restaurant de veranda
Veranda, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Ja Nee Weet ik niet zeker. Is dit restaurant geschikt voor plaatselijke gerechten? Ja Nee Weet ik niet zeker. Bedankt voor je hulp! Deel nog een ervaring voordat je gaat. Schrijf een beoordeling Beoordelingen 166. Waardering van reizigers. Tijd van het jaar. Bekijk wat reizigers erover zeggen.: 1 10 van 109 beoordelingen. 6 dagen geleden beoordeeld via mobiele applicatie. Verrassend vriendelijk veranda! Ik ging met mijn vriend eten in de Veranda op een dinsdag.
Restaurant Veranda: Fijnkost in volkse omgeving Restaurant Culinair Knack Weekend.be.
Restaurant Veranda: Fijnkost in volkse omgeving. 12/01/12 om 1229: Bijgewerkt om 1229.: Bron: Knack Weekend. Twee jaar terug opende Davy Schellemans het restaurant Veranda in Antwerpen. De inrichting is basic en er zijn maar zesentwintig plaatsen, verdeeld over twee kleine vertrekken.
Veranda 62 foto's' 18 reviews Modern Europees Lange Lobroekstraat 34, Dam, Antwerpen Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
Wat moet je nog zeggen over dit fantastische restaurant, behalve dat ik wou dat Yelp meer sterren had dan 5? Ik heb nog nooit iemand gehoord over een slechte ervaring bij De Veranda in de mooiste wijk van t Stad.
Restaurant Veranda.
restaurant Veranda naar de oude. slachthuisbuurt te Antwerpen Noord., vlakbij het sportpaleis. Zijn seizoensgebonden keuken werkt. als vanouds met één menu. De nieuwe Veranda werd. uitgebreid met een walk-in. bar waar u zowel de 5 gangen. menu kunt nemen of à la carte.
De Veranda.
De Veranda heeft ook een walk-in-wijnbar waar je à la carte kan genieten van comfort food, speciaalbieren en natuurwijnen. Reserveren voor de bar is niet nodig, maar voor het restaurant reserveer je best wel. In de zomer is er ook een ruim stadsterras voorzien waar je kan genieten van food and drinks in het zonnetje!
Veranda Antwerpen Be-Gusto.
Februari is een feestmaand en dan hebben we het niet over de Valentijn hypes. Restaurant Veranda heropent zijn deuren en hoe! Hard labeur de laatste maanden en op het laatste moment raakte het pand waterdicht. Het resultaat is subliem en past perfect bij de gekende Veranda vibes.
Veranda, Berchem Davy Schellemans Le Gourmand Belge.
Werk met Ons. Veranda, Berchem Davy Schellemans. Restaurant Veranda stond al geruime tijd op de wish list. Dat dit het toneel zou zijn voor een foodbloggers galore was bijgevolg een uitgelezen kans om kennis te maken met de keuken van chef Davy Schellemans.

Contacteer ons

Op zoek naar restaurant de veranda?