restaurant antwerpen berchem
Jinza restaurant.
Home Chasse Royale Brasserie Chasse Royale Berchem.
Al jaar en dag bekend en bemind in Berchem en omstreken, nam in de zomer van 2014 een nieuwe start. Onder leiding van 3 hechte vrienden met een hart voor de zaak werd de gevestigde waarde in de wijk Pulhof te Berchem grondig onder handen genomen, zonder aan authenticiteit in te leveren.
Restaurant De Orangerie in Berchem.
Over Restaurant De Orangerie. Gitschotellei 179, 2600 Berchem. In restaurant De Orangerie kan u steeds rekenen op een familiale ontvangst met een lage drempel. Ons doel is om mensen op elk moment van de dag te laten genieten in een rustige maar toch eigentijdse omgeving.
Lekkere verse maaltijd in Sociaal restaurant Bistro P Berchem Antwerpen UiT in Vlaanderen.
Iedereen is welkom! Van maandag tot donderdag tussen 12u en 13u kan je genieten van een heerlijke maaltijd in het sociaal restaurant Bistro P. Vooraf reserveren is niet verplicht behalve voor groepen. Het wekelijkse menu kan je vinden op onze facebook-pagina. Gesloten tijdens schoolvakanties. Buurthuis Posthof Patriottenstraat 62 2600 Berchem Antwerpen.
Beste Restaurants in Brussel, Région de Bruxelles-Capitale Voor het laatst bijgewerkt op maart 2020.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Schrijf een review. Alles voor je huis. Diensten voor auto's.' Restaurants in Brussel, Région de Bruxelles-Capitale.
Michelin Restaurants Berchem: Gids van de beste restaurants van Berchem.
Restaurants Michelin Berchem. Alle Michelin restaurants in Berchem: sterrenrestaurants in Berchem en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Berchem. Alles van ViaMichelin: Berchem. Toeristische bezienswaardigheden Berchem. Route voor Berchem Antwerpen.
Restaurant RBG Park Inn by Radisson Antwerp Berchem Foodspotted.
Nogmaals bedankt het lekker eten en drinken en tot snel! Restaurant RBG Park Inn by Radisson Antwerp Berchem. 28 oktober 2019 in Geen categorie. Tags: antwerp, antwerpen, berchem, citytrip, cremebrulee, eten, foodspotted, hotel, kaaskrotten, lekker, parkinn, radissonblu, rbg, restaurant, steak, tiramisu, witblauw.
Grand Café deSingel.
Grand Café deSingel. De menukaart omvat een aantal klassiekers. Snacks vindt u ter plaatse in de brasseriekaart. Verder wordt de kaart aangevuld met seizoensuggesties. Download de menu in PDF. Seizoensoepje met verfijnde garnituur. Carpaccio van bietensoorten, appelcidervinaigrette, gekonfijte sjalot. Carpaccio van Tonijn, Oosterse vinaigrette met szechuan.
Campus Antwerpen Syntra AB.
De inrit naar de betalende ondergrondse parking vind je daar wel, de campus situeert zich 200 meter verder, naast het station van Berchem op de site van Post-X. Bekijk op Google Maps. Met het openbaar vervoer. Campus Antwerpen Berchem ligt.
NMBS Antwerpen-Berchem.
In eerste of tweede klas reizen? 0800/30 230 Veiligheid in het station en op de trein. BURGEMEESTER EDGAR RYCKAERTSPLEIN, 1 2600 BERCHEM. Diensten in station. Groene cheques papieren versie worden enkel aanvaard aan de loketten. Tijdspanne waarbinnen het onthaal van personen met beperkte mobiliteit mogelijk is.

Contacteer ons

Resultaten voor restaurant antwerpen berchem