resto antwerpen
Antwerpen Restaurants Be-Gusto.
Gå nord Wereldkeuken met Noord aroma Online Reserveren Hardenvoort 5, 2060 Antwerpen 0032 468 41 42 43 www.ganord.be Chef: Timothy Tynes Antwerpen Noord heeft er sinds begin dit jaar een nieuwe hotspot bij. Restaurant Gå nord aan het Park Spoor Noord is een project van horecaondernemers Sven Wille en Nicolaj Kovdal. Met de Deense vertaling van. Category BE-Antwerpen, Be-Gusto, Be-Out: België, Gastronomie, Restaurants Tags Antwerpen restaurants, Ga nord, online reserveren, park spoor noord, Sven Wille, Timothy Tynes. Dim Dining Antwerpen. Posted by begusto on June 12, 2017 Leave a Comment. DIM Dining Much more than Sushi! Online Reserveren Vrijdagmarkt 7, 2000 Antwerpen 0032 3 226 26 70 www.dimdining.be Chef: Dimitri Proost Terwijl de meeste leeftijdsgenoten nog lustig freewheelen lijkt chef Dimitri Proost al een gevestigde waard. In no time zette hij Dim in de Leeuwenstraat op de kaart van Antwerpen.
Lux Restaurant Antwerpen.
Gastronomisch genieten met zicht op het MAS. Bij Lux kom je voor een hele avond. Geniet van een diner tot 6 gangen en drink de betere wijnen per glas, maar neem je aperitief en digestief in onze bar Festiv. Zo ervaar je twee totaal verschillende sferen zonder het pand te moeten verlaten en ben je even helemaal van de wereld geweest. Wij respecteren uw privacy. Om in contact te komen met Restaurant Lux, of te reserveren, geeft u uw persoonsgegevens door.
Gezellig restaurant Antwerpen Bistro Ernest, Hoogstraat, Antwerpen.
Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen getroffen tegen de strijd tegen het Coronavirus zijn wij opnieuw geopend, dit vanaf 3 juli. Het menu zal binnenkort beschikbaar zijn op de website. U kan uw gerechten ook laten leveren via Takeaway.com of Deliveroo.be. Natuurlijk houden ook wij hier rekening met de opgelegde veiligheidsmaatregelen met betrekking tot het voorkomen van de verspreiding van het coronavirus, zodat u op een veilige manier uw maaltijd kan komen afhalen. Reserveer je tafel! U kan ons telefonisch bereiken. 32 3 226 23 35. Een Gezellig restaurantje te Antwerpen.
Eethuisje Mistral Een voorsmaakje van de Provence in Antwerpen.
Restaurant Mistral biedt u een unieke en authentieke ervaring. Verborgen in het hart van Antwerpen vindt u een voorsmaakje van de Provence. In ons gezellige eethuisje geniet u in alle rust van karakteristieke Provençaalse gerechten, minzaam en zorgvuldig bereid met verse plaatselijke ingrediënten volgens de regels van de kunst. Verse sardientjes uit Marseille, Salade Niçoise, kaasfondue., Om de tien dagen serveren wij een andere Provençaalse suggestie. Dankzij de open keuken kijkt u binnen in een kopie van de keuken van het Palais des Papes. Het fornuis, net als de tafelkleedjes, kadertjes en alle decoratie in het eethuisje, zijn origineel. Wij stimuleren al uw zintuigen om de dagelijkse beslommeringen even te laten vervagen en u te vervoeren naar de Provence. Onze gerechten combineren we met de speciale sfeer uit de Provence. Geïnspireerd door de Franse schrijver Frédéric Mistral roepen we het aardse, serene gevoel van deze iconische région op met een inrichting die authentiek is tot in de details. Wij bieden een suggestiemenu voor takeout. Menu van 11/12 tot 20/12.: Franse Roquefort salade met peer en noten 12.95.
Restaurant Jerom.
39 Graaf van Egmontstraat., Antwerpen, Vlaanderen, 2000. 32 487 70 70 70 info@restaurantjerom.be. Tue 1200: to 1400, 1830: to 2130.: Wed 1200: to 1400, 1830: to 2130.: Thu 1200: to 1400, 1830: to 2130.: Fri 1200: to 1400, 1830: to 2130.:
Restaurant Lokal Restaurant Lokal ANTWERPEN.
Inspiratie van overal, maar met ingrediënten van bij ons. maandag t/m vrijdag. Jan van Rijswijcklaan 1. 03 430 53 15. Voor groepen vanaf 8p mag u ons telefonisch of per mail contacteren. Restaurant Lokal 2020 All rights reserved. Website by Go2Websites.
DIM Dining Modern Asian fine cooking. Memorable dining experiences.
Eigenzinnig genieten, alsof u in Japan bent, maar toch in Antwerpen. DIM Dining is een modern en traditioneel, Aziatisch en tegelijkertijd westers geïnspireerd restaurant. Het team neemt u mee naar een wereld van Aziatisch culinaire invloeden, gecombineerd met eigenzinnigheid doorheen de seizoensgebonden gerechten die worden geserveerd.
De 10 beste vegetarische restaurants in Antwerpen.
Kindvriendelijke restaurants in Antwerpen. Koffie en thee in Antwerpen. Nagerechten in Antwerpen. Restaurants met zitplaatsen buiten in Antwerpen. Restaurants voor diners met groepen in Antwerpen. Restaurants voor late trek in Antwerpen. Restaurants voor speciale gelegenheden in Antwerpen. Romantische restaurants in Antwerpen.
Restaurant Antwerpen Restaurant El Bife: grillgerechten, wijnen, Argentijns vlees.
Restaurant El Bife. Met El Bife kiest u voor een uniek restaurant in Antwerpen, waar we al 24 jaar lang zowel typisch Zuid-Amerikaanse gerechten als Belgische klassiekers geserveerd worden in een sfeervol kader. El Bife is een restaurant voor iedereen!
Restaurant Ichi.
Restaurant ichi is een Aziatisch restaurant in Antwerpen waar je onbeperkt à la carte kan dineren tegen een vaste prijs. BESTELLEN NAAR WENS. U kunt de gerechten bestellen al naar gelang uw wens. Kiest u een hele avond uit de fijnste gerechten.

Contacteer ons

Resultaten voor resto antwerpen