amu turnhout
AMU Belgisch Restaurant Turnhout 2300.
Heel lekker gegeten, enkel het dessert viel tegen. 30 juni 2016 gingen wij uit eten in restaurant Amu in Turnhout. Afgelopen jaar ben ik hier al verschillende keren gaan eten en er was eigenlijk nog geen enkele keer iets tegengevallen.
Restaurant Amu in Turnhout.
Over Restaurant Amu. Patersstraat 79, 2300 Turnhout. Restaurant Amu biedt u pure en verfijnde gerechten die hun oorsprong vinden in landen over de hele wereld. Chef Marjanne Moonen en haar team bieden u elke maand een nieuw en gevarieerd menu.
Amu.
Gerecht van de dag. Hier vindt je een overzicht van onze daggerechten voor de komende week. Ook bieden wij een lunchmenu aan van 2 gangen voor 29 met aangepaste wijnselectie 10. Geef een cadeaubon van Amu: bestel hier online of kom langs!
Amu in Turnhout Menu, openingsuren, adres, fotos van restaurant en reserveren.
Over het restaurant Amu. KASTEEL Vlak bij het kasteel van de hertogen van Brabant, in het gezellige centrum van Turnhout geniet u in restaurant Amu van verfijnde gerechten uit de hele wereld. VARIATIE Achter de vrolijke gevel met oranje en grijze tinten gaat het prachtige moderne interieur schuil van dit restaurant waar chef Marjanne Moonen en haar team elke maand een nieuw menu samenstellen.
Amu, Turnhout Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Alle restaurants in Turnhout. Restaurants in de buurt van Amu. Populaire keukens in Turnhout. Café restaurants in Turnhout. Chinees restaurants in Turnhout. Frans restaurants in Turnhout. Italiaans restaurants in Turnhout. Mediterraan restaurants in Turnhout. Pizzeria restaurants in Turnhout. Spaans restaurants in Turnhout.
Amu, Turnhout PocketResto.
Alle persartikels over restaurant Amu. In de buurt van restaurant Amu. Restaurant Het Atelier by Domus Casei, Turnhout. op 230 m van Amu. Restaurant Becherelle, Turnhout. op 250 m van Amu. Restaurant Argentino, Turnhout. op 260 m van Amu. Restaurant Cucinamarangon, Turnhout.

Contacteer ons

Meer resultaten voor amu turnhout