restaurant veranda berchem
Restaurant Veranda is back in town CittA Stad en Rand Gazet van Antwerpen.
Zaterdag 20 februari 2016 om 0600.: Restaurant Veranda had in zeer korte tijd naam gemaakt in het Antwerpse. Verbazing alom toen chef-kok Davy Schellemans midden 2014 aankondigde dat de Veranda zou sluiten. Om elders te groeien, vertelde hij erbij. De verhuizing en voor als de verbouwing sleepten langer aan dan gewenst, maar eindelijk is het zover. De Veranda is weer geopend en nu op zijn nieuwe plek: in de Lange Lobroekstraat.
Veranda Projects Going East.
What an adventure to do the interiorarchitecture for a restaurant like Veranda. The big move from the little place in Berchem to the north of Antwerp was a big challenge. First there was nothing, than we build it up, step by step.
Pictures of Veranda Antwerp Photos Tripadvisor.
185 of 1399 restaurants in Antwerp. Lange Lobroekstraat 34, Antwerp 2060 Belgium. Other Recent Reviews. Read all 227 reviews. Been to Veranda? Share your experience! Write a Review Add Photo. See all 227 reviews of Veranda. 2021 TripAdvisor LLC All rights reserved.
Willebroek Restaurant met woonst en eigendom over te nemen / te koop.
Berchem Restaurant over te nemen. Restaurant Berchem gekende zaak over te nemen pensioenleeftijd 20 jaar zelfde uitbater mooi verzorgde zaak met 44 zitplaatsen huur 1712 prijs 49 000. Mechelen Restaurant taverne met woonst en feestzaal over te nemen. Over te nemen Restaurant taverne met woonst en feestzaal te Mechelen, op hoekligging langs drukke baan.
Veranda Grafisch bureau Grafische vormgeving De Poedelfabriek.
Veranda is het rock n roll restaurant van chef Davy Schellemans aan de Slachthuislaan in Antwerpen. Davy is een creatieve kok met veel aandacht voor het product. Zijn restaurant is ondergebracht in een brutalistisch pand met internationale allures. De Poedelfabriek ontwierp alle huisstijlen van vroegere projecten van Davy en met succes.
Veranda Antwerpen, Davy Schellemans Kris Kookt.
Het pand op de nieuwe locatie Lange Lobroekstraat straalt de gekende Veranda vibes uit. Puur, rumoerig, ruw en sfeervol. Vier elementen die ook in de gerechten van Davy terug te vinden zijn. De wijnbar en vast waarde Daan Guelinckx. Vooraan in het restaurant is een gezellige wijnbar met een indrukwekkende wijnvitrine. Hier kan je genieten van à la carte comfort food, speciaalbieren en natuurwijnen. In het midden van het restaurant passeer je de prachtige Ben Martin keuken, vanaf hier begint dan ook het restaurantgedeelte. Hier vinden gastheer Daan Guelinckx terug, Daan kennen we nog van de vorige locatie in Berchem. Samen met sommelier Vanessa Massé, die voorheen te vinden was bij Relae in Kopenhagen en Restaurant In De Wulf in Dranouter zorgt hij voor een bijpassend glas wijn en de gekende Veranda schwung in het restaurant. Starten deden wij met een krokante schil van aardpeer, puree van aardpeer en lardo, Hierna volgde een shot van sjalot met savora mosterd.
Veranda Now Closed Berchem Guldenvliesstraat, 60.
En de bediening is ook in orde. Niet goedkoop maar ik kom zeker nog eens terug. Cookanista August 3, 2013. Schitterende kok, no nonsense bediening, fantastische prijs/kwaliteit, niets dan lof voor Veranda. Mijn favo resto in Antwerpen en omstreken. Anneke D'hooghe' April 24, 2014. Waanzinnig lekker eten, knappe presentatie en geweldige bediening in een leuk kadertopper. Lode Waes December 7, 2013. Hip, cool, er kloef op en op wandelafstand van t groen kwartier te Berchem.
Restaurant Veranda: Fijnkost in volkse omgeving Restaurant, Veranda, Lifestyle.
Veranda Antwerpen-Berchem Be-Gusto.
De Veranda Guldenvliesstraat 60, 2600 Berchem TEl: 32 3 218.55.95 www.bistronomie.be/nl/bistro-9/veranda Maandag Dinsdag gesloten Be-Gusto score: 16/20. Last updated by begusto at 14/02/2016. Category: BE-Antwerpen, Be-Out: België, Bistronomie, Restaurants Tags: Berchem, Davy Schellemans, De Veranda, Restaurant Antwerpen, restaurants Antwerp. 9 Responses to Veranda Antwerpen-Berchem.
Restaurant Veranda in Antwerpen: veranderd van veranda Restaurant Culinair Knack Weekend.
Voordelen voor abonnees. Restaurant Veranda in Antwerpen: veranderd van veranda. 25/05/16 om 2012.: Bijgewerkt om 2010.: Het Antwerpse restaurant Veranda heeft sinds het voorjaar een nieuw adres. De basisformule van een seizoengebonden keuken en een vast menu bleef ongewijzigd. Nieuw is de walk-in bar.

Contacteer ons

Op zoek naar restaurant veranda berchem?