restaurant de veranda
Restaurant Veranda is back in town Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Vorige afbeelding 1 / 2 Volgende afbeelding. Antwerpen / Antwerpen 2060. Het heeft wat langer geduurd dan verwacht maar Davy Schellemans en restaurant Veranda zijn back in town. De verhuizing naar de Slachthuisbuurt is voor de chef-kok een stuk thuiskomen. Restaurant Veranda had in zeer korte tijd naam gemaakt in het Antwerpse. Verbazing alom toen chef-kok Davy Schellemans midden 2014 aankondigde dat de Veranda zou sluiten. Om elders te groeien vertelde hij erbij. De verhuizing en voor als de verbouwing sleepten langer aan dan gewenst maar eindelijk is het zover. De Veranda is weer geopend en nu op zijn nieuwe plek in de Lange Lobroekstraat.
Veranda ANTWERPEN 2060 Eten Resto Restaurant Goesting Antwerpen.
van 1200 tot 1400 en van 1900 tot 2200. van 1200 tot 1400 en van 1900 tot 2200. Davy Schellemans verhuisde zijn Veranda naar een ruimer pand in de Lange Lobroekstraat. Het comfort is verbeterd en aan de kwaliteit werd niet getornd. Naar de heropening van Veranda werd lang uitgekeken. Het heeft door allerlei administratieve beslommeringen bijna een jaar langer geduurd dan gepland. En meteen stond de telefoon weer roodgloeiend en is het weken wachten op een plaats voor het diner. Het krappe restaurant van weleer werd zowat acht keer groter. De locatie is een anoniem appartementsgebouw. Je komt binnen in een grote ruimte waarin beton ruwe baksteen en staal domineren.
de Veranda Restaurant.
Klassiekers soms met een twist soms met een uitstapje naar het Verre Oosten. Met een steeds diepere bewustwording van wat wij inkopen en bereiden met oog voor welzijn van mens en dier maken wij onze menukaart. Klik hier voor de lunchkaart van onze brasserie. In onze brasserie bent u de gehele dag welkom. Voor een hapje een drankje of een gezellige lunch ontbijt of een uitgebreid diner.
Niet bezig met Michelinsterren HLN Antwerpen.
Niet bezig met Michelinsterren. Uitbater Davy Schellemans in de nieuwe Veranda in de Lange Lobroekstraat. Foto Klaas De Scheirder. Veranda het restaurant van Davy Schellemans en Daan Guelinckx is verhuisd naar de Lange Lobroekstraat tussen het slachthuis en Schijnpoort. De zaak behield haar naam en de menuformule maar werd wel een flink pak groter mét een extra wijn en bierbar met tapas. De nieuwe ruige look van het interieur past de Veranda en haar jonge equipe als gegoten. In een voormalig jeugdhuis in de Lange Lobroekstraat vind je nu Veranda een zaak met bordjes op gastronomisch niveau mét een portie rock'n roll.
Restaurant Veranda in Antwerpen Vlaams Gewest Belgium GaultMillau.
Van 25 tot 55. De verhuis naar een ruim pand met industriële look heeft de kookstijl van Davy Schellemans niet veranderd. De chef heeft nu eindelijk wat meer ruimte om zijn talent helemaal te ontplooien. Een grote open keuken verdeelt de ruimte in twee vooraan is er een wijnbar achteraan kijken restaurantgasten door grote ramen naar de ommuurde binnenkoer. Houten tafeltjes en het leren foedraal met bestek geven aan dat alles hier doordacht ingericht is ruw en verfijnd tegelijk.
Restaurant Veranda uit Antwerpen maakt comeback in stijl De Tijd.
Chef Davy Schellemans bewijst dat hij goedkope producten kan transformeren in intense smaakbom. Geef zelf een reactie. Wat een zalig restaurant was Veranda! Het was er krap maar gezellig met een inrichting en een geluidsniveau dat meer aan een café deed denken. Maar wat voor verfijnde gerechten bracht chef Davy Schellemans uit die kleine keuken naar de tafel. Veranda dat was grote gastronomie voor lage prijzen.
Restaurant Veranda Fijnkost in volkse omgeving Restaurant Culinair KnackWeekend.be.
12/01/12 om 1229 Bijgewerkt om 1229. Twee jaar terug opende Davy Schellemans het restaurant Veranda in Antwerpen. De inrichting is basic en er zijn maar zesentwintig plaatsen verdeeld over twee kleine vertrekken. Bezoekers moeten het doen met één menu maar de formule valt in de smaak. Davy Schellemans volgde een opleiding aan het PIVA ging aan de slag in het Antwerpse Grand Café Le Roy was chef in Harmony en voelde dat het hem aan ervaring ontbrak.
Restaurant Veranda in Berchem.
Online reserveren niet mogelijk. Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk. Guldenvliesstraat 60 2600 Berchem. Klik hier voor de openingstijden en meer. Reviews van Restaurant Veranda.
Veranda Antwerpen Be-Gusto.
Veranda Antwerpen rough refined! Lange Lobroekstraat 34 2060 Antwerpen. 32 3 218 55 95. Zondag maandag dinsdagmiddag gesloten. Februari is een feestmaand en dan hebben we het niet over de Valentijn hypes. Restaurant Veranda heropent zijn deuren en hoe! Hard labeur de laatste maanden en op het laatste moment raakte het pand waterdicht. Het resultaat is subliem en past perfect bij de gekende Veranda vibes. Lekker puur rumoerig en vooral een sfeer waar je een spontane glimlach van krijgt. Het nieuwe pand aan de Lange Lobroekstraat ligt vlakbij het Antwerpse Slachthuis en het Sportpaleis. De blanke rustieke muren beton elementen stenen trap en houten vloer zorgen voor de rough look.
Veiligheidscontrole nodig.
Als je op de website klikt of op de website navigeert ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen vind je hier cookiebeleid. Lid worden van of aanmelden bij Facebook. Wil je lid worden van Facebook? Voer de onderstaande tekst in. Is de bovenstaande tekst niet leesbaar? Probeer een andere tekst of een audio-captcha. Tekst in het kader.

Contacteer ons

Meer resultaten voor restaurant de veranda