sail antwerpen
SAIL ANCHOR Home.
To showcase this we invite you to get surprised by our fixed tasting menu. The Taste" of Sail Anchor" changes spontaneously to represent what is growing in the fields of our farmers, what is being handled by our butchers and what is swimming in our waters.
Startpagina www.myc-sailing.com.
De AntwerpSailingAcademy is een opleidingsplatform ontstaan uit een samenwerking tussen Royal Yacht Club van België R.Y.C.B., Koninklijke Liberty Yacht Club K.L.Y.C. en Medical Yachting Club M.Y.C. voor zeilers en motorvaarders die zich willen vervolmaken en in orde willen zijn met hun stuurbrevet volgens de meest recente regels en wetgeving.
Start Sailing Antwerp Race.
Golden Tulip LEscaut. Disclaimer Privacy Antwerp Race vzw. START SAILING: alle organiserende watersportverenigingen verwelkomen graag starters. Wil je leren zeilen, dan kan je terecht bij diverse opleidingscentra van de Antwerp Race clubs. De kweekschool voor de zeilers in Antwerpen is het Galgenweel op Linkeroever.
Welkom R.Y.C.B.
Op zaterdag 13 april staat de maan perfect om op een mooi uur onze terugtocht naar onze zomerhaven in Wolphaartsdijk in te zetten. Het is hoog water om 10u20 in Antwerpen. Vanaf 9u staan we klaar om te vertrekken naar.
Café Antwerpen deNest: menukaart, BedBreakfast Long stay.
tussen pot én pint. Zeil binnen in deNest te Antwerpen: Nieuwe openingsuren Seizoen: zie nieuws! Sail-inn café en eetgelegenheid deNest ligt op een steenworp afstand van de Antwerpse Schelde en het MAS. Een unieke plek! Bij Serge Eliaerts en zijn vrouw Linda Van Wouwe kunt u in alle rust genieten van smaakvolle, huisbereide snacks, heerlijke en eerlijke wijn maar vooral goed gezelschap. DeNest is een van de" Famous bars of Antwerp."
Alle hens aan dek voor The Tall Ships Races in Antwerpen.
Daarnaast is er een crew parade, een verrassingsconcert en een fonkelend vuurwerk boven de Schelde op zaterdagavond. Op zondag sluit het event af met de Parade of Sail, de afvaart van de schepen. Previous Story Busreis Nautibel naar Metstrade 2016. Next Story En nog even dit Moeten watersportbeurzen hun pretpark niveau verhogen? Airbnb voor bootverhuur. Het online bootverhuurplatform SamBoat, de. Waterwegenvignet nu ook online te bestellen. In de webwinkel van de Vlaamse Waterweg is. Eerste waterstofschip Energy Observer maakte tussenstop in Antwerpen.

Food trucks en street food: de trend bereikt nu ook ons land. Welkom in het winkelrestaurant. Japans toprestaurant opent ramenbar in Brussel. Indonesische topchef op bezoek in ons land. Fast casual is de nieuwe eetcultuur. De klassieke keuken is weer modern.
Tall Ship Races Antwerpen Bocadero.
Tall Ships Races Antwerpen Sail Out 10/07. De zesde editie van de Tall Ship Races vindt dit jaar plaats van 7 tot en met 10 juli. De mooiste, grootste en imposantste zeilschepen van overal ter wereld meren dan aan in Antwerpen.
Antwerp Race.
Community of Sail. START SAILING HERE. Finish in Antwerp. Uur record Breskens Antwerpen. gemiddeld: 163, kn. Hans Bouscholte IMOCA 60: Brunel. De grootste zeilrace voor zeiljachten in de Benelux. De jaarlijkse zeilrace voor kajuitjachten, sportboten en maxi racers Start in Breskens grotere deelnemers en Terneuzen kleinere deelnemers Aankomst voor de Antwerpse Rede.
Antwerp Sailing Academy AntwerpSailingAcademy.
Antwerp Sailing Academy. Sail Training GREECE ENGLAND May 2019. Theorie Opleidingen_Algemeen Stuurbrevet en Yachtman. Theorie Opleiding Yachtnavigator. Theorie Opleiding GMDSS-SRC. Tarieven en Inschrijving. De A ntwerp S ailing A cademy is een opleidingsplatform ontstaan uit een samenwerking tussen Royal Yacht Club van België R.Y.C.B., Koninklijke Liberty Yacht Club K.L.Y.C. en Medical Yachting club M.Y.C. voor zeilers en motorvaarders die zich willen vervolmaken en in orde willen zijn met hun stuurbrevet volgens de meest recente regels en wetgeving. Waar gaan de cursussen door.: Royal Yacht Club van België. Thonetlaan 133 2050 Antwerpen 5.

Contacteer ons

Resultaten voor sail antwerpen