orangerie berchem
De Orangerie, Berchem Antwerpen Restaurants goudengids.be.
Een recensie schrijven? 2600 Berchem Antwerpen Gitschotellei 179. 03 366 26 93. Diet in the Box. Andere interessante bedrijven in de buurt Andere interessante bedrijven. Bellen Meer info. Antwerpen, Restaurants, Chinees restaurant, Chinees restaurant. Bellen Meer info. Restaurant New Capital.
Orangerie BluePoint Antwerpen Meet.Work.Tech.
De Orangerie is een heel lichte ruimte met een glazen wand die uitkijkt op het terras en de tuin. Ze is uitermate geschikt voor allerlei cateringmomenten in functie van de vergadering in de hoofd of deelzaal, zoals bijvoorbeeld ontvangsten, koffiepauzes, walking dinners en afsluitende recepties.
Harmoniepark, Antwerpen Databank Publieke Ruimte.
In 2017 starten de renovatiewerken aan de zaal en orangerie. Het gebouw zal fungeren als districtshuis voor het district Antwerpen, in de orangerie komt een horecazaak. Voor de restauratie van de art-deco-fontein voor Peter Benoit van Henry Van de Velde loopt nog een subsidieaanvraag.
Een driegangenmaaltijd met wijn voor 2 bij De Orangerie Berchem Antwerpen Déjeuner ou diner Gastronomie.
Een driegangenmaaltijd voor 2 bij De Orangerie Berchem Antwerpen. Een driegangenmaaltijd voor 2 bij De Orangerie Berchem Antwerpen. Voor 2 personen. Een driegangenlunch of diner. Een driegangenmaaltijd voor 2 bij De Orangerie Berchem Antwerpen. Een driegangenmaaltijd voor 2 bij De Orangerie Berchem Antwerpen.
Frans Restaurant De Orangerie, 2600 Berchem Antwerpen Lekker in de buurt.
Huidige beoordeling Frans Restaurant De Orangerie in 2600 Berchem Antwerpen: 3.25928. geef Frans Restaurant De Orangerie in 2600 Berchem Antwerpen 1 ster. geef Frans Restaurant De Orangerie in 2600 Berchem Antwerpen 2 sterren. geef Frans Restaurant De Orangerie in 2600 Berchem Antwerpen 3 sterren.
DE ORANGERIE RestoDays.
Goede kwaliteit van de opgediende maaltijden in goede porties. Het was de eerste keer dat we in de Orangerie gingen eten. Het is ons reuze bevallen. Heel lekker eten, goede en vriendelijker service. Leuk dat je met de chef een babbeltje kunt doen.
Kaart Restaurant De Orangerie restaurant De Orangerie in Reserveer een restaurant online.
Scampi Cardinal 12.00. King crab poten, met zachte lookboter en cognac 16.00. Verse dagsoep 4.90. Rolletjes van gerookte zalm, gevuld met avocado en komkommer 11.50. Parelhoenfilet, Calvados, appeltjes en rozijntjes 19.50. Gegrilde gambas, salade van paprikas en avocado en aioli 20.00.
Event Conference Venue ALM Des incentives et des séminaires Semindex.
Restaurant De Orangerie in Berchem.
Over Restaurant De Orangerie. Gitschotellei 179, 2600 Berchem. In restaurant De Orangerie kan u steeds rekenen op een familiale ontvangst met een lage drempel. Ons doel is om mensen op elk moment van de dag te laten genieten in een rustige maar toch eigentijdse omgeving.
Orangerie De 2600, ANTWERPEN Groupon.
From Our Editors. In restaurant De Orangerie in Berchem kan u steeds rekenen op een familiale ontvangst met een eerlijke keuken. Mensen laten genieten op elk moment van de dag in een rustige maar toch eigentijdse omgeving is het doel.

Contacteer ons

Zoeken naar orangerie berchem