resto antwerpen
Atelier maple Gastronomisch restaurant.
Na 7 jaar werken als zelfstandige en parttime in de horeca, vond de gastvrouw het tijd om samen met Chef Tynes hun eigen verhaal te starten. 2140 Antwerpen, Karel de Preterlei 210. zondag maandag gesloten Di t/m vrij 1200-14.00/1900-2100: Za: 1900-2100.:
Home De Godevaart.
Er is iets misgegaan tijdens het versturen van de e-mail, probeer het nog eens of neem contact met ons op. Er is iets misgegaan tijdens het versturen van de e-mail, probeer het nog eens of neem contact met ons op.
Michelin Restaurants Antwerpen: Gids van de beste restaurants van Antwerpen.
Home Restaurants Belgique Vlaams Gewest Antwerpen Restaurants Antwerpen. Restaurants Michelin Antwerpen. Alle Michelin restaurants in Antwerpen: sterrenrestaurants in Antwerpen en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Antwerpen.
Minerva Franse keuken in Antwerpen.
Restaurant Minerva, een klassieker tussen de Antwerpse restaurants. Wat langs de buitenkant een raadsel lijkt, blijkt aan de binnenkant heel onthutsend. Waar vroeger wagens werden hersteld, in een pand van 1926, staan nu gezellige tafeltjes waaraan men ook nog eens heerlijk kan lunchen of dineren.
Eethuisje Mistral Een voorsmaakje van de Provence in Antwerpen.
Verborgen in het hart van Antwerpen vindt u een voorsmaakje van de Provence. In ons gezellige eethuisje geniet u in alle rust van karakteristieke Proven├žaalse gerechten, minzaam en zorgvuldig bereid met verse plaatselijke ingredi├źnten volgens de regels van de kunst.
Restaurant De Bomma.
Reserveren bij de bomma. op de WillemOgierplaats t.o.het Steen. Eten bij de Bomma, dat is genieten van een eenvoudige, plezierige keuken met een tikkeltje nostalgie. Hier in het hartje van Antwerpen aan de Suikerui kan je ultieme troostkost en Vlaamse klassiekers eten.
Wereldkeuken Hechi Restaurant Antwerpen Ekeren, Kontich, Zemst.
WELKOM BIJ RESTAURANT HECHI. Bij restaurant Hechi World Kitchen betaalt U enkel voor de verblijfsduur van uw arrangement, ongeacht wat u eet. U kunt genieten van onze diverse gerechten zoals Chinese wok, dimsum, Italiaanse pizza, Japanse sushi, Franse patisserie en andere wereldse specialiteiten.
Restaurant De Peerdestal Antwerpen Brasserie in Parijse sfeer.
In de Wijngaardstraat, op wandelafstand van de Grote Markt, vlakbij het mooiste pleintje van Antwerpen, het Hendrik Consciencepleintje, nam Mike Vlasman 25 jaar geleden restaurant De Peerdestal over. Door Mike zijn passie voor quality food, gevoel voor sfeer en spontane gastvrijheid werd de Peerdestal al snel een vaste culinaire waarde in Antwerpen.
Restaurant Ardent.
Droom alvast even weg bij onze menukaart elders op deze site. Wij kijken er naar uit u te verwelkomen en u te laten mee genieten van onze passie. Dageraadplaats 3, 2018 Antwerpen. Tel 03 336 32 99. Restaurant Ardent is gesloten wegens jaarlijkse vakantie van.
Restaurant Tot Straks in Merksem, Antwerpen.
Welkom bij restaurant Tot Straks, waar u in een huiselijke en ontspannen sfeer kunt genieten van lekkere, dagverse en seizoensgebonden gerechten. We hopen u binnenkort te ontmoeten en kijken er alvast naar uit om u en uw gezelschap culinair te mogen verwennen.

Contacteer ons

Op zoek naar resto antwerpen?