zwembad bornem
Tarieven zwembad Gemeente Bornem.
03 889 65 00 Fax fax. 03 899 43 48 e-mail. Vandaag: 13 tot 21.30 uur. Alle openingsuren contactinfo. Deel deze pagina. Papieren en attesten. Scholen en opvang. Mobiliteit en werken. Cultuur en erfgoed. Belastingen en retributies. Vergunningen en aanvragen. Volg Bornem op.
Walking near Zwembad Bornem Overview of all walking and hiking routes RouteYou.
Walking near Zwembad Bornem Overview of all walking and hiking routes. RouteYou Places of interest Zwembad Bornem Overview of all walking and hiking routes. Places of interest. Walking route planner. JavaScript is required for this feature, but it is either disabled or not supported by your browser.
Sportdienst en Zwembad Sportcentrum Breeven Bornem 1207.be.
Zwembaden in Bornem. Sportdienst en Zwembad Sportcentrum Breeven. Barelstraat BOR 111 B, 2880 Bornem. Delen via e-mail. Uw e-mail Het e-mail adres van de bestemmeling Uw bericht Klik hieronder en vind dankzij 1207 alle details over Sportdienst en Zwembad Sportcentrum Breeven in 2880 Bornem.
breevensportkafee Eten en drinken in het recreatiepark Breeven.
bevindt zich in het mooie recreatiedomein Breeven in Bornem. Binnen in de zaak hebt u zicht op het zwembad, buiten op het terras kan u gezellig en rustig vertoeven in het groen, de speeltuin in de onmiddellijke nabijheid. Welkom voor een drankje, een snelle lunch of een uitgebreid etentje.
Bornem" blijft investeren in zwembad" Bornem Regio HLN.
Bornem Bornem blijft volop investeren in het Breevenzwembad, net zoals de gemeente de voorbije jaren deed. Dat zegt schepen Greet De Bruyn CDV op een vraag van Ivo Van Aken N-VA, die vond dat vooral het aanbod aan speelgoed sterk afnam. Eerder" dit jaar verhoogde het bestuur nog het tarief voor het gemeentelijke zwembad, maar ondanks die stijging neemt de hoeveelheid speelgoed voor de kleinsten af.
Breeven Sportkafee, Bornem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Pizzeria restaurants in Bornem. Street food restaurants in Bornem. Veganistische restaurants in Bornem. Vegetarische restaurants in Bornem. Vis en zeevruchten restaurants in Bornem. De beste Spareribs in Bornem. De beste Wafels en crêpes in Bornem. Koffie en thee in Bornem.
Gemeentelijk Zwembad Breeven, Bornem Tel: 038896. Sportclubs sportcentra goudengids.be.
8 augustus 2011. wil je overtollige kilootjes kwijt: bij slecht weer kan je baantjes gaan zwemmen in het zwembad in Bornem. Je hebt er een groot zwembad, een bubbelbad, schuif-af en wildwaterbaantje. Daarna kan je in de cafetaria iets eten of drinken.
Sport en recreatiecentrum Breeven Bornem UiT in Vlaanderen.
Park met overdekt zwembad met recreatieve mogelijkheden, ruime sporthal met 2 squashlokalen en indoorklimmuur, minigolf, speeltuin 14 j, lig en speelweiden, sportterreinen voetbal, tennis en atletiekpiste, klimmuur met gletsjerwand en hengelgelegenheid. Betalende activiteiten: minigolf, zwembad, sportterreinen, klimmuur. Sport en recreatiecentrum Breeven Barelstraat 111B 2880 Bornem.
Start to swim Bornem zwembad Breeven, Bornem Start to Swim.
Home Lessenreeksen Zwemtips Zwemschema's' Contact Lesgevers Zwembaden. Start to swim Bornem. Wil je de uitdaging aangaan om 250 meter non-stop te zwemmen in 10 weken? Volg dan bij ons Start to Swim! Via uitgewerkte trainingsschemas komt je tot je te bereiken afstand! Dit alles onder het toeziend oog van een gediplomeerde lesgever. Je kan dit altijd tijdens de openingsuren doen. De minimumvereiste om deel te nemen is 25 meter zonder onderbreking kunnen zwemmen en je moet minimum 16 jaar zijn. Deelname aan de reeks is gratis, je dient enkel een toegangsticket voor het zwembad te kopen.
zwemmen Gemeente Puurs.
Zowel in het zwembad van Bornem Barelstraat 111B als in het zwembad van Londerzeel Lijsterstraat 1 kan je tegen een verminderd tarief zwemmen. Zwemmen in Londerzeel. Aan de inkombalie van het zwembad koop je op vertoon van je identiteitskaart, je zwemabonnement.

Contacteer ons

Op zoek naar zwembad bornem?