resto berchem
Degustation.
Het Frederik de Merodeplein is een levendig plein waar het standbeeld van Frederik de Merode is ingehuldigd in 1905. Antwerpenaren noemen het stan dbeeld ook wel de drie zatlappen. Sinds november 2009 heeft chefkok Kris Wijnen na zijn voorgaande restaurants zoals Klare Wijn en Cuistot op dit plein Restaurant Degustation geopend. Degustation is licht en modern maar voelt tegelijkertijd warm aan. De grote ramen en het interieur zorgen voor een gevoel van ruimte. Het zijn de half open keuken kaarsen luxe tafels en stoelen die Degustation warmte en gezelligheid geven. Een jong team in de bediening zorgt voor een ontspannen omgang met de gasten.
Wijnrestaurant De Notenkraker.
Onze gerechten Onze menu's Wijnkaart.
Jardin Public restaurant en brasserie te Berchem Antwerpen.
Restaurant Jardin Public is een restaurant gelegen te Berchem Antwepen.
Mumfords-bistro.be.
Nieuws van de maand! Menu's of the day.
Restaurant Veranda.
Restaurant Veranda in Antwerpen een seizoensgebonden keuken volgens de oude formule verwerkt in één vast menu.
Greenhousecafé Antwerpen.
HOME DE ORANGERIE.
De Troubadour Uniek restaurant te Berchem!
Wij zijn met vakantie van 1 tot en met 22 Augustus. Betaalparking in de Walemstraat parking Albert Heyn op 10m van de deur.
Parkwest restaurant en brasserie te Berchem Antwerpen.
Een stukje Calabrië in Berchem De Tijd.
Aan tafel bij Da Fellini simpel én goed. Geef zelf een reactie. Goede Italiaanse restaurants zijn in België bijna altijd een hit. Is het omdat ze een toegankelijke keuken brengen vol spaghetti vongole saltimbocca en tiramisu? Omdat ze ons aan vakantie doen denken? Of gewoon omdat ze weten waar het om draait smakelijk eten een toffe sfeer en redelijke prijzen? Vrienden voor het hotelleven. Arnaud Zannier en Julien Burlat twee jeugdvrienden uit Saint-Etienne belandden allebei in België dankzij de liefde.

Contacteer ons

Op zoek naar resto berchem?