slachthuislaan restaurant
De 10 beste restaurants in de buurt van Park Spoor Noord.
0.1 km van Park Spoor Noord. Eten en ambiance gecombineerd! 595 van 1.190 restaurants in Antwerpen. 0.1 km van Park Spoor Noord. 37 van 1.190 restaurants in Antwerpen. 0.3 km van Park Spoor Noord.
PAMPAS HOME.
steak en kip Antwerpen Filet d039Anvers.
Kom langst in onze restaurant Filet d039Anvers of Poulet d039Anvers in Antwerpen.
Den Abattoir Antwerpen.
Abattoir betekent letterlijk slachthuis. In dit geval zeer passend want het restaurant bevindt zich recht tegenover het stedelijk slachthuis van Antwerpen. Toen Dominique in 1998 het restaurant opende wilde hij bovenal dat de mensen bij hem terecht konden voor een goei stuk vlees. Met dit in het achterhoofd zet zijn neef Bjorn de erfenis verder. Op z'n eigen manier uiteraard. Den Abattoir is Jaarlijks gesloten de eerste twee weken van september. Wij zijn gesloten van 24/12 t.e.m. Carpaccio of duo van kaas garnaalkroket. Rundstournedos keuze uit 3 sauzen gemengde sla frietjes of visgerecht van de dag.
Slachthuislaan Be-Gusto.
ONLINE RESERVEREN Lange Lobroekstraat 34 2060 Antwerpen 32 3 218 55 95 www.restaurantveranda.be Zondag maandag dinsdagmiddag gesloten Chef Davy Schellemans Februari is een feestmaand en dan hebben we het niet over de Valentijn hypes. Restaurant Veranda heropent zijn deuren en hoe! Hard labeur de laatste maanden en op het laatste moment. Category Be-Gusto Be-Out Antwerpen Be-Out België Bistronomie Restaurants Tags Antwerpen restaurants Daan Guelinckx Davy Schellemans Slachthuislaan Veranda Veranda reserveren. Bart a vin Antwerpen. Posted by begusto on June 25 2012 Leave a Comment. Bart a vin Wijn-Bistro in de Slachthuiswijk Sommelier Zaakvoerder Bart Adriaenssens Chef Tom Van der Borght DIRECT ONLINE RESERVEREN De Antwerpse Slachthuiswijk krijgt in mijn ogen vaak te weinig aandacht. Nochtans vinden we er vele kwaliteitsvolle en authentieke bistros en restaurants.
Restaurant Veranda.
pictures flipaplate website De Poedelfabriek. Davy Schellemans en team. restaurant Veranda naar de oude. slachthuisbuurt te Antwerpen Noord. Zijn seizoensgebonden keuken werkt. als vanouds met één menu. De nieuwe Veranda werd. uitgebreid met een walk-in. bar waar u à la carte kunt. genieten van gerechten uit. Op zaterdag 17 juni zal Veranda. Wij zijn met vakantie van zondag 30 juli. tot en met dinsdag 22 augustus. Wij zijn momenteel op zoek naar. gemotiveerde extras of flexijobs om ons.
Eten en drinken in de buurt Antwerps Sportpaleis.
Enkele restaurants in de Lange Lobroekstraat bieden je na het eten vervoer naar en van het Sportpaleis aan zodat je auto voor de deur van het restaurant kan blijven staan. Je restaurant voor vlees vis pasta salades. Open van 17.00 tot 22.00 uur. Dinsdag gesloten behalve bij evenementen in het Sportpaleis. Vrijdag open voor de lunch. Speciale formule bij events in het Sportpaleis zowel op weekdagen als tijdens het weekend. 03 236 84 48. La Volpe staat vooral bekend om zijn voortreffelijke tapas. Zo kan je maar liefst proeven van een 80-tal verschillende tapas telkens weer erg smaakvol en verrassend.

Contacteer ons

Zoeken naar slachthuislaan restaurant