resto berchem
De Troubadour Uniek restaurant te Berchem!
November 12, 2014 / by troub_admin. Receptje van de week: SCHARRELKIP MET GAMBA 2. May 22, 2014 / by troub_admin. Vul uw email in om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes, restaurants die wij leuk vinden, wijnontdekkingskes, receptjes.
Two4one restaurant: Rubenshuis in Berchem.
Javascript en cookies zijn steeds vereist om de goede werking van onze website te garanderen. Dus deze moeten aanstaan in de browser waarmee u werkt. Ps: Google Chrome browser is een aanrader die je gratis kan downloaden via: http//www.google.com/chrome/hlnl.: Rubenshuis 2600 Berchem.
Ikebana Japans-Chinees Restaurant.
De 10 beste restaurants in de buurt van station Antwerpen-Berchem.
Restaurants in de buurt van station Antwerpen-Berchem. In de buurt van restaurants. Restaurants in de buurt van Le Pain Quotidien. Restaurants in de buurt van Hoffy's' Restaurant and Catering. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.
Degustation.
Degustation Frederik De Merodeplein 6, 2600 Berchem 32 495 63 04 97. Het Frederik de Merodeplein, is een levendig plein waar het standbeeld van Frederik de Merode is ingehuldigd in 1905. Antwerpenaren noemen het stan dbeeld ook wel de" drie zatlappen.
Home Chasse Royale Brasserie Chasse Royale Berchem.
Al jaar en dag bekend en bemind in Berchem en omstreken, nam in de zomer van 2014 een nieuwe start. Onder leiding van 3 hechte vrienden met een hart voor de zaak werd de gevestigde waarde in de wijk Pulhof te Berchem grondig onder handen genomen, zonder aan authenticiteit in te leveren.
Alle restaurants in Berchem Antwerpen.
910 m van centrum Berchem. pizzeria, restaurant, Italiaans. 1 Km van centrum Berchem. brasserie, eetcafé, Belgisch. 1.2 Km van centrum Berchem. 1.3 Km van centrum Berchem. 1.3 Km van centrum Berchem. 1.3 Km van centrum Berchem. 1.3 Km van centrum Berchem.
Sonseveria Startpagina Facebook.
2600 Berchem, Antwerpen, Belgium. 03 239 29 66. Contact Sonseveria on Messenger. Openingsuren 1000: 2000.: Mensen vinden dit ook leuk. Restaurants in Berchem, Antwerpen, Belgium. Plaatsen Berchem, Antwerpen, Belgium Cafe Sonseveria. Nederlands België Français France English US Español Português Brasil.
Restaurant Veranda.
restaurant Veranda naar de oude. slachthuisbuurt te Antwerpen Noord., vlakbij het sportpaleis. Zijn seizoensgebonden keuken werkt. als vanouds met één menu. De nieuwe Veranda werd. uitgebreid met een walk-in. bar waar u à la carte kunt. genieten van gerechten uit.
Mumfords-bistro.be.
Wij werken met een uitstekende kwaliteit van vlees en kunnen daarom ook een geweldige steak, entrecote en steak tartaar aanbieden. Voor onze pastagerechten gebruiken wij enkel verse pasta met huisbereide sauzen. Nieuws van de maand! Menu's' of the day. Take away delivery. 2016 Mumford's' Bistro, Karel Coggestraat 53, 2600 Berchem Tel: 03/284.53.57 Mail: mumfordsbistro@gmail.com.

Contacteer ons

Resultaten voor resto berchem