veranda lange lobroekstraat
Restaurant Veranda is back in town Antwerpen Gazet van Antwerpen.
De Veranda is weer geopend en nu op zijn nieuwe plek: in de Lange Lobroekstraat. Davy ontdekte het nieuwe pand eerder toevallig en dan nog via een annonce met een niet erg wervende foto van het pand. Ooit was er een vleesverwerkend bedrijf in ondergebracht en later had het dienst gedaan als jeugdlokaal van de buurtwerking.
Veranda Antwerpen Be-Gusto.
Ook in rood enkele geniale ingevingen zoals de Le sang de lumière des Gasneries 2006 van het domein La Star Rochefort sur Loire in Anjou. Deze 100% cabernet franc kreeg 36 maanden rijping op oude barrique en wordt gekenmerkt door een zeer fijne soepele afdronk waar je mooi de terroir in verweven proeft. De nieuwe Veranda staat er en dat zorgt terecht voor feest in Antwerpen 2060! Lange Lobroekstraat 34, 2060 Antwerpen.
Foodtaster.be.
Anno 2016 verkaste hij naar den Dam, een op-en-top multiculturele wijk in het noorden van Antwerpen, dichtbij het Sportpaleis. In het smalle gedeelte van de Lange Lobroekstraat, alom bekend omwille van zijn slachthuizen en vleesrestaurant De Veehandel, bouwde de jonge chef een troosteloze rijwoning om tot een trendy eethuis met in het midden een open keuken en vooraan een bargedeelte. Davy maakt het zich heel gemakkelijk. Hij heeft geen kaart en serveert slechts één, om de zoveel weken wisselend 5 gangen Traiteur Menu, zonder enige keuzemogelijkheid. Hierin figureren steeds twee voorgerechten, waarvan het eerste vegetarisch, en twee desserten. s Avonds zijn de vijf gangen verplicht 55 euro. s Middags kan dit Traiteur Menu beperkt worden tot twee 27 euro of drie gangen 35 euro ervan. Enkele gegrilde spruitjes met puree openden ons diner, gevolgd door Noordzeekrab, pastinaak, kool en parmezaan. Op het vel en op de graat gebakken pladijs met garnalen en ocra vormden de hoofdmoot. Deze gerechten waren telkens correct gegaard en afgekruid. Hun porties, smaakcombinaties en bordpresentaties stelden teleur. Ook de desserten mandarijn-witloof en citroen-praliné overtuigden niet. Veranda beschikt over een uitgebreide bier en wijnkaart met voornamelijk natuurlijke wijnen.
Veranda, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Activiteiten in de omgeving van Veranda. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Dingen om te doen. Beste van 2017. Inloggen Lid worden. Restaurants in Antwerpen. Is dit uw bedrijf? 156 van 1.262 Restaurants in Antwerpen. Lange Lobroekstraat 34, Antwerpen 2060, België.
Restaurant Veranda.
Mail naar info@restaurantveranda.be of bel 32 03 218 55 95. Wil je iemand blij maken met. een etentje bij Veranda? Koop dan hier je cadeaubon. DINSDAG T.E.M ZATERDAG DINER. WOENSDAG T.E.M VRIJDAG LUNCH. zondag en maandag gesloten. LANGE LOBROEKSTRAAT 34.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Veranda 73 foto's' 16 reviews Modern Europees Lange Lobroekstraat 34, Dam, Antwerpen Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
Lange Lobroekstraat 34, 2060 Antwerpen. Lange Lobroekstraat 34. 2060 Antwerpen Dam, Dam. Telefoonnummer 03 218 55 95. Naar je smartphone verzenden Nieuw. Restaurants Modern Europees. Foto van Veranda Antwerpen, België door Maud N. Foto van Veranda Antwerpen, België door Maud N.
Veranda.
Zelfs van een gerecht dat hij simpelweg wortel" noemt, maakt hij een boeiende compositie met gepekelde wortel, wortel gemarineerd in sinaasappel en wortelcrème met gember. Ik had zo graag eens kritiek geleverd op Davy Schellemans. Maar het lukt niet. Veranda, Lange Lobroekstraat 34, 2060 Antwerpen, tel.

Contacteer ons

Meer resultaten voor veranda lange lobroekstraat