resto berchem
wattman menu.
Of het nu een ontbijtje is, een snelle lunch of een luie zondagochtend brunch, een dinner voor 2, of een snelle hap met de kids, in de Wattman kan dit allemaal. Naast onze vaste kaart hebben we iedere week ook wisselende suggesties.
Feestzalen Salons De Koetse Kluisbergen.
De vier verschillende zalen en de feeƫrieke tuin bieden een schitterend decor voor onvergetelijke cocktails, seminaries, huwelijksfeesten, communies, babyborrels, verjaardagen, pensionering., Feestsalons De Koetse, ook restaurant tijdens het weekend en bistro met dans gelegenheid op zondag, is een feestzaal met meer dan 35 jaar ervaring in het ontvangen en culinair verwennen van gasten.
Home Chasse Royale Brasserie Chasse Royale Berchem.
Al jaar en dag bekend en bemind in Berchem en omstreken, nam in de zomer van 2014 een nieuwe start. Onder leiding van 3 hechte vrienden met een hart voor de zaak werd de gevestigde waarde in de wijk Pulhof te Berchem grondig onder handen genomen, zonder aan authenticiteit in te leveren.
Euterpia.
TAPTA ANTWERPEN.
IT'S' A PDF. our mailing list if you want to be kept posted on what's' next. By subscribing you agree with our privacy policy: we will only use your details to inform you about special events about Tapta or Ossip.
BS blacksmoke.be.
Black Smoke mixt American BBQ traditions met lokale invloeden voor een rock-your-socks-off BBQ-ervaring. Onze pitmasters temmen de vurige vlammen in hun hells kitchen waar yankee-style low slow BBQ-gerechten op houtgestookte smokers en hot fast grill classics op de unieke Argentijnse parrilla grill bereid worden.
Michelin Restaurants Berchem: Gids van de beste restaurants van Berchem.
Restaurants Michelin Berchem. Alle Michelin restaurants in Berchem: sterrenrestaurants in Berchem en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Berchem. Alles van ViaMichelin: Berchem. Toeristische bezienswaardigheden Berchem. Route voor Berchem Antwerpen.
De Orangerie DE ORANGERIE.
A Tavola OFFICIAL WEBSITE.
Welkom in ons Restaurant! A Tavola is begonnen als traiteur, maar in 2005 verhuisd en toen kwam er ook eetgelegenheid bij. De chef hield zich liever bezig met de tafels, dus hebben we in 2009 besloten om het traiteurgedeelte te sluiten en ons te concentreren op het restaurantgedeelte.
Restaurant Ardent.
U kan bij ons terecht voor een verfijnde frans-belgische keuken met pure smaken. Droom alvast even weg bij onze menukaart elders op deze site. Wij kijken er naar uit u te verwelkomen en u te laten mee genieten van onze passie. Dageraadplaats 3, 2018 Antwerpen.

Contacteer ons

Resultaten voor resto berchem