resto berchem
Restaurant Taverne De Merode Berchem.
U kan ook kiezen uit onze talloze snacks. De dagschotel of het dagmenu is steeds. dagvers aan een eerlijke prijs. In de namiddag kan u genieten op ons. zonnig terras van een kopje koffie met. pannenkoek of een fris streekbiertje.
Ikebana Japans-Chinees Restaurant.
da-fellini.
Gezien de beperkte omvang van ons terras vragen wij u vriendelijk niet te roken. Welkom bij restaurant Da Fellini met zijn authentieke Italiaanse specialiteiten. Ivan Di Rose en zijn broer Emiliano brengen met liefde en passie een stukje culinair Calabrië naar België.
Restaurant Ardent.
U kan bij ons terecht voor een verfijnde frans-belgische keuken met pure smaken. Droom alvast even weg bij onze menukaart elders op deze site. Wij kijken er naar uit u te verwelkomen en u te laten mee genieten van onze passie.
De Orangerie DE ORANGERIE.
De Troubadour Uniek restaurant te Berchem!
Vul uw email in om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes, restaurants die wij leuk vinden, wijnontdekkingskes, receptjes. Gesloten wegens jaarlijkse vakantie van 1 tot en met 20 Augustus. Of nog sneller, bel 03 239 39 16.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Jardin Public restaurant en brasserie te Berchem Antwerpen.
Greenhousecafé Antwerpen.
Mumfords-bistro.be.
Wij werken met een uitstekende kwaliteit van vlees en kunnen daarom ook een geweldige steak, entrecote en steak tartaar aanbieden. Voor onze pastagerechten gebruiken wij enkel verse pasta met huisbereide sauzen. Nieuws van de maand! Menu's' of the day. Take away delivery. 2016 Mumford's' Bistro, Karel Coggestraat 53, 2600 Berchem Tel: 03/284.53.57 Mail: mumfordsbistro@gmail.com.

Contacteer ons

Resultaten voor resto berchem