verandaplaten
Polycarbonaatplaten, verandaplaten.
beide kanten UV-beschermd kan vertikaal buiten geplaatst worden. deze platen, dikte 16 mm, zijn leverbaar in standaardbreedtes 0980, 1050, 1 gezaagde rand 1250, en 2100, m in helder of opaal. standaardlengtes 2000, 2500, 3000, 3500, 4000, 4500, 5000, 6000, 7000, meter.
Verandaplaten PLEXIGLAS kleurloos Verandaplaten PLEXIGLAS Verandaplaten PLEXIGLAS en MAKROLON Kunststof halffabrikaten in de Bouw.
Voor lichtdoorlatende overkappingen en daken bieden we u een ruim gamma aan van kanaalplaten en golfplaten uit hoogwaardige kunststofmaterialen, zoals PLEXIGLAS PMMA en MAKROLON polycarbonaat. De kleurloze PLEXIGLAS verandaplaten bieden niet alleen een optimale bescherming tegen het weer, ze zijn zelf ook weerbestendig en duurzaam.
Veranda platen Doe-het-zelf Bouw 2dehands.be.
enkele polycarbonaatplaten te koop van op mijn veranda de platen zijn 16 mm dik en na een kuisbeurt zo goed als nieuw Omschrijving 1 plaat 2.7. 13 juni 2018 1841: Ieper. Poly carbonaat veranda platen. Partij nieuwe poly carbonaat platen van hoge kwaliteit 16mm dikte.
Verandaplaten PLEXIGLAS Verandaplaten PLEXIGLAS en MAKROLON Kunststof halffabrikaten in de Bouw.
De zonwerende platen beschermen tegen de hitte en zorgen voor aangename temperaturen onder het verandadak. De nieuwe generatie PLEXIGLAS verandaplaten hebben nu een kanaalbreedte van 64mm. Daardoor zijn de verandaplaten transparanter dan ooit tevoren, bovendien zijn ze robuust en stabiel.
Verandaplaten kiezen voor een veranda: tips!
Kies dan voor Polyclear verandaplaten met hittewerende buitenlaag. Wil je ook putje winter genieten van het sneeuwlandschap in je tuin? Dan kan je je veranda rondom volledig dichtmaken met isolerende beglazing, gecombineerd met super isolerende verandaplaten en profielen met thermische onderbrekingen.
skylux Verandaplaten.
De meeste zijn verkrijgbaar in een hittewerende uitvoering die tot 65% van de zonnewarmte terugkaatst en toch een optimale lichttransmissie biedt. Deze platen zijn uiterst slagvast; 250 keer sterker dan glas. Extra budgetvriendelijk dankzij de grote plaatbreedte tot 1230 mm.
Verandaplaten MAKROLON IQ Relax Verandaplaten MAKROLON Verandaplaten PLEXIGLAS en MAKROLON Kunststof halffabrikaten in de Bouw.
Op zonnige zomerdagen laten deze polycarbonaatplaten het zichtbare licht door, maar weerkaatsen de hitte van het zonlicht. Op koude winterdagen wordt de warmte binnengehouden door de isolatie-eigenschappen van de gestructureerde platen. Hieronder een overzicht van de MAKROLON verandaplaten IQ Relax in 16 en 32 mm.:
polycarbonaatplaten verandaplaten Woodtex.
Woodtex heeft een grote voorrraad van platen van 2.50, 3.00 en 3.50 m, helder en opaal, evenals alle benodigede profielen. Aandacht: U wilt uw geliefkoosd dessin eens in" hét echt" zien en voelen? U kiest liever niet op het scherm, maar gewoon thuis in uw huiskamer?
Acryplex Verandaplaten SDP/S3P Materialen.
De platen mogen nooit direct op een donkere drager gemonteerd worden omdat er anders een thermische breuk kan optreden dwarsscheuren in de plaat. Verandaplaten kunnen scheuren vertonen door de inwerking van verven, houtverdelgingsproducten, azijnsiliconen en rubbers die weekmakers bevatten. Deze platen worden gebruikt als daken voor broeikassen, industriehallen, sporthallen, pergola-overkappingen, terrasoverkappingen, verandas.

Contacteer ons

Zoeken naar verandaplaten