resto antwerpen
Goesting in lekker eten en shoppen? Ontdek toffe tips in Antwerpen.
Belgisch-Frans Frans Italiaans Belgisch Internationaal Japans Mediterraan Chinees Aziatisch Thais Fusion Wereldkeuken. Kleding Interieur Accessoires Juwelen Koffie Kapsalon Meubelen Kinderkleding Schoenen Tweedehands en vintage Schoonheid Voeding. Gezonde voeding wordt meer en meer een hype. Kijk maar hoe vaak restaurants nu voor veggie calorieloos glutenvrij of met gezonde vetten gaan.
De 10 beste Romantisch restaurants in Antwerpen TheFork.
De 10 beste Romantisch restaurants in Antwerpen. De beste Romantisch restaurants in Antwerpen. 39 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Zin om je liefde te verklaren? Vanavond is de avond! Uw klein hart raast en uw wangen worden tomaat bij het idee om het eindelijk te zeggen? Relax lafourchette heeft voor u de meest romantische restaurants in uw stad gevonden voor een gezellig en intiem diner! Kom op ga er gewoon voor! Vertel ons wel het vervolg hè? Bistro Anders dan Anders.
Lux Restaurant Antwerpen.
Dineren bij Lux staat gelijk aan gastronomisch genieten met zicht op het MAS.
Grill restaurant MÓN serveert vlees van eigen wei op t Eilandje in Antwerpen en bij Salons van Edel in Wilrijk. Altijd lekker altijd gezellig.
De terrassen van de twee restaurants baden mooi in het licht en worden comfortabel gemaakt al naargelang de weersomstandigheden. Tenzij de weersomstandigheden het onmogelijk maken natuurlijk. 32 03 345 67 89 MÓN Antwerpen. 32 03 870 40 60 MÓN Wilrijk. Sint-Aldegondiskaai 30 2000 Antwerpen. Terbekehofdreef 13 2610 Wilrijk. Ontworpen door Elegant Themes Ondersteund door WordPress.
Visit Antwerpen.
De lekkerste adresjes van Antwerpen HLN.be.
De lekkerste adresjes van Antwerpen. Door redactie 4/10/14 09u17 Broer Bretel Kos/Karl Bruninx/Joke Druyts. Antwerpen door heel wat inwoners de koekenstad genoemd heeft ook buiten haar zoetigheden op culinair vlak veel te bieden. Van Bourgondische kost over oosterse specialiteiten ultragezonde raw food en ontbijtmanden tot de beste koffies en verborgen meeneemadresjes. Hoog tijd voor een snack in deze Scheldestad! Volg de seizoenen 1. Op het Damplein aan de rand van Park Spoor Noord vind je Eethuis Caravan. Hier kan je in het weekend tot laat op de dag ontbijten.
Restaurant Minerva een klassieker in Antwerpen.
Niet ver daarvandaan stonden de fabrieken van Minerva toen de Rolls Royce uit die periode. Restaurant Minerva in Antwerpen is zeker uw bezoek waard. RESTAURANT MINERVA EN HOTEL FIREAN BEHOREN TOT DEZELFDE FAMILIE NEEM RUSTIG EENS EEN KIJKJE BIJ HOTEL FIREAN. Reserveren is ten zeerste aan te raden. Dit kan best via ons telefoonnummer. Restaurant Minerva is geopend van maandag tot en met vrijdag van 12u00 tot 14u00 en van 18u30 tot 21u30. Karel Oomsstraat 36 te 2018 Antwerpen mail info@restaurantminerva.be. Restaurant Minerva heeft ondertussen een facebookpagina Breng ons zeker een virtueel bezoekje. Copyright c 2012 restaurantminerva.be.
De beste restaurants in Antwerpen Top 10 en promoties Resto.be.
Antwerpen het centrum van de diamantindustrie de Belgische mode en de gastronomie! Antwerpen ligt in het Noorden van België en heeft via de Nederlandse Westerschelde een verbinding met de Noordzee. Antwerpen biedt een ruime waaier aan toffe restaurants zowel in het centrum als aan de stadsrand. Veel restaurants liggen op wandelafstand van de meeste bezienswaardigheden zoals de Grote Markt met de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal het Stadhuis het Steen de Brabofontein en de Meir. Wie liever geniet van het prachtige uitzicht op de Schelde kan een een gezellig restaurantje reserveren aan de Scheldekaaien.
Restaurant Zagreb.
Di Vrij en Zo 12u 15u. Di Zo 18u 22u. Kroatië veel mensen hebben er van gehoord sommige zijn er geweest en wij komen er vandaan. Met veel liefde delen we met jullie het eten waarmee wij zijn grootgebracht. Mediterrane gerechten met passie bereid daar staan we voor! Wij hebben onze favoriete gerechten op de kaart gezet en zijn klaar om deze te delen met jullie. Er is keuze uit dagverse vis vlees en overheerlijke groenten. Reserveer voor een snelle lunch of een gezellig diner via reservatieformulier op de website of het nummer 03/233.44.22.
Maya Restaurant Lounge Eten en drinken aan t Steen Antwerpen.
Het Restaurant Maya is hét restaurant en lounge in Antwerpen. MAYA is een nieuw trendy restaurant én lounge gelegen tegenover het oudst bewaarde gebouw van Antwerpen t Steen! Ons sfeervolle restaurant en Mexicaanse keuken staan garant voor verrassend lekkere gerechten die met vakmanschap in eigen huis worden bereid. Wij bieden u naast onze Mexicaanse specialiteiten ook tal van andere gerechten aan. In onze moderne en rustgevende lounge kan u eveneens genieten van een drankje en een heerlijk diner.

Contacteer ons

Zoeken naar resto antwerpen