restaurant antwerpen noord
RAS Restaurant Aan de Stroom.
Het werd een project onder leiding van Vlaams Bouwmeester bOb Van Reeth. Het Zuiderterras werd daarmee een pionierproject in Antwerpen, waarbij men zich opnieuw ging focussen op de waterkant en niet enkel op de stadskern. De heropwaardering van de Scheldekaaien was gestart.
Little Beirut Libanese food.
Welcome to Little Beirut. The best Libanese restaurant in Antwerp. Book online or call. 03 233 99 17. 1 2 3 4 5. De Libanese keuken heeft veel van de Turkse, Griekse en Arabische keuken, maar ze is fijner. Met Little Beirut open ik het allereerste echt Libanese restaurant op t Eilandje, zegt uitbater Fares Saliba, die ook Al Wali in de diamantwijk heeft.
Sifa eethuis, Antwerpen, Turkse gerechten, verse ingrediënten, vlees, grill, oven, pizza.
Sifa eethuis in Antwerpen voor de beste Turske gerechten. Sifa eethuis biedt u traditionele Turkse gerechten en dit in een aangename sfeer, waarin u zich thuis voelt. Wij werken in onze keuken steeds met verse ingrediënten voor onze gerechten die steeds met liefde en zorg zijn bereid.
Hotspot: 11 x hippe en lekkere restaurants in Antwerpen.
In de opgewaardeerde oude slachthuisbuurt in Antwerpen Noord ligt het industrieel gezellige, maar upscale restaurantconcept van Davy Schellemans. De chef werkt uitsluitend met seizoensgebonden en lokale producten én met een vast menu al dan niet met aangepaste wijnen. Wie het liever op een iets meer casual wine dine-ervaring houdt, kan op een verloren avond zonder reserveren een plekje proberen te bemachtigen in het walk-in gedeelte van de stek: ook daar kan je genieten van een volledig menu zo je wil, maar à la carte een keuze maken uit één of meerdere gerechtjes op de kaart is er ook een optie. Hoogstaande gastronomie, maar dan in een toegankelijk en modern urban jasje. Veranda, Lange Lobroekstraat 34, 2060 Antwerpen. Streetfood is waar foodies vandaag naar op zoek zijn. In Antwerpen vind je verschillende restaurants die dit aanbieden, BÚN is één daarvan. Hun specialiteit is Vietnamees streetfood met loempias, noedels en andere verse producten. Huibrecht Berends, vroeger chef bij Pure C, en Hao Truong bundelen hun vakmanschap in dit lekkere restaurant in Antwerpen.
11 X beste restaurants in Antwerpen // hotspot guide // YOURLBB.
Ook leuke koffietentjes! GA MET DE TREIN: Antwerpen is super goed te bereiken met de trein en heeft één van de mooiste stations die we kennen. Via NS International boek je al een treinticket vanaf 20, per enkele reis. Volg @yourlbb op Instagram. DE BESTE RESTAURANTS IN ANTWERPEN IN ÉÉN OVERZICHT. Restaurant Veranda: Ver van tevoren reserveren is een must, maar dit pure restaurant in de upcoming Slachthuisbuurt in Antwerpen-Noord is het waard om een beetje moeite voor te doen. Hier proef je een seizoensgebonden vijfgangendiner en in de zomer zit je heerlijk in de binnentuin. LANGE LOBROEKSTRAAT 34, ANTWERPEN, RESTAURANTVERANDA.BE. BÚN: Voor de allerbeste Vietnamese streetfood i n town wil je in Antwerpen naar Bún. Ga vroeg om een walk-in tafeltje te veroveren, want reserveren is eigenlijk een must! SINT-JORISPOORT 22, ANTWERPEN, BUNANTWERP.BE. De Serre: Deze nieuwe hotspot in Antwerpen heeft een botanisch tintje.
Beyzade restaurant Turkish Restaurant in Antwerpen-Noord.
Vriendelijke en snelle bediening, en niet duur. beyzade restaurant antwerpen. beyzade restaurant antwerpen photos. beyzade restaurant antwerpen location. beyzade restaurant antwerpen address. beyzade restaurant antwerpen. beyzade restaurant antwerpen. beyzade restourant antwerpen. beyzade restaurant antwerpen-noord antwerpen. More Great Places in Antwerp.:
Campus Spoor Noord Noorderplaats AP Hogeschool.
We leren je hoe je boeiende onderwerpen kan aansnijden en de leefwereld van je leerlingen kan koppelen aan je lesinhoud. Campus Spoor Noord Noorderplaats. AP Hogeschool in Antwerpen, de Arteveldehogeschool Gent en de Karel de Grote Hogeschool organiseren gezamenlijk een bachelor-na-bacheloropleiding Oncologie voor verpleegkundigen.
Uit eten Antwerpen: 12 leuke eettentjes en restaurants in Antwerpen.
Toch kom je er ook zeker aan je trekken als je geen vlees eet. Zo staat er gerookte artisjok op de kaart en is de dagspecial een visgerecht. Een restaurant in Antwerpen om te onthouden. Black Smoke, Boomgaardstraat 1, Antwerpen. Pakt is een creatieve broedplaats en een van leukste plekken om te eten in Antwerpen. Hier vind je een verzameling aan leuke restaurants, eettentjes en biercafés die niet op de toeristische kaart staan, en dat is eigenlijk wel zo leuk. Hier zit je schouder aan schouder met de Antwerpers zelf, en kun je een aantal leuke restaurants bezoeken. Zo kun je lokale speciaalbiertjes drinken bij bierlokaal Speciale Belge, pizza eten bij Standard en lekker eten op het terras van Kasserol.
Restaurant Veranda.
32 03 218 55 95. INFO at RESTAURANTVERANDA.BE. pictures: flipaplate website: De Poedelfabriek. Davy Schellemans en team. verhuisden begin 2016. restaurant Veranda naar de oude. slachthuisbuurt te Antwerpen Noord., vlakbij het sportpaleis. Zijn seizoensgebonden keuken werkt. als vanouds met één menu.
EL SABOR: Spaans restaurant Antwerpen, het eilandje, centrum Galicische keuken Antwerpen.
Spaans restaurant met authentieke Galicische keuken gelegen in de buurt van het Eilandje, tussen Antwerpen centrum en Park spoor noord. De origine ligt in Galicië, La Coruña, Noordwest Spanje. De groene streek van Spanje met de beste schaaldieren en visgerechten.

Contacteer ons

Op zoek naar restaurant antwerpen noord?