nieuwe resto antwerpen
Home De Pottekijker.
Dankzij de aandacht voor dagverse producten en de royale porties zijn de grill, vlees en visgerechten er altijd van een opmerkelijk niveau die tot ver buiten Antwerpen vermaard zijn. Het restaurant gaat schuil achter een bijzonder charmante, beschermde 16-eeuwse gevel, terwijl het interieur een warme, hedendaagse look meekreeg.

Wij serveren een betaalbare en duurzame No Nonsense-keuken. Vers / seizoensgebonden / beperkte kaart. Elk gerecht kan ook afgehaald worden. See you soon! Keuken open van dinsdag t.e.m zaterdag. Van 17.30u tot 22.30u. Restaurant Brutal Kerkstraat 72 2060 Antwerpen 03 235 91 14.
Hotspot: 11 x hippe en lekkere restaurants in Antwerpen.
Antwerpen staat bekend als de modestad van België, maar bij al dat shoppen hoort ook een lekker aperitiefje, lunch of diner. Feeling zocht voor jou 11 trendy én lekkere restaurants in hartje Antwerpen. 11 x hippe en lekkere restaurants in Antwerpen.
BarBouf Antwerpen Belgian cuisine near me Book now. Twitter_Logo_Blue.
Melanie zorgt voor de zaal, samen met een leuk team. Neem plaats aan tafel of aan de bar, keuvel mee met de vaste gasten of maak er een romantische avond van op ons prachtige terras! Everything at a glance. Lange Nieuwstraat 7 2000 Antwerpen Belgium.
21x Eten in Antwerpen.
De resto heeft een Scandinavische sfeer. Naast de Fiske zit trouwens de Østerbar, waar je ook terecht kunt voor een zilte hap uit dezelfde keuken. Maar dan in een net iets andere setting. Fiskebar, Marnixplaats 11, Antwerpen. Black Smoke BBQ. Ver van tevoren reserveren is een tip, want het kan soms wel even duren voordat er een tafel beschikbaar is. Bij dit op de derde verdieping gelegen restaurant moet je vooral niet vies zijn van BBQ, want dat is precies waar het er om draait. De durfals onder ons bevelen we de Schotse black aberdeen rib roast aan. Deze schotse joekel van één kilo is best een klus om op te krijgen, maar het is het waard. En wil je niet weg? Neem dan even een kijkje in de bar op de eerste etage of in de rooftopbar op de zesde. Black Smoke, Boomgaardstraat 1, Antwerpen. Pasta Hippo Vino Italiaans. Restaurant en wijnbar Pasta Hippo Vino zit al meer dan dertig jaar in het Historisch centrum van Antwerpen.
InVINcible: Restaurant.
Lunch 12.00 13.30. Diner 18.30 22.00. Het restaurant is open.: Lunch 12.00 15.30. Diner 18.30 00.30. Sorry als we even niet bereikbaar zijn. Als je op dit moment in het restaurant zat, was je onze eerste prioriteit! Webdesign door Edge.be.
25x Uit eten in Antwerpen: restaurant tips in Antwerpen WAT ZIJ ZEGT.
En een weekendje weg is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten. Uit eten in Antwerpen, hier zijn maar liefst 25 restaurants in Antwerpen waar dat prima kan! Uit eten in Antwerpen: 25 restaurant tips Antwerpen. Antwerpen is de tweede stad van België en een populaire bestemming voor een dagje uit of weekendje weg.
Antwerpen: 9 gloednieuwe hotspots om te ontdekken.
Wil jij in Flair? Home Lifestyle Hotspots HOTSPOTS: 9 gloednieuwe adresjes om te ontdekken in Antwerpen. HOTSPOTS: 9 gloednieuwe adresjes om te ontdekken in Antwerpen. Deze restaurants, ijssalons, ontbijt, wijn en koffiebars openden net na de lockdown hun deuren en kunnen onze steun dus goed gebruiken supportyourlocals.
Dit zijn de beste en leukste restaurants in Antwerpen.
Gezellig in het centrum en ideaal voor een romantic date. Reserveren doe je hier! Divin By Sepi. Een prachtig restaurant in de hippe wijk t Zuid. Fantastisch lekker eten en een prachtig design. Ideaal als je met je lover romantisch wilt eten, maar ook leuk als je met een groep meiden bent en lekker wijn wilt proeven met allemaal kleine hapjes. Want de fingerfood gerechtjes hier zijn geweldig! Klik hier voor de volledige review. Ons laatste weekendje Antwerpen logeerden we bij Hotel Pilar in t Zuid en dat was zon onwijs aangename verrassing dat dit direct mijn nummer één van de lijst is. Het hotel en de kamers zijn geweldig, de locatie is top, maar de foodbar Die is gewoon geweldig! Rond een uur of vijf kregen we allemaal een beetje trek dus besloten we te gaan borrelen beneden in de foodbar. We hadden immers het plan om Yuuk in bed te leggen en dan samen uiteten te gaan. Maar het eten was zó waanzinnig goed dat borrelen een mega diner werd en we om half negen compleet verzadigd van tafel gingen en naar onze kamer strompelden.
RAS Restaurant Aan de Stroom.
Het Zuiderterras werd daarmee een pionierproject in Antwerpen, waarbij men zich opnieuw ging focussen op de waterkant en niet enkel op de stadskern. De heropwaardering van de Scheldekaaien was gestart. Van 1991 tot 2016 gebeurden op geregelde tijdstippen aanpassingen, verfraaiingen en opfrissingen van het gebouw en terras, steeds met respect voor de authenticiteit van het gebouw. Na 25 jaar drong zich een grondige renovatie en aanpassing van de infrastructuur op, met de bedoeling nóg meer zicht op het water te creëren. Een nieuw verhaal, een nieuwe look en dus ook een nieuwe naam.

Contacteer ons

Op zoek naar nieuwe resto antwerpen?