restaurant zurenborg
EAT IN ANTWERP-Zurenborg restaurant restaurants draakplaats dageraadplaats antwerpen zurenborg.
Misschien ligt uw favoriete restaurant wel op de bruisende Dageraadplaats in Antwerpen? In deze trendy Antwerpse wijk zijn er restaurants naar ieders gading vaak in mooie historische panden. Restaurant Aan het strand van Oostende Zurenborg. Een speelse vrolijke kleurrijke plaats die valt onder de noemer Brasserie Grand Café maar dan freestyle. Deze wijk wordt door de spoorlijn aan de Draakplaats gesplitst in een noordelijk deel op grondgebied Antwerpen met vooral neoclassicistische burgerhuizen en een residentiële villawijk in exuberante eclectische stijlen op zuidelijk Berchems grondgebied.
Restaurant Overzee.
Wat gerechtjes om te delen met een een fris pintje uit t fleske of een zomerse cocktail erbij nemen je zo mee op reis naar Zuid-Oost Azië. Lekker gaan eten bij Restaurant Overzee is ook altijd een beetje op vakantie gaan. Droom weg bij deze authentieke Zuid-Oost Aziatische keuken. Bij ons geen vaste menu geen traditioneel voor hoofd of nagerecht kiest wat je lekker vindt combineer kris kras. Alles komt ook zo toe! Er valt zoveel te ontdekken dat we geen vaste menu voor of hoofdgerecht formule gebruiken! Kies kris kras gerechten door elkaar ze zullen ook zo toekomen! Er valt zoveel te ontdekken dat we geen vaste menu voor of hoofdgerecht formule gebruiken!
Zurenborg Antwerpen Alle restaurants in de buurt PocketResto.be.
30 restaurants nabij Zurenborg Antwerpen. Aan het strand van Oostende. 10 m van Zurenborg Antwerpen. 50 m van Zurenborg Antwerpen. 50 m van Zurenborg Antwerpen.
Aan Het Strand Van Oostende Restaurant dageraadplaats.
Aan het strand van Oostende gelegen op de dageraadplaats op de zurenborg in Antwerpen Reality is what we have. Fantasy is what we need.
Karwij Restaurant Dageraadplaats 20 Antwerpen Bistronomie Dageraadplaats 20 Antwerpen Restaurant Karwij Karwij Bram GoossensChristine de Ceuninck Dageraadplaats restaurant antwerpen zurenborg.
Spring naar de primaire inhoud. Spring naar de secundaire inhoud. Dankzij onze passie voor zuivere smaakgevende gerechten kan u sinds 2012 in ons bistronomisch restaurant Karwij terecht op de sfeervolle Dageraadplaats in de Antwerpse Zurenborgwijk. Bij mooi weer verwelkomen wij Kiki en Bram u graag op het terras om te genieten van onze lichte en eerlijke keuken op basis van dagverse produkten met een aangepast glas bier of wijn.
De 10 beste restaurants in de buurt van Zurenborg.
Beste eetgelegenheden in de buurt van Zurenborg Antwerpen. Restaurants in de buurt van Zurenborg. Restaurants in de buurt van Zurenborg. Lees beoordelingen van Zurenborg.
Eten Resto Restaurant Goesting Antwerpen.
je zocht op Zurenborg. Camping Campina Internationaal Belgisch-Frans. Dageraadplaats 16 2018 Antwerpen Tel 03/289.54.50. wat eten we vanavond? De Dageraadplaats is voor mij het meest gezellige plein in Antwerpen. De eethuizen zijn hier veelvuldig aanwezig. We wandelen op een prachtige laatzomeravond op Zurenborg. reactie 29/01 Swers Etienne 16/12/2015 Verzorgde keuken zeer vriendelijke bediening democratische prijzen. Keren zeker eens terug. 2 reacties geef jouw reactie. Kleine Hondstraat 3 2018 Antwerpen Tel 03/230.10.04.
De beste restaurants in Antwerpen Top 10 en promoties Resto.be.
Kies uit meer dan 20 restaurants in Antwerpen en ontdek onze suggesties en promoties reserveren kan je online.
Restaurant Ardent.
Droom alvast even weg bij onze menukaart elders op deze site. Wij kijken er naar uit u te verwelkomen en u te laten mee genieten van onze passie. Dageraadplaats 3 2018 Antwerpen. Tel 03 336 32 99. Ardent zal van 10 t/m 25 juli gesloten zijn voor renovatiewerken en een welverdiende vakantie. Reserveren kan steeds via onderstaande knop. Telefonisch zijn wij terug bereikbaar vanaf dinsdag 25 juli. Wij kijken er naar uit u terug te mogen verwelkomen vanaf woensdag 26 juli!

Contacteer ons

Zoeken naar restaurant zurenborg