sds verandabouw
SDS Verandabouw SDS Verandabouw Inforegio.be.
VERANDA'S' PERGOLA'S' TERRASOVERKAPPINGEN. SDS verandabouw, uw veranda's' pergola's' in PVC HOUT ALU voor Gooik en Vlaams-Brabant! Er zijn nog geen recensies geschreven voor SDS Verandabouw. Schrijf een recensie. Steenweg op Asse 200, 1540. T 054 56 64 32. Volg SDS Verandabouw.
Veranda zorgt voor een hoop kopzorgen JuridischForum.be.
Vorig jaar hebben wij de firma SDS verandabouw onder de arm genomen om vanzelfsprenkend een veranda te plaatsen bij ons thuis. De grondwerken werden uitgevoerd, de veranda werd geplaatst en de oplevering gebeurde tijdig, alhoewel er soms erg gebrekkige communicatie was tussen SDS en een onderaanneming die de grondwerken uitvoerde, maar ook naar ons toe.
SDS VERANDA Batibouw 2019.
SDS VERANDA 1204. SDS VERANDA 1204. Terug naar de lijst. Aanwezig op Batibouw. Vind op dit plan alle verschillende diensten op BATIBOUW. Open het plan van Batibouw. Koop uw tickets online en profiteer van een mooie korting én vermijd bovendien wachtrijen aan de kassa.
SDS Verandabouw, Herne Tel: 054566. Veranda's' goudengids.be.
054 56 64 32. 054 56 78 41. Andere interessante bedrijven in de buurt. Alsembergsesteenweg 261, 1501 Buizingen Halle. Stenebrugstraat 63, 1741 Wambeek Ternat. Herdersliedstraat 59, 1070 Anderlecht. Uw bedrijf toevoegen. Afmelden papieren gids. Onze producten diensten. Onze producten diensten.
Veranda bouwen.
Veranda 4 jaren geleden. Wij willen een uitbouw laten aanbouwen van ongeveer 30m en hebben hiervoor verschillende veranda bouwers gecontacteerd. Onderstaande Verandabouwers zitten allemaal rond dezelfde prijs; SDS verandabouw in Herne, Verandabouw in Waregem, Vitralux. Heeft er iemand ervaring met één van deze 3 verandabouwers?
Klacht over SDS VERANDABOUW? Gebruik de Test-Aankoop Klachtenbox.
Waarden Abonneevoordelen Advies Contacteer ons Publicaties Digitale magazines Tarieven Onze labels in uw winkelrek. Zoek je zoekterm het ophalen van resultaten. Ontdek ons aanbod voor 4. Registreren Ons contacteren. Klacht indienen via Test Aankoop. img classresponsive-image" altSDS" VERANDABOUW logo/." Maak een nieuwe klacht aan.
Veranda of bijbouw Pagina 2.
Als ik zie met welke bakken die mannen rondrijden moet er veel geld mee te verdienen zijn. Gisteren is er iemand van SDS verandabouw langs geweest. Toen we hem vertelden wat we willen heeft hij daar direct enkele terechte opmerkingen over gemaakt.:
De Slachmeulder Bvba S.d.s. Verandabouw Ramen 1540 Herfelingen.
Wij hebben ook gebouwd met sds verandabouw en zijn ook niet tevreden, het heeft lang geduurd voor ze er stond, de chape heeft er lang bloot gelegen voor ze aan de opbouw begonnen, toen die begon was lijk een lopende band, de werken zijn niet goed uitgevoerd geweest, buiten muur te kort gebouwd ze waren de rolluiken vergeten, dat had ik optijd gezien, zo hebben ze direct de aanpassingen kunnen doen, de gaten voor de verlichtingen waren te groot geboord voor de spots, en nog kleine mankementen, het grootste probleem is bij ons komt er vocht binnen en ze willen hun verantwoordelijk niet voor opnemen, ze hebben de folie tussen de metselstenen niet goed gelegd waar door er nu oplopende vocht is, toen ikiets zij kreeg ik geen gehoor niet op de mailtjes niet telefonisch, sds is geen eerlijke onderneming en beter dat je er u van mijd en zeker geen veranda mee laat bouwen, ben een boos omwille van hun werken zit ik met de misserie van een onafgewerkte veranda, ik kan ze niet eens schilderen of behangen door de vocht.,
SDS VERANDABOUW Zonwering in de gemeente Herne 1540 Handelaar Vakman: Plaatser natuurlijke ventilatie, zonwering en terrasoverkapping.
Steenweg op Asse 200. Stuur een bericht naar SDS VERANDABOUW. Voornaam Voornaam is verplicht Naam Naam is verplicht E-mail E-mail is verplicht E-mail heeft een fout formaat Telefoon Postcode: Postcode is verplicht. Bericht Bericht is verplicht. Laat mij opbellen door SDS VERANDABOUW.
SDS Veranda in Herne, Assesteenweg 200, telefoon: 054/48 met openingsuren Veranda's.'
Uw zaak gratis aanmelden. Vind een handelaar in Herne. Andere belangrijke handelaars. Assesteenweg 200 1540 Herne. Klik voor telefoon Telefoon: 054/48 02 37. Klik voor fax Fax: 054/56 78 41. Veranda's' in Herne. Ma andag 25/06. 0830: 1200: 1300: 1700.:

Contacteer ons

Op zoek naar sds verandabouw?