veranda lange lobroekstraat
Veiligheidscontrole nodig.
Restaurant Veranda is back in town Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Ik ben daar allemaal niet mee bezig zegt Davy. Het belangrijkste is dat mensen na het eten blij naar buiten gaan. Dan zullen ze dat doorvertellen aan vrienden. Dat lijkt me belangrijker dan gidsen. Restaurant Veranda Lange Lobroekstraat 34 www.restaurantveranda.be. De droom van schepen Rob Van de Velde zo moet Linkeroever Westpark worden. Dit zijn de tofste terrassen op Linkeroever. Wonen op de wolken in Panorama Tower van Linkeroever. Hier eet je de beste mosselen van Antwerpen.
Veranda Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
131 van 1.218 Restaurants in Antwerpen. Lange Lobroekstraat 34 Antwerpen 2060 België. 32 3 218 55 95. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.
De Veranda.
In 5 stappen naar een geslaagde Cirque Magique-look. 2 Days ago Fashion. 32 3 218 55 95. Bekijk op de kaart. Restaurant De Veranda is de perfecte plaats om te genieten van heerlijke gerechten. Daarnaast is hier ook een walk-in-wijnbar waarbij je heerlijke wijnen en bieren kan proeven. Chef Davy Schellemans en zijn team werken met 1 vast menu van 55 dat bestaat uit 2 hapjes en 5 creatieve gerechten. De Veranda heeft ook een walk-in-wijnbar waar je à la carte kan genieten van comfort food speciaalbieren en natuurwijnen.
Veranda.
Ik had zo graag eens kritiek geleverd op Davy Schellemans. Maar het lukt niet. Veranda Lange Lobroekstraat 34 2060 Antwerpen tel. 03/218.55.95 www.restaurantveranda.be gesloten op zondag maandag dinsdagmiddag en zaterdagmiddag. Jarige wijnbistroThe Glorious geeft Fiat 500 Lounge weg.
Restaurant Veranda.
Wil je iemand blij maken met. een etentje bij Veranda? Koop dan hier je cadeaubon. DINSDAG T.E.M ZATERDAG DINER. WOENSDAG T.E.M VRIJDAG LUNCH. zondag en maandag gesloten. 32 03 218 55 95. niet voor de bar!
Niet bezig met Michelinsterren HLN Antwerpen.
Niet bezig met Michelinsterren. Uitbater Davy Schellemans in de nieuwe Veranda in de Lange Lobroekstraat. Foto Klaas De Scheirder. Veranda het restaurant van Davy Schellemans en Daan Guelinckx is verhuisd naar de Lange Lobroekstraat tussen het slachthuis en Schijnpoort. De zaak behield haar naam en de menuformule maar werd wel een flink pak groter mét een extra wijn en bierbar met tapas. De nieuwe ruige look van het interieur past de Veranda en haar jonge equipe als gegoten. In een voormalig jeugdhuis in de Lange Lobroekstraat vind je nu Veranda een zaak met bordjes op gastronomisch niveau mét een portie rock'n roll.
Veranda Antwerpen Be-Gusto.
De nieuwe Veranda staat er en dat zorgt terecht voor feest in Antwerpen 2060! Lange Lobroekstraat 34 2060 Antwerpen. Tel 32 3 218.55.95. Zondag maandag dinsdagmiddag gesloten. Be-Gusto review met quotatie volgt in maart. Last updated by begusto at 20/02/2016. Category Be-Gusto Be-Out Antwerpen Be-Out België Bistronomie Restaurants Tags Antwerpen restaurants Daan Guelinckx Davy Schellemans Slachthuislaan Veranda Veranda reserveren. One Response to Veranda Antwerpen. Dit was echt een feestje wat een persoonlijke touch! Heerlijke verfijnde gerechten super sfeer en complimenten.
Resto Veranda! 2060 Den Dam en De Slachthuiswijk.
Zijn seizoensgebonden keuken werkt. als vanouds met één vast menu 55. De nieuwe Veranda wordt uitgebreid met een walk-in wijnbar waar u à la carte kunt genieten van comfort food speciaalbieren en natuurwijnen. One thought on Resto Veranda! 6 februari 2016 om 1824. Het hing al een tijdje in de lucht ik ben benieuwd! Geef een reactie Reactie annuleren. Vul je reactie hier in. Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. E-mailadres verplicht Adres wordt niet getoond. Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken.

Contacteer ons

Resultaten voor veranda lange lobroekstraat