amu turnhout
Openingsuren Amu Restaurant in Turnhout.
Amu Restaurant Nu open. Amu Restaurant is vandaag open tot 2200. maandag 9 april. dinsdag 10 april. woensdag 11 april. donderdag 12 april. vrijdag 13 april. zaterdag 7 april. zondag 8 april. Info laatst gecontroleerd op 17 juni 2016. Info niet correct? Laat het ons weten! Uitzonderlijk open op dinsdag 1 mei 2018 voor Feest van de Arbeid. Patersstraat 79, 2300 Turnhout.
Amu Turnhout Restaurant uit de Michelin Gids.
Patersstraat 79, 2300 Turnhout Routeplanner. MICHELIN Gids 2018. Chef Marjanne Moonen geeft haar restaurant een vrouwelijke touch. Het decor straalt moderne elegantie uit en dat zorgt voor een intieme sfeer, op het bord komen heerlijke gerechten die mediterrane invloeden verraden: sterke smaken en garnituren die er toe doen. Amu, dat is amusement voor uw smaakpapillen!
Amu.
Gerecht van de dag. Hier vind je een overzicht van onze daggerechten voor de komende week. Ook bieden wij een lunchmenu aan van 2 gangen voor 29 met aangepaste wijnselectie 12. Geef een cadeaubon van Amu: bestel hier online of kom langs!
Amu in Turnhout Menu, openingsuren, adres, fotos van restaurant en reserveren.
Over het restaurant Amu. KASTEEL Vlak bij het kasteel van de hertogen van Brabant, in het gezellige centrum van Turnhout geniet u in restaurant Amu van verfijnde gerechten uit de hele wereld. VARIATIE Achter de vrolijke gevel met oranje en grijze tinten gaat het prachtige moderne interieur schuil van dit restaurant waar chef Marjanne Moonen en haar team elke maand een nieuw menu samenstellen.
Amu, Turnhout Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Alle restaurants in Turnhout. Restaurants in de buurt van Amu. Populaire keukens in Turnhout. Café restaurants in Turnhout. Frans restaurants in Turnhout. Glutenvrije restaurants in Turnhout. Italiaans restaurants in Turnhout. Mediterraan restaurants in Turnhout. Pizzeria restaurants in Turnhout. Spaans restaurants in Turnhout.
Restaurant Amu in Turnhout.
Over Restaurant Amu. Patersstraat 79, 2300 Turnhout. Restaurant Amu biedt u pure en verfijnde gerechten die hun oorsprong vinden in landen over de hele wereld. Chef Marjanne Moonen en haar team bieden u elke maand een nieuw en gevarieerd menu.

Contacteer ons

Zoeken naar amu turnhout