restaurant antwerpen noord
Sifa eethuis, Antwerpen, Turkse gerechten, verse ingrediënten, vlees, grill, oven, pizza.
Sifa eethuis in Antwerpen voor de beste Turske gerechten. Sifa eethuis biedt u traditionele Turkse gerechten en dit in een aangename sfeer, waarin u zich thuis voelt. Wij werken in onze keuken steeds met verse ingrediënten voor onze gerechten die steeds met liefde en zorg zijn bereid.
calamaresantwerpen.be.
De Restaurants beste Antwerpen restaurants Antwerpen-Noord in Restaurantgids Antwerpen: Antwerpen Top Antwerpen-Noord 10 Resto.be. en promoties Resto.be.
Beste __js-kosName__ Restaurants in __js-neighbourhood__ __js-location__ Beste Restaurants in __js-neighbourhood__ __js-location__ Beste Restaurants in __js-location__ De beste restaurants in %s: Top 10 en promoties Resto.be Restaurants. restaurant gevonden restaurants gevonden. GaultMillau 4 Michelinsterren 1 Meest gereserveerd 1. 2060 ANTWERPEN Antwerpen-Noord. 2060 ANTWERPEN Antwerpen-Noord.
vergadering Restaurant De Linde RC Antwerpen-Noord.
Nederlands English Français. Remember my login. Restaurant De Linde. de club vergadert op maandag om 1915.: Alice Nahonlei 92. Onze club vergadert elke 14 dagen op maandag in Restaurant De Linde te 2900 Schoten. Vanaf 1915: aperitief aan de bar.
Il Capriani Brasseries om te genieten.
Op een steenworp van het MAS ligt Il Capriani Antwerpen. De officiële opening van het restaurant in Antwerpen vond plaats op 4 december 2014. Uitsluitend Italiaanse specialiteiten die steeds bereid worden met verse ingrediënten en altijd met een uitmuntende service, daar staan we voor!
Restaurant Spoor 37 Werkend Leren Antwerpen.
Werkend Leren Antwerpen. Centrum voor Deeltijds Onderwijs. Restaurant Spoor 37. Restaurant Spoor 37. Om te reserveren voor ons restaurant Spoor 37 in de Bredastraat 35-37, bel naar 03 201 25 26 of mail naar horecanoord@werkendleren.be. Wij werken met een vaste prijs van 20 euro per persoon.
De lekkerste adresjes van Antwerpen Reizen HLN.
Volg de seizoenen 1. Op het Damplein aan de rand van Park Spoor Noord vind je Eethuis Caravan. Hier kan je in het weekend tot laat op de dag ontbijten. Gerechten worden bereid met verse seizoensproducten en de nadruk ligt op homemade. De bediening is supersympathiek en je kan hier ook lunchen en dineren. Alle gerechten worden klaargemaakt in de open keuken waar je de hele ploeg aan het werk kan zien. Bij mooi weer kan je een ontbijtmand oppikken om mee te nemen naar het park. Praktisch: Damplein 17, 2060 Antwerpen, Eethuis Caravan, 03/297 68 52. Kos/Karl Bruninx/Joke Druyts. De lekkerste adresjes van Brugge. Puur Scandinavisch 2. In het Scandinavisch getinte Life is Art, ook bekend als bij den Alec, kan je heerlijk ontbijten en brunchen. De sfeer is relaxed en het eten lekker en puur. De prijzen zijn bovendien betaalbaar. Binnen hangt kunst aan de muren en bij mooi weer neem je plaats op het zonnige terras. Ook voor een lunch of diner kan je hier terecht. Vraag dan zeker naar Alecs suggesties. Praktisch: Sint-Jorispoort 20, 2000 Antwerpen, 0487/10 32 57. Keuze uit vijf 3.
Nieuw restaurant in koetshuis Park Spoor Noord serveert were. Antwerpen 2060 Gazet van Antwerpen.
Maak van Antwerpen 2060 jouw startgemeente! Nieuw restaurant in koetshuis Park Spoor Noord serveert wereldkeuken. 12/01/2017 om 0733: door Koen De Beuckeleer. Vrijdag opent het nieuwe restaurant Gå Nord. Woensdag mocht een testpubliek de Scandinavisch-oosterse keuken al eens uitproberen. Vorige afbeelding 1 / 2 Volgende afbeelding.
De Kaai Restaurant Eilandje Antwerpen.
Reserveer direct Tel: 0032 3 233 25 07. 1 2 3 4 5 6 7 8. Welkom bij restaurant De Kaai. Of het nu gaat om een klein hapje, een uitgebreid familiaal diner of een zakenlunch, restaurant De Kaai biedt u alles wat u wenst. Onze keuken biedt verse foccacias, pastas, heerlijke salades, vlees en vis gerechten en lekkere desserts. Allemaal vers en huisgemaakt! Op regelmatige basis passen we onze suggestiekaart aan zodat u steeds seizoensgebonden heerlijke maaltijden kan proeven. Enkele terugkomende suggesties zijn de asperges, mosselen en oesters. U steeds aangeboden op verschillende wijze. Keuken doorlopend open van maandag tot zondag van 11u tot 22u.
Restaurant Restaurant Het Het Pomphuis Pomphuis in In Antwerpen. Antwerpen gelegen restaurant.
Binnen bevindt zich één grote ruimte met een indrukwekkende 7 meter diepe put.De trappen tegen de binnenwanden van de hal leiden naar metalen galerijen met sierlijke ijzeren borstweringen en dit op 2 niveaus. Prachtig zijn de hoge rondboogvensters met de nog steeds originele metalen roedenverdeling. Om dit monument niet over te laten aan de tand des tijds werd door het Havenbedrijf toelating gegeven om er een nieuwe bestemming voor te zoeken. Na meerdere voorstellen is er uiteindelijk gekozen om te verbouwen tot een indrukwekkend restaurant bar, waarvan de werkzaamheden voltooid waren op 25 mei 2002. Na een spectaculaire opening werd het vrij snel duidelijk dat Antwerpen er een nieuwe parel bij gekregen heeft.

Contacteer ons

Resultaten voor restaurant antwerpen noord