restaurant antwerpen noord
Restaurant Noordland Hoogstraten.
Restaurant Noordland Hoogstraten. À la carte. Restaurant Noordland Hoogstraten. Geachte mevrouw, mijnheer., Onze sluitingsdagen zijn gewijzigd. Voortaan zijn wij gesloten op maandag, dinsdag en woensdag. Aan de rand van het centrum van Hoogstraten, in het noorden van de Kempen, ligt het intieme restaurant Noordland.
Braziliaans restaurant Fogos Antwerpen Fogos is een Braziliaans restaurant gelegen in Antwerpen.
Braziliaans restaurant Fogos Antwerpen. Fogos is een Braziliaans restaurant gelegen in Antwerpen. Menu en widgets. Olho de costela. Costela de porco. Coraqao de alcatra. Let op: Het kan zijn dat onze email bij u in de spam of ongewenste email map terecht komt.
Impressie.
De lekkerste adresjes van Antwerpen Reizen HLN.
Ballywood is een Oosters restaurant dat wordt uitgebaat door een echte Pakistaan. Het interieur is niet echt uitnodigend om er rustig te genieten, maar het eten is een sensatie. Eén hap en je waant je onmiddellijk op wereldreis. Zowel vegetariërs als vleeseters komen hier aan hun trekken en de prijzen zijn zeer schappelijk. Een verborgen pareltje! Praktisch: Oudesteenweg 115, 2060 Antwerpen, BallyWood Take Away, 03/227 47 08. Zaowang heeft twee restaurants in Antwerpen. Eén in het stadscentrum waar de sfeer Oosters en intiem is, en één op het Zuid dat lichter en kunstzinniger is. Op het Zuid kan je ook terecht voor heerlijke take-away. Naast sushi vind je hier sashimi, nigiri, hoso maki, temake. De uithaalversie van de sushiboot blijft een aanrader voor een snelle, feestelijke hap.
Restaurants in Antwerpen: uit eten in t Noord.
Restaurants in Antwerpen: uit eten in t Noord. Snel evoluerend t Noord schudt zn underdogpositie definitief van zich af. De dames achter Stadskookboek Antwerpen delen na hun favorieten op t Eilandje ook hun favo hotspots in t Noord. Door Team ELLE Eten.
De Kaai Restaurant Eilandje Antwerpen.
Welkom bij restaurant De Kaai. Of het nu gaat om een klein hapje, een uitgebreid familiaal diner of een zakenlunch, restaurant De Kaai biedt u alles wat u wenst. Onze keuken biedt verse foccacias, pastas, heerlijke salades, vlees en vis gerechten en lekkere desserts. Allemaal vers en huisgemaakt! Op regelmatige basis passen we onze suggestiekaart aan zodat u steeds seizoensgebonden heerlijke maaltijden kan proeven. Enkele terugkomende suggesties zijn de asperges, mosselen en oesters. U steeds aangeboden op verschillende wijze. Keuken doorlopend open van maandag tot zondag van 11u tot 22u. Indien u een groepsreservatie wenst te maken, gelieve ons te contacteren via info@de-kaai.be. Kies onderstaand je favoriete gerechten op onze online menukaart. Klik hier voor onze groepsmenus. Bekijk ook onze drankenkaart. Your browser does not support the video tag. Soepje van de dag. Kaaskroketjes met gefrituurde peterselie. Garnaalkroketjes met gefrituurde peterselie. Duo van kaas en garnaalkroket. Scampi met lookboter of diabolique. Carpaccio van rundsvlees. Toast met artisanale gerookte zalm. Gebakken sliptongetjes met frisse salade en frietjes. Gebakken zeetong Meuniere met sla en frietjes. Scampis met lookboter of diabolique. Kabeljauw met spinazie, mousseline en grijze garnalen.
Visit Antwerpen.
Bacchus Antwerpen.
Of je nu een culturele dag wilt plannen door een bezoek te brengen aan Het Mas museum aan de stroom en de Red Star Line of een gezellige boottocht met de Flandria of in het park gaan liggen in park spoor noord en de machtige noordbrug te betreden.
Restaurant De Violin Restaurant Violin Plus Deurne Bosuil.
Restaurant Violin Plus. De Violin bevindt zich in een karaktervolle gerenoveerde hoeve in Deurne, met binnenin een prima mix van modern en rustiek. U wordt er steeds warm onthaald, zonder familiair te worden, en kan ook rekenen op een vlotte en discrete bediening. De keuken is Frans-Belgisch. Of u nu kiest voor een business lunch of een degustatiemenu: elk gerecht is een verrassing op zich en ziet er uit als een kunstwerk. Bovendien houdt men ook steeds rekening met uw wensen en behoeftes. Daarnaast verzorgt Violin Plus graag al uw feesten, met of zonder bediening, ter plaatse of op een locatie naar keuze. Het vernieuwde zomerterras is dan weer the place to be op zonnige dagen: een oase van rust en ruimte in hartje Antwerpen.
Restaurant Restaurant Het Het Pomphuis Pomphuis in In Antwerpen. Antwerpen gelegen restaurant.
Na een spectaculaire opening werd het vrij snel duidelijk dat Antwerpen er een nieuwe parel bij gekregen heeft. Gedurende onze openingsuren bent u hier van harte welkom voor een drankje. Wij verwelkomen u en uw gezelschap graag in ons restaurant.

Contacteer ons

Meer resultaten voor restaurant antwerpen noord