eiken project
Eiken Project Eigentijds landelijke keuken Massieve eik Luxus Wonen Keukens, Keuken interieur, Binnendeuren.
EIKEN PROJECT BVBA STAATSBLAD PUBLICATIES en JAARREKENINGEN BE0833656008.
bedrijfsinfo jaarrekeningen financile analyse. EIKEN PROJECT BVBA. Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Schouwvegerstraat, 2, 2040, Antwerpen. bekijk op kaart. Officile Domeinnaamregistratie voor Bedrijven. Deze gegevens werden verkregen van de KBO onder de verkregen onder de Open Data Licentie Vlaanderen v.
de Bosbeke: massief eiken meubels, keukens en badkamers.
Massief eiken vakmanschap. Download de inspiratiefolder. Bekijk onze realisaties. Het hart van De Bosbeke klopt voor massieve, Europese eik. Welke stijl je ook kiest, we verzorgen er al het meubelschrijnwerk voor je woning mee. Van houten keukens tot binnendeuren, van tafels tot kasten, van dressings tot badkamers. Vanuit ons eigen atelier in Ingelmunster leveren we tijdloos vakmanschap en zorgen we voor het interieur van je dromen. Waar de Bosbeke voor staat. Duurzame Europese eik. De basisgrondstof van de Bosbeke is Europese eik van de beste kwaliteit. Daarvoor doen wij een beroep op betrouwbare leveranciers, die ons al jaren sublieme kwaliteit garanderen. Europese eik staat bekend als een zeer sterke en duurzame houtsoort. Dit nobele hout met zachte structuur en lichte kleur is dan ook ideaal voor alle mogelijke toepassingen in interieurvormgeving. Het heeft een warme uitstraling die jong en oud weten te apprecieren. Maatwerk en totaalconcept. Onze eigen ontwerpafdeling denkt met je mee en ontwikkelt jouw ideeen tot creatieve ontwerpen, aangepast aan de beschikbare ruimte. Maatwerk is dan ook ons ding. Als je dat wenst, verzorgt de Bosbeke al het meubelschrijnwerk voor jouw woning. Wij stappen graag mee in je project en zorgen voor het totaalinterieur van je wensen.
Old Britian Old Britian Houten Poorten.
Wij zullen u weer met raad en daad bijstaan. Klaar voor het nieuwe seizoen. Wij zullen u weer met raad en daad bijstaan. Old Britian Wood Projects. Old Britian Wood Projects is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in hardhouten poorten, toegangspoorten, eiken poorten, engelse poorten omheiningen, en afrasteringen. Al jaren lang verzorgen wij kwaliteitswerken bij onze belgische klanten naar volle tevredenheid. Met onze massieve poorten vervaardigd uit tropisch hardhout bent u gegarandeerd van de nodige privacy in en om uw huis. De afgebeelde modellen zijn slechts een greep uit ons assortiment, u kiest de vorm, de afmeting etc. Onze sterkte is dat alle maatwerk mogelijk is en dat ook de plaatsing en automatisering voor u verzorgd kan worden. Binnen 48 uur altijd een vrijblijvende offerte. Daarom kiest u voor Old Britian.: Alles op maat gemaakt. Vraag vrijblijvend uw offerte aan! Onze specialiteiten zijn maatwerk poorten, paarden omheiningen, engelse poorten en eiken bijgebouwen. Op onze website treft u een exclusieve collectie landelijke poorten en omheiningen aan. U zoekt naar een maatwerk houten poort hardhouten poort, Engelse poorten, houten poorten en hardhouten omheiningen?
Referentie: Massief eiken kast SW Mol.
Maak vandaag nog uw afspraak. 0498 / 30.97.17 of Contact. Waarom ons kiezen. Dressings en slaapkamers. Inbouwkasten en meubels op maat. Volledig ingerichte keukens. Winkel, praktijk en kantoorinrichting. Binnendeuren en omkastingen. Ramen en deuren. Daktimmer en gevelbekleding. Massief eiken kast.
Vastgoed Unicum Woonproject De Eiken, moderne stijlvolle nieuwbouwwoningen in het centrum van Eeklo.
Ik ging langs en wil huren! Woonproject De Eiken, moderne stijlvolle nieuwbouwwoningen in het centrum van Eeklo. Broeders van Liefdestraat. In De Eiken woont u in en nabij het groen met de allures van een stad. Het project is gelegen in een rustige buurt op amper 5 minuten van het historische centrum.
Eiken Project Landelijke keuken Massieve eik Luxus Wonen Idee amenagement cuisine, Cuisine moderne, Amenagement cuisine.
Realisaties Eiken Project landelijke keukens van massief eik.
Robur op Den Eik Een plekje van verbinding.
Giften zijn de onmisbare dragers van een kleinschalig project als dit en zorgen voor een meer persoonlijke verbondenheid. Je geeft omdat je gelooft in de aard van het project dat je steunt, of in de capaciteiten van de mensen die het project handen en voeten geven.
Eiken Project Landelijke Keukens Totaalinrichting Maatkeukens eikenproject op Pinterest.

Contacteer ons

Op zoek naar eiken project?