nieuwe resto antwerpen
Nieuw Justitiepaleis Antwerpen Alle restaurants in de buurt PocketResto.be.
30 restaurants nabij Nieuw Justitiepaleis Antwerpen. Jan Van Beersstraat 2. 230 m van Nieuw Justitiepaleis Antwerpen. 240 m van Nieuw Justitiepaleis Antwerpen. Graaf Van Hoornestraat 1. 340 m van Nieuw Justitiepaleis Antwerpen. 340 m van Nieuw Justitiepaleis Antwerpen.
NewPlacesToBe independent hotspot guide.
We geven uw gegevens niet prijs aan derden. Je kan je ten alle tijden uitschrijven via de uitschrijflink in onze nieuwsbrieven. Zoeken Regular view Map view. Dit zijn dé hotspots van de Gentse Feesten 2017! Dit zijn dé hotspots van de Gentse Feesten 2017! HONEST SUMMER MARKET ANTWERPEN. HONEST SUMMER MARKET ANTWERPEN. Place de la Petanque. Place de la Petanque.
Restaurant Veranda.
pictures flipaplate website De Poedelfabriek. Davy Schellemans en team. restaurant Veranda naar de oude. slachthuisbuurt te Antwerpen Noord. Zijn seizoensgebonden keuken werkt. als vanouds met één menu. De nieuwe Veranda werd. uitgebreid met een walk-in. bar waar u à la carte kunt. genieten van gerechten uit. Op zaterdag 17 juni zal Veranda.
RAS Restaurant Aan de Stroom.
Na 25 jaar drong zich een grondige renovatie en aanpassing van de infrastructuur op met de bedoeling nóg meer zicht op het water te creëren. Een nieuw verhaal een nieuwe look en dus ook een nieuwe naam. RAS gaf voor deze verbouwing opdracht aan Co.Studio oud-studenten van bOb Van Reeth. Zij tekenden de plannen voor de renovatie met respect voor de oorspronkelijke architectuur. Het nieuwe concept schept een interieur dat warm gezellig en comfortabel is. De nieuwe stijl kan omschreven worden als understated chic. Maak uw keuze uit een van onze cadeaubons. Bon voor een verRASsingsetentje voor 2 personen. Glas champagne seizoensmenu naar keuze. De totale waarde 12500 zonder voorgedrukt bedrag. Deze bon kan ingeruild worden voor lunch of diner.
De beste restaurants in Antwerpen Top 10 en promoties Resto.be.
Antwerpen het centrum van de diamantindustrie de Belgische mode en de gastronomie! Antwerpen ligt in het Noorden van België en heeft via de Nederlandse Westerschelde een verbinding met de Noordzee. Antwerpen biedt een ruime waaier aan toffe restaurants zowel in het centrum als aan de stadsrand. Veel restaurants liggen op wandelafstand van de meeste bezienswaardigheden zoals de Grote Markt met de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal het Stadhuis het Steen de Brabofontein en de Meir. Wie liever geniet van het prachtige uitzicht op de Schelde kan een een gezellig restaurantje reserveren aan de Scheldekaaien.
Restaurants in Antwerpen en omgeving dinnersite.be restaurantgids.
Straten Ook kunt u de straten selecteren in antwerpen met minstens vier restaurants. Wijken antwerpen is ook verdeeld in wijken. Net geopend Nieuwe restaurants in antwerpen vind je op een aparte pagina. Bij de naam staat ook de openingsdatum. Populairste restaurants Welke restaurants zijn het best bezocht in antwerpen? Hieronder zie je de lijst van populairste restaurants van antwerpen op basis van bezoekcijfers op dinnersite.be. L Epicerie du Cirque Antwerpen. Bij Lam en Yin Antwerpen.
Nieuw pizzaplekje in Antwerpen Otomat! Avocado van de Duivel.
Restaurant Antwerpen Alle restaurants in Antwerpen en omgeving.
Lees het volledige artikel externe link. Meer over restaurant Kommilfoo. Een klapke doen in de Klapbar te Antwerpen. Verschenen in Koken op hakken op 16 12 2015. Een nieuwe hotspot in Antwerpen is Klapbar. Je kan er terecht voor een lekker lunch of koffie en regelmatig ook voor concertjes en exposities. Wat Koken op Hakken en Lori van de blog Buitenshuis geserveerd kregen was heel lekker en ze zaten er zeer gezellig. Ook verschenen op buitenshuis.com. Lees het volledige artikel externe link. Meer over restaurant Klapbar.
Restaurant Het Nieuwe Palinghuis Antwerpen.
Restaurant Het Nieuwe Palinghuis Antwerpen. Keuken Visgerechten Franse. Prijs 60 EUR.
Zo ziet het nieuwe restaurant van Hans Otten en Viki Geunes Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Zo ziet het nieuwe restaurant van Hans Otten en Viki Geunes eruit. 09/05/2017 om 1242 door inke. Voormalig presentator Hans Otten en sterrenchef Viki Geunes hebben dinsdag hun nieuwe horecazaak voorgesteld. U Antwerp gelegen in het historische pand op de hoek van de Sint-Laureiskaai en de Nassaustraat opent in juni de deuren. Kijk hier al eens binnen in het restaurant waar je ook kan overnachten. U Antwerp wordt een eat and sleep-concept want naast een restaurant en een cocktailbar zijn er ook vijftien hotelkamers allemaal in de schaduw van het MAS.

Contacteer ons

Meer resultaten voor nieuwe resto antwerpen