veranda mechelen
Te Koop Rosini Vastgoed en Advies.
Veranda bouwen Veranda laten plaatsen Antwerpen Mechelen Leuven.
Tel: 0475 70 56 98. Regio Antwerpen, Mechelen Leuven. Altijd een vrijblijvende afspraak. Veranda laten bouwen. Wil je een veranda laten bouwen? Wil je je keuken uitbreiden woonveranda? Een pergola of terrasoverkapping met glazen dak? Wij hebben 25 jaar ervaring met het bouwen van verandas.
Renovatieprojecten en totaalrenovaties Mechelen, Antwerpen.
Tegels en vloeren. Bekijk hier onze renovatieprojecten en totaalprojecten. Wenst u meer info? Contacteer ons of vraag uw gratis offerte. Gratis offerte aanvragen. Totaalrenovatie Asse Vlaams-Brabant. Totaalproject Hever Vlaams-Brabant. Plaatsing veranda Waver. Kanunnik De Deckerstraat 58. 0471 12 30 00.
Vind aannemers verandabouw in de buurt van Mechelen, en vergelijk prijzen voor verandas.
Tegen het huis aan, breedte 5.65 m, 1 zijwand is muur van de buren, andere zijwand is draadafsluiting. Diepte ongeveer 3 meter, klinkers overlopend in gras Nieuw aangekocht huis, beschikbaar ten laatste op 28 februari. Een andere aanvraag uit Mechelen.
Home Welkom bij Prada.
Woonbeurs 2019 Omnisolutions Nekkerhal Mechelen.
Ramen en deuren. Wonen 2019 was weer een groot succes. In 2020 zijn we er weer bij. Vraag vandaag nog uw offerte aan: Contacteer ons! Inbouw en opbouwrolluiken. ramen en deuren. Ramen en deuren. Steenweg op Waarloos 43 2840 Reet.
Verandabouwers Mechelen Verahome.
Alle gegevens van deze adverteerder. 2800 Mechelen Antwerpen. Tel: 015 41 07 80. Onze fotos 0. Onze brochures 0. Onze promoties 0. Contacteer deze adverteerder. Contacteer deze adverteerder. Vraag hier uw offerte aan. Ook terug te vinden in volgende categorieën.:
Uitbreiding / aangebouwd bijgebouw garage, carport, aangebouwde veranda. Omgevingsloket. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Brecht en Klaar hebben net een rijwoning gekocht en wensen deze achteraan uit te breiden met een veranda. De veranda heeft een oppervlakte van 36 m. Voor de verbinding tussen de woning en de nieuwe veranda dient in de dragende achtergevel een nieuwe opening te worden gemaakt.
Bulkmans Veranda's' Bulkmans veranda's.'
Ruim 60 jaar geleden was dit ambachtelijk bedrijf, lange tijd gelegen in Kontich, vooral actief in de streek rond Antwerpen en Mechelen. Ondertussen worden behalve in de provincie Antwerpen en Oost Vlaanderen nu ook verandas gebouwd in de provincie Vlaams Brabant. De aluminium veranda heeft bij ons reeds geruime tijd de houten veranda verdrongen en voor velen lijkt de moderne woonveranda op een pvc veranda.
Geen vergunning meer aanvragen voor veranda en garage Bouwinfo.
De kogel is door de kerk: vanaf 1 september 2009 moet je niet langer een vergunning aanvragen voor de bouw van een veranda, garage, duivenhokâ Wel moet je jouw bouwplannen meedelen aan de gemeente via de zogenaamde meldingsplicht. Die heeft dan 20 dagen de tijd om eventueel te reageren. De Vlaamse regering heeft het uitvoeringsbesluit hiervoor zopas goedgekeurd. De meldingsplicht geldt voor onder meer verandaâs, serres, carports, tuinhuisjesâ met een maximale oppervlakte van 50mÂ. De bouwwerken mogen ook niet hoger zijn dan 35m, en moeten ze op minstens 3m afstand van de perceelsgrens staan. De administratieve rompslomp moet zo aanzienlijk verminderen. Volgens Vlaams minister van Ruimtelijke Ordening Van Mechelen Open VLD valt 15% van de vergunningsplichtige werken onder de meldingsplicht.

Contacteer ons

Op zoek naar veranda mechelen?