nieuwe resto antwerpen
BarBouf Restaurant Antwerpen Belgian French cuisine near me Book now. Twitter_Logo_Blue.
Restaurant BarBouf Antwerpen. If you'd' like to take your family out for traditional homemade French food, then our restaurant is the perfect choice. Come eat at our restaurant, Bouf, and enjoy mouth-watering dishes from our talented chefs! You can also dig in to Belgian cuisine at our restaurant.
Restaurant D'Offis' Antwerpen.
dOffis is een specialist in het organiseren van privé feesten zoals babyborrels, trouwfeesten, doopfeesten, communie en lentefeesten, verjaardagsfeesten, huwelijksfeesten, jubileums en vele andere feestgelegenheden. Bekijk onze infofiche. Restaurant dO s is al jaren een populaire pleisterplaats op de Waalse Kaai in Antwerpen.
InVINcible: Restaurant.
Lunch 12.00 13.30. Diner 18.30 22.00. Het restaurant is open.: Lunch 12.00 15.30. Diner 18.30 00.30. Sorry als we even niet bereikbaar zijn. Als je op dit moment in het restaurant zat, was je onze eerste prioriteit! Webdesign door Edge.be.
De Restaurant beste Antwerpen restaurants Gids in Restaurants Antwerpen: Antwerpen Top Resto.be. 10 en promoties Resto.be.
GaultMillau 12 Michelinsterren 3 Meest gereserveerd 13 Best beoordeeld 4. Restaurant Made In Antwerp. 2018 ANTWERPEN Centraal Station. Grand Café Capitale. 2018 ANTWERPEN Stadspark. 2018 ANTWERPEN Centraal Station. 2018 ANTWERPEN Zurenborg. 2018 ANTWERPEN Zurenborg. Aziatische, Chinese, Oosterse. 2018 ANTWERPEN Stadspark.
Op restaurant in Antwerpen: een paar nieuwe ontdekkingen Must Be Yummie. Email. Facebook. Instagram. Phone. Pinterest.
Yummie Places in het buitenland. MBY in de pers publicaties. Disclaimer Privacy Copyright. You are here: Home / Reis Resto / Resto / Op restaurant in Antwerpen: een paar nieuwe ontdekkingen. Op restaurant in Antwerpen: een paar nieuwe ontdekkingen. 10/03/2018 by Alexia Leave a Comment. Ik ben de laatste maanden niet veel op restaurant geweest maar de adresjes die ik ontdekt heb, deel ik graag met jullie. Aan tafel probeer ik zo weinig mogelijk de blogger uit te hangen, dus spijtig genoeg geen fotos van al het heerlijks dat ik geproefd heb en geen uitvoerige details over wat we allemaal geproefd hebben, reden te meer om deze leuke adresjes zelf eens te gaan uittesten. Ik heb er in ieder geval van genoten! Yay er is weer een leuke en hippe lunchbar geopend op het Zuid. Ik volgde Humm al een tijdje op Instagram een aanrader! en was dan ook superblij toen deze trendy hummusbar eindelijk opende in oktober. Hier krijg je broodjes geserveerd met hummus en verschillende toppings in een moderne maar toch cosy omgeving. Wil je glutenvrij eten, dan kies je voor een bowl met hummus en groenten, kip of vis. Heel lekker allemaal en mooi geserveerd.
De Kaai Stijlvol en loungy restaurant Antwerpen.
GENIETEN MET ZICHT OP WATER. RESERVEER JE TAFEL. 1 2 3. Gelegen in de oude haven van Antwerpen bevindt zich aan de oever van de Schelde een stijlvol en loungy restaurant. Het unieke uitzicht over de rivier biedt een romantisch en stijlvol kader gecombineerd met een uitgelezen kaart. Of het nu gaat om een klein hapje, een uitgebreid familiaal diner of een zakenlunch, restaurant De Kaai biedt u alles wat u wenst. Onze keuken biedt verse foccacias, pastas, heerlijke salades, vlees en vis gerechten en lekkere desserts.
Restaurant ATELIER MAPLE Antwerpen Borgerhout.
Back Tuin / Terras Restaurant / Keuken. Back Instagram Facebook. Home De Kaart Menu Lunch Diner A la carte RESERVEER CADEAUBON Impressie Tuin / Terras Restaurant / Keuken Contact volg ons Instagram Facebook. WIJ BESCHIKKEN OVER EEN TERRAS TOT 20 PERSONEN.
Bistro Mature Topgastronomie in sympathieke bistro in Deurne.
Mocht daarna stage doen bij De Wilde Zee in Antwerpen en later kreeg hij de kans om te koken voor het Belgisch Paviljoen op de Wereld Expo in Milaan 2015. Maar Dirk wou zijn eigen restaurant en dat heeft hij nu met Bistro Mature kunnen verwezenlijken. Hier werkt hij elke dag hard aan om elke dag een stapje verder te kunnen gaan en elke dag te verbeteren om zo zijn klanten op en top te kunnen verzorgen. De Ter Rivierenlaan is dé centrale as in de Venneborgwijk in Deurne, aangelegd midden jaren 1920 op de gronden van het vroegere kasteeldomein Venneborg. De brede straat, met een strak noord-zuid-gericht tracé, verbindt de Turnhoutsebaan met de Ter Heydelaan, twee verbindingswegen door Deurne. De straatnaam, toegekend in 1927, verwijst naar het kasteeldomein Rivierenhof waarop de straat ten zuiden uitgeeft. Op de Ter Rivierenlaan zijn in 2015 Landmarks aangebracht op de rotondes zo kan u Bistro Mature makkelijk vinden aangezien wij ons bevinden naast rontonde nummer 2! Elke maand nieuwe suggesties van onze Chef.
Gulde Schoen: Luxury suite boutique hotel in Antwerp / Belgium. Restaurant Gulde Schoen.
The Gilded Restaurant biedt een moderne, seizoensgebonden keuken vol mediterraan-Aziatische invloeden, creatieve wendingen en verrassende ontdekkingen. The Gilded Restaurant is niet alleen open voor ontbijt, lunch en diner, het is ook een nieuwe hotspot voor een wel heel speciale gelegenheid in Antwerpen: uitzonderlijke afternoon tea een huwelijk tussen Britse traditie en Aziatische finesse.
Restaurant DOME Antwerpen.
Dôme is Dôme sinds 1893, genesteld in een gebouw dat werd gebouwd door architect Jos Bascourt en werd uitgevoerd in een neo-Vlaamse renaissance en barok getinte stijl. Vijftien jaar geleden openden Sophie Verbeke en Julien Burlat een restaurant in wat eens het Café du Dôme was. Het werd één van de meest opvallende gebouwen van Antwerpen.

Contacteer ons

Zoeken naar nieuwe resto antwerpen