verandaplaten
Polycarbonaatplaten, verandaplaten.
X-structuur ten opzichte van 3-wandige platen.: 5-wandig ingewerkte X-structuur. betere isolatie U-waarde 188., beide kanten UV-beschermd kan vertikaal buiten geplaatst worden. deze platen, dikte 16 mm, zijn ook leverbaar in standaardbreedtes 0980, 1050, en 1250, m in helder of opaal.
Verandaplaten MAKROLON IQ Relax Verandaplaten MAKROLON Verandaplaten PLEXIGLAS en MAKROLON Kunststof halffabrikaten in de Bouw.
Verandaplaten MAKROLON IQ Relax. De nieuwe generatie 5-wandige Makrolon multi IQ-Relax-platen zijn uiterst geschikt voor toepassingen zoals veranda's, wintertuinen en pergola's.' Ze hebben een ingebouwd intelligentie'-systeem' dat zich automatisch aanpast aan de omgevingsomstandigheden. Op zonnige zomerdagen laten deze polycarbonaatplaten het zichtbare licht door, maar weerkaatsen de hitte van het zonlicht.
Veranda platen Doe-het-zelf Bouw 2dehands.be.
gisteren 0926: Maasmechelen Mechelenaande-Maas. Platen dakbedekking plastiek veranda. Polycarbonaatplaten, verandaplaten pvc, voor vogeliere. Platen hebben gaatjes aan 1 Kant vanwege hagel. Kunnen gedraaid worden voor gebruik. 15 mei 2018 1715: Lichtervelde. Een houten buitendeur de helft in glas zeer goed onderhouden afmetingen 90cm op 230cm. Polycarbonaat platen voor veranda 6 stuks afmetingen 30.
Verandaplaten PLEXIGLAS kleurloos Verandaplaten PLEXIGLAS Verandaplaten PLEXIGLAS en MAKROLON Kunststof halffabrikaten in de Bouw.
Voor lichtdoorlatende overkappingen en daken bieden we u een ruim gamma aan van kanaalplaten en golfplaten uit hoogwaardige kunststofmaterialen, zoals PLEXIGLAS PMMA en MAKROLON polycarbonaat. De kleurloze PLEXIGLAS verandaplaten bieden niet alleen een optimale bescherming tegen het weer, ze zijn zelf ook weerbestendig en duurzaam.
Verandaplaten kiezen voor een veranda: tips!
Kies dan voor Polyclear verandaplaten met hittewerende buitenlaag. Wil je ook putje winter genieten van het sneeuwlandschap in je tuin? Dan kan je je veranda rondom volledig dichtmaken met isolerende beglazing, gecombineerd met super isolerende verandaplaten en profielen met thermische onderbrekingen.
skylux Verandaplaten.
De meeste zijn verkrijgbaar in een hittewerende uitvoering die tot 65% van de zonnewarmte terugkaatst en toch een optimale lichttransmissie biedt. Deze platen zijn uiterst slagvast; 250 keer sterker dan glas. Extra budgetvriendelijk dankzij de grote plaatbreedte tot 1230 mm.
Verandaplaten PLEXIGLAS en MAKROLON Kunststof halffabrikaten in de Bouw.
Profielsystemen en toebehoren. Verandaplaten PLEXIGLAS en MAKROLON. Voor de overkapping van uw terras, carport, veranda, pergola of deuringang. Voor iedere toepassing vindt u hier de gepaste verandaplaat in PLEXIGLAS acrylaat of MAKROLON polycarbonaat. Vragen over de verandaplaten in ons gamma?
polycarbonaatplaten verandaplaten Woodtex.
Woodtex heeft een grote voorrraad van platen van 2.50, 3.00 en 3.50 m, helder en opaal, evenals alle benodigede profielen. Aandacht: U wilt uw geliefkoosd dessin eens in" hét echt" zien en voelen? U kiest liever niet op het scherm, maar gewoon thuis in uw huiskamer?
Acryplex Verandaplaten SDP/S3P Materialen.
De platen mogen nooit direct op een donkere drager gemonteerd worden omdat er anders een thermische breuk kan optreden dwarsscheuren in de plaat. Verandaplaten kunnen scheuren vertonen door de inwerking van verven, houtverdelgingsproducten, azijnsiliconen en rubbers die weekmakers bevatten. Deze platen worden gebruikt als daken voor broeikassen, industriehallen, sporthallen, pergola-overkappingen, terrasoverkappingen, verandas.

Contacteer ons

Resultaten voor verandaplaten