de veranda antwerpen
Restaurant Veranda is back in town Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Vorige afbeelding 1 / 2 Volgende afbeelding. Antwerpen / Antwerpen 2060. Het heeft wat langer geduurd dan verwacht maar Davy Schellemans en restaurant Veranda zijn back in town. De verhuizing naar de Slachthuisbuurt is voor de chef-kok een stuk thuiskomen. Restaurant Veranda had in zeer korte tijd naam gemaakt in het Antwerpse. Verbazing alom toen chef-kok Davy Schellemans midden 2014 aankondigde dat de Veranda zou sluiten. Om elders te groeien vertelde hij erbij. De verhuizing en voor als de verbouwing sleepten langer aan dan gewenst maar eindelijk is het zover. De Veranda is weer geopend en nu op zijn nieuwe plek in de Lange Lobroekstraat.
veranda berchem resto antwerpen de veranda berchem.
Category Be-Out Antwerpen Be-Out België Bistronomie Restaurants Tags Daan Guelinckx Davy Schellemans De Veranda GAult Millau In De Wulf michelin Omnivore Restaurant Antwerpen. Posted by begusto on January 24 2012 7 Comments. De Vitrine Top Retro-Bistronomie Chef Matthias Speybrouck Niels Desnouck Chef/owner Kobe Desramaults ONLINE RESERVEREN Gent heeft zich de laatste jaren enorm ontwikkeld op toeristisch vlak. Maar niet alleen de verfraaide binnenstad kreeg een metamorfose ook de culinaire stroming werd danig gewijzigd. Het ontstaan en de komst van de Flemish Foodies naar Gent moeten. Veranda Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor. Beoordeeld op 10 februari 2017. reeds enkele keren in de Veranda geluncht! altijd heel originele gerechten of je nu voor 3 of 4 gangen gaat!
Veranda Antwerpen PocketResto.
Lees het volledige artikel externe link. Verschenen in vierbordjes.be op 08 03 2016. Restaurant Veranda heropende onlangs haar deuren op de nieuwe locatie te Antwerpen en Bruno Vanspauwen ging eens kijken welke veranderingen dit met zich meebracht. Maar van veranderingen blijkt hier helemaal geen sprake te zijn. Het ruwe interieur en de losse sfeer en bedieining zijn een voortzetting van de vroegere locatie en het niveau van de gerechten die Davy serveert zijn ook nog altijd Michelinster-waardig. Het was weer smullen voor de heer Vanspauwen! Lees het volledige artikel externe link. Alle persartikels over restaurant Veranda. Reviews over restaurant Veranda. door Sarah D op 2014-10-26. Zou je hier opnieuw komen?
Veranda Berchem Davy Schellemans Le Gourmand Belge.
Das dan ook meteen het enige minpunt van de avond. Daar zijn we vanaf. Geen à la carte bij Veranda maar eten wat de pot schaft. Het menu en de wijntjes per glas kan je terugvinden op het bord. Vijf gangen kosten er 45 Een koopje! Laat ons eens kijken wat chef Schellemans en sommelier Guelinckx die avond in petto hadden. Het begon al met een absoluut schot in de roos het aperitief. De geschonken schuimwijn was een ware ontdekking. In die mate zelfs dat ondergetekende op zoek gaat naar een doos van deze La Perle Rose uit 2010. Een fris bittere Pinot Noir van het Domaine Ocre Rouge uit de zuidelijke Rhône. De verwachtingen stonden meteen strak.
Veranda Antwerpen Davy Schellemans Kriskookt.
Afsluiten deze we met een dessert van pinda en karamel. In het glas kwam het donkere winterbier Brusseleir van Brasserie de la Senne. Telefoon03 218 55 95. You might also like. La Barrière de Transinne Paul Fourier. Vina Clara Borgerhout Amber De Wispeleir. Restaurant Zappaz Leuven Seppe Dezeure. Frisse plattekaastaart met aardbeien en limoen. Campari Bitter Bold Academy. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met. Leave this field empty. Foodblog By Kris Herrijgers.
Restaurant Veranda Fijnkost in volkse omgeving Restaurant Culinair KnackWeekend.be.
12/01/12 om 1229 Bijgewerkt om 1229. Twee jaar terug opende Davy Schellemans het restaurant Veranda in Antwerpen. De inrichting is basic en er zijn maar zesentwintig plaatsen verdeeld over twee kleine vertrekken. Bezoekers moeten het doen met één menu maar de formule valt in de smaak. Davy Schellemans volgde een opleiding aan het PIVA ging aan de slag in het Antwerpse Grand Café Le Roy was chef in Harmony en voelde dat het hem aan ervaring ontbrak.
Veranda Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Dingen om te doen. Is dit uw bedrijf? 131 van 1.218 Restaurants in Antwerpen. Lange Lobroekstraat 34 Antwerpen 2060 België. 32 3 218 55 95.
Veranda.
Er zijn niet veel restaurants die zich zo'n regel kunnen permitteren ze zijn al lang blij als hun eetzaal volgeboekt is. Halfvol is ook al goed. Maar de heropening van de succesbistro Veranda is dè gebeurtenis waar vele adepten van de culinaire kunst naar hebben uitgekeken. En dus kan chef Davy Schellemans verwachten dat zelfs nu hij verhuisd is naar een groter pand de vraag naar een tafel nog altijd groter zal zijn dan het aanbod. Dat succes is niet uit de lucht komen vallen deze jongeman van 35 is een natuurtalent. Zelfs in zijn krappe keukentje op de vroegere locatie toverde hij gerechten op de tafel die makkelijk een ster in de wacht zouden slepen.
Tasty Thirty @ Antwerpen De Veranda Hot Cuisine de Pierre.
By Pieter on april 20 2017 in Reviews. Het gebeurt maar één keer. Dus trok ik met vrouw en kind naar Antwerpen voor 24 uur eten en drinken. Stop 1 Een lunchke in De Veranda. De Veranda dat is de speeltuin van sommelier Daan Guelinckx en chef Davy Schellemans. Toen ze nog in hun eerste stekje vlakbij Berchem station huisden ging ik er een paar keer langs zie De Veranda.
Niet bezig met Michelinsterren HLN Antwerpen.
Niet bezig met Michelinsterren. Uitbater Davy Schellemans in de nieuwe Veranda in de Lange Lobroekstraat. Foto Klaas De Scheirder. Veranda het restaurant van Davy Schellemans en Daan Guelinckx is verhuisd naar de Lange Lobroekstraat tussen het slachthuis en Schijnpoort. De zaak behield haar naam en de menuformule maar werd wel een flink pak groter mét een extra wijn en bierbar met tapas. De nieuwe ruige look van het interieur past de Veranda en haar jonge equipe als gegoten. In een voormalig jeugdhuis in de Lange Lobroekstraat vind je nu Veranda een zaak met bordjes op gastronomisch niveau mét een portie rock'n roll.

Contacteer ons

Op zoek naar de veranda antwerpen?