lange lobroekstraat restaurant
LA VOLPE.
Het concept werd opnieuw geïntegreerd in restaurant La Volpe waardoor u er nog steeds terecht kan voor de heerlijkste ribbetjes! Adres Lange Lobroekstraat 53-55 2060 ANTWERPEN. Keukentype Vleesgerechten Tapas Belgisch-Franse. Betaalwijze Maestro Master Card Visa Bancontact.
De 10 beste restaurants in de buurt van Park Spoor Noord.
0.1 km van Park Spoor Noord. Eten en ambiance gecombineerd! 595 van 1.190 restaurants in Antwerpen. 0.1 km van Park Spoor Noord. 37 van 1.190 restaurants in Antwerpen. 0.3 km van Park Spoor Noord.
Piétrain Vleesrestaurant in Antwerpen Welkom.
Piétrain tegenover de oude Antwerpse slachthuizen heeft sinds voorjaar 2014 een nieuwe gastheer. Met Marc Winant staat een ervaren horeca en bierspecialist aan het hoofd van dit populaire restaurant. Marc waakt erover dat de sfeer van ontspannen gezelligheid behouden blijft. Zwart-wit foto's een antieke weegschaal en een oude cafétoog onderstrepen dat. Liefhebbers van een goed stuk vlees weten intussen maar al te goed dat ze in Piétrain nooit ontgoocheld worden. Engelse zesrib picanha steak tartaar van paardenvlees lamsvlees met mosterdsaus beuling en mergpijp smaken nergens beter dan hier. Noteer ook de uitgebreide gin en whiskykaart en vooral het gamma bieren ruim vijftig die vormen een attractie op zich.
PIETRAIN Vleesgerechten Restaurant Antwerpen 2060.
Voeg toe aan verlanglijst. Lange Lobroekstraat 25 2060 ANTWERPEN. Welkom bij restaurant Piétrain. Lange Lobroekstraat 25 2060 ANTWERPEN. Toon telefoonnummer 03.236.51.62 info@pietrain.be Facebook. 8.7 Gebaseerd op 10 beoordelingen. Franky beveelt dit restaurant aan voor. was steeds vaste klant bij Marina en het vlees van de Pietrain was top. Ben recent pas te weten gekomen dat het restaurant terug open was. Ik ben sinds gisterenavond terug FAN en heb een schitterend stuk vlees gekregen me een top service en zeer toffe bediening.
Lange Lobroekstraat 2060 Antwerpen Alle restaurants in de buurt PocketResto.be.
Startpagina Antwerpen Startpagina Antwerpen. Lange Lobroekstraat 2060 Antwerpen. 30 restaurants nabij Lange Lobroekstraat. 40 m van Lange Lobroekstraat. 50 m van Lange Lobroekstraat. 80 m van Lange Lobroekstraat.
De Veehandel Home.
Gaat u naar een concert in het vlakbij gelegen Sportpaleis? Dat kan u combineren met een lekker etentje in De Veehandel. Lange Lobroekstraat 61 2060 Antwerpen. 32 03 271 06 06. De Veehandel Copyright 2017 Privacy Policy. Back to desktop version Back to mobile version.
steak en kip Antwerpen Filet d039Anvers.
Kom langst in onze restaurant Filet d039Anvers of Poulet d039Anvers in Antwerpen.
Restaurant Veranda.
pictures flipaplate website De Poedelfabriek. Davy Schellemans en team. restaurant Veranda naar de oude. slachthuisbuurt te Antwerpen Noord. Zijn seizoensgebonden keuken werkt. als vanouds met één menu. De nieuwe Veranda werd. uitgebreid met een walk-in. bar waar u à la carte kunt. genieten van gerechten uit. Op zaterdag 17 juni zal Veranda.
Eten en drinken in de buurt Antwerps Sportpaleis.
Voor en na een evenement heten ook de horecazaken in de buurt van het Sportpaleis je graag welkom. Enkele restaurants in de Lange Lobroekstraat bieden je na het eten vervoer naar en van het Sportpaleis aan zodat je auto voor de deur van het restaurant kan blijven staan. Je restaurant voor vlees vis pasta salades. Open van 17.00 tot 22.00 uur. Dinsdag gesloten behalve bij evenementen in het Sportpaleis. Vrijdag open voor de lunch. Speciale formule bij events in het Sportpaleis zowel op weekdagen als tijdens het weekend. 03 236 84 48. La Volpe staat vooral bekend om zijn voortreffelijke tapas.

Contacteer ons

Meer resultaten voor lange lobroekstraat restaurant