veranda restaurant
Veranda, Antwerpen PocketResto.
In de buurt van restaurant Veranda. Restaurant Pietrain, Antwerpen. op 180 m van Veranda. Restaurant Cuisine Serge, Antwerpen. op 240 m van Veranda. Restaurant Bart-a-vin, Antwerpen. op 280 m van Veranda. Restaurant Filet d'Anvers, Antwerpen. op 300 m van Veranda.
Restaurant Veranda: Fijnkost in volkse omgeving Restaurant Culinair KnackWeekend.be.
Restaurant Veranda: Fijnkost in volkse omgeving. 12/01/12 om 1229: Bijgewerkt om 1229.: Bron: Knack Weekend. Twee jaar terug opende Davy Schellemans het restaurant Veranda in Antwerpen. De inrichting is basic en er zijn maar zesentwintig plaatsen, verdeeld over twee kleine vertrekken.
de Veranda Restaurant.
Bij de Veranda is het naast de standaard betalingsmiddelen als Pin, Amex, Visa, Dinersclub, Mastercard, Maestro contant ook mogelijk met de restaurantcadeaukaart, dinercadeau kaart, VVV dinercheques, nationale dinercheque en onze eigen dinercheques te betalen. Indien u een dinercheque van de Veranda kado wilt doen neem dan contact op via info@deveranda.nl.
Niet" bezig met Michelinsterren" Antwerpen Regio HLN.
Antwerpen Veranda, het restaurant van Davy Schellemans en Daan Guelinckx, is verhuisd naar de Lange Lobroekstraat, tussen het slachthuis en Schijnpoort. De zaak behield haar naam en de menuformule, maar werd wel een flink pak groter mét een extra wijn en bierbar met tapas.
Veranda, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Te duur, te vlot en te weinig keuze: een tentje voor hele hippe vogels. Je bent ervoor of je bent er niet voor: een redelijk duur maar zeer lawaaierig restaurant, waar men slechts een enkel menu serveert, bestaan uit gerechten met vergezochte smaakcombinaties, waar je bediend wordt door een veel te vlotte ober, Ik ben er niet voor. Opwijk, Brabant, Belgium. 28 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie. Vandaag lunch Veranda, reeds veel bezocht.
Restaurant La Veranda Visit Luxembourg.
Restaurant La Veranda. add to my selection Remove of my selection. Alvisse Parc Hotel en het restaurant La" Véranda" genieten van een zeer bijzondere ligging in een prachtige natuur, die niemand onberoerd laat. s morgens s middags. ma 12h00 14h00.
Restaurant Veranda Avocado van de Duivel.
Ik had al enkele malen geprobeerd om last minute te reserveren bij Veranda, maar het was steeds volzet. Niet moeilijk, met al die laaiend enthousiaste kritieken die je over dit restaurant in Berchem hoort. Je kan er enkel een suggestiemenu 5 gangen eten voor 45, oftewel een lunch, 2 gangen voor 23, met dessert 30.
Veranda, Berchem Davy Schellemans Le Gourmand Belge.
Werk met Ons. Veranda, Berchem Davy Schellemans. Restaurant Veranda stond al geruime tijd op de wish list. Dat dit het toneel zou zijn voor een foodbloggers galore was bijgevolg een uitgelezen kans om kennis te maken met de keuken van chef Davy Schellemans.
Restaurant Veranda, Antwerpen Tel: 032185. Restaurants goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. Een recensie schrijven? Lange Lobroekstraat 34, 2060 Antwerpen. 03 218 55 95. Andere interessante bedrijven in de buurt. Wok van Antwerpen. Carnotstraat 123, 2060 Antwerpen. Londenstraat 6, 2000 Antwerpen. Hopland 2, 2000 Antwerpen.
Veranda voor restaurant Ontdek onze realisaties!
Restaurant met grote veranda. Met een veranda aan je restaurant kan je heel wat extra tafels plaatsen zodat je nog meer bezoekers kan ontvangen. Het is goedkoper dan een aanbouw en zorgt bovendien voor heel wat extra licht en sfeer.

Contacteer ons

Zoeken naar veranda restaurant