nieuwe restaurants antwerpen
Dit zijn de beste restaurants in Antwerpen volgens GaultMil. Gazet van Antwerpen.
Foto: Kris Van Exel, Joris Herregods. Dit zijn de beste restaurants in Antwerpen volgens GaultMillau. 13/11/2017 om 1700: door jvb, doro. Het Gebaar van Roger van Damme en t Zilte van Viki Geunes zijn opnieuw de Antwerpse koplopers in de nieuwe gids van GaultMillau, die maandagmiddag werd voorgesteld.
Antwerpen Restaurants Be-Gusto.
Konstantin Filippou Vienna, Austria. GAULTMILLAU 2018: DE NIEUWE CHEF VAN HET JAAR EN OPVALLENDE NIEUWKOMERS! t Zilte Antwerpen Antwerpen proeft Antwerpen restaurants Antwerpen Zuid restaurant Antwerp restaurants Bib Gourmand bistronomie Brussels restaurants Copenhagen restaurants Davy Schellemans Eilandje Antwerpen GaultMillau GAult Millau Gent restaurants Hertog Jan In De Wulf Jong Keukengeweld Knokke restaurants Kobe Desramaults L'Air' Du Temps Lieven Musschoot London restaurants Michaël Vrijmoed michelin Nick Bril Online reservations online reserveren Oud Sluis Paris restaurants restaurant Restaurant Amsterdam restaurant Antwerp Restaurant Antwerpen Restaurant Brugge Restaurant Brussel Restaurant Hasselt Restaurant Limburg restaurants Antwerpen restaurants Leuven restaurants Limburg Sang-Hoon Degeimbre Sergio Herman tasting visit world's' 50 best.
Restaurant Fons theaterplein Antwerpen.
Het was altijd al de droom van Thomas geweest om als chef een eigen restaurant te starten in zijn geliefde thuisstad Antwerpen. Enkele jaren later nam zus charlotte de verantwoordelijkheid voor de klanten op zich waardoor het restaurant een echt familiebedrijf werd. De familie is inmiddels uitgebreid met Thomas echtgenote Mihaela als sous-chef, een flinke zoon én een eigen ginmerk HenTho. Het was met andere woorden tijd voor een nieuw begin die deze groei ook verpersoonlijkte. In het najaar van 2017 werd het tijd om het roer om te gooien en een nieuwe weg in te slaan.
Restaurant Culinair Knack Weekend.be.
In het nieuwe, modern ingerichte restaurant Nemo, in Antwerpen, kiest de chef resoluut voor producten van verantwoorde visvangst en groenten met biolabels. Een te ontdekken adres. Gå Nord: stevig lokaal verankerde wereldkeuken met ambitie. Het Antwerpse Noord is al langer aan het ontwaken uit een diepe winterslaap, maar met de komst van Gå Nord lijkt de buurt steeds meer tot leven te komen. De zaak heeft nog een aantal schoonheidsfouten weg te werken, maar als dat gebeurt heeft t Stad er een absolute aanwinst bij. Jamie Oliver sluit restaurants wegens Brexit.
Op restaurant in Antwerpen: een paar nieuwe ontdekkingen Must Be Yummie. Email. Facebook. Instagram. Phone. Pinterest.
Spijtig als je weet dat de keuken onder leiding van sterrenchef Viki Geunes staat. Nassaustraat 42 2000 Antwerpen www.u-eatsleep.be. foto credit U Eat Sleep. Filed Under: Reis Resto, Resto Tagged With: Antwerp, Antwerpen, restaurant, restaurants. Zoete wafeltjes vanop een roze wolk.
The Jane Antwerp.
Op zijn bravoure staat geen maat en op zijn wijnkennis al helemaal niet. Herman Wines levert al jaren top cuvees bij de grootste restaurants op aarde en zijn naam staat in de agendas van de meest verfijnde wijnliefhebber ter wereld. Hij spaart zijn airmiles van reizen naar alle uithoeken van de planeet en geen bestemming is hem vreemd. Paul Herman levert vanuit the centre of the world al meer dan 30 jaar topwijn aan Oud Sluis en we hopen dat hij dit nog 30 jaar blijft doen voor The Jane! We wilden graag ook samenwerken op vriendschappelijke wijze, zoals we dat in Sluis gewend waren, in Antwerpen. We beseften pas later dat we hier al lang vrienden hadden! De mensen van Young Charly hebben ons nieuwe project al van de eerste dag gevolgd en gesteund en ze hebben ons ook altijd bijgestaan met hun advies.
Restaurant Het Pomphuis In Antwerpen gelegen restaurant.
Antwerpen Avocado van de Duivel.
Under the Palm Trees Antwerpen. Eerder dit jaar nam ik afscheid met een etentje uiteraard van één van mijn favoriete restaurants in Antwerpen: LEpicerie Du Cirque. Maar het goede nieuws kwam niet veel later dat er een vervolg komt, en wel onder hun andere recent nieuwe topzaken Bar Palmier en Moss: Under the Palm Trees.
Restaurant Veranda.
restaurant Veranda naar de oude. slachthuisbuurt te Antwerpen Noord., vlakbij het sportpaleis. Zijn seizoensgebonden keuken werkt. als vanouds met één menu. De nieuwe Veranda werd. uitgebreid met een walk-in. bar waar u zowel de 5 gangen. menu kunt nemen of à la carte.
Restaurant Jerom.
39 Graaf van Egmontstraat., Antwerpen, Vlaanderen, 2000. 32 487 70 70 70 info@restaurantjerom.be. Tue 1200: to 1400, 1830: to 2130.: Wed 1200: to 1400, 1830: to 2130.: Thu 1200: to 1400, 1830: to 2130.: Fri 1200: to 1400, 1830: to 2130.:

Contacteer ons

Resultaten voor nieuwe restaurants antwerpen