restaurant de veranda
Veranda, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Heeft dit restaurant een tv? Ja Nee Weet ik niet zeker. Bedankt voor je hulp! Deel nog een ervaring voordat je gaat. Schrijf een beoordeling Beoordelingen 173. Waardering van reizigers. Tijd van het jaar. Bekijk wat reizigers erover zeggen.: 1 10 van 114 beoordelingen. 4 weken geleden beoordeeld. Terwijl je schoonouders naar Jan Smit zijn, en je ineens binnenvalt in de Veranda en er superlekker eet en drinkt in een gezellig kader, met supervriendelijke obers!
Restaurant Veranda is back in town Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Het heeft wat langer geduurd dan verwacht, maar Davy Schellemans en restaurant Veranda zijn back in town. De verhuizing naar de Slachthuisbuurt is voor de chef-kok een stuk thuiskomen. Restaurant Veranda had in zeer korte tijd naam gemaakt in het Antwerpse.
Veranda Antwerpen Be-Gusto.
Februari is een feestmaand en dan hebben we het niet over de Valentijn hypes. Restaurant Veranda heropent zijn deuren en hoe! Hard labeur de laatste maanden en op het laatste moment raakte het pand waterdicht. Het resultaat is subliem en past perfect bij de gekende Veranda vibes.
Restaurant Veranda.
restaurant Veranda naar de oude. slachthuisbuurt te Antwerpen Noord., vlakbij het sportpaleis. Zijn seizoensgebonden keuken werkt. als vanouds met één menu. De nieuwe Veranda werd. uitgebreid met een walk-in. bar waar u zowel de 5 gangen. menu kunt nemen of à la carte.
Veranda Antwerpen-Berchem Be-Gusto.
De Veranda Guldenvliesstraat 60, 2600 Berchem TEl: 32 3 218.55.95 www.bistronomie.be/nl/bistro-9/veranda Maandag Dinsdag gesloten Be-Gusto score: 16/20. Last updated by begusto at 14/02/2016. Category: BE-Antwerpen, Be-Out: België, Bistronomie, Restaurants Tags: Berchem, Davy Schellemans, De Veranda, Restaurant Antwerpen, restaurants Antwerp. 9 Responses to Veranda Antwerpen-Berchem.
Veranda 62 foto's' 17 reviews Modern Europees Lange Lobroekstraat 34, Dam, Antwerpen Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
Wat bleek nu, ja hoor, Veranda biedt enkel natuurwijnen of organische wijnen of hoe je dat wilt noemen. Na vandaag en de ervaring van restaurant Ossip twee weken geleden is het me nu toch wel écht duidelijk dat dit ons ding niet is.
Veranda NewPlacesToBe.
Veranda staat ook voor het eenvoudige: een sticker aan de deur houdt Michelinsterren weg, daar wil Schellemans geen tijd aan verspillen. De open Ben Martin keuken verdeelt het restaurant in twee: het restaurantgedeelte achteraan en vooraan de bar, wijnvitrine en grote tafel.

Contacteer ons

Meer resultaten voor restaurant de veranda