resto berchem
Olympiade / Restaurant / Bruxelles BERCHEM-SAINTE-AGATHE.
Groot-Bijgaardenstraat 231 1082 Bruxelles BERCHEM-SAINTE-AGATHE 024653387. Word op de hoogte gehouden. Door u te abonneren op onze nieuwsbrief, gaat u ermee akkoord om per e-mail gepersonaliseerde communicatie en marketingaanbiedingen van ons te ontvangen. 2020 Olympiade Restaurant website gecreëerd door Zenchef.
De Gouden Legende Floralienlaan 531, 2610 Wilrijk Tel: 03 440 37 08.
Laat u eens goed verwennen door de Gouden Legende. Bekijk snel onze arrangementen. Misschien hebben wij wat u zoekt. Ontdek ze hier. De Gouden Legende Floralienlaan 531, 2610 Wilrijk. Tel: 03 440 37 08. Alle dagen open vanaf 11u! Bezoek ook onze andere restaurants!
Uitbater van restaurant Galle Face was politiek vluchteling. Berchem Gazet van Antwerpen.
Daarna volgden The Velvet Lounge en Zürich, de laatste etappe richting Fiske Bar. Daar werkte hij tot hij Face à Face kon overnemen. Die naam veranderde hij in Galle Face, ook vandaag nog een van de mooiste vijfsterrenhotels van Colombo.
Michelin Restaurants Berchem: Gids van de beste restaurants van Berchem.
Restaurants Michelin Berchem. Alle Michelin restaurants in Berchem: sterrenrestaurants in Berchem en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Berchem. Alles van ViaMichelin: Berchem. Toeristische bezienswaardigheden Berchem. Route voor Berchem Antwerpen.
Alle restaurants in Berchem Antwerpen.
pizzeria, restaurant, Italiaans. 1 Km van centrum Berchem. brasserie, eetcafé, Belgisch. 1.2 Km van centrum Berchem. 1.3 Km van centrum Berchem. 1.3 Km van centrum Berchem. 1.3 Km van centrum Berchem. 1.3 Km van centrum Berchem. brasserie, restaurant, Belgisch, Frans.
Toffe brasserie resto over te nemen op de grens van Wilrijk/Berchem Overnameweb.
Toffe brasserie resto over te nemen op de grens van Wilrijk/Berchem. Gemeente: Berchem Antwerpen. Juridische vorm: Niet meegedeeld. Oprichtingsjaar: Niet meegedeeld. Aantal werknemers: Niet meegedeeld. Reden: Niet meegedeeld. Bestaat reeds 25 jaar met vast cliënteel. Geniet van een groot terras en op de eerste verdieping een kinder speelgedeelte.
home wagamama belgië.
zoek een wagamama. er is een restaurant in antwerpen en in brussel. waar is wagamama. bestel take away. volg ons op social media. meld je aan voor het laatste nieuws. blijf op de hoogte van nieuwe evenementen en aanbiedingen. meld je aan.
Bellini in Berchem Tablebooker.
Minder dan 30 euro per persoon. TripAdvisor Traveler Rating. Aanbevelen aan je vrienden. 2600 Berchem BE Details. Nog geen reviews beschikbaar. 2019 tablebooker CVBA. Home / Over Ons / Help / Privacy / Jobs / Nieuws / Contact / Voor restaurants.
A Tavola OFFICIAL WEBSITE.
Welkom in ons Restaurant! A Tavola is begonnen als traiteur, maar in 2005 verhuisd en toen kwam er ook eetgelegenheid bij. De chef hield zich liever bezig met de tafels, dus hebben we in 2009 besloten om het traiteurgedeelte te sluiten en ons te concentreren op het restaurantgedeelte.
Restaurant Ardent.
U kan bij ons terecht voor een verfijnde frans-belgische keuken met pure smaken. Droom alvast even weg bij onze menukaart elders op deze site. Wij kijken er naar uit u te verwelkomen en u te laten mee genieten van onze passie.

Contacteer ons

Zoeken naar resto berchem