orangerie berchem
Welkom DE ORANGERIE.
GITSCHOTELEI 179 2600 BERCHEM. TEL: 03 366 26 93. BOOK A TABLE. In restaurant De Orangerie kan u steeds rekenen op een familiale ontvangst met een lage drempel. Ons doel is om mensen op elk moment van de dag te laten genieten in een rustige maar toch eigentijdse omgeving.
Restaurant De Orangerie in Berchem.
Over Restaurant De Orangerie. Gitschotellei 179, 2600 Berchem. In restaurant De Orangerie kan u steeds rekenen op een familiale ontvangst met een lage drempel. Ons doel is om mensen op elk moment van de dag te laten genieten in een rustige maar toch eigentijdse omgeving.
Menu De Orangerie.
Volg ons op Facebook. Brasserie De Orangerie. Winnaar beste brasserie. Vaartstraat 123 2490 Balen Tel. 014 811 827 info@brasseriedeorangerie.be Alle dagen open vanaf 9u00 dinsdag en woensdag gesloten Feestdagen open vanaf 9u00. 2018 De Orangerie Alle rechten voorbehouden Webdesign: Het Zoeklicht.
De Orangerie DE ORANGERIE.
De Orangerie Brasserie Bistro.
De Orangerie is alle dagen open vanaf 09u00 uitgezonderd dinsdag en woensdag feestdagen open vanaf 09u00, is de vooravond van een feestdag op dinsdag of woensdag dan is het die dag open vanaf 17u00. De keuken is doorlopend geopend tot 21u00.
De Orangerie, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
2 maart 2017 beoordeeld. Heeft u ook al eens het probleem dat een bon, die u kreeg bij een feestje van een van de gasten, wel eens blijft liggen? Het werd weer tijd om er een te verzilveren voor hij verviel! Zo kwamen we in De Orangerie.
Een driegangenmaaltijd voor 2 bij De Orangerie Berchem Antwerpen Lunch of diner Gastronomie.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Een driegangenmaaltijd voor 2 bij De Orangerie Berchem Antwerpen. 2 aanbiedingen beschikbaar in de categorie Maaltijd. Een driegangenmaaltijd voor 2 bij De Orangerie Berchem Antwerpen.

Contacteer ons

Op zoek naar orangerie berchem?