veranda lange lobroekstraat
Veranda Antwerpen, Davy Schellemans Kriskookt.
Veranda opende zijn deuren op een nieuwe locatie. In februari 2016 heropende restaurant Veranda zijn deuren op een nieuwe locatie. Het concept is ongewijzigd, enkele hapjes en vijf gangen voor 55. Al dan niet met een glaasje aangepaste natuurwijn. Het pand op de nieuwe locatie Lange Lobroekstraat straalt de gekende Veranda vibes uit.
Veranda, Antwerpen De Standaard.
Lange Lobroekstraat 34. Gesloten op zondag, maandag, dinsdagmiddag en zaterdagmiddag. Lees de volledige krant. Vandaag om 0847: Toch weer nieuw filerecord, enkele inspanningen ten spijt. Vandaag om 0825: Francken laat uitzetting van gangster onderzoeken. Vandaag om 0710: Vlaanderen wil meer hoogopgeleide buitenlanders lokken.
Resto: Veranda! 2060 Den Dam en De Slachthuiswijk.
De nieuwe Veranda wordt uitgebreid met een walk-in wijnbar waar u à la carte kunt genieten van comfort food, speciaalbieren en natuurwijnen. LANGE LOBROEKSTRAAT 34. Delen op Tumblr. Vind ik leuk.: One thought on Resto: Veranda! 6 februari 2016 om 1824.:
Veranda, nieuwe locatie elidesc.
Een kleine twee maanden later op 16 februari 2016 heropenen Davy en Daan Veranda in de Lange Lobroekstraat. Op de vierde dag van hun nieuwe verhaal parkeren we aan het begin van deze straat en merken dat het adjectief lang op zn plaats is, want Veranda ligt helemaal aan het andere eind.
Veranda NewPlacesToBe.
De nieuwe Veranda werd uitgebreid met een walk-in wijnbar waar je à la carte kan genieten van gerechten uit het menu en een ruime selectie aan wijnen en bieren, zowel klassiekers als speciallekes. Natuurwijnen worden hier hoog in het vaandel gedragen en perfect geserveerd bij de juiste gerechten. Geopend van dinsdag t.e.m. zaterdag voor diner, van woensdag t.e.m. vrijdag ook voor lunch. Zondag en maandag gesloten. Lange Lobroekstraat 34.
Appartement Kot te koop lange lobroekstraat 69, 2060 antwerpen, belgië, 30m2, 1slaapkamer.
content.surfaces.type.terrace 1 3 m 2. Parking / Veranda / Andere. Oppervlakte van de tuin. 70 m 2. Energie / Isolatie. Stedenbouw / aansluiting. Geen informatie gegeven. Lange Lobroekstraat 69, 2060 Antwerpen, België. Het document is louter informatief en niet contractueel.
Uit eten bij de nieuwe Veranda Manon Van Aerschot.
Cloë en ik besluiten dat het een geweldige avond was, eigenlijk zijn we echt lang blijven plakken, en dat we meer dan voldaan zijn. Het enige minpuntje? We moeten de volgende dag allebei vroeg op om te gaan werken dus dat gaat wel een beetje zeer doen! Lange Lobroekstraat 34.
Restaurant Veranda is back in town Antwerpen Gazet van Antwerpen.
De verhuizing en voor als de verbouwing sleepten langer aan dan gewenst, maar eindelijk is het zover. De Veranda is weer geopend en nu op zijn nieuwe plek: in de Lange Lobroekstraat. Davy ontdekte het nieuwe pand eerder toevallig en dan nog via een annonce met een niet erg wervende foto van het pand.
4 vernieuwde restaurants in Antwerpen Fifty Me MAGAZINE.
Ons geduld werd even op de proef gesteld, maar nu is De Veranda weer open. Het voortreffelijke restaurant van Davy Schellemans verhuisde van Berchem naar de Slachthuisbuurt. Je kan er nog steeds terecht voor een seizoensgebonden vast menu 55, maar ook voor de nieuwe walk-in wijnbar met à la carte comfort food, speciaalbieren en natuurwijnen. Voor de wijnbar kan je niet reserveren. Eigenzinnig detail: Davy Schellemans doet lekker zijn eigen zin en weert consequent Michelininspecteurs. Lange Lobroekstraat 34.
veranda berchem veranda willems restaurants lange lobroekstraat antwerpen.

Contacteer ons

Resultaten voor veranda lange lobroekstraat