de veranda berchem
Veranda Antwerpen-Berchem Be-Gusto.
De Veranda Guldenvliesstraat 60, 2600 Berchem TEl: 32 3 218.55.95 www.bistronomie.be/nl/bistro-9/veranda Maandag Dinsdag gesloten Be-Gusto score: 16/20. Last updated by begusto at 14/02/2016. Category: BE-Antwerpen, Be-Out: België, Bistronomie, Restaurants Tags: Berchem, Davy Schellemans, De Veranda, Restaurant Antwerpen, restaurants Antwerp. 9 Responses to Veranda Antwerpen-Berchem.
Veranda Berchem-Antwerpen Be-Gusto.
Haleluja dat is de kreet die past bij een bezoek aan restaurant De Veranda in Berchem. Al weken liep ik te zeuren dat het al te lang geleden was dat we nog eens het culinaire café van Davy Schellemens bezocht hadden.
Veranda, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Wij zijn vroeger zeer vaak met vrienden gaan eten in Veranda toen ze nog in Berchem zaten op de kleine locatie. Dat waren steeds topavonden met lekker eten, lekkere natuurwijnen en een gezellige sfeer met Daan als gastheer. De nieuwe zaak viel helaas niet in.
De Veranda Be-Gusto.
Chef: Davy Schellemans Haleluja dat is de kreet die past bij een bezoek aan restaurant De Veranda in Berchem. Category BE-Antwerpen, Be-Out: België, Bistronomie, Restaurants Tags Daan Guelinckx, Davy Schellemans, De Veranda, GAult Millau, In De Wulf, michelin, Omnivore, Restaurant Antwerpen.
Veranda, Berchem Davy Schellemans Le Gourmand Belge.
Werk met Ons. Veranda, Berchem Davy Schellemans. Restaurant Veranda stond al geruime tijd op de wish list. Dat dit het toneel zou zijn voor een foodbloggers galore was bijgevolg een uitgelezen kans om kennis te maken met de keuken van chef Davy Schellemans.
Restaurant Veranda.
restaurant Veranda naar de oude. slachthuisbuurt te Antwerpen Noord., vlakbij het sportpaleis. Zijn seizoensgebonden keuken werkt. als vanouds met één menu. De nieuwe Veranda werd. uitgebreid met een walk-in. bar waar u à la carte kunt. genieten van gerechten uit.
Veranda Antwerpen Be-Gusto.
Er verscheen de laatste week nog al veel in Bloggieland over Restaurant Veranda in Berchem. Niet verwonderlijk natuurlijk want Veranda was het decor voor een eerste Food-bloggers battle. In tegenstelling tot de fashion bloggers hier echter geen echte battle maar samen inspirerend genieten van de food-passie!
Veranda 75 foto's' 17 reviews Modern Europees Lange Lobroekstraat 34, Dam, Antwerpen Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
Iedereen kent de chef wellicht van de veranda in berchem. Het is een leuke hippe zaak geworden dat Iedereen kent de chef wellicht van de veranda in berchem. Het is een leuke hippe zaak geworden dat zich wel op een bepaald publiek richt.
Niet" bezig met Michelinsterren" Antwerpen Regio HLN.
We hebben na vijf jaar Veranda in Berchem ook een trouw cliënteel opgebouwd" Wie een plaatsje wil in Veranda 2.0 moet nu al een maand op voorhand reserveren. De zaak is open van dinsdag tot en met zaterdag. lifestyle en vrije tijd.

Contacteer ons

Resultaten voor de veranda berchem