veranda lange lobroekstraat
Restaurant Veranda is back in town Antwerpen Gazet van Antwerpen.
De Veranda is weer geopend en nu op zijn nieuwe plek: in de Lange Lobroekstraat. Davy ontdekte het nieuwe pand eerder toevallig en dan nog via een annonce met een niet erg wervende foto van het pand. Ooit was er een vleesverwerkend bedrijf in ondergebracht en later had het dienst gedaan als jeugdlokaal van de buurtwerking.
Veranda, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Activiteiten in de omgeving van Veranda. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Restaurants in Antwerpen. Is dit uw bedrijf? 156 van 1.302 Restaurants in Antwerpen. Lange Lobroekstraat 34, Antwerpen 2060, België.
veranda berchem veranda willems veranda lange lobroekstraat.
restaurant slachthuis antwerpen. restaurants lange lobroekstraat antwerpen. veranda lange lobroekstraat. nieuwe restaurants antwerpen 2016. Veranda Antwerpen Be-Gusto. Ook in rood enkele geniale ingevingen zoals de Le sang de lumière des Gasneries 2006 van het domein La Star Rochefort sur Loire in Anjou.
Veranda Antwerpen Be-Gusto.
Ook in rood enkele geniale ingevingen zoals de Le sang de lumière des Gasneries 2006 van het domein La Star Rochefort sur Loire in Anjou. Deze 100% cabernet franc kreeg 36 maanden rijping op oude barrique en wordt gekenmerkt door een zeer fijne soepele afdronk waar je mooi de terroir in verweven proeft. De nieuwe Veranda staat er en dat zorgt terecht voor feest in Antwerpen 2060! Lange Lobroekstraat 34, 2060 Antwerpen.
Restaurant Veranda.
Mail naar info@restaurantveranda.be of bel 32 03 218 55 95. Wil je iemand blij maken met. een etentje bij Veranda? Koop dan hier je cadeaubon. DINSDAG T.E.M ZATERDAG DINER. WOENSDAG T.E.M VRIJDAG LUNCH. zondag en maandag gesloten. LANGE LOBROEKSTRAAT 34.
Veranda NewPlacesToBe.
De nieuwe Veranda werd uitgebreid met een walk-in wijnbar waar je à la carte kan genieten van gerechten uit het menu en een ruime selectie aan wijnen en bieren, zowel klassiekers als speciallekes. Natuurwijnen worden hier hoog in het vaandel gedragen en perfect geserveerd bij de juiste gerechten. Geopend van dinsdag t.e.m. zaterdag voor diner, van woensdag t.e.m. vrijdag ook voor lunch. Zondag en maandag gesloten. Lange Lobroekstraat 34.
Veranda 62 foto's' 17 reviews Modern Europees Lange Lobroekstraat 34, Dam, Antwerpen Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
Begin van Wissel begin en eindpunt om. Lange Lobroekstraat 34, 2060 Antwerpen. Lange Lobroekstraat 34. 2060 Antwerpen Dam, Dam. Telefoonnummer 03 218 55 95. Stuur naar je smartphone. Restaurants Modern Europees. Foto van Veranda Antwerpen, België door Kim N. Foto van Veranda Antwerpen, België door Ilse D.
Veranda, nieuwe locatie elidesc.
Een kleine twee maanden later op 16 februari 2016 heropenen Davy en Daan Veranda in de Lange Lobroekstraat. Op de vierde dag van hun nieuwe verhaal parkeren we aan het begin van deze straat en merken dat het adjectief lang op zn plaats is, want Veranda ligt helemaal aan het andere eind.

Contacteer ons

Zoeken naar veranda lange lobroekstraat