veranda restaurant
Restaurant Veranda is back in town Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Restaurant Veranda is back in town. 20/02/2016 om 0700 door Johan van Baelen. Vorige afbeelding 1 / 2 Volgende afbeelding. Antwerpen / Antwerpen 2060. Het heeft wat langer geduurd dan verwacht maar Davy Schellemans en restaurant Veranda zijn back in town. De verhuizing naar de Slachthuisbuurt is voor de chef-kok een stuk thuiskomen. Restaurant Veranda had in zeer korte tijd naam gemaakt in het Antwerpse. Verbazing alom toen chef-kok Davy Schellemans midden 2014 aankondigde dat de Veranda zou sluiten. Om elders te groeien vertelde hij erbij.
Veiligheidscontrole nodig.
Veranda Antwerpen PocketResto.
03 218 55 95. Veranda in de media. Verschenen in Kris Kookt op 18 05 2016. De locatie mag dan wel veranderd zijn maar het concept bleef ongewijzigd. Puur rumoerig ruw en sfeervol zijn de basiselementen van restaurant Veranda die je ook in de gerechten van Davy Schellemans terugvindt.
Veranda.
home partner worden / adverteren over vierbordjes.be naar wijnkanaal.be. Indien u uw reservering niet ten laatste 12 uur op voorhand herbevestigt dan wordt uw tafel aan iemand anders weggegeven zo staat er in de mail die ik na mijn online reservering krijg toegestuurd. Er zijn niet veel restaurants die zich zo'n regel kunnen permitteren ze zijn al lang blij als hun eetzaal volgeboekt is. Halfvol is ook al goed. Maar de heropening van de succesbistro Veranda is dè gebeurtenis waar vele adepten van de culinaire kunst naar hebben uitgekeken.
Restaurant Veranda in Antwerpen Vlaams Gewest Belgium GaultMillau.
Geen ander restaurant in de buurt. You ate at Veranda? Share your review with us. Logging in to review Veranda. Log in with Facebook. I forgot my password. I did not receive account confirmation instructions.
Restaurant Veranda in Antwerpen veranderd van veranda Restaurant Culinair KnackWeekend.be.
25/05/16 om 2012 Bijgewerkt om 2010. Het Antwerpse restaurant Veranda heeft sinds het voorjaar een nieuw adres. De basisformule van een seizoengebonden keuken en een vast menu bleef ongewijzigd. Nieuw is de walk-in bar. In de eerste Veranda in de Guldenvliesstraat in Berchem ging kok Davy Schellemans niet bepaald te werk volgens de algemeen heersende normen hij creëerde de sfeer van een café en in die volkse ambiance serveerde hij moderne fijnkost. Lees elke maand gratis 4 artikelen. Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd.
Restaurant Veranda uit Antwerpen maakt comeback in stijl De Tijd.
Chef Davy Schellemans bewijst dat hij goedkope producten kan transformeren in intense smaakbom. Geef zelf een reactie. Wat een zalig restaurant was Veranda! Het was er krap maar gezellig met een inrichting en een geluidsniveau dat meer aan een café deed denken. Maar wat voor verfijnde gerechten bracht chef Davy Schellemans uit die kleine keuken naar de tafel. Veranda dat was grote gastronomie voor lage prijzen.
Veranda nieuwe locatie elidesc.
Previous Next Veranda nieuwe locatie. Veranda de zaak van chef Davy Schellemans in de Zurenborgse Guldenvliesstraat en vlakbij station Antwerpen Berchem sloot eind december 2014 de deuren met de belofte terug te verrijzen in de buurt van het slachthuis. Intussen bleven sous-chef Matteo Pabo Nardin en gastheer Daan Guelinckx het pand meer dan warm houden onder de noemer Bascule een jaar later rondden ze ook dat hoofdstuk af. Een kleine twee maanden later op 16 februari 2016 heropenen Davy en Daan Veranda in de Lange Lobroekstraat.
Veranda Antwerpen Be-Gusto.
Lange Lobroekstraat 34 2060 Antwerpen. 32 3 218 55 95. Zondag maandag dinsdagmiddag gesloten. Februari is een feestmaand en dan hebben we het niet over de Valentijn hypes. Restaurant Veranda heropent zijn deuren en hoe! Hard labeur de laatste maanden en op het laatste moment raakte het pand waterdicht. Het resultaat is subliem en past perfect bij de gekende Veranda vibes. Lekker puur rumoerig en vooral een sfeer waar je een spontane glimlach van krijgt. Het nieuwe pand aan de Lange Lobroekstraat ligt vlakbij het Antwerpse Slachthuis en het Sportpaleis. De blanke rustieke muren beton elementen stenen trap en houten vloer zorgen voor de rough look.
Veranda Berchem Davy Schellemans Le Gourmand Belge.
Restaurant Veranda stond al geruime tijd op de wish list. Dat dit het toneel zou zijn voor een foodbloggers galore was bijgevolg een uitgelezen kans om kennis te maken met de keuken van chef Davy Schellemans. Op voorhand werd ik dan nog eens warm gemaakt door @Be_Gusto voor de selectie natuurlijke wijnen en dus stond de boog der verwachtingen toch enigszins hoog gespannen. Zelfs na een ontspannend ritje met @BelgianTasteBud en @KevDesmet. Eenmaal aangekomen werden we vriendelijk verwelkomd door sommelier Daan Guelinckx die ons de verdere avond met passie de gerechten en hun bijhorende wijnen zal expliqueren.

Contacteer ons

Meer resultaten voor veranda restaurant