nieuwe resto antwerpen
Home De Pottekijker.
Dankzij de aandacht voor dagverse producten en de royale porties zijn de grill, vlees en visgerechten er altijd van een opmerkelijk niveau die tot ver buiten Antwerpen vermaard zijn. Het restaurant gaat schuil achter een bijzonder charmante, beschermde 16-eeuwse gevel, terwijl het interieur een warme, hedendaagse look meekreeg.

Wij serveren een betaalbare en duurzame No Nonsense-keuken. Vers / seizoensgebonden / beperkte kaart. Elk gerecht kan ook afgehaald worden. See you soon! Keuken open van dinsdag t.e.m zaterdag. Van 17.30u tot 22.30u. Restaurant Brutal Kerkstraat 72 2060 Antwerpen 03 235 91 14.
De 10 beste Hip restaurants in Antwerpen TheFork.
Contact met ons op. Vul een stad, adres, buurt of naam van een restaurant in. Sorry, maar we hebben geen resultaat voor je zoektocht gevonden. Zonder precieze datum. Sorry, je kunt niet in het verleden reserveren. Pas de tijd van je zoektocht aan. Restaurant in Antwerpen /. De 10 beste Hip restaurants in Antwerpen. De beste Hip restaurants in Antwerpen. 28 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Welk ander land dan België is geschikt voor de meest trendy restaurants? Het is in de hoofdstad dat u het de meest trendy plekken zult ontdekken, die ook in een film of een gids terug te vinden zijn, waar heel Brussel naartoe gaat en die onmiddellijk in de mode zijn. Gastronomische diensten, origineel of verrassend kader Ze hebben allemaal iets unieks. Nog geen foto. In De Balans. Kaasrui 7 2000 Antwerpen 0.19km. Gemiddelde prijs 69. Nog geen foto. Kasteelpleinstraat 71 2000 Antwerpen 1.11km. Gemiddelde prijs 20. Nog geen foto. Non Solo Tè. Riemstraat 2 2000 Antwerpen 0.88km.
BarBouf Restaurant Antwerpen Belgian French cuisine near me Book now. Twitter_Logo_Blue.
Restaurant BarBouf Antwerpen. If you'd' like to take your family out for traditional homemade French food, then our restaurant is the perfect choice. Come eat at our restaurant, Bouf, and enjoy mouth-watering dishes from our talented chefs! You can also dig in to Belgian cuisine at our restaurant.
Amadeus Antwerpen 2 Suikerrui Amadeus.
uw ticket van Lottoarena is de betere oplossing, de manager kan U in het restaurant precies vertellen waar U het best opstapt. Voor Suikerrui is dat groenplaats en in Amadeus Antwerpen 1 zou dat kunnen met lijn 4 en overstap op Meir naar lijnen richting sportpaleis.
InVINcible: Restaurant.
Lunch 12.00 13.30. Diner 18.30 22.00. Het restaurant is open.: Lunch 12.00 15.30. Diner 18.30 00.30. Sorry als we even niet bereikbaar zijn. Als je op dit moment in het restaurant zat, was je onze eerste prioriteit! Webdesign door Edge.be.
Hotspot: 11 x hippe en lekkere restaurants in Antwerpen.
De chef werkt uitsluitend met seizoensgebonden en lokale producten én met een vast menu al dan niet met aangepaste wijnen. Wie het liever op een iets meer casual wine dine-ervaring houdt, kan op een verloren avond zonder reserveren een plekje proberen te bemachtigen in het walk-in gedeelte van de stek: ook daar kan je genieten van een volledig menu zo je wil, maar à la carte een keuze maken uit één of meerdere gerechtjes op de kaart is er ook een optie. Hoogstaande gastronomie, maar dan in een toegankelijk en modern urban jasje. Veranda, Lange Lobroekstraat 34, 2060 Antwerpen. Streetfood is waar foodies vandaag naar op zoek zijn. In Antwerpen vind je verschillende restaurants die dit aanbieden, BÚN is één daarvan. Hun specialiteit is Vietnamees streetfood met loempias, noedels en andere verse producten. Huibrecht Berends, vroeger chef bij Pure C, en Hao Truong bundelen hun vakmanschap in dit lekkere restaurant in Antwerpen.
Op restaurant in Antwerpen: een paar nieuwe ontdekkingen Must Be Yummie. Email. Facebook. Instagram. Phone. Pinterest.
Disclaimer Privacy Copyright. You are here: Home / Reis Resto / Resto / Op restaurant in Antwerpen: een paar nieuwe ontdekkingen. Op restaurant in Antwerpen: een paar nieuwe ontdekkingen. 10/03/2018 by Alexia Leave a Comment. Ik ben de laatste maanden niet veel op restaurant geweest maar de adresjes die ik ontdekt heb, deel ik graag met jullie. Aan tafel probeer ik zo weinig mogelijk de blogger uit te hangen, dus spijtig genoeg geen fotos van al het heerlijks dat ik geproefd heb en geen uitvoerige details over wat we allemaal geproefd hebben, reden te meer om deze leuke adresjes zelf eens te gaan uittesten. Ik heb er in ieder geval van genoten! Yay er is weer een leuke en hippe lunchbar geopend op het Zuid. Ik volgde Humm al een tijdje op Instagram een aanrader! en was dan ook superblij toen deze trendy hummusbar eindelijk opende in oktober. Hier krijg je broodjes geserveerd met hummus en verschillende toppings in een moderne maar toch cosy omgeving. Wil je glutenvrij eten, dan kies je voor een bowl met hummus en groenten, kip of vis. Heel lekker allemaal en mooi geserveerd.
21x Eten in Antwerpen.
Volgens The Dirty Rabbit zelf is dit dé bar waar het serieus uit de hand kan lopen. Er hangt een underground sfeer, wat het een tikkie spannend maakt om er te zijn. Waarschijnlijk helpen de donkere stenen muren en rode ledverlichting daar onder andere aan mee. De barmannen weten waar ze mee bezig zijn en shaken zich driemaal in de rondte voor de beste en speciaalste cocktails. The Dirty Rabbit, Gentplaats 1, Antwerpen. Diner in Antwerpen. Bevind je je op dé Antwerpse restaurantstraat waar de Italianen je naar hun pizzatent proberen te lokken, loop dan snel een stukje verder naar Roji. De serene middeleeuwse kelder ingericht door Axel Vervoordt vormt een schel contrast met de restaurants in de buurt. Je eet er verfijnde Frans-Japanse gerechten. Roji, Oude Koornmarkt 26, Antwerpen. East meets West bij het Vietnamese streetfood restaurant in een strak Westers pak. Bún betekent brood en soep: dat kan je hier vanzelfsprekend bestellen. Maar verse loempias met makreel, inktvis en tijgergarnalen hebben ze er ook! Bún, Sint-Jorispoort 22, Antwerpen. Felix Pakhuis Brasserie conceptueel restaurant. t Eilandje is de nieuwe hippe buurt van Antwerpen. En daar vinden we dit gerenoveerde pakhuis waar je op twee plekken kunt eten.
RAS Restaurant Aan de Stroom.
Het Zuiderterras werd daarmee een pionierproject in Antwerpen, waarbij men zich opnieuw ging focussen op de waterkant en niet enkel op de stadskern. De heropwaardering van de Scheldekaaien was gestart. Van 1991 tot 2016 gebeurden op geregelde tijdstippen aanpassingen, verfraaiingen en opfrissingen van het gebouw en terras, steeds met respect voor de authenticiteit van het gebouw. Na 25 jaar drong zich een grondige renovatie en aanpassing van de infrastructuur op, met de bedoeling nóg meer zicht op het water te creëren. Een nieuw verhaal, een nieuwe look en dus ook een nieuwe naam. RAS gaf voor deze verbouwing opdracht aan Co.Studio, oud-studenten van bOb Van Reeth. Zij tekenden de plannen voor de renovatie met respect voor de oorspronkelijke architectuur. Het nieuwe concept schept een interieur dat warm, gezellig en comfortabel is. De nieuwe stijl kan omschreven worden als understated chic. Maak uw keuze uit één van onze geschenkbons. Bon voor een verRASsingsetentje voor 2 personen. Glas champagne seizoensmenu naar keuze. De totale waarde 12500, zonder voorgedrukt bedrag.

Contacteer ons

Meer resultaten voor nieuwe resto antwerpen