lobroekstraat antwerpen
Restaurant Veranda uit Antwerpen maakt comeback in stijl Sabato.
Toen de chef in 2014 besloot van Berchem naar de noordelijke wijk Antwerpen Dam te verhuizen, liet hij heel wat fans verweesd achter. Maar nu, sinds midden februari, is de nieuwe Veranda eindelijk open. Met onze nieuwsbrieven in een oogopslag mee.
Nieuw slachthuis voor Offerfeest in Lange Lobroekstraat Antwerpen 2060 Gazet van Antwerpen.
13/06/2016 om 0500: door Sacha Van Wiele. Antwerpen krijgt een tijdelijk erkend slachthuis waar tijdens het Offerfeest ritueel en onverdoofd kan worden geslacht. Er zal een capaciteit zijn van 2.800 schapen. Het nieuwe slachthuis komt in een leegstaand slachthuis aan de Lange Lobroekstraat in Antwerpen.
Openingsuren Carrefour Express Lange Lobroekstraat in Antwerpen.
Carrefour Express Lange Lobroekstraat. Carrefour Express Lange Lobroekstraat Alle winkels van Carrefour Express. Carrefour Express Lange Lobroekstraat is vandaag open tot 2000. maandag 18 maart. dinsdag 19 maart. woensdag 20 maart. donderdag 21 maart. vrijdag 22 maart. zaterdag 16 maart.
Veranda Antwerpen Be-Gusto.
Ook in rood enkele geniale ingevingen zoals de Le sang de lumière des Gasneries 2006 van het domein La Star Rochefort sur Loire in Anjou. Deze 100% cabernet franc kreeg 36 maanden rijping op oude barrique en wordt gekenmerkt door een zeer fijne soepele afdronk waar je mooi de terroir in verweven proeft. De nieuwe Veranda staat er en dat zorgt terecht voor feest in Antwerpen 2060! Lange Lobroekstraat 34, 2060 Antwerpen.
Piétrain Vleesrestaurant in Antwerpen Welkom.
Piétrain, tegenover de oude Antwerpse slachthuizen, heeft sinds voorjaar 2014 een nieuwe gastheer. Met Marc Winant staat een ervaren horeca en bierspecialist aan het hoofd van dit populaire restaurant. Marc waakt erover dat de sfeer van ontspannen gezelligheid behouden blijft.
HOME.
Gelegen in de Antwerpse slachthuisbuurt Noordersingel Slachthuislaan is de beenhouwerij makkelijk te bereiken via diverse in en uitvalswegen van en naar Apen. Eenvoudig af te halen. Had je vlees besteld, dan biedt de ruime parkeergelegenheid in de buurt alvast een vlotte afhaling! Lange Lobroekstraat 93 2060 Antwerpen.
Kaart LA VOLPE.:
Kotweb.
Lange Lobroekstraat 128, 2060 Antwerpen noord Antwerpen. Lange Lobroekstraat 128, 2060 Antwerpen noord Antwerpen. Lange Lobroekstraat 128, 2060 Antwerpen noord Antwerpen. Lange Lobroekstraat 128, 2060 Antwerpen noord Antwerpen. Lange Lobroekstraat 128, 2060 Antwerpen noord Antwerpen. Lange Lobroekstraat 128, 2060 Antwerpen noord Antwerpen.
Veys bedrijfskleding Antwerpen Sonal: Telefooncentrales, Radiocommunicatie, Satellietcommunicatie.
Sonal: Telefooncentrales, Radiocommunicatie, Satellietcommunicatie Case studies en referenties Telefooncentrales Veys bedrijfskleding Antwerpen. In het noorden van Antwerpen vinden we Veys bedrijfskleding, een onderneming die al sinds 1951 actief is in het vertrouwde pand aan de Lange Lobroekstraat. Het familiebedrijf is werd destijds opgericht door Jos Veys, en wordt tegenwoordig gerund door kleinzoon Vincent.
Start.
Al onze toestellen zijn standaard voorzien van een garantie van 2 jaar. In onze vestiging in Antwerpen hebben we een ruime showroom waar bijna al onze producten tijdens de kantooruren te bezichtingen zijn. Onze producten worden geproduceerd volgens de machinerichtlijn 2006/42/EG en voorzien van een Europees CE-attest. Liftconstruct heeft talloze referenties van geplaatste toestellen in openbare besturen, rusthuizen en in publieke gebouwen. Al onze toestellen worden vakkundig geplaatst door opgeleide techniekers. Alle liften worden gekeurd door een erkend controle-organisme 5BTV indien dit verplicht is, steeds inbegrepen in de totaalprijs. Steeds vrijblijvende informatie over onze producten, een bezoek voor opmeting ter plaatse en steeds gratis offerte. Wij geven steeds uitgebreide informatie over premies en tussenkomsten van verschillende instanties VAPH, Vlaams Gewest en de provincies. DIENST NA VERKOOP. Uitstekende dienst na verkoop met service binnen de 24 uur voor onze klanten met een onderhoudscontract. Al onze producten zijn van topkwaliteit voor een aanvaardbare prijs. Bekijk onze aanbieding voor Meditek-trapliften klik hier! Liftconstruct verdeelt volgende kwaliteitsmerken. Liftconstruct bvba is sinds 1989 dé referentie voor kwalitatieve liften voor de sociale en de horecasector, met de beste service op de markt en steeds met de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit! Lange Lobroekstraat 183.

Contacteer ons

Resultaten voor lobroekstraat antwerpen