sail & anchor
Bistro Sail Anchor in Berchem: nieuw eetadresje om te koesteren Restaurant Culinair Knack Weekend.
Bron: Knack Weekend. De nieuwe bistro Sail Anchor, op de plek waar voordien Veranda werd ondergebracht, valt in de smaak door het intieme karakter en de lekkere, Brits getinte bereidingen op basis van biologisch groenten. In de keuken staat Michael Yates en hij bereidt modern, Brits eten.
Sail Anchor: Britse keuken in Antwerpen Manon Van Aerschot.
Proeven in Antwerpen, Restaurants Sail Anchor: Britse keuken in Antwerpen. Ja de berichten over het nieuwe restaurant Sail Anchor hadden me getriggerd. Een jonge topchef die de moderne Britse keuken serveert in één van de mooiste wijken die Antwerpen rijk is, qua durf en originaliteit kan dat alleszins al tellen.
Sail Anchor Michael Yates Berchem Kriskookt.
Sail Anchor Berchem. Michael Yates Marijke Van Hacke introduceerde in 2016 de Britse gastronomie in Antwerpen. Voor hun restaurant Sail Anchor trokken ze richting de Guldenvliesstraat in Berchem waar het voormalige pand van Restaurant Veranda vrij kwam. De ongedwongen sfeer is door de jaren heen geabsorbeerd in de muren.
Sail Anchor is langverwachte opvolger van Veranda CittA Stad en Rand Gazet van Antwerpen.
Michael Yates, chef-kok van de Carcasse in Koksijde opent nu zijn eigen restaurant in Berchem. Sail Anchor van hemzelf en zijn vriendin Marijke Van haecke brengt de verfijnde Britse keuken naar Antwerpen. Het heeft wat langer geduurd dan verwacht, maar De Veranda en nakomer Bascule hebben nu een opvolger in de Guldenvliesstraat nabij Berchem-Station: Sail Anchor.
Sail Anchor Antwerp 397 foto's' 149 recensies Brits restaurant Guldenvliesstraat 60, 2600 Berchem, Antwerpen, Belgium.
Bekijk meer van Sail Anchor Antwerp op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Sail Anchor Antwerp op Facebook. Nieuw account maken. Sail Anchor Antwerp. Brits restaurant in Berchem, Antwerpen, Belgium. 4.9 van 5 sterren. Gaat over 30 minuten open.

In De Balans. Veel nieuwe sterren in nieuwe Michelingids. Nieuwe topbrasserie in oude industrile mouterij. Waar wild eten in de Ardennen? Chefs zonder vlees. Frites Atelier Brussel. Sterrenchef in niemandsland. Fast casual is de nieuwe eetcultuur. Les Terrasses de l'Our.'
Sail Anchor, Berchem PocketResto.
Alle persartikels over restaurant Sail Anchor. In de buurt van restaurant Sail Anchor. Koffiebar Maurice, Berchem. op 30 m van Sail Anchor. Eetcafé Tiramaison, Berchem. op 50 m van Sail Anchor. Restaurant Euterpia, Berchem. op 210 m van Sail Anchor.
Sail Anchor Antwerpen Restaurant uit de Michelin Gids.
Home Restaurants Restaurants Berchem Sail Anchor. We zijn geïnteresseerd in uw mening. Instellingen cookies en trackers. Naar andere website. Zoek een restaurant uit de MICHELIN Gids. Van 70 tot 135. Guldenvliesstraat 60, 2600 Berchem Routeplanner. MICHELIN Gids 2019. Het MICHELIN bordje: kwaliteitsvolle keuken Bereidingen met kwaliteitsproducten, een vakkundige chef.
Sail Anchor Antwerpen Avocado van de Duivel.
Zo wel dat gebakje als de hele avond bij Sail Anchor. Voilà, ik heb je een hele blogpost lang gespaard van scheepswoordspelingen, maar ik ga toch afsluiten met een oude zeemanswijsheid: Licht je anker en zet koers richting Sail Anchor!
Sail Anchor in Antwerpen-Berchem: hier moet je zijn voor Sunday Roast magazine De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Pl
Wat begint met een zalig soepje van ui, aardappel en mosselbouillon gaat onvermoeid door als een menu vol verrassingen. Marijke en Michael runnen de zaak met hun tweetjes dus heeft Sail Anchor een vast negengangenmenu 65 euro, met eventueel aangepaste dranken 35 euro.

Contacteer ons

Op zoek naar sail & anchor?