sail antwerpen
OVERZICHT. Deze prachtige schepen meren aan in Antwerpen Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Meld je aan als abonnee of start nu jouw gratis proefabonnement. Dit artikel is exclusief voor abonnees. Deze prachtige schepen meren aan in Antwerpen. Hier liggen de drie en viermasters van de Tall Ships Races. 06/07/2016 om 1955 door dst jvb. Vorige afbeelding 1 / 2 Volgende afbeelding. Ben je van plan om de spectaculaire zeilschepen van de Tall Ships Races te bezoeken in Antwerpen. Bekijk dan op onderstaande kaart waar je welke schepen kan bezichtigen en een fiche van elk schip. De schepen zullen aanmeren aan de Scheldekaaien het Kattendijkdok en de dokken rond het MAS. Elk van de tweeƫnveertig tall ships die Antwerpen bezoeken is anders.
Tall Ships Races Antwerpen 2016-Cruiseschepen in Antwerpen.
Tall Ships Races Antwerpen 2016. The Tall Ships Races 2016 Routekaart. In 2016 komen The Tall Ships Races opnieuw naar Antwerpen! Het zal al voor de 6de keer zijn dat de bekende zeilwedstrijd naar de Scheldestad komt. De laatste keer dat het evenement in Antwerpen gehouden werd was in 2010. Toen kwamen niet minder dan 750.000 mensen een kijkje nemen naar de imposante zeilschepen. Het zal in 2016 exact 60 jaar geleden zijn dat de eerste Tall Ships Races gehouden werden.
Veiligheidscontrole vereist.
Alles wat je moet weten over de Tall Ships Races in Antwerpe. Gazet van Antwerpen.
Van donderdag 7 tot zondag 10 juli glijden prachtige schepen uit de hele wereld Antwerpen binnen. De Tall Ships Races die Antwerpen al voor de zesde keer bezoeken trakteren t Stad op een maritieme ambiance met een parade van mariniers feestjes en bezoeken aan boord. Maak je klaar voor een lang weekend met wind in de zeilen. Dit is wat je moet weten. De Tall Ships Races zijn een wedstrijd voor zeilschepen van de internationale organisatie Sail Training International. De deelnemende zeilschepen worden bemand door jonge gelegenheidsmatrozen of trainees die de competitie zien als een internationale levenservaring en zich engageren voor een sterk gestructureerd leven aan boord.
Tall Ships Races Antwerpen.
Tall Ships Races Antwerpen. De Tall Ships Races hebben hun zeilen weer gehesen. Het evenement was een enorm succes en trok meer dan 500.000 bezoekers. Zij gaven hun ogen de kost en waren getuige van een formidabel feest op en naast de Schelde. Geniet nog even na met onderstaande aftermovie. Ben je nieuwsgierig naar andere Tall Ships evenementen of wil je zelf eens meezeilen? Je vindt alle info op www.sailtraininginternational.org. Ben je gebeten door authentieke schepen? Breng dan zeker een bezoek aan Water-rAnt 17 op 22 23 en 24 september. Meer info op www.shiptoshore.be/water-rant/. Benieuwd naar wat er nog allemaal leeft in Antwerpen? Neem een kijkje op www.visitantwerpen.be.
Dit mag u in 2017 verwachten in Antwerpen Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Geef een zoekterm in. Maak van Antwerpen jouw startgemeente! Dit mag u in 2017 verwachten in Antwerpen. 31/12/2016 om 0500 door rvre. Wat staat er volgend jaar te gebeuren in het district Antwerpen? Net voor het einde van het jaar blikken we al even vooruit. Stripfiguren komen naar station.
Antwerpen zwaait Tall Ships Races uit foto 1 van 20 HLN.be.
De stad Antwerpen en het Havenbedrijf kijken tevreden terug op de afgelopen vier dagen. Een vijftigtal zeilschepen vertrok zondagnamiddag tijdens de Parade of Sail vanuit Antwerpen naar Lissabon voor de start van de zestigste editie van The Tall Ships Races die Antwerpen voor de zesde keer aandeden. De afgelopen vier dagen konden kijklustigen de schepen van heel dichtbij bekijken en ze zelfs bezoeken. Daarnaast werd een parade gehouden voor de bemanning van de schepen en werd prijzen uitgereikt voor de best verklede bemanning en het best gedecoreerde schip. Zaterdagavond vond een schitterend vuurwerk plaats boven de Schelde.
Sail Anchor Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Romantische restaurants in Antwerpen. Dingen om te doen. Nr.309 van 1.216 Restaurants in Antwerpen Europees. Guldenvliesstraat 60 Antwerpen 2600 Belgiƫ. 32 3 430 40 04. Wat is het Certificaat van uitmuntendheid? TripAdvisor reikt een Certificaat van uitmuntendheid uit aan accommodaties attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen.

Contacteer ons

Zoeken naar sail antwerpen