resto berchem
De Troubadour Uniek restaurant te Berchem!
November 12, 2014 / by troub_admin. Receptje van de week: SCHARRELKIP MET GAMBA 2. May 22, 2014 / by troub_admin. Vul uw email in om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes, restaurants die wij leuk vinden, wijnontdekkingskes, receptjes.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Wijnrestaurant De Notenkraker.
De Orangerie DE ORANGERIE.
Restaurant Ardent.
Wij kijken er naar uit u te verwelkomen en u te laten mee genieten van onze passie. Dageraadplaats 3, 2018 Antwerpen. Tel 03 336 32 99. Wegens jaarlijkse vakantie zal restaurant Ardent gesloten zijn van 16/07/2018 tot en met 31/07/2018.
Brasserie De Pelgrim Berchem Antwerpen.
Bij goed weer is het aangenaam vertoeven op zijn zonnig terras. Ook voor wie gewoon met vrienden een bolleke van t vat wil komen drinken of op zoek is naar de perfecte setting voor zijn event, is Brasserie De Pelgrim de place-to-be.
Alle restaurants in Berchem Antwerpen.
910 m van centrum Berchem. pizzeria, restaurant, Italiaans. 1 Km van centrum Berchem. brasserie, eetcafé, Belgisch. 1.2 Km van centrum Berchem. 1.3 Km van centrum Berchem. 1.3 Km van centrum Berchem. 1.3 Km van centrum Berchem. 1.3 Km van centrum Berchem.
Het Rooi Brasserie met loungekarakter.
Gelegen in Sporthal Het Rooi te Berchem, direct naast het stadion van Voetbalclub Berchem vind je een unieke plek om lekker te eten. Of te ontspannen na een uurtje sporten. Brasserie Het Rooi biedt in een gezellig kader alle mogelijkheden om even tot rust te komen te genieten of gezellig een drankje te drinken na het sporten.
Parkwest restaurant en brasserie te Berchem Antwerpen.
Rubenshuis, Brasserie Restaurant.
Leave this field empty if you're' human.: Speciale Menu show all. Geen post gevonden. terug naar boven. terug naar boven. Rubenshuis Brasserie Restaurant. Koninklijkelaan 2, 2600 Berchem. 32 03 297 36 93. Like us on Facebook. Copyright 2018 Rubenshuis, Brasserie Restaurant.

Contacteer ons

Resultaten voor resto berchem