restaurant slachthuislaan
Restaurant Veranda uit Antwerpen maakt comeback in stijl Sabato.
Flip a Plate. Wat een zalig restaurant was Veranda! Het was er krap maar gezellig, met een inrichting en een geluidsniveau dat meer aan een café deed denken. Maar wat voor verfijnde gerechten bracht chef Davy Schellemans uit die kleine keuken naar de tafel.
Lange Lobroekstraat, 2060 Antwerpen Alle restaurants in de buurt PocketResto.be.
Fout ontdekt of restaurant niet gevonden? Laat het ons weten! Lange Lobroekstraat, 2060 Antwerpen Alle restaurants in de buurt PocketResto.be IKIOSK NV 2015 Voorwaarden Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat. Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.
De Veehandel Home.
Bekijk onze menu. Restaurant De Veehandel. Zo mals en lekker was uw biefstuk nog nooit. Ook voor groepen en bedrijven. Speciale mogelijkheden voor groepen. Bekijk onze menu. Wanneer kan je bij ons terecht? Wil je meer weten over onze lekkere gerechten?
Failliet Antwerps restaurant Piétrain serveert in maart opnieuw ponysteak Binnenland Nieuws HLN.
En ik had gezworen dat ik geen nieuw restaurant meer zou opstarten, maar deze eed moest ik toch breken, zegt Marc Winant, die verschillende andere restaurants opende en nu de Piétrain heropent. Het restaurant staat bekend om zijn vleesgerechten, waaronder de ponysteak.
veranda berchem veranda antwerpen restaurant slachthuislaan.
2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. 1.310 van 1.311 restaurants in Antwerpen. Tweemontstraat 449 Rechttegenover Sportpaleis. Beste Restaurants in de buurt van Slachthuislaan, 25, 2060 Antwerpen Yelp. Schrijf een review. Beste Restaurants in de buurt van Slachthuislaan, 25, 2060 Antwerpen.
vleesrestaurant Filet dAnvers, Antwerpen, vleesgerechte, visgerechten, pasta, salades.
Tevens staat ons paardenvlees bekend als zeer ijzerrijk en mager vlees. Door onze jarenlange expertise in het versnijden, verkopen en serveren ervan, hebben we er een echte voorliefde voor. Het restaurant is gelegen aan de Antwerpse slachterijen en staat reeds jaar en dag garant voor zijn kwaliteitsvlees, lekkere gerechten en goede service.
Veranda Grafisch bureau Grafische vormgeving De Poedelfabriek.
Veranda is het rock n roll restaurant van chef Davy Schellemans aan de Slachthuislaan in Antwerpen. Davy is een creatieve kok met veel aandacht voor het product. Zijn restaurant is ondergebracht in een brutalistisch pand met internationale allures. De Poedelfabriek ontwierp alle huisstijlen van vroegere projecten van Davy en met succes.
Veranda NewPlacesToBe.
Veranda staat ook voor het eenvoudige: een sticker aan de deur houdt Michelinsterren weg, daar wil Schellemans geen tijd aan verspillen. De open Ben Martin keuken verdeelt het restaurant in twee: het restaurantgedeelte achteraan en vooraan de bar, wijnvitrine en grote tafel.
Pampas Rodizio Belgie Vleesrestaurant.
Al onze bijgerechten zijn eveneens à volonté vraag aan uw ober of dienster indien u extra sla, warme groenten, frietjes, enz. Chocolademousse, crema catalana, cheesecake met aardbeien, vanille-ijs met warme chocolade, koude sabayon met fruit, en vraag ook naar onze suggestiedesserten!
Home YacThai.
FIJNE AUTHENTIEKE THAISE KEUKEN MET VLOTTE BEDIENING! Waan je even helemaal in Thailand in ons restaurant in het gezellige Belgische Elewijt. In Aziatische sferen kun je bij ons genieten van authentieke Thaise keuken. Maak met ons een culinaire reis door Thailand en laat je verrassen door onze heerlijke gerechten.

Contacteer ons

Resultaten voor restaurant slachthuislaan