nieuwe restaurants antwerpen
Nimman in Antwerpen Restaurants reserveren via tablebooker.
Elk jaar schieten er weer nieuwe zaken als paddestoelen uit de grond! Nimman is helemaal zoals we zelf zijn gulzig en gretig. Ons nieuwe restaurant hier in Antwerpen moest deze naam dragen bijna als eerbetoon! Alsof we op die manier altijd een prachtig stukje Thailand dichtbij hebben. Daarenboven moesten we gewoon ook een nieuw verhaal vertellen over de thaise keuken. NIMMAN is het resultaat van 10 jaar maniakaal culinair genieten in Thailand! We verliezen onszelf nog steeds in de vele foodstalletjes en restaurants die Thailand te bieden heeft. Al jaren lijken we twee thaifood-junkies op rooftocht door de straten van Bangkok Chiangmai en eilanden en we zijn nog lang niet aan afkicken toe.
Nimman So Good Not Normal.
Elk jaar schieten er weer nieuwe zaken als paddestoelen uit de grond! Nimman is helemaal zoals we zelf zijn gulzig en gretig. Ons nieuwe restaurant hier in Antwerpen moest deze naam dragen bijna als eerbetoon! Alsof we op die manier altijd een prachtig stukje Thailand dichtbij hebben. Daarenboven moesten we gewoon ook een nieuw verhaal vertellen over de Thaise keuken. NIMMAN is het resultaat van 10 jaar maniakaal culinair genieten in Thailand! We verliezen onszelf nog steeds in de vele foodstalletjes en restaurants die Thailand te bieden heeft. Al jaren lijken we twee Thaifood-junkies op rooftocht door de straten van Bangkok Chiangmai en eilanden en we zijn nog lang niet aan afkicken toe.
Zo ziet het nieuwe restaurant van Hans Otten en Viki Geunes Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Zo ziet het nieuwe restaurant van Hans Otten en Viki Geunes eruit. 09/05/2017 om 1242 door inke. Voormalig presentator Hans Otten en sterrenchef Viki Geunes hebben dinsdag hun nieuwe horecazaak voorgesteld. U Antwerp gelegen in het historische pand op de hoek van de Sint-Laureiskaai en de Nassaustraat opent in juni de deuren. Kijk hier al eens binnen in het restaurant waar je ook kan overnachten. U Antwerp wordt een eat and sleep-concept want naast een restaurant en een cocktailbar zijn er ook vijftien hotelkamers allemaal in de schaduw van het MAS.
Glow by Wout Bru.
Welkom bij Glow het nieuwe beach-restaurant concept van Wout Bru gevestigd op Antwerpen Linkeroever in de schaduw van zijn succesvolle pop-up LO by Wout Bru. Het gaat mij niet zozeer om het tijdelijke karakter van een Pop-up restaurant maar om de mogelijkheid op deze manier te kunnen blijven streven naar de ultieme combinatie van innovatie en authenticiteit van product en bereiding Wout Bru. Tijdens zijn culinaire ontdekkingsreizen naar authentieke producten en bereidingswijzen in Latijns-Amerika ontmoette Wout Bru Sebastian Mazolla Tickets 41grados en Pakta en Tomas Scarpetti Francis Mallmann.
Restaurants Antwerpen Restaurantoverzicht Tips en reviews.
Klik hier voor meer informatie. Overzicht restaurants in Antwerpen. download gratis city guide. Tips voor leuke en goede restaurants in Antwerpen. Lekker eten in Antwerpen is geen probleem restaurants in overvloed. Veel toeristen blijven hangen rondom de Groenplaats en de Markt maar de beste eetgelegenheden vind je in andere wijken van de stad. Een aanrader is de hippe wijk t Zuid en de wijk het Eilandje waar je veel nieuwe horecagelegenheden treft. Ook is de wijk Zurenborg leuk. Hier kom je echte Antwerpenaren tegen. Wij bezoeken regelmatig de stad en krijgen veel tips van locals. Onderstaande overzicht bevat een uitgebreide selectie van de beste meest bijzondere en lekkerste restaurants. Voeg jouw favoriete restaurant toe. 123 van de 161 vond het nuttig.
Antwerpen Restaurants Be-Gusto.
Divin by Sepi Antwerpen. Posted by begusto on July 12 2017 Leave a Comment. Divin by Sepi de gastrobar van t Stad Online Reserveren Verschansingstraat 5-7 2000 Antwerpen 0032 3 284 07 40 www.divinbysepi.be Chef Kristof Celis Sepideh Sedaghatnia heeft haar plaats in ons culinair landschap helemaal gevonden. Naast een succesvolle zaak uitbaten doet ze er regelmatig nog wat tv werk pop-up concepten en wijnadvies bij. Category Be-Gusto Be-Out Antwerpen Be-Out België Bistronomie Restaurants Tags Antwerpen restaurants Antwerpen Zuid restaurant Divin online reserveren Sepideh Sedaghatnia. Posted by begusto on June 19 2017 Leave a Comment.
Restaurant L'épicerie du Cirque te Antwerpen voor een frisse en hedendaagse keuken in de levendige Volkstraat! L'Epicerie du Cirque Bvba Ragueneau Antwerpen.
Restaurant L'épicerie du Cirque te Antwerpen bevindt zich in de levendige Antwerpse Volkstraat. Kom genieten van een Puur Scandinavisch interieur en onze frisse en hedendaagse keuken met natuurlijke producten en een menu dat gebaseerd is op onze seizoenen.
McDonalds opent nieuw restaurant op Antwerpse Meir Cartoon-Productions.
Deze unieke vondsten werden in bewaring gegeven aan het erfgoeddepot van de Stad Antwerpen. Dit nieuwe McDonalds restaurant is gelegen in een authentiek historisch pand midden op de Meir in Antwerpen. Het complex was oorspronkelijk samengesteld uit een voor en achterhuis. Om deze indeling en dus ook de geschiedenis van het pand zichtbaar te maken voor het grote publiek is er gekozen om grote raamopeningen te maken in de muur. Deze kijken uit op wat overgebleven is van de oorspronkelijke binnenkoer. Met deze ingreep kan iedereen terug genieten van een deel van de gevel van het achterhuis.
Lekker Antwerpen.
Proef de stad in chocolade. Lekker Antwerpen De Luxe. Proef de stad in chocolade. Home Culinaire blog Antwerpen heerlijke restaurant reviews. Culinaire blog Antwerpen heerlijke restaurant reviews. Topgastronomie in sympathiek bistro in Deurne. Waar vroeger restaurant Heksenketel was is nu een gloednieuwe trendy zaak Bistro Mature. Chef Kevin De Backer van het populaire restaurant B23 in Antwerpen opende een nieuw restaurant aan de Ter Rivierenlaan in Deurne.
Nieuwsbrief2015_10 Antwerpen Proeft. 5 mei 2016 Hemelvaart. 6 mei 2016. 7 mei 2016. 8 mei 2016. Waagnatie. Eilandje. 2000 Antwerpen.

Contacteer ons

Resultaten voor nieuwe restaurants antwerpen