veranda restaurant antwerpen
Reserveer bij Restaurant Veranda in Antwerpen Antwerpen Restaurant reserveren in Antwerpen.
Gebaseerd op 100 waarderingen. Davy Schellemans en team heropenen Restaurant Veranda op een nieuwe locatie volgens de oude formule. Zijn seizoensgebonden keuken werkt als vanouds met één vast menu 55. De nieuwe Veranda wordt uitgebreid met een walk-in wijnbar waar u à la carte kunt genieten van comfort food speciaalbieren en natuurwijnen. Reservaties zijn enkel mogelijk voor het restaurant niet voor de wijnbar. Davy Schellemans en team heropenen Restaurant Veranda op een nieuwe locatie volgens de oude formule. Zijn seizoensgebonden keuken werkt als vanouds met één vast menu 55.
Veranda Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Dingen om te doen. Is dit uw bedrijf? 131 van 1.218 Restaurants in Antwerpen. Lange Lobroekstraat 34 Antwerpen 2060 België. 32 3 218 55 95.
Veiligheidscontrole nodig.
Restaurant Veranda is back in town Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Restaurant Veranda is back in town. 20/02/2016 om 0700 door Johan van Baelen. Vorige afbeelding 1 / 2 Volgende afbeelding. Antwerpen / Antwerpen 2060. Het heeft wat langer geduurd dan verwacht maar Davy Schellemans en restaurant Veranda zijn back in town. De verhuizing naar de Slachthuisbuurt is voor de chef-kok een stuk thuiskomen. Restaurant Veranda had in zeer korte tijd naam gemaakt in het Antwerpse. Verbazing alom toen chef-kok Davy Schellemans midden 2014 aankondigde dat de Veranda zou sluiten. Om elders te groeien vertelde hij erbij.
Restaurant Veranda.
pictures flipaplate website De Poedelfabriek. Davy Schellemans en team. restaurant Veranda naar de oude. slachthuisbuurt te Antwerpen Noord. Zijn seizoensgebonden keuken werkt. als vanouds met één menu. De nieuwe Veranda werd. uitgebreid met een walk-in. bar waar u à la carte kunt. genieten van gerechten uit. Op zaterdag 17 juni zal Veranda. Wij zijn met vakantie van zondag 30 juli. tot en met dinsdag 22 augustus. Wij zijn momenteel op zoek naar. gemotiveerde extras of flexijobs om ons.
Restaurant Veranda uit Antwerpen maakt comeback in stijl De Tijd.
Chef Davy Schellemans bewijst dat hij goedkope producten kan transformeren in intense smaakbom. Geef zelf een reactie. Wat een zalig restaurant was Veranda! Het was er krap maar gezellig met een inrichting en een geluidsniveau dat meer aan een café deed denken. Maar wat voor verfijnde gerechten bracht chef Davy Schellemans uit die kleine keuken naar de tafel. Veranda dat was grote gastronomie voor lage prijzen.
Veranda Antwerpen Be-Gusto.
De nieuwe Veranda staat er en dat zorgt terecht voor feest in Antwerpen 2060! Lange Lobroekstraat 34 2060 Antwerpen. Tel 32 3 218.55.95. Zondag maandag dinsdagmiddag gesloten. Be-Gusto review met quotatie volgt in maart. Last updated by begusto at 20/02/2016. Category Be-Gusto Be-Out Antwerpen Be-Out België Bistronomie Restaurants Tags Antwerpen restaurants Daan Guelinckx Davy Schellemans Slachthuislaan Veranda Veranda reserveren. One Response to Veranda Antwerpen. Dit was echt een feestje wat een persoonlijke touch! Heerlijke verfijnde gerechten super sfeer en complimenten.
Niet bezig met Michelinsterren HLN Antwerpen.
Nog geen recent bezochte regio. Wonen in je buurt. DAVY HEROPENT GROTERE VERANDA MET EXTRA BAR IN SLACHTHUISWIJK. Niet bezig met Michelinsterren. Uitbater Davy Schellemans in de nieuwe Veranda in de Lange Lobroekstraat. Foto Klaas De Scheirder. Veranda het restaurant van Davy Schellemans en Daan Guelinckx is verhuisd naar de Lange Lobroekstraat tussen het slachthuis en Schijnpoort. De zaak behield haar naam en de menuformule maar werd wel een flink pak groter mét een extra wijn en bierbar met tapas.

Contacteer ons

Op zoek naar veranda restaurant antwerpen?