de veranda antwerpen
Veranda, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Restaurants voor late trek in Antwerpen. Restaurants voor speciale gelegenheden in Antwerpen. Romantische restaurants in Antwerpen. Alle dingen om te doen in Antwerpen. Activiteiten in de omgeving van Veranda. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.
De Veranda.
Nieuwjaar vieren in Antwerpen. Mexcalli Mezcal Bar. Girlboss: Sandra Höner zu Bentrup werkt als kleur en materiaaldesigner bij Mazda. 10 x anders in't' lang op oudejaar. Brillen addicts: AceTate. De 5 beste drugstore lipsticks van het moment. Pop-up: Lies Mertens. Girlboss: Sandra Höner zu Bentrup werkt als kleur en materiaaldesigner bij Mazda. De 5 beste drugstore lipsticks van het moment. Brillen addicts: AceTate. hotspot De Veranda.
Eten in de nieuwe VERANDA WhatmattersWhatmatters.
Nadat chef Davy Schellemans heel wat potten had gebroken letterlijk en figuurlijk waarschijnlijk en een uitstekende reputatie bij elkaar had gekookt in Berchem, besloot hij midden 2014 de deuren te sluiten. Verhuizen bleek niet zo evident als verwacht en pas nu, heel wat later dan voorzien strijkt Davy met de VERANDA neer in de Lange Lobroekstraat, de slachthuiswijk van Antwerpen.
Veranda, Berchem Davy Schellemans Le Gourmand Belge.
Werk met Ons. Veranda, Berchem Davy Schellemans. Restaurant Veranda stond al geruime tijd op de wish list. Dat dit het toneel zou zijn voor een foodbloggers galore was bijgevolg een uitgelezen kans om kennis te maken met de keuken van chef Davy Schellemans.
Veranda.
Van de combinatie van rauwe schijfjes sint-jakobsvrucht met knolselder in knapperige en smeuïge versie, over de spiering met rode biet, naar een spannend nagerecht rond pinda, karamel, ijs, yoghurt en zwarte olijf: het was allemaal even origineel en verfijnd. Zelfs van een gerecht dat hij simpelweg wortel" noemt, maakt hij een boeiende compositie met gepekelde wortel, wortel gemarineerd in sinaasappel en wortelcrème met gember. Ik had zo graag eens kritiek geleverd op Davy Schellemans. Maar het lukt niet. Veranda, Lange Lobroekstraat 34, 2060 Antwerpen, tel.
Veranda, Antwerpen De Standaard.
Gisteren om 1610: Grootste Vlaamse windenergiepark komt in Antwerpse haven. Gisteren om 1550: Zo haalt u alsnog de deadline voor uw belastingaangifte. Gisteren om 1533: Onderzoek naar machtsmisbruik AB Inbev. Gisteren om 1524: Google ook in het vizier van Spaanse fiscus.
Veranda ANTWERPEN 2060 Eten, Resto, Restaurant Goesting Antwerpen.
woord Marc Declercq 6/04/2016. Mail een vriend. Ik wens een kopie van deze mail naar mezelf te sturen. Geef jouw mening over Veranda. algemene voorwaarden en gedragscode. meer info over Veranda. Lange Lobroekstraat 34. 2060 ANTWERPEN 2060. In de Balans.
Veranda, Antwerpen PocketResto.
In de buurt van restaurant Veranda. Restaurant Pietrain, Antwerpen. op 180 m van Veranda. Restaurant Cuisine Serge, Antwerpen. op 240 m van Veranda. Restaurant Bart-a-vin, Antwerpen. op 280 m van Veranda. Restaurant Filet d'Anvers, Antwerpen. op 300 m van Veranda.
Niet" bezig met Michelinsterren" Antwerpen Regio HLN.
Antwerpen Veranda, het restaurant van Davy Schellemans en Daan Guelinckx, is verhuisd naar de Lange Lobroekstraat, tussen het slachthuis en Schijnpoort. De zaak behield haar naam en de menuformule, maar werd wel een flink pak groter mét een extra wijn en bierbar met tapas.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons

Resultaten voor de veranda antwerpen