orangerie berchem
De Orangerie Brasserie Bistro.
U kan er terecht vanaf 09u00 s morgens voor een overheerlijke start van de dag onze ontbijtformules zijn uitgegroeid tot een ongeëvenaard succes. Tijdens de lunch serveren we gerechten van een snelle hap tot een 60-minuten lunchmenu of één van onze wekelijks wisselende suggesties. Tussen de lunch en het diner bent u van harte welkom om te genieten van een heerlijke koffie met huisgemaakt gebak of een lekker glaasje wijn in de tuin s Avonds serveren onze koks dan heerlijke à la carte gerechten maar is er ook een keuze uit een zeer interessant seizoensmenu of 4-gangenmenu.
Een driegangenmaaltijd voor 2 bij De Orangerie Berchem Antwerpen Diner Gastronomie.
We detected that your JavaScript seem to be disabled. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Een driegangenmaaltijd voor 2 bij De Orangerie Berchem Antwerpen. 2 aanbiedingen beschikbaar in de categorie Maaltijd. Een driegangenmaaltijd voor 2 bij De Orangerie Berchem Antwerpen. Een driegangenlunch of diner. Een driegangenmaaltijd voor 2 bij De Orangerie Berchem Antwerpen.
Kaart Restaurant De Orangerie restaurant De Orangerie in Reserveer een restaurant online.
Inschrijven voor de nieuwsbrief login. Terug naar de resultatenpagina. Elke week nieuwe verse weeksuggesties. Carpaccio van rund rucola en pesto 11.50. Romige bisque van grijze garnalen 9.50. King crab poten met zachte lookboter en cognac 16.00. Rolletjes van gerookte zalm gevuld met avocado en komkommer 11.50. Parelhoenfilet Calvados appeltjes en rozijntjes 19.50. Gegrilde gambas salade van paprikas en avocado en aioli 20.00. Konijnfilet rode wijn spekjes en witloof 20.00. Tournedos groene pepersaus of champignon 20.00.
De Orangerie Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Is dit uw bedrijf? Nr.429 van 1.216 Restaurants in Antwerpen Frans. Gitschotellei 179 Antwerpen België. 32 3 366 26 93.
De Orangerie Antwerpen Restaurants goudengids.be.
Gitschotellei 179 2600 Berchem Antwerpen. Diet in the Box. Andere interessante bedrijven in de buurt. Generaal Capiaumontstraat 2 2600 Berchem Antwerpen. Borsbeeksesteenweg 2-4 2100 Deurne Antwerpen. Grote Steenweg 678 2600 Berchem Antwerpen.
Frans Restaurant De Orangerie 2600 Berchem Antwerpen Lekker in de buurt.
Frans Restaurant De Orangerie. Current rating Frans Restaurant De Orangerie in 2600 Berchem Antwerpen 3.25928. geef Frans Restaurant De Orangerie in 2600 Berchem Antwerpen 1 ster. geef Frans Restaurant De Orangerie in 2600 Berchem Antwerpen 2 sterren. geef Frans Restaurant De Orangerie in 2600 Berchem Antwerpen 3 sterren. geef Frans Restaurant De Orangerie in 2600 Berchem Antwerpen 4 sterren. geef Frans Restaurant De Orangerie in 2600 Berchem Antwerpen 5 sterren. Frans Restaurant te 2600 Berchem Antwerpen. Add Photo Telefoneer ons nu. Comments from visitors 1.
HOME DE ORANGERIE.
In restaurant De Orangerie kan u steeds rekenen op een familiale ontvangst met een lage drempel. Ons doel is om mensen op elk moment van de dag te laten genieten in een rustige maar toch eigentijdse omgeving. Onze traditionele Belgisch / Franse keuken met seizoensgebonden wisselende suggesties naargelang het marktaanbod is dan ook aangepast aan ieders budget. Visliefhebbers komen bij ons aan hun culinaire trekken dankzij onze verse kreeftbereidingen waarbij smaak een kwaliteit voorop staan. En vanaf de eerste zonnestraaltjes is het ook heerlijk vertoeven op ons tuinterras achteraan het restaurant.
Orangerie BluePoint Antwerpen Meet.Work.Tech.
deel van een Polyvalente ruimte in BluePoint Antwerpen Meet.Work.Tech. De Orangerie is een heel lichte ruimte met een glazen wand die uitkijkt op het terras en de tuin. Ze is uitermate geschikt voor allerlei cateringmomenten in functie van de vergadering in de hoofd of deelzaal zoals bijvoorbeeld ontvangsten koffiepauzes walking dinners en afsluitende recepties. Er kan een mobiele bar geplaatst worden met aansluitingen voor stromend water en elektriciteit. Deze sfeervolle ruimte grenst onmiddelijk aan zaaldeel 0.01 B. De Orangerie kan ook als conferentiezaal gebruikt worden.
Menu De Orangerie.
Blijf op de hoogte. Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten en promoties! Vaartstraat 123 2490 Balen Tel. 014 811 827 info@brasseriedeorangerie.be Alle dagen open vanaf 9u00 woensdag gesloten Feestdagen open vanaf 9u00.
De orangerie @ Gitschotellei 179 2600 Berchem.
Sluit venster Zoek restaurant Zoek recept. Wat vind jij van dit restaurant? Prijsklasse Normaal 25 50. Stijl keuken Frans Belgisch West-europees. Bestaat dit restaurant niet meer? souschef Social Food Network. souschef ondersteund niet langer oude versies van Internet explorer.

Contacteer ons

Op zoek naar orangerie berchem?