veranda restaurant
Veranda, Antwerpen PocketResto.
In de buurt van restaurant Veranda. Restaurant Pietrain, Antwerpen. op 180 m van Veranda. Restaurant Cuisine Serge, Antwerpen. op 240 m van Veranda. Restaurant Bart-a-vin, Antwerpen. op 280 m van Veranda. Restaurant Filet d'Anvers, Antwerpen. op 300 m van Veranda.
Veranda 73 foto's' 16 reviews Modern Europees Lange Lobroekstraat 34, Dam, Antwerpen Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
Wat bleek nu, ja hoor, Veranda biedt enkel natuurwijnen of organische wijnen of hoe je dat wilt noemen. Na vandaag en de ervaring van restaurant Ossip twee weken geleden is het me nu toch wel écht duidelijk dat dit ons ding niet is.
La Veranda ViaMichelin.
Bellevue Afstand: 0.7 km. La Veranda Michelin restaurant in city. Vind alle informatie over Michelin restaurant La Veranda: de mening van de Michelin Gids, de mening van internetters, de soort keuken, de openingstijden, de prijzenLa Veranda een restaurant uit de Michelin Gids country.
Restaurant Veranda uit Antwerpen maakt comeback in stijl De Tijd.
Restaurant Veranda uit Antwerpen maakt comeback in stijl. Chef Davy Schellemans bewijst dat hij goedkope producten kan transformeren in intense smaakbom. Geef zelf een reactie. Wat een zalig restaurant was Veranda! Het was er krap maar gezellig, met een inrichting en een geluidsniveau dat meer aan een café deed denken.
Veranda, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Te duur, te vlot en te weinig keuze: een tentje voor hele hippe vogels. Je bent ervoor of je bent er niet voor: een redelijk duur maar zeer lawaaierig restaurant, waar men slechts een enkel menu serveert, bestaan uit gerechten met vergezochte smaakcombinaties, waar je bediend wordt door een veel te vlotte ober, Ik ben er niet voor. Opwijk, Brabant, Belgium. 28 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie. Vandaag lunch Veranda, reeds veel bezocht.
Restaurant La Veranda Visit Luxembourg.
Restaurant La Veranda. add to my selection Remove of my selection. Alvisse Parc Hotel en het restaurant La" Véranda" genieten van een zeer bijzondere ligging in een prachtige natuur, die niemand onberoerd laat. s morgens s middags. ma 12h00 14h00.
Restaurant Veranda Avocado van de Duivel.
Ik had al enkele malen geprobeerd om last minute te reserveren bij Veranda, maar het was steeds volzet. Niet moeilijk, met al die laaiend enthousiaste kritieken die je over dit restaurant in Berchem hoort. Je kan er enkel een suggestiemenu 5 gangen eten voor 45, oftewel een lunch, 2 gangen voor 23, met dessert 30.
Veranda.
Halfvol is ook al goed. Maar de heropening van de succesbistro Veranda is dè gebeurtenis waar vele adepten van de culinaire kunst naar hebben uitgekeken. En dus kan chef Davy Schellemans verwachten dat, zelfs nu hij verhuisd is naar een groter pand, de vraag naar een tafel nog altijd groter zal zijn dan het aanbod. Dat succes is niet uit de lucht komen vallen: deze jongeman van 35 is een natuurtalent. Zelfs in zijn krappe keukentje op de vroegere locatie toverde hij gerechten op de tafel, die makkelijk een ster in de wacht zouden slepen. Ware het niet dat Schellemans ze combineerde met zowat alles waar Michelin-inspecteurs van gruwen: rock die uit de boxen rolt, onafgewerkt interieur, ongedekte tafels, een sommelier met tattoos. Dat is op de nieuwe locatie niet veranderd. Je komt binnen in een ruimte die meer lijkt op een fabriekshal in downtown New York dan op een restaurant in Antwerpen.
Eten in de nieuwe VERANDA WhatmattersWhatmatters.
Bar/Café/Resto/Club / HOTSPOTS / 22 februari 2016. En dan bedoelen we deze keer niet de glazen tuinkamer maar het net heropende restaurant Veranda. Nadat chef Davy Schellemans heel wat potten had gebroken letterlijk en figuurlijk waarschijnlijk en een uitstekende reputatie bij elkaar had gekookt in Berchem, besloot hij midden 2014 de deuren te sluiten.
Veranda voor restaurant Ontdek onze realisaties!
Restaurant met grote veranda. Met een veranda aan je restaurant kan je heel wat extra tafels plaatsen zodat je nog meer bezoekers kan ontvangen. Het is goedkoper dan een aanbouw en zorgt bovendien voor heel wat extra licht en sfeer.

Contacteer ons

Meer resultaten voor veranda restaurant