nieuwe restaurants antwerpen
Lokal.
Welkom bij Restaurant Lokal. Wij zijn open van maandag tot en met Zaterdag., Onze keuken is geopend van 1200: tot 1430: en van 1800: tot 2130.: Op zaterdag opent de keuken om 1800.: De bar is doorlopend open voor een drankje.
Drie nieuwe bestemmingen voor foodies in Antwerpen De Standaard."
Alle artikels van de laatste 24 uur. 1601: TV-chef Nigella Lawson: Instagram kan koks wanhopig maken. 1155: Restaurants passen hun verlichting aan voor Instagram. 0622: Horeca Vlaanderen wil kwaliteitsbewaking voor restaurant met echte chef. 1050: Deliveroo krijgt concurrentie in Antwerpen.
Dit zijn de beste restaurants in Antwerpen volgens GaultMil. Gazet van Antwerpen.
Peter Goossens blijft de onbetwiste koning van de GaultMillau: zijn restaurant Hof van Cleve krijgt voor het vijftiende jaar de hoogste score van 195, op 20. De restaurants in de Scheldestad komen ook goed uit de verf, met aan kop nog steeds Lunch-Lounge Het Gebaar van Roger van Damme 18/20 en vier koksmutsen en t Zilte 18/20 en vier koksmutsen, gevolgd door The Jane 17/20 en vier koksmutsen. Ook t Fornuis in Antwerpen, De Schone van Boskoop in Boechout en de Pastorale in Reet halen die score, maar ze worden ingehaald door Thierry Theys van Nuance, die stijgt van 17 naar 175, en vier koksmutsen. Dôme, met de nieuwe Frans-Aziatische tandem Frédéric en Evangeline Chabbert, scoort hoog, want hij komt ineens binnen op 15.
Restaurant Veranda.
restaurant Veranda naar de oude. slachthuisbuurt te Antwerpen Noord., vlakbij het sportpaleis. Zijn seizoensgebonden keuken werkt. als vanouds met één menu. De nieuwe Veranda werd. uitgebreid met een walk-in. bar waar u à la carte kunt. genieten van gerechten uit.
4 vernieuwde restaurants in Antwerpen Fifty Me MAGAZINE.
En als het leven nu eens begon bij 50? Recht en Geld. 4 vernieuwde restaurants in Antwerpen. A ntwerpen blijft een speeltuin voor levensgenieters. Welkom in deze vier nieuwe of vernieuwde restaurants voor een aparte gastronomische ervaring en een leuke avond uit!
Antwerpen Restaurants Be-Gusto.
ONLINE RESERVEREN Graaf van Egmontstraat 39a, 2000 Antwerpen 32 487 70 70 70 www.restaurantjerom.be Zondag, maandag en zaterdagmiddag gesloten Chef: Filip De Pauw Wie weet wordt de jonge chef Filip De Pauw wel de nieuwe culinaire sensatie van t Stad! In zijn wittebroodsweken toonde hij met Jerom alvast potentieel. Category BE-Antwerpen, Be-Gusto, Be-Out: België, Gastronomie, Restaurants Tags Antwerpen restaurants, Antwerpen Zuid restaurant, Filip De Pauw, Jerom, online reserveren.
Umami.
De Godevaart Antwerpen.
Uw browser wordt niet meer ondersteund Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer. Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien. Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden.
De 10 beste restaurants in Antwerpen TripAdvisor.
Populaire keukens in Antwerpen. Café restaurants in Antwerpen. Chinees restaurants in Antwerpen. Frans restaurants in Antwerpen. Glutenvrije restaurants in Antwerpen. Italiaans restaurants in Antwerpen. Mediterraan restaurants in Antwerpen. Pizzeria restaurants in Antwerpen. Veganistische restaurants in Antwerpen. Vegetarische restaurants in Antwerpen.
Restaurant Jerom.

Contacteer ons

Meer resultaten voor nieuwe restaurants antwerpen