restaurant slachthuis antwerpen
Restaurant.
Piétrain Vleesrestaurant in Antwerpen Welkom.
Piétrain, tegenover de oude Antwerpse slachthuizen, heeft sinds voorjaar 2014 een nieuwe gastheer. Met Marc Winant staat een ervaren horeca en bierspecialist aan het hoofd van dit populaire restaurant. Marc waakt erover dat de sfeer van ontspannen gezelligheid behouden blijft.
De 10 beste restaurants in de buurt van Sportpaleis.
Beste eetgelegenheden in de buurt van Sportpaleis, Antwerpen. Restaurants in Antwerpen. Restaurants in de buurt van Sportpaleis. Restaurants in de buurt van Sportpaleis. Van Schijndelstraat 119, Antwerpen 2170, België. Lees beoordelingen van Sportpaleis. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken.
steak en kip Antwerpen Filet d039Anvers.;
Dan raden wij u zeker en vast onze steengrill à volonté aan! U krijgt 15, uur de tijd om zoveel te eten als u kan! Hier heeft u de keuze uit rundsvlees, kip, kalkoen, paard, eend, hamburger, en zoveel meer.
Brasserie Restaurant Slachthuis Belgisch Lange Lobroekstraat 113, Dam, Antwerpen Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
Begin aan je review voor Brasserie Restaurant Slachthuis. Sint-Andries, Antwerpen, Vlaams Gewest. niet langer volgen. Net gaan eten in café slachthuis. Echt een topper! Heerlijk, bruiner dan bruin café. Top uitbaatster die na zoveel jaren nog steeds alleen in de keuken staat.
EETCAFE SLACHTHUIS Belgisch Restaurant Antwerpen 2060.
0.5 km van EETCAFE SLACHTHUIS. 0.6 km van EETCAFE SLACHTHUIS. 0.6 km van EETCAFE SLACHTHUIS. 0.7 km van EETCAFE SLACHTHUIS. Volg ons op Instagram. Ben ik geweest. Voeg toe aan favorieten. Voeg toe aan verlanglijst. Lange Lobroekstraat 113 2060 ANTWERPEN. Over dit restaurant.
De Veehandel Home.
Restaurant De Veehandel. Zo mals en lekker was uw biefstuk nog nooit. Ook voor groepen en bedrijven. Speciale mogelijkheden voor groepen. Bekijk onze menu. Wanneer kan je bij ons terecht? Wil je meer weten over onze lekkere gerechten? Reserveer via deze weg uw plaats. Gelieve te onthouden dat we op zon en feestdagen gesloten zijn. Kom meer te weten over onze acties., Concert in het sportpaleis? Gaat u naar een concert in het vlakbij gelegen Sportpaleis? Dat kan u combineren met een lekker etentje in De Veehandel. Eten en Drinken. Lange Lobroekstraat 61, 2060 Antwerpen.
De 10 beste restaurants in de buurt van De Veehandel.
Restaurants in de buurt van De Veehandel. Restaurants in de buurt van De Veehandel. Lange Lobroekstraat 61, Antwerpen 2060, België. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. 248 van 1.250 restaurants in Antwerpen. Lange Lobroekstraat 57. 0 km van De Veehandel.
LA VOLPE.:
Ook de fans van het voormalige restaurant t Ribbeke komen in La Volpe nog steeds aan hun trekken! Het concept werd opnieuw geïntegreerd in restaurant La Volpe, waardoor u er nog steeds terecht kan voor de heerlijkste ribbetjes! Naam: La Volpe. Adres: Lange Lobroekstraat 53-55 2060 ANTWERPEN.

Contacteer ons

Zoeken naar restaurant slachthuis antwerpen