sail & anchor
Sail Anchor NewPlacesToBe.
2013 2017 All rights reserved. No pictures or texts may be used without permission of authors/photographers. Identity site by King George Over NewPlacesToBe. Tip voor de redactie. Wie Britse keuken hoort denkt niet meteen aan verfijnde gastronomie. Maar sinds Sail Anchor voet aan wal zette in Antwerpen wordt het tegendeel bewezen. Hier proef je onder meer gelakte paling recht van de barbecue bereid met kersen en houtskoololie varkenskopkroket en met gepekelde groentjes biscuit van dadels met butterscotch Tijdens de lunch deel je gerechtjes met je tafelgenoten s avonds staat er steevast een vijfgangenmenu op het programma. Na De Veranda en Bascule kreeg het stoere pand in de Guldenvliesstraat met Sail Anchor een nieuwe invulling.
Sail Anchor BERCHEM Eten Resto Restaurant Goesting Antwerpen.
van 1700 tot 2230. van 1700 tot 2230. van 1700 tot 2230. van 1700 tot 2230. van 1100 tot 1500. Michael Yates brengt Britse pubfood op een moderne manier en creëert daarmee een uniek gastronomisch universum in Antwerpen. Yates komt uit de Britse badplaats Blackpool aan de westkust van Groot-Brittannië.
Sail Anchor is langverwachte opvolger van Veranda Berchem Gazet van Antwerpen.
En dan opeens kwam de Bascule vrij. Sail and Anchor kon niet langer uitblijven. Sail and Anchor heeft een dubbele betekenis voor ons. De naam wil zeggen dat we na veel reizen beslist hebben om in Antwerpen te blijven zegt Michael. Bovendien is het de naam van mijn vaders favoriete kroeg in het Australische Fremantle waar hij intussen woont. In Sail Anchor ijveren Michael en Marijke voor een leuk drankje en fijn eten in een knusse omgeving. Laat de formaliteiten maar thuis is het devies. Geen Britse stiff upper lip dus maar wél een Britse keuken.
Goed Reizigersbeoordelingen Sail Anchor TripAdvisor.
Dingen om te doen. Beoordeling van Sail Anchor. Guldenvliesstraat 60 Antwerpen 2600 België. 32 3 430 40 04. 332 van 1.457 Restaurants in Antwerpen. Er zijn nieuwere beoordelingen voor dit restaurant.
Bistro Sail Anchor in Berchem nieuw eetadresje om te koesteren Restaurant Culinair KnackWeekend.be.
29/06/16 om 1117 Bijgewerkt op 07/07/16 om 1450. De nieuwe bistro Sail Anchor op de plek waar voordien Veranda werd ondergebracht valt in de smaak door het intieme karakter en de lekkere Brits getinte bereidingen op basis van biologisch groenten. In de keuken staat Michael Yates en hij bereidt modern Brits eten. Hij doet dit door klassiekers af te stoffen en op een frisse vereenvoudigde manier af te werken. Zijn bereidingen op basis van biologische groenten maken de Engelse keuken weer sexy.
Sail Anchor Antwerpen Restaurant uit de Michelin Gids.
ViaMichelin Kaarten en Routeplanner. We zijn geïnteresseerd in uw mening. Zoek een restaurant uit de MICHELIN Gids. Van 45 tot 68. Hagemanstraat 85 7151 AE Eibergen. Van 36 tot 73. Voie Jocquée 44 6830 Bouillon.
Sail Anchor Home.
FROM 10 JULY TILL 8 AUGUST. WE DO READ OUR EMAILS DURING OUR HOLIDAY. JUST FILL OUT THE CONTACT FORM! GULDENVLIESSTRAAT 60 2600 BERCHEM. 03 430 40 04. GET TO KNOW MORE.
Sail Anchor Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
308 van 1.218 Restaurants in Antwerpen Europees. Guldenvliesstraat 60 Antwerpen 2600 België. 32 3 430 40 04. Wat is het Certificaat van uitmuntendheid? TripAdvisor reikt een Certificaat van uitmuntendheid uit aan accommodaties attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen.
Veiligheidscontrole nodig.
Restaurant Sail Anchor in Berchem Vlaams Gewest Belgium GaultMillau.
There is no review about Sail Anchor yet. Geen ander restaurant in de buurt. You ate at Sail Anchor? Share your review with us. Logging in to review Sail Anchor. Log in with Facebook. I forgot my password. I did not receive account confirmation instructions.

Contacteer ons

Op zoek naar sail & anchor?