nieuwe restaurants antwerpen 2016
Lekker eten bij grill-restaurant MÓN in Wilrijk bij Salons van Edel.
Naast de A12, net voor of achter het viaduct al naargelang u van Brussel of van Antwerpen komt. Het ligt verscholen in een wandelpark maar is makkelijk te vinden en bereikbaar, ideaal voor lunches en diners. MÓN serveert vlees van eigen wei, vis en groenten uit de Josper grill. Altijd lekker, altijd gezellig. Alle avonden open vanaf 18u00 tot 22u00. Van maandag tot en met vrijdag ook van 12u00 tot 14u30 voor lunch. Bekijk MÓN Reserveer meteen. Eten in MÓN bij Salons van Edel is eten in een pand waarvan de fundamenten 700 jaar oud zijn en kasteel en koetshuizen uit de 19de eeuw dateren. Het oude Hof Ter Beke nationaal erfgoed werd in 2016 gerenoveerd en heringericht als een geheel van feestzalen met op de kop van alles: restaurant MÓN.
Brasserie HOBS.
Eldee Heisterkamp August 08, 2016. Kijk al eens binnen. Eldee Heisterkamp August 08, 2016. Eldee Heisterkamp August 04, 2016. Belgian cuisine at it's' best. Eldee Heisterkamp August 04, 2016. Eldee Heisterkamp August 03, 2016. In het centrum van de stad.
Belmodo.
NewPlacesToBe independent hotspot guide.
pagina 1 van de 39. Newplacestobe.com independent hotspot guide. Steenakkerlaan 4, 9080 Lochristi Belgium 0456 09 00 61. Identity site by King George Privacy Policy. Tip voor de redactie. 2013 2020 All rights reserved. No pictures or texts may be used without permission of authors/photographers.
Restaurant Culinair.
Vergeet die vette hamburger of pizzapunt: het nieuwe fastfood is gezond, divers en duurzaam. Viva veggie: 13 adresjes om vegetarisch te smullen. Want ook vleeseters genieten op tijd en stond van een vegetarische maaltijd. Le Pristine in Antwerpen: een culinaire totaalbeleving op hoog niveau. Het kosmopolitische Le Pristine is de nieuwste zaak van Sergio Herman. Onze recensente had een ietwat patserige keuken verwacht, maar niets bleek minder waar: Ik neem er mijn hoed voor af. Welkom bij John Dory in Gent: vis voor gevorderden en beginners. Visrestaurant John Dory vertoont, ondanks de prachtige setting en juiste bediening, twee gezichten, volgens culinair recensent Yannick Vermeire. Verse, gezonde fastfood bij het veganistische Liu Lin in Brussel. De Taiwanese roots van de zusjes Liu en Lin inspireren de veganistische menukaart. Vidé with a view: 33 terrasjes aan het water. Coronamaatregelen combineren niet al te best met stijgend kwik. Daarom ging Knack Weekend op zoek naar de mooiste terrassen waar je op veilige afstand geniet van de verfrissende aanblik van water. Lekker eten in Knokke en omstreken? Nu we weer op restaurant mogen, zijn we niet meer tegen te houden. Verandering van spijs doet eten: deze restaurants pakken het de komende maanden anders aan.
De Troubadour Uniek restaurant te Berchem!
Welkom bij De Troubadour! Michelin Bib Gourmand en Gouden Vork als beste restaurant van Antwerpen. Bekijk onze menus. Een feestje, een conferentie, zaaltje nodig voor voordracht? Privé lounge op de 1e verdieping beschikbaar, cozy huiskamersfeertje. Bekijk onze kaart! Graag bestellen en meenemen? Menus en gerechtjes beschikbaar als traiteur. Bekijk ons traiteur aanbod! Reserveer rechtsonder bij alle paginas en kijk onmiddellijk online of er plaats beschikbaar is. 1 2 3 4 5 6. VERJAARDAGEN Vermeld wie er jarig is en wij verrassen. February 10, 2017 / by troub_admin. Enke Zaterdagmiddag Topbrunch VUE SUR. February 10, 2017 / by troub_admin. Dames steeds met leuke verrassing voor de aanstaande bruid. February 10, 2017 / by troub_admin. John stelt het nieuwe menu voor. November 12, 2014 / by troub_admin. Receptje van de week: SCHARRELKIP MET GAMBA 2. May 22, 2014 / by troub_admin. Vul uw email in om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes, restaurants die wij leuk vinden, wijnontdekkingskes, receptjes.
Ancienne Belgique Officiële site.
Bestel nu al je drankjetons. Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar. AB Nieuwsbrief Maak je inbox muzikaler! Laat je e-mailadres achter en blijf op de hoogte van nieuwe concerten, lezingen en sessies.
Sociale restaurants als armoedebestrijding Analyse XL Sociaal.Net.
Bovendien was de evaluatie van eerdere pilootprojecten in Antwerpen voorzichtig positief op vlak van het beter bereiken van gezinnen dan voordien, al gaat het niet om een aardverschuiving. Zijn de 1-euromaaltijden ook een effectief antwoord op de noden van mensen in armoede? Stel dat dit zich ooit zou verspreiden naar alle gemeenten, dan nog gaat het enkel over een beleid ten aanzien van kinderen en grote gezinnen, nota bene de groep die sociale restaurants het slechts van al bereiken. Dat kan ook moeilijk anders, aangezien meer dan 80% enkel overdag en door de week open is. Juist, wanneer kinderen op school zijn. Zoals sommige respondenten in het onderzoek aangeven, is het meer logisch hen op school te bereiken dan hen naar een restaurant te brengen. In Zele beseften ze dit. Daar onderhandelde men een overeenkomst waarin de één euro subsidies ook in scholen gebruikt kunnen worden. Een dergelijk project staat echter nog mijlenver van een structurele oplossing voor het deelaspect van voedsel binnen kinderarmoede: gratis of erg goedkope gezonde maaltijden in het volledige schoolnet. Noodhulp is geen structurele armoedebestrijding. Kinderen of niet, sociale restaurants als de nieuwe vorm van noodhulp installeren lijkt niet de sterkste piste.
Restaurant Ardent.
U kan bij ons terecht voor een verfijnde frans-belgische keuken met pure smaken. Droom alvast even weg bij onze menukaart elders op deze site. Wij kijken er naar uit u te verwelkomen en u te laten mee genieten van onze passie. Dageraadplaats 3, 2018 Antwerpen.
Bars en restaurants Winkels Internationale Luchthaven Antwerpen.
Bars en restaurants. ANTWERP FLY SHOP. s Ochtends vroeg kunnen klanten in de Fly Shop genieten van een lekkere koffie en een croissant. Overdag zijn er heerlijke belegde broodjes en tegen de avond kunnen reizigers een glas wijn of een Belgisch streekbier drinken in de bar. Belair is een uitzonderlijk concept in Luchthaven Antwerpen. Zowel reizigers als gewone bezoekers kunnen er terecht. Deze tijdloze brasserie serveert snacks en enkele typisch Belgische gerechten. Tijdens de zomermaanden kunt u genieten van een hapje en een drankje op het zonnige dakterras, dat een prachtig uitzicht biedt over het platform. Het restaurant opent om 10 uur en de keuken sluit om 20 uur. De infrastructuur van het restaurant is geschikt voor groepen en/of reizigersgroepen tot zestig personen. Wilt u reserveren? Stuur dan een mailtje naar antwerpen@belair.be. Na de veiligheidscontrole. Sinds april 2017 kunnen reizigers genieten van een nieuwe bar en een nieuwe winkel uitgebaat door de Antwerp Fly Shop.

Contacteer ons

Meer resultaten voor nieuwe restaurants antwerpen 2016