nieuwe resto antwerpen
Restaurant Het Nieuwe Palinghuis Antwerpen.
Lokal.
Welkom bij Restaurant Lokal. Wij zijn open van maandag tot en met Zaterdag., Onze keuken is geopend van 1200: tot 1430: en van 1800: tot 2130.: Op zaterdag opent de keuken om 1800.: De bar is doorlopend open voor een drankje.
Antwerpen Restaurants Be-Gusto.
Posted by begusto on June 19, 2017 Leave a Comment. Gå nord Wereldkeuken met Noord aroma Online Reserveren Hardenvoort 5, 2060 Antwerpen 0032 468 41 42 43 www.ganord.be Chef: Timothy Tynes Antwerpen Noord heeft er sinds begin dit jaar een nieuwe hotspot bij.
Restaurant Het Gerecht te Antwerpen.
Ook biedt deze parking u GRATIS services aan die ideaal zijn voor uw uitstap aan Antwerpen, zoals het gratis uitlenen van een fiets, een paraplu of een draagtas. Nieuws en info. Abonneer u in op onze nieuwsbrief. Restaurant Het Gerecht Wim Mertens Peggy Wouters Amerikalei 20 2000 Antwerpen T.
RAS Restaurant Aan de Stroom.
Het Zuiderterras werd daarmee een pionierproject in Antwerpen, waarbij men zich opnieuw ging focussen op de waterkant en niet enkel op de stadskern. De heropwaardering van de Scheldekaaien was gestart. Van 1991 tot 2016 gebeurden op geregelde tijdstippen aanpassingen, verfraaiingen en opfrissingen van het gebouw en terras, steeds met respect voor de authenticiteit van het gebouw. Na 25 jaar drong zich een grondige renovatie en aanpassing van de infrastructuur op, met de bedoeling nóg meer zicht op het water te creëren. Een nieuw verhaal, een nieuwe look en dus ook een nieuwe naam.
Dit zijn de beste restaurants in Antwerpen volgens GaultMil. Gazet van Antwerpen.
Zij scoren opnieuw 18 op 20. Peter Goossens blijft de onbetwiste koning van de GaultMillau: zijn restaurant Hof van Cleve krijgt voor het vijftiende jaar de hoogste score van 195, op 20. De restaurants in de Scheldestad komen ook goed uit de verf, met aan kop nog steeds Lunch-Lounge Het Gebaar van Roger van Damme 18/20 en vier koksmutsen en t Zilte 18/20 en vier koksmutsen, gevolgd door The Jane 17/20 en vier koksmutsen. Ook t Fornuis in Antwerpen, De Schone van Boskoop in Boechout en de Pastorale in Reet halen die score, maar ze worden ingehaald door Thierry Theys van Nuance, die stijgt van 17 naar 175, en vier koksmutsen. Dôme, met de nieuwe Frans-Aziatische tandem Frédéric en Evangeline Chabbert, scoort hoog, want hij komt ineens binnen op 15.
Restaurant Ardent.
U kan bij ons terecht voor een verfijnde frans-belgische keuken met pure smaken. Droom alvast even weg bij onze menukaart elders op deze site. Wij kijken er naar uit u te verwelkomen en u te laten mee genieten van onze passie. Dageraadplaats 3, 2018 Antwerpen.
Umami.
Restaurant Culinair KnackWeekend.be.
In zijn nieuwe restaurant Zet'joe' kookt de Brugse topkok Geert Van Hecke weer vrij, en brengt hij royale klassieke gerechten zoals hij die lekker vindt, maar deze keer bereid met moderne technieken. Restaurant Black Smoke in Antwerpen: Op gloeiende kolen.
Restaurant Minerva een klassieker in Antwerpen.
restaurant minerva Die nostalgie uit zich in allerlei elementen zoals oude foto's, een oude werkbank, smeerput., Niet ver daarvandaan stonden de fabrieken van Minerva, toen de Rolls" Royce" uit die periode. Restaurant Minerva in Antwerpen is zeker uw bezoek waard.

Contacteer ons

Resultaten voor nieuwe resto antwerpen