de bondt veranda
Klassiek Debondt Verandas.
Plannen om een veranda te bouwen? Stuur ons uw gegevens door voor een vrijblijvende offerte, advies of afspraak. 32 02 452 41 25. Dagelijks open van 8u tot 12u en 12u30 tot 16u30. Zaterdag van 11u tot 16u of na afspraak. 2016 Debondt Veranda's.
Terraswerken Debondt Verandas.
Uiterst belangrijk zijn de voorbereidende werken die zorgvuldig moeten uitgevoerd worden. Vanaf de ondergrond tot de volledige afwerking van de constructies kunnen deze werken door onze vakmensen uitgevoerd worden. Indien u de werken zelf wenst uit te voeren zal Debondt u hiervoor de nodige plannen bezorgen.
Contact Debondt Verandas.
Particulier Installateur Architect Student. Ik heb reeds een ontwerp Ik heb nog geen ontwerp. Mijn voorkeur gaat uit naar een veranda Mijn voorkeur gaat uit naar een pergola. Contacteer mij via. Telefoon Fax GSM E-mail. 32 02 452 41 25.
Debondt Terrasoverkapping Zonwering Herne.
Terrasoverkappingen, zonneluifels en screens bij DEBONDT in HERNE. Debondt verandas levert en plaatst al sinds 1959 verandas en pergolas. Daarnaast zijn we ook leverancier van de producten van Brustor. Als Brustor vakspecialist in het brede gamma zonwering staan wij garant voor kwaliteit en service.
Over ons Debondt Verandas.
Deze houtsoort behoort tot de beste ter wereld. Vooraleer een veranda wordt geplaatst, zal het hout grondig geschaafd, geschuurd en ondergedompeld worden in een impregneermiddel, hetwelk rot, worm en schimmelbederf uitsluit en het hout nog meer verduurzaamt. Naast hout kan je kiezen voor aluminium.
Home Debondt Verandas.
Debondt verandas is gespecialiseerd in het ontwerp en de plaatsing van kwaliteitsvolle verandas, pergolas en zonwering. We zijn een familiaal bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Ons dynamisch team legt telkens opnieuw sterke resultaten voor in Vlaanderen en Walloniƫ. Onze kwaliteit trotseert de tijd! Bekijk onze realisaties. Ons laatste nieuws. Bekijk meer nieuws. Plannen om een veranda te bouwen?
Modern Debondt Verandas.
Wie is wie Debondt Verandas.
Wie is wie. Wie is wie bij Debondt Verandas? Jean-Paul De Deken. Planning, Plaatsing en Service. 32 02 452 41 25. Dagelijks open van 8u tot 12u en 12u30 tot 16u30. Zaterdag van 11u tot 16u of na afspraak. 2016 Debondt Veranda's.
Afwerking veranda Klacht over Debondt verandas via Test-Aankoop.
De afwerking van de veranda is nog steeds niet in orde. Glaspartijen die nog ontbreken, Kruk die te groot is waardoor ons horraam niet open kan zonder klink te beschadigen, afwerking boven veranda laat te wensen over. Hierdoor kunnen wij nog geen volledig gebruik maken van de veranda.

Contacteer ons

Meer resultaten voor de bondt veranda