restaurant antwerpen noord
Sifa eethuis, Antwerpen, Turkse gerechten, verse ingrediënten, vlees, grill, oven, pizza.
Sifa eethuis in Antwerpen voor de beste Turske gerechten. Sifa eethuis biedt u traditionele Turkse gerechten en dit in een aangename sfeer, waarin u zich thuis voelt. Wij werken in onze keuken steeds met verse ingrediënten voor onze gerechten die steeds met liefde en zorg zijn bereid.
calamaresantwerpen.be.
Hotspot: 11 x hippe en lekkere restaurants in Antwerpen.
You can vote for August via the link in bio until September 9, 2019. by @robertrieger augustantwerp antwerpen visitantwerp thisisantwerp antwerp vincentvanduysen monument heritage heritagebuilding callebautarchitecten. A post shared by August @augustantwerp on Aug 28, 2019 at 1149am: PDT. Sinds kort heeft Het Antwerpse Groen Kwartier er weer een nieuwe gastronomische hotspot bij: vlak langs tweesterrenrestaurant The Jane en de urban hippe zaakjes van het PAKT-district, ligt August. In het majestueuze kader van een gerenoveerde augustijnse kloosterkapel kunnen liefhebbers van de verfijndere keuken genieten van de kookkunsten van geestelijke vader en topchef Nick Bril. Wie wil gaan voor een totaalervaring, kan meteen ook blijven slapen trouwens, want naast een restaurant en bar, is August ook nog een hotel.
Bar Noord Zomerbar Lounge Antwerpen 421 recensies 2.025 foto's' Facebook.
Kunst en amusement. Jardim Antwerp City Jungle. Regatta By My Gusto. Tapasbar en restaurant. Plaatsen Antwerpen Bar Lounge Bar Noord Zomerbar. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Informatie over gegevens van Paginastatistieken. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies.
Il Capriani Brasseries om te genieten.
Op een steenworp van het MAS ligt Il Capriani Antwerpen. De officiële opening van het restaurant in Antwerpen vond plaats op 4 december 2014. Uitsluitend Italiaanse specialiteiten die steeds bereid worden met verse ingrediënten en altijd met een uitmuntende service, daar staan we voor!
Restaurant Spoor 37 Werkend Leren Antwerpen.
Werkend Leren Antwerpen. Centrum voor Deeltijds Onderwijs. Restaurant Spoor 37. Restaurant Spoor 37. Om te reserveren voor ons restaurant Spoor 37 in de Bredastraat 35-37, bel naar 03 201 25 26 of mail naar horecanoord@werkendleren.be. Wij werken met een vaste prijs van 20 euro per persoon.
Lazy Jack Restaurant en eventruimte in Antwerpen.
ANTWERP, NICE TO MEET YOU. Een plek van ontmoetingen, ontdekkingen en ervaringen, centraal gelegen in de hippe, opkomende buurt Het Eilandje. Lazy Jack is een belevingsconcept waar je kan aperitieven, lunchen en dineren in het avondlicht én met zicht op het water. De indrukwekkende loods met zijn unieke locatie aan het water, het machtig interieur en de optimale verdeling tussen restaurant, terras en grote eventruimte illustreren de veelzijdigheid van Lazy Jack.
Restaurant Veranda.
pictures: flipaplate website: De Poedelfabriek. Davy Schellemans en team. verhuisden begin 2016. restaurant Veranda naar de oude. slachthuisbuurt te Antwerpen Noord., vlakbij het sportpaleis. Zijn seizoensgebonden keuken werkt. als vanouds met één menu. De nieuwe Veranda werd. uitgebreid met een walk-in. bar waar u zowel het 5 gangen. menu kunt nemen of à la carte. kunt genieten van gerechten. uit het menu, speciaalbieren. 2 gangen 29. 3 gangen 38. 5 gangen 60. Bij mooi weer vergroot onze capaciteit. Voor deze plaatsen kan u de dag zelf telefonisch contact met ons opnemen. Heb je zin om deel uit te maken van een jong en dynamisch team? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wil je iemand blij maken met een etentje bij Veranda? Bestel dan hier je cadeaubon. DINSDAG T.E.M ZATERDAG DINER. WOENSDAG T.E.M VRIJDAG LUNCH. zondag en maandag gesloten. LANGE LOBROEKSTRAAT 34.
De Kaai Restaurant Eilandje Antwerpen.
Reserveer direct Tel: 0032 3 233 25 07. 1 2 3 4 5 6 7 8. Welkom bij restaurant De Kaai. Of het nu gaat om een klein hapje, een uitgebreid familiaal diner of een zakenlunch, restaurant De Kaai biedt u alles wat u wenst. Onze keuken biedt verse foccacias, pastas, heerlijke salades, vlees en vis gerechten en lekkere desserts. Allemaal vers en huisgemaakt! Op regelmatige basis passen we onze suggestiekaart aan zodat u steeds seizoensgebonden heerlijke maaltijden kan proeven. Enkele terugkomende suggesties zijn de asperges, mosselen en oesters. U steeds aangeboden op verschillende wijze. Keuken doorlopend open van maandag tot zondag van 11u tot 22u.
Restaurant Restaurant Het Het Pomphuis Pomphuis in In Antwerpen. Antwerpen gelegen restaurant.
Binnen bevindt zich één grote ruimte met een indrukwekkende 7 meter diepe put.De trappen tegen de binnenwanden van de hal leiden naar metalen galerijen met sierlijke ijzeren borstweringen en dit op 2 niveaus. Prachtig zijn de hoge rondboogvensters met de nog steeds originele metalen roedenverdeling. Om dit monument niet over te laten aan de tand des tijds werd door het Havenbedrijf toelating gegeven om er een nieuwe bestemming voor te zoeken. Na meerdere voorstellen is er uiteindelijk gekozen om te verbouwen tot een indrukwekkend restaurant bar, waarvan de werkzaamheden voltooid waren op 25 mei 2002. Na een spectaculaire opening werd het vrij snel duidelijk dat Antwerpen er een nieuwe parel bij gekregen heeft.

Contacteer ons

Meer resultaten voor restaurant antwerpen noord