slachthuislaan restaurant
vleesrestaurant Filet dAnvers, Antwerpen, vleesgerechte, visgerechten, pasta, salades.
Tevens staat ons paardenvlees bekend als zeer ijzerrijk en mager vlees. Door onze jarenlange expertise in het versnijden, verkopen en serveren ervan, hebben we er een echte voorliefde voor. Het restaurant is gelegen aan de Antwerpse slachterijen en staat reeds jaar en dag garant voor zijn kwaliteitsvlees, lekkere gerechten en goede service.
veranda berchem veranda prijzen slachthuislaan restaurant.
Een restaurant zoeken. 1.310 van 1.311 restaurants in Antwerpen. Tweemontstraat 449 Rechttegenover Sportpaleis. Beste Restaurants in de buurt van Slachthuislaan, 25, 2060 Antwerpen Yelp. Schrijf een review. Beste Restaurants in de buurt van Slachthuislaan, 25, 2060 Antwerpen. 1-30 van 3252 worden weergegeven.
Veranda Grafisch bureau Grafische vormgeving De Poedelfabriek.
Veranda is het rock n roll restaurant van chef Davy Schellemans aan de Slachthuislaan in Antwerpen. Davy is een creatieve kok met veel aandacht voor het product. Zijn restaurant is ondergebracht in een brutalistisch pand met internationale allures. De Poedelfabriek ontwierp alle huisstijlen van vroegere projecten van Davy en met succes.
Restaurant Veranda.
restaurant Veranda naar de oude. slachthuisbuurt te Antwerpen Noord., vlakbij het sportpaleis. Zijn seizoensgebonden keuken werkt. als vanouds met één menu. De nieuwe Veranda werd. uitgebreid met een walk-in. bar waar u zowel de 5 gangen. menu kunt nemen of à la carte.
Bitterpeeën Welkom bij restaurant Bitterpeeën te Antwerpen.
Lekker en blij te zien dat de zoon van den Eddy dat met even veel goesting als zijn vader dat deeddoet., Greet Stappers 10/29/2016. Maar te duur. Erwin Coeck 9/18/2016. Zeer lekker eten. Bart Vande Vyvere 5/21/2016. Bitterpeeën Restaurant Café.
tapasbar Antwerpen tapas, Spaanse hapjes, tapasrestaurant, De TapaBar.
Onze zeer uitgebreide bar waar we enkel met verse producten en huisgemaakte siropen en infusies u elke week opnieuw onze eigen craeties aanbieden. Al onze Cocktails worden gemaakt met de beste spirits op de markt en gecreeerd door een professioneel mixology team.
Eten en drinken in de buurt Antwerps Sportpaleis.
Enkele restaurants in de Lange Lobroekstraat bieden je na het eten vervoer naar en van het Sportpaleis aan, zodat je auto voor de deur van het restaurant kan blijven staan. Je restaurant voor vlees, vis, pasta, salades. Open van 17.00 tot 22.00 uur.
Braziliaans restaurant Fogos Antwerpen Fogos is een Braziliaans restaurant gelegen in Antwerpen.
Braziliaans restaurant Fogos Antwerpen. Fogos is een Braziliaans restaurant gelegen in Antwerpen. Menu en widgets. Olho de costela. Costela de porco. Coraqao de alcatra. Let op: Het kan zijn dat onze email bij u in de spam of ongewenste email map terecht komt.
Pampas Rodizio Belgie Vleesrestaurant.
Al onze bijgerechten zijn eveneens à volonté vraag aan uw ober of dienster indien u extra sla, warme groenten, frietjes, enz. Chocolademousse, crema catalana, cheesecake met aardbeien, vanille-ijs met warme chocolade, koude sabayon met fruit, en vraag ook naar onze suggestiedesserten!
Slachthuislaan Be-Gusto.
Het was ondertussen alweer een 2-tal jaren geleden dat we Bart a vin. Category BE-Antwerpen, Be-Out: België, Brasserie/Bistro, Restaurants Tags Antwerp restaurants, Bart a vin, Bart Adriaenssens, restaurants Antwerpen, Slachthuislaan, Sportpaleis restaurant, Tom Van der Borght. Sign Up for the.

Contacteer ons

Meer resultaten voor slachthuislaan restaurant