veranda janssens
Project 6 De veranda.
Project 6 De veranda. A critical error has occurred. The timeout period elapsed prior to completion of the operation or the server is not responding.
Serres veranda's en orangerieën Janssens Alusystems NV Lier België.
Welkom bij Janssens NV. Janssens NV uit Lier is een productiebedrijf dat zich specialiseert in productie en distributie naar groothandel van hobbyserres tuinkassen tuinkamers verandas orangerieën. De onderneming biedt eigen-ontwikkelde producten aan in de midden en hogere klasse waarbij kwaliteit het doorslaggevende argument is. Door de jaren heen is er een uitgebreid dealernetwerk uitgebouwd met export over heel Europa Scandinavië en Amerika. Deze site vertelt u meer over onze firma en de verschillende producten. Voor het dichtstbijzijnde verkooppunt kan u ons vrijblijvend contacteren. Voor België is de firma Verandas Janssens BVBA exclusieve verdeler van het veranda-gamma!
Streekpersoneel.
Home Bedrijven Janssens Veranda's. Veranda's Janssens is een familiebedrijf gespecialiseerd in verandabouw en renovatiewerken. Bakkers en patissiers 8. Directie en Topmanagement 88. Franchising en filiaalhouders 19. Horecapersoneel en toerisme 90. ICT en internet 84. Juristiek en notariaat 4. Logistiek en distributie 1085.
Veranda's Janssens Webit.
Mechelsesteenweg 307 2550 Kontich België.
Veranda's Janssens Lier Openingsuren Mechelsesteenweg 388A.
Openingsuren Veranda's Janssens Lier. Veranda's Janssens in Lier is momenteel gesloten maar gaat vandaag terug open van 1300 tot 1800. 2500 Lier Tel 015 31 29 53. Deze week 17 jul. Volgende week 24 jul. Maandag 17 juli 24 juli. Dinsdag 18 juli 25 juli. Woensdag 19 juli 26 juli. Donderdag 20 juli 27 juli. Vrijdag 21 juli 28 juli. Zaterdag 22 juli 29 juli. Zondag 23 juli 30 juli. Foutieve gegevens op deze pagina?
VERANDA'S JANSSENS Veranda's metaalVerandameubilairveranda's van alumiminium op EUROPAGES.
EUROPAGES Zoekopdracht B2B VERANDA'S JANSSENS. TERUG NAAR DE RESULTATEN. Kiezen voor een veranda is een weloverwogen investering die tegemoet moet komen aan al uw wensen. Ze moet in vorm en stijl perfect in harmonie staan bij uw woning of net zorgen voor een verrassend contrast. Een veranda is uitgegroeid tot een heus verbouwingswerk dat resulteert in een sfeervolle leefruimte waarbij creatief zijn met licht centraal staat. Wij als specialisten verandabouwers helpen u graag verder om uw droomproject te realiseren! Ons professioneel team begeleidt u gedurende de verschillende fases van het hele bouwproces!
Dag van de veranda Schrijf je in.
Ik wil me inschrijven op de dag van de veranda gratis deelname. Ik wil vrijblijvend op de hoogte gehouden worden over het initiatief Dag van de Veranda via mail. Laat me weten hoe ik het magazine Viva Veranda kan aankopen. Disclaimer De persoonsgegevens die naar aanleiding van het invullen van dit inschrijvingsformulier worden meegedeeld worden verwerkt in overeenstemming met de bepalingen van de wet van 8/12/1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer. NFVC kan de gegevens van de inschrijver gebruiken in het kader van het event met het oog op het evalueren en ontwikkelen van de dienstverlening en voor belangenbehartiging.
Dag van de veranda Home.
zondag 24 september 2017 van 10u tot 17u. Laat je inspireren door de talrijke verandaverhalen van onze leden en vind de veranda van je dromen. Diverse woningen met veranda in Vlaanderen Brussel Wallonië en de Oostkantons gratis te bezoeken na online registratie. Ontdek hier alle verandaverhalen van de editie 2016! Dag van de Veranda is een organisatie van het NFVC Nationale Federatie van de Veranda Constructeurs. Herentalsebaan 451 B-2160 Wommelgem dir@adrconstruct.be www.adrconstruct.be 3203 320 80 80. 32015 31 29 53. 32056 84 38 48.
Bouwindex aluminium veranda erker serres wintertuin pergola kopen Antwerpen Handelaar Veranda's Janssens LierBouwindex Alle bouwlinks onder n dak.
Fax 015/31 02 32. Elke werkdag van 10u 12u en van 13u 18u. Zaterdag van 10u 12u en van 13u 17u. Zondag van 13u 17u. victoriaanse veranda moderne veranda complexe daken. Beheerders Rene Janssens Luc Geerts. aluminium veranda erker serres wintertuin pergola kopen Antwerpen. 2011 Bouwindex Alles over aluminium veranda erker serres wintertuin pergola kopen Antwerpen.
Open Bedrijvendag bij Veranda's Janssens Lier Gazet van Antwerpen.
Maak van Lier jouw startgemeente! Open Bedrijvendag bij Veranda's Janssens. 02/10/2015 om 0525 door Chris Van Rompaey. Ann Peter en Catherine Janssens. Foto Chris VAN ROMPAEY. Lier Verandas Janssens in Lier neemt op zondag 4 oktober voor de derde keer aan de Open Bedrijvendag deel. Op onze site aan de Mechelsesteenweg 388 vindt u twee bedrijven. Janssens Alusystems produceert verandas en serres die we grotendeels exporteren naar groothandelaars in een twintigtal landen in Europa Scandinavië en Amerika.

Contacteer ons

Op zoek naar veranda janssens?