nieuwe restaurants antwerpen
Latijns-Amerikaans restaurant Zuid Antwerpen Trendy drinks ASur restaurant.
De naam omvat het hele concept A" staat voor Antwerpen en Amerika, Sur" is Spaans voor Zuid. In A'Sur' brengt chef Moisés twee werelden samen: America del Sur, waar hij als Venezolaan zijn roots heeft, en Antwerpen Zuid, de plek waar zijn jongensdroom een eigen restaurant in vervulling ging.
Hotspots: 3 nieuwe restaurants die op je bucketlist horen ELLE.be.
De prijs: de ontbijtformules met inbegrip van een warme drank gaan van 7 tot 13, zoete snacks rond de 4 euro en voor een lunchgerecht betaal je om en bij de 10. Adres en info: Mechelsestraat 56, 3000 Leuven, demaekerij.be. ELLE ELLE Eten Hotspots: 3 nieuwe restaurants die op je bucketlist horen. Tags: Adres, Antwerpen, Food, Gent, Leuven.
Maven Noble Meat Craft.
Welkom bij MAVEN! We zijn erg verheugd u te mogen ontvangen in ons nieuwe restaurant MAVEN in Antwerpen. Een voormalig magazijn van de Luiknatie 1930 is veranderd in een innovatief hospitality concept met aandacht voor detail finesse. MAVEN is een Engels zelfstandig naamwoord.
The London restaurant.
In verband met de COVID19-maatregelen is The London gesloten. Elke vrijdag, zaterdag en zondag bieden we een Street-Food-Style Take-Away menu: KLIK HIER voor uw bestelling. 2000 Antwerpen, België. Google Maps Directions. Food is the ingredient that binds us. 2020 The London restaurant contact.
PIZZERIA RISTORANTE NUOVA ERA.:
Gezellig en lekker tafelen, dat kan bij Pizzeria Nuova Era op t Zuid in Antwerpen, naast het Museum voor Schone Kunsten. Het jonge enthousiaste Nuova-Era team, het warme art-nouveau interieur, en de Tiffany-sfeerverlichting zorgen ervoor, dat iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Diegenen die een heerlijke avond willen tafelen, met alles erop en eraan, hebben keuze te over. Bij alle hoofdgerechten horen rijkelijke porties pasta, frietjes of gebakken aardappeltjes met rozemarijn, en dat alles in de prijs inbegrepen. Wekelijks pakt de chef uit met nieuwe creaties, die op het suggestiebord in het restaurant verschijnen.
Dit zijn de beste en leukste restaurants in Antwerpen.
Gezellig in het centrum en ideaal voor een romantic date. Reserveren doe je hier! Divin By Sepi. Een prachtig restaurant in de hippe wijk t Zuid. Fantastisch lekker eten en een prachtig design. Ideaal als je met je lover romantisch wilt eten, maar ook leuk als je met een groep meiden bent en lekker wijn wilt proeven met allemaal kleine hapjes. Want de fingerfood gerechtjes hier zijn geweldig! Klik hier voor de volledige review. Ons laatste weekendje Antwerpen logeerden we bij Hotel Pilar in t Zuid en dat was zon onwijs aangename verrassing dat dit direct mijn nummer één van de lijst is. Het hotel en de kamers zijn geweldig, de locatie is top, maar de foodbar Die is gewoon geweldig! Rond een uur of vijf kregen we allemaal een beetje trek dus besloten we te gaan borrelen beneden in de foodbar. We hadden immers het plan om Yuuk in bed te leggen en dan samen uiteten te gaan. Maar het eten was zó waanzinnig goed dat borrelen een mega diner werd en we om half negen compleet verzadigd van tafel gingen en naar onze kamer strompelden.
NEW-WESTSIDE Voor gezelligheid en amusement.
Hierbij stellen wij u onze nieuwe gerechten voor met een mix van vlees vis en wildgerechten. Bij alle gerechten zijn lekkere aangepaste groenten en keuze uit verschillende aardappel gerechten. Bij de meeste gerechten is een voorgerecht en nagerecht gratis, behalve bij de gerechten waar een kleine opleg bij staat.
Op restaurant in Antwerpen: een paar nieuwe ontdekkingen Must Be Yummie. Email. Facebook. Instagram. Phone. Pinterest.
Troonplaats 2018 Antwerpen www.missionmassala.be. foto credit Mission Massala. Foto Credit U Eat Sleep. Bij U Eat Sleep op het Eilandje kan je heel de dag door terecht voor een snelle hap, een lekkere lunch of een uitgebreid diner en cocktails nadien. De cosmopoliete sfeer van de bar en het restaurant zorgen ervoor dat je je in één of andere grootstad als Londen of Parijs waant. Op het bord gerechten zoals carpaccio, krab en rauwe langoustines die stuk voor stuk heerlijk waren. Als hoofdgerecht kozen we voor zeetong en filet pur. We hebben een heel gezellige avond gehad en al bij al lekker gegeten ware het niet dat de cuisson van het stukje vlees van mijn tafelgenoot bij de tweede poging nog altijd niet saignant was.
da Costa Antwerpen Diningcity.be.
Subliem 3-gangen diner inclusief overnachting en ontbijt 8725, 7225., Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o. Diningcity Restaurant Deals. Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen! Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort?
McDonalds opent nieuw restaurant op Antwerpse Meir.
Donderdag 17 december 2015 Antwerpen McDonalds Belgie opent vandaag de deuren van zijn nieuw restaurant op de Meir in het hartje van de stad Antwerpen. Het nieuwste, Antwerpse McDonalds restaurant bevindt zich vlakbij het Metro Station Meir ter hoogte van huisnummer 40. Deze vestiging telt 43 medewerkers. McDonalds creeert 43 jobs. Antwerpenaar Peter Verhelst staat aan het roer van dit nieuwe restaurant. Peter is reeds franchisenemer van de Antwerpse McDonalds restaurants op de Keyserlei, Groenplaats en Teniersplaats.

Contacteer ons

Resultaten voor nieuwe restaurants antwerpen