orangerie berchem
Menu De Orangerie.
Volg ons op Facebook. Brasserie De Orangerie. Winnaar beste brasserie. Vaartstraat 123 2490 Balen Tel. 014 811 827 info@brasseriedeorangerie.be Alle dagen open vanaf 9u00 dinsdag en woensdag gesloten Feestdagen open vanaf 9u00. 2018 De Orangerie Alle rechten voorbehouden Webdesign: Het Zoeklicht.
De Orangerie Brasserie Bistro.
De Orangerie is alle dagen open vanaf 09u00 uitgezonderd dinsdag en woensdag feestdagen open vanaf 09u00, is de vooravond van een feestdag op dinsdag of woensdag dan is het die dag open vanaf 17u00. De keuken is doorlopend geopend tot 21u00.
De Orangerie, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
2 maart 2017 beoordeeld. Heeft u ook al eens het probleem dat een bon, die u kreeg bij een feestje van een van de gasten, wel eens blijft liggen? Het werd weer tijd om er een te verzilveren voor hij verviel! Zo kwamen we in De Orangerie.
Kaart Restaurant De Orangerie restaurant De Orangerie in Reserveer een restaurant online.
Scampi Cardinal 12.00. King crab poten, met zachte lookboter en cognac 16.00. Verse dagsoep 4.90. Rolletjes van gerookte zalm, gevuld met avocado en komkommer 11.50. Parelhoenfilet, Calvados, appeltjes en rozijntjes 19.50. Gegrilde gambas, salade van paprikas en avocado en aioli 20.00.
Restaurant De Orangerie in Berchem.
Restaurant De Orangerie in Berchem. About Rest Restaurant De Orangerie. Gitschotellei 179, 2600 Berchem. At restaurant De Orangerie you can count on a warm welcome. Our goal is to let people enjoy a meal at any time of the day in a quiet, yet contemporary atmosphere.
De Orangerie DE ORANGERIE.
Een driegangenmaaltijd met wijn voor 2 bij De Orangerie Berchem Antwerpen Lunch of diner Gastronomie.
Een driegangenmaaltijd voor 2 bij De Orangerie Berchem Antwerpen. Een driegangenmaaltijd voor 2 bij De Orangerie Berchem Antwerpen. Voor 2 personen. Een driegangenlunch of diner. Een driegangenmaaltijd voor 2 bij De Orangerie Berchem Antwerpen. Een driegangenmaaltijd voor 2 bij De Orangerie Berchem Antwerpen.
De Orangerie in Berchem Tablebooker.
In restaurant De Orangerie kan u steeds rekenen op een familiale ontvangst met een lage drempel. Ons doel is om mensen op elk moment van de dag te laten genieten in een rustige maar toch eigentijdse omgeving. Onze traditionele Belgisch / Franse keuken met seizoensgebonden, wisselende suggesties naargelang het marktaanbod, is dan ook aangepast aan ieders budget. Visliefhebbers komen bij ons aan hun culinaire trekken dankzij onze verse kreeftbereidingen waarbij smaak een kwaliteit voorop staan. En vanaf de eerste zonnestraaltjes is het ook heerlijk vertoeven op ons tuinterras achteraan het restaurant. Reservering via tablebooker. Minder dan 30 euro per persoon. Aanbevelen aan je vrienden. 2600 Berchem BE Details.
De Orangerie, Berchem Antwerpen Restaurants goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. Een recensie schrijven? Gitschotellei 179, 2600 Berchem Antwerpen. 03 366 26 93. Diet in the Box. Andere interessante bedrijven in de buurt. Generaal Capiaumontstraat 2, 2600 Berchem Antwerpen. Borsbeeksesteenweg 2-4, 2100 Deurne Antwerpen.

Contacteer ons

Resultaten voor orangerie berchem