaams Instituut voor Sportbeheer en Recreatiebeleid vzw.
Om een geldige bijscholing te volgen en een getuigschrift te kunnen ontvangen, moet de zwembadredder in het bezit zijn van het diploma Hoger Redder, actief deelnemen en het volledige programma volgen. maandag 30 oktober 2017. Van 07u45 tot 12u00. Zwembad Breeven, Barelstraat 111, 2880 Bornem.
Zwembad Bornem gesloten voor vernieuwen luchtafvoersysteem RTV.
Zwembad Bornem gesloten voor vernieuwen luchtafvoersysteem. 17 januari 2018 1115.: Het Zwembad Breeven in Bornem is gesloten tot 4 februari. Een aannemer is er druk in de weer met het plaatsen van een nieuw luchtafvoersysteem. Dat is nodig, want het oude systeem was erg onvriendelijk voor het milieu.
Bornem" blijft investeren in zwembad" Bornem Regio HLN.
Bornem Bornem blijft volop investeren in het Breevenzwembad, net zoals de gemeente de voorbije jaren deed. Dat zegt schepen Greet De Bruyn CDV op een vraag van Ivo Van Aken N-VA, die vond dat vooral het aanbod aan speelgoed sterk afnam. Eerder" dit jaar verhoogde het bestuur nog het tarief voor het gemeentelijke zwembad, maar ondanks die stijging neemt de hoeveelheid speelgoed voor de kleinsten af.
Watercomfort.
Wij bouwen uw zwembad van A tot Z. Bekijk de mogelijkheden. De Prestige voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen en heeft alles wat een goede spa U kan bieden. Bekijk de mogelijkheden. Voorzie u van economisch zacht water met deze waterontharders. Bekijk de mogelijkheden. Te Sint-Amandsesteenweg 212 2880 Bornem.
Gemeentelijk Zwembad Breeven, Bornem Tel: 038896. Sportclubs sportcentra goudengids.be.
8 augustus 2011. wil je overtollige kilootjes kwijt: bij slecht weer kan je baantjes gaan zwemmen in het zwembad in Bornem. Je hebt er een groot zwembad, een bubbelbad, schuif-af en wildwaterbaantje. Daarna kan je in de cafetaria iets eten of drinken.
Zwembad Bornem Bornem UiT in Vlaanderen.
Barelstraat 111b 2880 Bornem. Hoe geraak ik hier? De Lijn: routeplanner. Deel deze pagina. Check it UiT. 5 vrolijke lentewandelingen. Kriebelt de lente in je bloed? Hop, naar buiten! Mijn eerste keer. naar een kunstbeurs. Waar kan je eieren rapen?

Contacteer ons

Zoeken naar zwembad bornem