orangerie berchem
De Orangerie, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
2 maart 2017 beoordeeld. Heeft u ook al eens het probleem dat een bon, die u kreeg bij een feestje van een van de gasten, wel eens blijft liggen? Het werd weer tijd om er een te verzilveren voor hij verviel! Zo kwamen we in De Orangerie.
Frans Restaurant De Orangerie, 2600 Berchem Antwerpen Lekker in de buurt.
Huidige beoordeling Frans Restaurant De Orangerie in 2600 Berchem Antwerpen: 3.25928. geef Frans Restaurant De Orangerie in 2600 Berchem Antwerpen 1 ster. geef Frans Restaurant De Orangerie in 2600 Berchem Antwerpen 2 sterren. geef Frans Restaurant De Orangerie in 2600 Berchem Antwerpen 3 sterren.
Een driegangenmaaltijd voor 2 bij De Orangerie Berchem Antwerpen Diner Gastronomie.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Een driegangenmaaltijd voor 2 bij De Orangerie Berchem Antwerpen. 2 aanbiedingen beschikbaar in de categorie Maaltijd. Een driegangenmaaltijd voor 2 bij De Orangerie Berchem Antwerpen.
DE ORANGERIE Frans Restaurant Berchem 2600.
Fish and Chips. Suggesties van de week. With a twist of be. Restaurants Antwerpen 2600 BERCHEM DE ORANGERIE. Heel goed 8.6 Score van 102 beoordelingen. het eten was lekker, goede bediening, vriendeli. het eten was lekker, goede bediening, vriendelijke mensen.
De Orangerie, Antwerpen Restaurants goudengids.be.
Een recensie schrijven? Gitschotellei 179, 2600 Berchem Antwerpen. Diet in the Box. Andere interessante bedrijven in de buurt. Generaal Capiaumontstraat 2, 2600 Berchem Antwerpen. Borsbeeksesteenweg 2-4, 2100 Deurne Antwerpen. Restaurant New Capital. Grote Steenweg 678, 2600 Berchem Antwerpen. Uw bedrijf toevoegen.
De Orangerie Brasserie Bistro.
De Orangerie is alle dagen open vanaf 09u00 uitgezonderd dinsdag en woensdag feestdagen open vanaf 09u00, is de vooravond van een feestdag op dinsdag of woensdag dan is het die dag open vanaf 17u00. De keuken is doorlopend geopend tot 21u00.
HOME DE ORANGERIE.
Welkom op De Orangerie Restaurant. In restaurant De Orangerie kan u steeds rekenen op een familiale ontvangst met een lage drempel. Ons doel is om mensen op elk moment van de dag te laten genieten in een rustige maar toch eigentijdse omgeving.
4 gangen seizoensmenu met amuse De Orangerie Groupon.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht. Over De Orangerie. In restaurant De Orangerie in Berchem kan u steeds rekenen op een familiale ontvangst met een eerlijke keuken. Mensen laten genieten op elk moment van de dag in een rustige maar toch eigentijdse omgeving is het doel.
Menu De Orangerie.
Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten en promoties! Winnaar beste brasserie. Vaartstraat 123 2490 Balen Tel. 014 811 827 info@brasseriedeorangerie.be Alle dagen open vanaf 9u00 woensdag gesloten Feestdagen open vanaf 9u00. 2017 De Orangerie Alle rechten voorbehouden Webdesign: Het Zoeklicht.
De orangerie @ Gitschotellei 179, 2600 Berchem.
Deze souschefs wil je zeker volgen. Sluit venster Zoek restaurant Zoek recept. Zoeken uitgebreid zoeken. Wat vind jij van dit restaurant? Prijsklasse: Normaal 25 50. Stijl keuken: Frans, Belgisch, West-europees. Antwerpen, BE Routebeschrijving. Bestaat dit restaurant niet meer? Meld het ons.

Contacteer ons

Zoeken naar orangerie berchem