restaurant slachthuislaan
Den Abattoir Antwerpen.
Abattoir betekent letterlijk slachthuis. In dit geval zeer passend want het restaurant bevindt zich recht tegenover het stedelijk slachthuis van Antwerpen. Toen Dominique in 1998 het restaurant opende wilde hij bovenal dat de mensen bij hem terecht konden voor een goei stuk vlees. Met dit in het achterhoofd zet zijn neef Bjorn de erfenis verder. Op z'n eigen manier uiteraard. Den Abattoir is Jaarlijks gesloten de eerste twee weken van september. Wij zijn gesloten van 24/12 t.e.m. Carpaccio of duo van kaas garnaalkroket. Rundstournedos keuze uit 3 sauzen gemengde sla frietjes of visgerecht van de dag.
Restaurant Veranda.
pictures flipaplate website De Poedelfabriek. Davy Schellemans en team. restaurant Veranda naar de oude. slachthuisbuurt te Antwerpen Noord. Zijn seizoensgebonden keuken werkt. als vanouds met één menu. De nieuwe Veranda werd. uitgebreid met een walk-in. bar waar u à la carte kunt. genieten van gerechten uit. Op zaterdag 17 juni zal Veranda. Wij zijn met vakantie van zondag 30 juli. tot en met dinsdag 22 augustus. Wij zijn momenteel op zoek naar. gemotiveerde extras of flexijobs om ons.
Slachthuislaan Be-Gusto.
ONLINE RESERVEREN Lange Lobroekstraat 34 2060 Antwerpen 32 3 218 55 95 www.restaurantveranda.be Zondag maandag dinsdagmiddag gesloten Chef Davy Schellemans Februari is een feestmaand en dan hebben we het niet over de Valentijn hypes. Restaurant Veranda heropent zijn deuren en hoe! Hard labeur de laatste maanden en op het laatste moment. Category Be-Gusto Be-Out Antwerpen Be-Out België Bistronomie Restaurants Tags Antwerpen restaurants Daan Guelinckx Davy Schellemans Slachthuislaan Veranda Veranda reserveren. Bart a vin Antwerpen. Posted by begusto on June 25 2012 Leave a Comment. Bart a vin Wijn-Bistro in de Slachthuiswijk Sommelier Zaakvoerder Bart Adriaenssens Chef Tom Van der Borght DIRECT ONLINE RESERVEREN De Antwerpse Slachthuiswijk krijgt in mijn ogen vaak te weinig aandacht. Nochtans vinden we er vele kwaliteitsvolle en authentieke bistros en restaurants.
steak en kip Antwerpen Filet d039Anvers.
Kom langst in onze restaurant Filet d039Anvers of Poulet d039Anvers in Antwerpen.
De Veehandel Home.
Ontdek snel onze menukaart! Zo mals en lekker was uw biefstuk nog nooit. Ook voor groepen en bedrijven. Speciale mogelijkheden voor groepen. Wanneer kan je bij ons terecht? Wil je meer weten over onze lekkere gerechten? Kom meer te weten over onze acties. Concert in het sportpaleis? Gaat u naar een concert in het vlakbij gelegen Sportpaleis? Dat kan u combineren met een lekker etentje in De Veehandel. Lange Lobroekstraat 61 2060 Antwerpen. 32 03 271 06 06.
Piétrain Vleesrestaurant in Antwerpen Welkom.
Piétrain tegenover de oude Antwerpse slachthuizen heeft sinds voorjaar 2014 een nieuwe gastheer. Met Marc Winant staat een ervaren horeca en bierspecialist aan het hoofd van dit populaire restaurant. Marc waakt erover dat de sfeer van ontspannen gezelligheid behouden blijft. Zwart-wit foto's een antieke weegschaal en een oude cafétoog onderstrepen dat. Liefhebbers van een goed stuk vlees weten intussen maar al te goed dat ze in Piétrain nooit ontgoocheld worden. Engelse zesrib picanha steak tartaar van paardenvlees lamsvlees met mosterdsaus beuling en mergpijp smaken nergens beter dan hier. Noteer ook de uitgebreide gin en whiskykaart en vooral het gamma bieren ruim vijftig die vormen een attractie op zich.
De 10 beste restaurants in de buurt van Park Spoor Noord.
0.1 km van Park Spoor Noord. Eten en ambiance gecombineerd! 595 van 1.190 restaurants in Antwerpen. 0.1 km van Park Spoor Noord. 37 van 1.190 restaurants in Antwerpen. 0.3 km van Park Spoor Noord.
LA VOLPE.
Zo wordt het vlees à la minute afgesneden en kunt u zo het gewicht zelf kiezen. Het restaurant is gelegen aan de Antwerpse slachterij en staat reeds jaar en dag bekend voor zijn kwaliteit vlees en tapas. La Volpe heeft ook enorm veel troeven. Zo kunt u een gratis shuttle van en naar het Sportpaleis of Lotto Arena krijgen. Er is voldoende parkeer gelegenheid met zijn ruime parking. Iedereen mag à la carte bestellen en je kunt onze tapas ook meenemen. Dinsdag vanaf 12 tot 22. Woesndag en donderdag 12 tot 22. Vrijdag 12 tot 22. Zaterdag 16 tot 22. Zondag 12 tot 22. Feestdagen evenementen sportpaleis maandag open.

Contacteer ons

Resultaten voor restaurant slachthuislaan