verandaplaten
Polycarbonaatplaten, verandaplaten.
beide kanten UV-beschermd kan vertikaal buiten geplaatst worden. deze platen, dikte 16 mm, zijn leverbaar in standaardbreedtes 0980, 1050, 1 gezaagde rand 1250, en 2100, m in helder of opaal. standaardlengtes 2000, 2500, 3000, 3500, 4000, 4500, 5000, 6000, 7000, meter.
Polycarbonaatplaten opaal melkwit of helder kunststof platen.
Reken echter altijd met 100 cm omdat er een afwerkingslijst tussen de platen komt. Bij een tuin op het zuiden adviseren melkwit opaal kunststof platen te gebruiken, zo wordt uw terras minder warm. Bij een relatief donkere veranda op het noorden kunt u heldere kunststof platen overwegen.
Veranda platen Doe-het-zelf Bouw 2dehands.be.
4 platen over van afbraak van mijn veranda 1m23 op 2 M 88, 3 cm dik, 3 lagen intern zie laatste foto Pas vrij rond 20/09 Afsluitplakband luc. 16 augustus 2018 2331: Dendermonde Sint-Gillisbij-Dendermonde. Nieuw Nieuw Nieuw Aluminium Frame Veranda Met OpaLe Platen Bouwpakket breedte 520 x diepte 200 cm opale UV werende platen bove.
Verandaplaten MAKROLON IQ Relax Verandaplaten MAKROLON Verandaplaten PLEXIGLAS en MAKROLON Kunststof halffabrikaten in de Bouw.
Op zonnige zomerdagen laten deze polycarbonaatplaten het zichtbare licht door, maar weerkaatsen de hitte van het zonlicht. Op koude winterdagen wordt de warmte binnengehouden door de isolatie-eigenschappen van de gestructureerde platen. Hieronder een overzicht van de MAKROLON verandaplaten IQ Relax in 16 en 32 mm.:
Verandaplaten kiezen voor een veranda: tips!
Kies dan voor Polyclear verandaplaten met hittewerende buitenlaag. Wil je ook putje winter genieten van het sneeuwlandschap in je tuin? Dan kan je je veranda rondom volledig dichtmaken met isolerende beglazing, gecombineerd met super isolerende verandaplaten en profielen met thermische onderbrekingen.
skylux Verandaplaten.
De meeste zijn verkrijgbaar in een hittewerende uitvoering die tot 65% van de zonnewarmte terugkaatst en toch een optimale lichttransmissie biedt. Deze platen zijn uiterst slagvast; 250 keer sterker dan glas. Extra budgetvriendelijk dankzij de grote plaatbreedte tot 1230 mm.
Acryplex Verandaplaten SDP/S3P Materialen.
De platen mogen nooit direct op een donkere drager gemonteerd worden omdat er anders een thermische breuk kan optreden dwarsscheuren in de plaat. Verandaplaten kunnen scheuren vertonen door de inwerking van verven, houtverdelgingsproducten, azijnsiliconen en rubbers die weekmakers bevatten. Deze platen worden gebruikt als daken voor broeikassen, industriehallen, sporthallen, pergola-overkappingen, terrasoverkappingen, verandas.
polycarbonaatplaten verandaplaten Woodtex.
Waarom niet zelf aan de slag gaan om een mooie en perfecte veranda / terranda aan uw terras of gevel te plaatsen? Polycarbonaatplaten zorgen voor beschutting van uw terras of brengen licht in uw woning. Ze zijn niet zwaar en toch sterk, isoleren en zijn gemakkelijk te plaatsen dankzij aluminiumprofielen en dichtingsrubbers.
Verandaplaten PLEXIGLAS Verandaplaten PLEXIGLAS en MAKROLON Kunststof halffabrikaten in de Bouw.
De zonwerende platen beschermen tegen de hitte en zorgen voor aangename temperaturen onder het verandadak. De nieuwe generatie PLEXIGLAS verandaplaten hebben nu een kanaalbreedte van 64mm. Daardoor zijn de verandaplaten transparanter dan ooit tevoren, bovendien zijn ze robuust en stabiel.

Contacteer ons

Op zoek naar verandaplaten?