stalen veranda
Moors NV veranda's.'
We maken volledig in eigen beheer, uw meest exclusieve veranda kompleet op maat. Bovendien wordt zij ook geplaatst door onze eigen vakmensen. Qua materiaal, kleur en stijl van het skelet is de keuze volledig door u te bepalen. U kan vervolgens kiezen uit diverse beglazingen met superisolerend zonwerende coatings, al dan niet in combinatie met gelaagd of gehard glas. Indien gewenst bieden we tevens een totale binnenafwerking aan. Enkele van de mogelijkheden zijn.: stalen veranda's, oranjerieën en wintertuinen.
Smederij Frank Jacques Projectcategorieën Architectuur.
Aanbouw of veranda? Maak de juiste keuze! Oximo.
Een gouden tip: plan, plan, plan, herplan, plan, plan, plan en ontwikkel stalen zenuwen. Bij het plaatsen van een veranda daarentegen werk je samen met één leverancier. Trouwens nog een hoera aan het adres van de veranda, bij fouten is er maar één verantwoordelijke.
Landelijke veranda tegen zijgevel gebouwd op laag muurtje Op maat verkrijgbaar!
Waarom een landelijke veranda van DBG Classics? Het antwoord hierop ligt voor de hand Bekijk aandachtig de fotos van deze realisatie bovenaan deze pagina en laat de beelden spreken. Omwille van het unieke ontwerp en de uitstraling van zon oogstrelende veranda natuurlijk!
Wintertuinen en hobby serres op maat Veranda's' Waver Construct.
Veranda in aluminium. Wintertuinen in staal. Afdaken/Pergola's' in staal. Ramen en deuren. Singel 4 A Unit B B-2550 Kontich T: 32 3 440 06 03 T Atelier: 32 440 06 01 F: 32 3 440 06 01 BTW: BE 461.936.566.
Stalen ramen, deuren en scheidingswanden op maat bij Feral Group. Feral.
We bouwen zelfs een volledige veranda of orangerie op maat met staal en glas! Vaste ramen in staal. Stalen buitenramen bijgebouw. Stalen buitenramen en buitendeuren. Plaatsing stalen ramen en wijnkasten in Fou do. Aanbouw met stalen ramen. Moderne veranda met stalen ramen.
Home DE VISSCHER.
Om een idee te krijgen van Uw project, kan U op de website een offerte aanvragen. U kan een model aanduiden dat bij U wensen aanleunt ofwel een eigen schets of model LEES MEER. Ontdek sier en bouwsmeedwerk van DE VISSCHER. Stalen ramen en deuren.
Pergola, veranda en carport in staal of metaal Metaal op Maat.
Veranda, pergola, carport, prieel of terrasoverkapping: Metaal Op Maat maakt de overkapping van jouw keuze volgens jouw kleur, stijl en afmetingen. Van pergola tot veranda in staal. De unieke eigenschappen van staal lenen zich in de handen van een ambachtsman perfect voor het creëren van een veranda, pergola, carport, prieel of terrasoverkapping. Stalen overkappingen zijn niet enkel erg esthetisch, maar ook uitzonderlijk robuust.
Een nieuwe veranda? 4x kiezen voor staal Compleet wonen.
Het soortelijk gewicht van staal ligt drie keer hoger dan dat van aluminium. Een constructie in staal is met andere woorden zwaar. Een stalen veranda plaatsen is bijgevolg ook erg arbeidsintensief. Staal is wel zwaarder, het is dan ook heel sterk.
Orangerie Veranda Rustiek Pauwels Verandas Ninove Pauwels Veranda's.'
Met de Vintage Line keren we terug naar de nostalgische orangerie uit de 19 de eeuw, geoptimaliseerd met de innovatieve technieken van vandaag. In het ontwerp werden de typische stijlkenmerken behouden en baseerden we ons op de originele stalen profielen van toen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor stalen veranda