nieuwe resto antwerpen
Restaurant Het Nieuwe Palinghuis Antwerpen.
Dit zijn de beste restaurants in Antwerpen volgens GaultMil. Gazet van Antwerpen.
Ook t Fornuis in Antwerpen, De Schone van Boskoop in Boechout en de Pastorale in Reet halen die score, maar ze worden ingehaald door Thierry Theys van Nuance, die stijgt van 17 naar 175, en vier koksmutsen. Dôme, met de nieuwe Frans-Aziatische tandem Frédéric en Evangeline Chabbert, scoort hoog, want hij komt ineens binnen op 15.
Lux Restaurant Antwerpen.
Geniet van een diner tot 6 gangen en drink de betere wijnen per glas, maar neem je aperitief en digestief in onze bar Festiv. Zo ervaar je twee totaal verschillende sferen zonder het pand te moeten verlaten en ben je even helemaal van de wereld geweest.
Restaurant Veranda.
restaurant Veranda naar de oude. slachthuisbuurt te Antwerpen Noord., vlakbij het sportpaleis. Zijn seizoensgebonden keuken werkt. als vanouds met één menu. De nieuwe Veranda werd. uitgebreid met een walk-in. bar waar u à la carte kunt. genieten van gerechten uit.
NewPlacesToBe independent hotspot guide.
Wil je up to date blijven over de nieuwste hotspots? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief! Schrijf je in! We geven uw gegevens niet prijs aan derden. Je kan je ten alle tijden uitschrijven via de uitschrijflink in onze nieuwsbrieven.
Nieuw Würst-restaurant van Jeroen Meus in Antwerpen Made in Antwerpen.
Nieuw Würst-restaurant van Jeroen Meus in Antwerpen. Guy Janssens 19 juli 2017. Antwerpen heeft er een restaurant bij, en wel een haute dog-restaurant. Het gaat om het derde Würst-restaurant van Jeroen Meus, waar culinaire hotdogs worden verkocht. Je kan het vinden in de Antwerpse Maalderijstraat.
Karwij Restaurant Dageraadplaats 20 Antwerpen Bistronomie Dageraadplaats 20 Antwerpen, Restaurant Karwij, Karwij, Bram GoossensChristine, de Ceuninck, Dageraadplaats, restaurant antwerpen, zurenborg.
Dankzij onze passie voor zuivere, smaakgevende gerechten kan u sinds 2012 in ons bistronomisch restaurant Karwij terecht op de sfeervolle Dageraadplaats in de Antwerpse Zurenborgwijk. Bij mooi weer verwelkomen wij, Kiki en Bram, u graag op het terras om te genieten van onze lichte en eerlijke keuken op basis van dagverse produkten met een aangepast glas bier of wijn.
De 10 beste restaurants in Antwerpen TripAdvisor.
Glutenvrije restaurants in Antwerpen. Italiaans restaurants in Antwerpen. Mediterraan restaurants in Antwerpen. Pizzeria restaurants in Antwerpen. Veganistische restaurants in Antwerpen. Vegetarische restaurants in Antwerpen. Vis en zeevruchten restaurants in Antwerpen. De beste Hamburgers in Antwerpen. De beste Garnaal in Antwerpen.
Lokal.
Welkom bij Restaurant Lokal. Wij zijn open van maandag tot en met Zaterdag., Onze keuken is geopend van 1200: tot 1430: en van 1800: tot 2130.: Op zaterdag opent de keuken om 1800.: De bar is doorlopend open voor een drankje.
Mai Thai Cuisine Thais restaurant in hartje Antwerpen.
Mai Thai Cuisine. Mai Thai is zonder twijfel het lekkerste Thai restaurantje in Antwerpen. In een fantastisch kader kan je genieten van dagelijks verse ingrediënten. Als je eenmaal geproefd hebt van de overheerlijke Mix Mai Thai, of de gegrilde gambas met noedels overgoten met groentjes en een speciaal Thais sausje, zal het niet blijven bij één bezoekje. Wij raden aan om steeds te reserveren. We werken aan een nieuwe kaart, zodra die klaar is kan je hier lekker grasduinen in onze gerechten en desserten, tot dan kan je terecht in de pdf'jes' van onze huidige kaarten.:

Contacteer ons

Op zoek naar nieuwe resto antwerpen?