lange lobroekstraat restaurant
vleesrestaurant Filet dAnvers, Antwerpen, vleesgerechte, visgerechten, pasta, salades.
FILET d ANVERS Lange Lobroekstraat 57. Tel: 03 236 84 48. BTW BE0633 531 447. Filet dAnvers is een vleesrestaurant met een modern en strak design waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan vleesgerechten, met als specialiteit de stone-grill. Daarnaast hebben wij ook een mooi aanbod visgerechten, pastas en salades. Bovendien voorzien wij elke week een speciale suggestie: Aberdeen Angus, Simental, Holstein, Deze zijn allen gerijpt vlees! Al ons vlees met uitzondering van de suggesties komt uitsluitend uit België. Met ons Belgisch Wit-Blauw dikbilrund mogen we met enig chauvinisme zeggen dat we kwaliteit in huis hebben. Tevens staat ons paardenvlees bekend als zeer ijzerrijk en mager vlees. Door onze jarenlange expertise in het versnijden, verkopen en serveren ervan, hebben we er een echte voorliefde voor. Het restaurant is gelegen aan de Antwerpse slachterijen en staat reeds jaar en dag garant voor zijn kwaliteitsvlees, lekkere gerechten en goede service.
Nieuwe Carrefour Express in Lange Lobroekstraat Antwerpen Buurtsuper.be.
28/04/2016, 12u39 Nieuws Winkelopeningen. In de Lange Lobroekstraat 134 in Antwerpen 2060 heeft zich een nieuwe Carrefour Express gevestigd. De winkel heeft een winkeloppervlakte van zon 100m en zal uitgebaat worden door Hadi Ghorbanzadeh. Deze buurtwinkel heeft verschillende missies. Zo biedt hij snelle maaltijdoplossingen voor elk moment van de dag aan, maar ook heel wat andere producten voor dagelijks gebruik. Een ruime keuze aan bereide gerechten of broodjes voor de lunch, of verse producten zoals groenten en fruit, brood, vlees of vis voor een verse maaltijd s avonds: Express biedt een ruim assortiment voeding, evenals een brede waaier aan andere basisproducten. En dit zowel van producten van het merk Carrefour als van nationale merken. Vind ons ook op. Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief. Lees ook Alle nieuwsartikels 2300. Vernieuwde Proxy Delhaize Zingem. 20/08/2020, 12u21 Nieuws. Vandaag heropent de nieuwe Proxy Delhaize Zingem haar deuren voor de klanten. Er is al langer een Delhaize-winkel in Zingem maar met Celien Vandecapelle en Mattis De Boulle, de zelfstandige uitbaters, neemt de winkel een nieuwe start.
Grill restaurant MÓN serveert vlees van eigen wei op t Eilandje in Antwerpen en bij Salons van Edel in Wilrijk. Altijd lekker, altijd gezellig.
Altijd met uitzicht. In restaurant MÓN is het gezellig eten, in een historisch kader en toch heel eigentijds. Zowel MÓN Antwerpen als MÓN Wilrijk zijn ruim bemeten restaurants die zo zijn ingericht dat er een intieme sfeer kan worden gecreëerd.
GaultMillau.
Restaurant Den Abattoir legt de boeken neer Antwerpen Het Nieuwsblad.
Restaurant Den Abattoir in de Lange Lobroekstraat is failliet. De vele wegenwerken in en rond de wijk waren de druppel, zegt uitbater Bjorn Verhoeven. Dominique Verbruggen startte in 1998 met Den Abattoir, achter het Slachthuis. Na zijn plotse overlijden in 2011 nam zijn neef Bjorn Verhoeven het levenswerk van zijn oom over.
Food and beverages in the surroundings Antwerps Sportpaleis.
Enjoy a variety of dining options at restaurants and bars near the Sportpaleis, before or after an event. Restaurants offering shuttles. Several restaurants on Lange Lobroekstraat offer shuttles to the Sportpaleis after dinner, so you can leave your car in front of the restaurant. Lange Lobroekstraat 57.
LA LA VOLPE.: VOLPE.:
Ook de fans van het voormalige restaurant t Ribbeke komen in La Volpe nog steeds aan hun trekken! Het concept werd opnieuw geïntegreerd in restaurant La Volpe, waardoor u er nog steeds terecht kan voor de heerlijkste ribbetjes! Naam: La Volpe. Adres: Lange Lobroekstraat 53-55 2060 ANTWERPEN.
Restaurant De Veehandel' Radio 2, de grootste familie.
Vandaag neemt Mooie Dagen je mee naar restaurant De Veehandel, vlak tegenover het voormalig slachthuis op de Dam in Antwerpen. Als je ergens een goed stukje vlees wilt eten, dan zit je vaak goed in de buurt van een slachthuis. Vroeger werd het gelijkvloers van het gebouw aan de Lange Lobroekstraat gebruikt als vleeshal want de eigenaar was groothandelaar en het vlees werd ter plaatse verkocht.
Bus brengt tafelgasten van restaurant naar Sportpaleis Antwerpen 2060 Gazet van Antwerpen.
Maak van Antwerpen 2060 jouw startgemeente! Bus brengt tafelgasten van restaurant naar Sportpaleis. Zes restaurants uit de Lange Lobroekstraat zetten een nieuwe pendeldienst op die hun gasten tot aan het Sportpaleis en weer terug brengt. Donderdag 24 mei 2012 om 0738.:
Restaurant De Veehandel @ Lange Lobroekstraat 61, 2060 Antwerpen.
souschef Social Food Network. Deze souschefs wil je zeker volgen. Sluit venster Zoek restaurant Zoek recept. Zoeken uitgebreid zoeken. Wat vind jij van dit restaurant? Restaurant De Veehandel. Prijsklasse: Normaal 25 50. Aantal plaatsen: 50. Stijl keuken: Frans, Belgisch. Openingsuren Restaurant De Veehandel. Lange Lobroekstraat 61.

Contacteer ons

Op zoek naar lange lobroekstraat restaurant?