nieuwe restaurants antwerpen
Sergio Herman opent nieuw restaurant in Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Restaurant én café Le Pristine zal in april 2020 haar deuren openen aan de Lange Gasthuisstraat in Antwerpen. Volgens de website zal de Zeeuwse keuken er centraal staan, gekruid met een gezonde portie Italiaanse flair. Het restaurant zal zowel reservaties als walk-ins aannemen, in het café is reserveren niet mogelijk. Het menu en concept worden ontwikkeld door Herman zelf, voor de verdere uitwerking zullen twee chefs aangesteld worden, die al ervaringen hebben opgedaan in zijn andere restaurants. Over de inrichting wil Herman voorlopig nog niet te veel zeggen. Wel zou hij zich laten inspireren hebben door het internationale karakter van Franse bistros. Net zoals de naam, die dan wel Frans mag aanvoelen, maar eigenlijk komt van het Engelse woord Pristine, wat puur en authentiek betekent. NIET TE MISSEN. Vijf feestcocktails zonder alcohol. t Zilte van Viki Geunes verhuist naar nieuwe locatie maar gaat daarvoor niet ver.
Il Capriani Brasseries om te genieten.
Op een steenworp van het MAS ligt Il Capriani Antwerpen. De officiële opening van het restaurant in Antwerpen vond plaats op 4 december 2014. Uitsluitend Italiaanse specialiteiten die steeds bereid worden met verse ingrediënten en altijd met een uitmuntende service, daar staan we voor!
I Famosi RESTAURANT.
Welkom bij restaurant I Famosi Antwerpen. Kom naar I famosi in De Burburestraat 6/8 te Antwerpen. Se volete passare una bella serata nell ambiente della vera cucina Italiana, circondato dai più famosi attori degli anni doro del cinema Italiana e internazionale, avete scelto il posto giusto!
Lux Restaurant Antwerpen.
De reservatiegegevens worden ook opgenomen in een mailingbestand dat Restaurant Lux gebruikt om haar klanten te informeren. U kan zich daarop eenvoudig uitschrijven wanneer u maar wil door contact op te nemen met info@luxantwerp.com of telkens wanneer u een nieuwsbrief krijgt.
De Troubadour Uniek restaurant te Berchem!
Welkom bij De Troubadour! Michelin Bib Gourmand en Gouden Vork als beste restaurant van Antwerpen. Bekijk onze menus. Een feestje, een conferentie, zaaltje nodig voor voordracht? Privé lounge op de 1e verdieping beschikbaar, cozy huiskamersfeertje. Bekijk onze kaart! Graag bestellen en meenemen? Menus en gerechtjes beschikbaar als traiteur. Bekijk ons traiteur aanbod! Reserveer rechtsonder bij alle paginas en kijk onmiddellijk online of er plaats beschikbaar is. 1 2 3 4 5 6. Vermeld wie er jarig is en wij verrassen. February 10, 2017 / by troub_admin. VUE SUR MER. De beste garnaalkroketjes. February 10, 2017 / by troub_admin. John stelt het nieuwe menu voor. November 12, 2014 / by troub_admin. Receptje van de week.: SCHARRELKIP MET GAMBA. May 22, 2014 / by troub_admin. Vul uw email in om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes, restaurants die wij leuk vinden, wijnontdekkingskes, receptjes.
Antwerpen Proeft in mei 2020 i.s.m. AEG 14de jaarlijkse editie Home.
Alle restaurants 35 van Antwerpen Proeft zijn bekend. Voor het eerst op ons festival: BBQ-wedstrijden van tv-zender VIER Gratis grillworkshops bij Weber BBQ is HOT. The Jane staat alle 4 dagen op Antwerpen Proeft en tweesterrenchef Nick Bril is onze nieuwe ambassadeur.
Deze tien restaurants uit de Zuidrand staan in de nieuwe GaultMillau Radio Zuidrand.
Deze tien restaurants uit de Zuidrand staan in de nieuwe GaultMillau. 5 november 2018 Edwin Mariën 94 Views. MORTSEL Vandaag maandag werd voor de zestiende maal de GaultMillau, de toonaangevende restaurantgids voorgesteld. Hierin prijken 1 327 adressen van restaurants, waarvan tien uit de Antwerpse Zuidrand. Op nummer één staan Bon-Bon uit Sint-Pieters-Woluwe en Hof van Cleve uit Kruishoutem met 195, op 20. Derde is Lair du Temps uit Liernu 19. Op de zevende plaats staan drie restaurants uit de stad Antwerpen met achttien punten: The Jane, Lunch-Lounge Het Gebaar en t Zilte.
Nieuw restaurant in Edegems kasteel Hof ter Linden ATV.
Einde" van het drugsgeweld kunnen we nog lang niet garanderen." In de strijd tegen het drugsgeweld zijn vandaag bij 30 huizoekingen in ons land 8 verdachten opgepakt. Ze worden gelinkt aan verschillende granaataanslagen in Antwerpen en de invoer van minstens 15, ton cocaïne.
8 geweldige nieuwe adresjes in Antwerpen.
Bazaar serveert je 8 fijne nieuwe adressen in Antwerpen. Hoef jij alleen nog maar even een datum prikken. Logeren: Hotel Franq. Nieuw is Hotel FRANQ, een luxueus boetiekhotel met puik restaurant hartje Het Stad op een steenworp van Onze-Lieve-Vrouwe Kathedraal en de Meir. Dikke kans dat je meteen bij binnenkomst onder de indruk bent: waren we in Antwerpen of in Parijs? Het sfeertje is urban chique.
De zomer van Antwerpen: 5 nieuwe hotspots june. a travel magazine.
De zomer van Antwerpen: 5 nieuwe hotspots june. a travel magazine. a travel magazine Mobiele navigatie tonen/verbergen. De zomer van Antwerpen: 5 nieuwe hotspots. Antwerpen bruist als nooit tevoren. De stad weet iedereen telkens weer op een charmante manier te verrassen.

Contacteer ons

Resultaten voor nieuwe restaurants antwerpen