nieuwe restaurants antwerpen 2016
Restaurant Culinair KnackWeekend.be.
Nemo Gastronomisch visrestaurant aan het Zuid. In het nieuwe modern ingerichte restaurant Nemo in Antwerpen kiest de chef resoluut voor producten van verantwoorde visvangst en groenten met biolabels. Een te ontdekken adres. Restaurant O De Vie rijzende ster uit Juprelle. Chef-kok Olivier Massart hoeft zich niet meer te bewijzen. Bij restaurant O De Vie heeft hij een toegankelijke stijl gecreëerd en zet hij vooral de wensen van zijn klanten voorop. Nathan nieuwkomer met toekomst.
De 10 beste Trendy restaurants in Antwerpen TheFork.
De 10 beste Trendy restaurants in Antwerpen. De beste Trendy restaurants in Antwerpen. 54 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Welk ander land dan België is geschikt voor de meest trendy restaurants? Het is in de hoofdstad dat u het de meest trendy plekken zult ontdekken die ook in een film of een gids terug te vinden zijn waar heel Brussel naartoe gaat en die onmiddellijk in de mode zijn. Gastronomische diensten origineel of verrassend kader Ze hebben allemaal iets unieks. Bistro Anders dan Anders.
Lekker Antwerpen.
Ontdek de lekkerste plaatsjes in Antwerpen.
De 10 beste restaurants in Antwerpen TripAdvisor.
Dingen om te doen. Beste restaurants in Antwerpen België.
Antwerpen Restaurants Be-Gusto.
Category Be-Gusto Be-Out Antwerpen Be-Out België Gastronomie Restaurants Tags Antwerpen restaurants Antwerpen Zuid restaurant Filip De Pauw Jerom online reserveren. Posted by begusto on February 14 2016 1 Comment. Veranda Antwerpen rough refined! ONLINE RESERVEREN Lange Lobroekstraat 34 2060 Antwerpen 32 3 218 55 95 www.restaurantveranda.be Zondag maandag dinsdagmiddag gesloten Chef Davy Schellemans Februari is een feestmaand en dan hebben we het niet over de Valentijn hypes. Restaurant Veranda heropent zijn deuren en hoe! Hard labeur de laatste maanden en op het laatste moment. Category Be-Gusto Be-Out Antwerpen Be-Out België Bistronomie Restaurants Tags Antwerpen restaurants Daan Guelinckx Davy Schellemans Slachthuislaan Veranda Veranda reserveren. Posted by begusto on September 1 2015 Leave a Comment.
23x Uit eten in Antwerpen restaurant tips in Antwerpen WAT ZIJ ZEGT.
23x Uit eten in Antwerpen. 23x Uit eten in Antwerpen 7 mei 2016. Antwerpen is een ideale stad voor een dagje uit of weekendje weg bij onze Zuiderburen. En een weekendje weg is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten. Uit eten in Antwerpen hier zijn maar liefst 23 restaurants in Antwerpen waar dat kan! 23x Uit eten in Antwerpen. Antwerpen is de tweede stad van België en een populaire bestemming voor een dagje uit of weekendje weg.
NewPlacesToBe independent hotspot guide.
We geven uw gegevens niet prijs aan derden. Je kan je ten alle tijden uitschrijven via de uitschrijflink in onze nieuwsbrieven. Zoeken Regular view Map view. Dit zijn dé hotspots van de Gentse Feesten 2017! Dit zijn dé hotspots van de Gentse Feesten 2017! HONEST SUMMER MARKET ANTWERPEN. HONEST SUMMER MARKET ANTWERPEN. Place de la Petanque. Place de la Petanque.
Drie nieuwe bestemmingen voor foodies in Antwerpen De Standaard.
Drie nieuwe bestemmingen voor foodies in Antwerpen. 24/10/2015 om 0830 door edm. Aan fijne restaurantjes geen gebrek in Antwerpen maar er was nog plaats genoeg voor deze drie initiatieven in de stad waar u niet moet vrezen volledig gepluimd terug van tafel te gaan. De drie initiatiefnemers achter Ellis Gourmet Burgers kozen het Antwerps Eilandje uit als locatie voor hun nieuwste project. OTOMAT presenteert een eigen visie op de pizza. Zo werd samen met wereldkampioen pizzabakker Thierry Griffagnino een eigen deeg ontwikkeld met het biergist van Duvel.

Contacteer ons

Resultaten voor nieuwe restaurants antwerpen 2016