restaurant de veranda
Restaurant Veranda: Fijnkost in volkse omgeving Restaurant Culinair KnackWeekend.be.
Restaurant Veranda: Fijnkost in volkse omgeving. 12/01/12 om 1229: Bijgewerkt om 1229.: Bron: Knack Weekend. Twee jaar terug opende Davy Schellemans het restaurant Veranda in Antwerpen. De inrichting is basic en er zijn maar zesentwintig plaatsen, verdeeld over twee kleine vertrekken.
De Veranda.
hotspot De Veranda. Lange Lobroekstraat 34. 32 3 218 55 95. Website De Veranda. Bekijk op de kaart. Restaurant De Veranda is de perfecte plaats om te genieten van heerlijke gerechten. Daarnaast is hier ook een walk-in-wijnbar waarbij je heerlijke wijnen en bieren kan proeven.
Veranda Startpagina Facebook.
Wil je een geschenkbon van een restaurant ZONDER michelinster onder de kerstboom leggen, check dan hier. Davy Schellemans en team her-openden Restaurant Veranda op een nieuwe locatie volgens de oudeformule. Zijn seizoensgebonde keuken werkt als vanouds met éénvast menu 55.
Reserveer bij Restaurant Veranda in Antwerpen, Antwerpen Restaurant reserveren in Antwerpen.
De nieuwe Veranda wordt uitgebreid met een walk-in wijnbar waar u à la carte kunt genieten van comfort food, speciaalbieren en natuurwijnen. Reservaties zijn enkel mogelijk voor het restaurant, niet voor de wijnbar. Davy Schellemans en team heropenen Restaurant Veranda op een nieuwe locatie volgens de oude formule.
Veranda.
Halfvol is ook al goed. Maar de heropening van de succesbistro Veranda is dè gebeurtenis waar vele adepten van de culinaire kunst naar hebben uitgekeken. En dus kan chef Davy Schellemans verwachten dat, zelfs nu hij verhuisd is naar een groter pand, de vraag naar een tafel nog altijd groter zal zijn dan het aanbod. Dat succes is niet uit de lucht komen vallen: deze jongeman van 35 is een natuurtalent. Zelfs in zijn krappe keukentje op de vroegere locatie toverde hij gerechten op de tafel, die makkelijk een ster in de wacht zouden slepen. Ware het niet dat Schellemans ze combineerde met zowat alles waar Michelin-inspecteurs van gruwen: rock die uit de boxen rolt, onafgewerkt interieur, ongedekte tafels, een sommelier met tattoos. Dat is op de nieuwe locatie niet veranderd. Je komt binnen in een ruimte die meer lijkt op een fabriekshal in downtown New York dan op een restaurant in Antwerpen.
Veranda, Antwerpen PocketResto.
In de buurt van restaurant Veranda. Restaurant Pietrain, Antwerpen. op 180 m van Veranda. Restaurant Cuisine Serge, Antwerpen. op 240 m van Veranda. Restaurant Bart-a-vin, Antwerpen. op 280 m van Veranda. Restaurant Filet d'Anvers, Antwerpen. op 300 m van Veranda.
Veranda, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Te duur, te vlot en te weinig keuze: een tentje voor hele hippe vogels. Je bent ervoor of je bent er niet voor: een redelijk duur maar zeer lawaaierig restaurant, waar men slechts een enkel menu serveert, bestaan uit gerechten met vergezochte smaakcombinaties, waar je bediend wordt door een veel te vlotte ober, Ik ben er niet voor. Opwijk, Brabant, Belgium. 28 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie. Vandaag lunch Veranda, reeds veel bezocht. Zoals ALTIJD, TOP Wat een combinaties, makreel met kersen wat een smaaksensaties! Hoofdgerecht kabeljauw op BBQ en dit op tafel! En daarbij telkens de samenhorende wijnen, geen klassieke maar gezochte wijnen.
Restaurant Veranda in Berchem.
Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk. Over Restaurant Veranda. Guldenvliesstraat, 60, 2600 Berchem. Klik hier voor de openingstijden en meer. Reviews van Restaurant Veranda. Schrijf een Review. Bekijk alle reviews. Restaurants vlakbij Veranda. Grote plaatsen met restaurants.
Restaurant Veranda, Antwerpen Tel: 032185. Restaurants goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. Een recensie schrijven? Lange Lobroekstraat 34, 2060 Antwerpen. 03 218 55 95. Andere interessante bedrijven in de buurt. Wok van Antwerpen. Carnotstraat 123, 2060 Antwerpen. Londenstraat 6, 2000 Antwerpen. Hopland 2, 2000 Antwerpen.
Veranda ANTWERPEN 2060 Eten, Resto, Restaurant Goesting Antwerpen.
Het comfort is verbeterd en aan de kwaliteit werd niet getornd. Naar de heropening van Veranda werd lang uitgekeken. Het heeft door allerlei administratieve beslommeringen bijna een jaar langer geduurd dan gepland. En meteen stond de telefoon weer roodgloeiend en is het weken wachten op een plaats voor het diner. Het krappe restaurant van weleer werd zowat acht keer groter.

Contacteer ons

Meer resultaten voor restaurant de veranda