restaurant slachthuis antwerpen
EETCAFE EETCAFE SLACHTHUIS SLACHTHUIS Belgisch Belgisch Restaurant Restaurant Antwerpen ANTWERPEN 2060. 2060.
Fish and Chips. Suggesties van de week. With a twist of be. Restaurants Antwerpen 2060 ANTWERPEN EETCAFE SLACHTHUIS. Lange Lobroekstraat 113 2060 ANTWERPEN. Heel goed 8.1 Score van 6 beoordelingen. Dit restaurant werd 37 keer bekeken de laatste 7 dagen.
Restaurant Bart-à-Vin.
U maakt uw keuze in overleg met Bart, en in functie van uw voorkeuren. U vindt restaurant Bart-à-vin in de Lange Slachterijstraat 3-5, 2060 Antwerpen. Klik op Directions" om de route te berekenen. Reserveren kan u makkelijk via onderstaand formulier.
4 vernieuwde restaurants in Antwerpen Fifty Me MAGAZINE.
Recht en Geld. 4 vernieuwde restaurants in Antwerpen. A ntwerpen blijft een speeltuin voor levensgenieters. Welkom in deze vier nieuwe of vernieuwde restaurants voor een aparte gastronomische ervaring en een leuke avond uit! RAS: een nieuwe wending voor het Zuiderterras. RAS ofwel Restaurant Aan de Stroom is een volledig nieuw concept in het iconische gebouw van het Zuiderterras, in 1991 herbouwd door de bekende Antwerpse architect bOb Van Reeth.
Pampas Rodizio Belgie Vleesrestaurant.
Geniet nu van ons All-You-Can eat menu, onbeperkt vlees, vis of vegetarisch en bijgerechtjes TOP kwaliteit recht van de grill. ONTDEK ONZE UNIEKE FORMULE! In een eigentijds, warm en gezellig kader genieten van een lekkere mojito of caiperinha, klaargemaakt met verse ingrediënten op traditionele wijze.
Brasserie Restaurant Slachthuis Belgian Lange Lobroekstraat 113, Dam, Antwerpen, Belgium Restaurant Reviews Phone Number Yelp. Loading interface. Loading interface.
Zeker aan te bevelen aan mensen die willen genieten van een goed stuk vlees zonder teveel tralala en zonder te veel geld willen uitgeven. Je krijgt hier waar voor je geld! 1 of 1. 0 other reviews that are not currently recommended. 32 3 213 13 98. Collections Including Brasserie Restaurant Slachthuis.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Het Gouden Hoofd.
in ons aanbod natuurwijnen. Download hier de drankenkaart en wijnkaart. Op zondag serveren we lazy sunday bites van 15u tot 21u als ook de vaste menukaart van 18u tot 21u. Reserveren kan vanaf nu online iets verder op deze pagina!
De Krantenkoppen tablet mobile friendly, elke minuut geupdate.
Daarom is het niet verplicht om een gordel te dragen op treinen of bussen. Hartverscheurend: vader van Syrisch vluchtelingengezin mag blijven, zijn vrouw en zes kinderen niet. Met dank aan de Brexit: vermaard orkest verhuist van Londen naar Antwerpen. Belgische Italianen moeten plots belasting op tweede verblijven betalen.
Bitterpeeën Welkom bij restaurant Bitterpeeën te Antwerpen.
Mieke Gabriëls 10/06/2018. Lekker gegeten in een sfeervol typisch Antwerps restaurant met een topbediening. Luc Bylois 9/22/2018. en heel lekker eten. Fabienne Frissen 9/22/2018. Je wordt in de watten gelegd met heerlijk eten en een fantastische service Absolute aanrader! Marina Lindenberg 8/11/2018.
THE MEAT FACTORY ANTWERPEN.
VERS VERS VERS. Dat is het credo van Restaurant Meat Factory in Antwerpen., gevestigd aan de Grote Markt, midden in het centrum van deze prachtige stad. De naam zegt het al, bij Meat Factory staan er diverse vleesgerechten op de kaart.

Contacteer ons

Zoeken naar restaurant slachthuis antwerpen