miniflat veranda
Aldera Verandas Geschiedenis.
In 1993 wederom een verhuizing, deze keer naar de huidige vestiging in Sint-Job-in-'t-Goor. Omdat de nieuwe vestiging dicht bij Nederland ligt, volgde een overname van Veranda Nederland in Tilburg. Karel Dierick, gedelegeerd bestuurder van verandabouwer Miniflat NV in Beverlo, nam in 2001 zowel Aldera als Veranda Nederland over.
Miniflat, veranda specialist van regio Limburg voor maatwerk.
Miniflat is méér dan een verandabouwer: wij zijn uw partner van ontwerp en voorbereiding tot realisatie en afwerking. Miniflat ontzorgt door zowel de voorbereidende werken als de volledige plaatsing en afwerking aan te bieden. Van graven, fundering, isolatie, chape tot afwerking in gyproc, plaatsen van warmtepompen, vlakke lichtstraten, vloeren en ook veranda screens.
Openingsuren Miniflat Beverlo in Korspelsesteenweg 96 te 3581 Beverlo Veranda openingsuren.info.
Op zoek naar openingsuren? Plan je route naar Miniflat Beverlo. Categorie: Veranda Veranda Beverlo. Omschrijving: De openingsuren van Miniflat Beverlo Korspelsesteenweg 96 in Beverlo. Gebruik de knop Plan je route naar om de snelste route uit te rekenen naar Miniflat Beverlo.
Referenties.
De showroom is elke dag open van 10.00 tot 18.00 uur. Ook op zaterdag en zondag. Miniflat nv Korspelsesteenweg 96 B-3581 Beverlo T. 32 011 40 20 74 Routebeschrijving. Orangeries in staal. Terrasoverkappingen en pergolas. Vlakke lichtstraat en veranda screens. Aldera Verandas Geschiedenis.
MINIFLAT ALDERA Batibouw 2019.
info at miniflat.com. Veranda in hout, in staal, in aluminium pergola in hout, in staal, in. Laat je verleiden op onze stand door onze veranda's., wintertuinen, pergola's' en orangeries. 32 11 40 20 74. Naar het plan. MINIFLAT ALDERA Paleis 1.

Contacteer ons

Meer resultaten voor miniflat veranda